- Konu Sahibi Handandandan
-
- #296.801
Kötü mü yemekleri yaf ...Hellooooooo
Minik kizim burdaydi
Disarda bisiklet sürdü bende pesinden koştum
Biraz once gittiler
Bugun gorumcem cagirdi yemege bisey yapmama gerek yok
Onceden de dedimya iftara biyere gitmeyi sevmiyorum
Insan zaten butun gun ac bide yemekte sevdigi bisey olmazsa moralim bozuluyor benim
Şanslı gelinlerAyyy ben gitceksem kendim giderim onlarla rahat edememki peslerine takilayim kuyruk gibi, Allah korusun
Cok disariyi bilmiyorum cnm ama bizim ailede gelinler prenses gibi
Afiyet olsun tatlımSahur 01.45
Peynirzeytin
Yarım domatessalatalık
3 yeşil erik
İftar 20.30 yemek 🍽
1 tabak etli nohut
3 yk bulgur
Salata
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş
Yürüyüşe çıktımTamamdir
Dikkat et canim hic riske girecek seyler yeme
Kizzz dayanamicak bisi yok hem sen sahur yapmiyosun yat uyu bakimm
Aksam nohut ve bulgur beraber olmamaliymis canim afiyet olsun
Afiyet olsun bence iyiAfiyet olsun canım..
Güzel canım, güle güle kullan. Yeşil mi rengi...kiloyu da belli etmemiş bence.
Kiz sen hic 85 gibi durmuyosun daha ince duruyosun
Tamam yürüyüş bitsin yat o zaman kizzz emek veriyosun o kadar sakin yeyim demeYürüyüşe çıktım
Saol cnm evet zümrüt yeşili açık renkte rahatca giyebilecegim kiloya inicem insAllahGüzel canım, güle güle kullan. Yeşil mi rengi...kiloyu da belli etmemiş bence.
Yok kacamak filan ona göreEve gittiğim de herşey hazır olacak allahım beni bu kaçamaklardan koru amin amin amin
Boyun kaç cm canım...85 gibi durmuyorsun resimde.. kemiklerin mı iri yoksaSaol cnm evet zümrüt yