- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.761
Ohh kolay gelsin kuzuuBen şimdi yürüyüşe çıkıcam=) gelincede Leslie yapıcam inş yazarım =)
İyi ki varısınız mefkurem curukelmaKendini cok toparlaman lazimki sana guvenelim cnm
Yoksa hepimiz disarlara, gezmelere gidiyoruz
Her ortamda mutlaka kendimize gore biseyler buluruz
Takimda biri yer biri bakar durumu olmuyor malesef
Hepimizin potivasyonu negatif etkileniyr
Ayrica Yazamicagimiz seyi yemicez :))
Her zaman burdayiz canim amacımız birbirimize destek olmakİyi ki varısınız mefkurem curukelmave diğer arkadaşlar ❤
miktar belirtmedigine göre çok sanki ben bilmiyorum o porsiyonlariÖğlen 3 mercimek çorbası köfte bulgur pilavı salata ( lokanta porsiyonları bilirsiniz) dışarda olduğum için böyle yemek zorunda kaldım. Yarın a kadar hiçbirşey yemicem.
afiyet olsun cnm08:30=== 1 bardak sade Türk kahvesi
1 adet hurma
1 çay bardağı ceviz
11:30=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
17:00=== 2 yk karnabahar yemeği
4 yk humus
Domates, salatalık, biber
1,5 kase cacık
Su 2 lt
afiyet olsun cnmSABAH(11:00)
2 kk peynir
4 zeytin
Salatalık
ÖĞLEN(14:30)
1 yk patlıcan yemeği
1 kuru kayısı
1 nektar
ARA(15:50)
1 bardak orta seker kahve
AKŞAM(20:00)
1 kase yoğurt çorbası
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
4 kaşık patates sukuşu
Salata
Su 2 litre 3 olur
Kızlar selam. Ben üç gündür dışarda yapıyorum iftarımı. O yüzden yazamıyorum. Çünkü çok ısrar ediliyor bende diyetteyim diyemiyorum. Azda olsa kaçamaklı geçti şu üç günüm sizin motivasyonunuzu etkilememek adına yazmadımyarından itibaren normale dönüyorum inşallah
mısafrm vardı canım parktaydk o yüzden gelemedim aklım da burda kaldı ama kızı gözetlemektem disarda telefonu elime alamıyorumHuuu kizlar nerelerdesiniz bugün kimsecikler yoktu
baya baya abartmışsin cnm  tekrarı olmasın insAllahCanım sadece dün yediklerimi yazsam bile çok kızarsınızama madem öyle yzayım.
Önceki gece menüm.
Sahur
Sade Türk kahvesi
iki form bisküvi
iftar
Avuç içi kadar tavuk
Bir çatal makarna
Salata
Bir lokma kurabiye
Bir lokma lokma tatlısı
22 şade Türk kahvesi
Dün sahur
Bir avuç leblebi
Bir şade Türk kahvesi
İftar
Bir ıspanaklı Gül böreği
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük biber dolması ( pirinçli )
Bir sade Türk kahvesi
Ara 22.00
Bir büyük dilim baklava
Bir avuç kadar kabak çekirdeği
Sahur
İki ıspanaklı Gül böreği
İftar
Bir tost ekmeğine sucuklu kaşarlı tost
Dört lokma menemen ( pideyle)
Evet Canım aslında pirinç,tost,börekler ve tatlı olmasaydı fena değildimiktar belirtmedigine göre çok sanki ben bilmiyorum o porsiyonlariafiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
mısafrm vardı canım parktaydk o yüzden gelemedim aklım da burda kaldı ama kızı gözetlemektem disarda telefonu elime alamıyorum
baya baya abartmışsin cnm  tekrarı olmasın insAllah
Önümüze bakalım canım geçmişe tüh demektense yarın yeni bi gün güzel bi menüyle dengelemeye çalışEvet Canım aslında pirinç,tost,börekler ve tatlı olmasaydı fena değildi
Gazoz yerine ayran olsaymış iyiymiş canım afiyet olsunIyi geceler kızlar menüm
Sahur 03:00
1 kupa hindiba kahvesi
1 kupa bitki çayı
Çay ve su
Kahvaltı 08:00
1 kk beyqz peynir
1 dilim tbe
1 büyük boy salatalık
1 bardak süt
Öğle 14:50
1 kase sogan çorbası
1 hurma
Akşam 20:10
Avuc içi kadar tavuk göğsü mangalda
3-4 kaşık patlıcan köz
Bol Salata
Avuç içi beyaz ekmek
Küçük bi su bardağı kadar gazoz
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok
Hareketli bi gündü parkta da kızımın peşinden dolaştım biraz
Evet canım zaten İnan çok pişman oldum hiç tatlı yemiyordum kötü oldu ama toparlarım bu hafta çok sıkı tutarımÖnümüze bakalım canım geçmişe tüh demektense yarın yeni bi gün güzel bi menüyle dengelemeye çalış
Aynen ayran almayı unutmuş eşim baya içmemek için bekledim ama içmiş bulundum şükür ki az içtim ay ölçüyü yanlış yazmışım küçük bi çay bardağı kadar yazacaktımGazoz yerine ayran olsaymış iyiymiş canım afiyet olsun
Evet canım zaten İnan çok pişman oldum hiç tatlı yemiyordum kötü oldu ama toparlarım bu hafta çok sıkı tutarım
Beyaz pantolon giyicem yazın inşallah canım. Hayalim hedefim oKararliysan tabiki toparlarsin canım
Mrb canım hoşgeldiiiinnn afiyet olsun güzel olmuşSelamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
Mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
Hoşbuldum Hafizee harika kilo vermişsin vakitsizlikten pek geriye gidemedim nasıl kilo verdn o kadarMrb canım hoşgeldiiiinnn afiyet olsun güzel olmuşRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömür versin evlatlarına ben hafize 25 yaşındayim 4 bucuk yaşında bir kızım var
Hoşgeldin canım 41 yaşında iki kız annesiyim çalışıyorumHoşbuldum Hafizee harika kilo vermişsin vakitsizlikten pek geriye gidemedim nasıl kilo verdn o kadarkızlarımz yaşıtmışş Allah bağışlasn prensesi
Hoşgeldin canım, nickini mi değiştirdin, sanki papatya diye hatırlıyorum...Selamm herkese
Yeni canlar gelmiş ben kndimi tanıtaym. Ben poni eskilerdenim 2015te gelmiştm buraya ilk kızım doğduktan sonra burası sayesinde 22 kilo vermiştim sonra boşlayınca yarısını aldm filan. Şimdi ikinci kızım doğdu 15 günlük olduk bende pko ve şekere yatkınlık olduğu için dün hamikeyken gittiğim diyetisyenime gittim. Güzel bi liste hazırladı ilk önceliğim kilo almamak çünkü ilk kızımda doğumdan sonra iki ay içinde 10 kilo almıştım süt olsun diye herşeyi yiyip içtiğim için.
Mefkurem mefkuşum kabul edersen free listede olmak istiyorm buranın atmosferi tartışılmaz malum.
Gebelik süresince aldığım kilo: 11 kg
Doğum kilom: 97kg
Doğumdan 2 hafta sonra: 90.5
Menüm (Emziren anne menüsü)
10.00
2 d peynir üzerine 2 tk zeytin yağı
2 d ekmek
Domates
12.00
1 yk fıstık
16.30
1 kepçe çorba
1 etli biber dolması
6 yk makarna( ekmekten değişim yaptım 2 yk makarna=1 d ekmek)
18.00
Elma
19.45
3 köfte
1 b ayran
1 kepçe çorba
Salata
22.00
1 porsiyon karpuz
Su 2.5
Spor -
Listem pek diyetik değil gibi görüniyor ama dr listesine uydum değişimlere izin var ve her öğünde 3 dlm ekmek var.
Herkese başarılar
Afiyet olsun tatlımMerhabalar hanımlar
Menüm
Sahur
Yarım elma +3 kaşık yoğurt
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
10 dilim sucuk ince doğranmış
Domates salatalık
İftar
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
6 dilim sucuk
Domates salatalık
Suyu 2 lt yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?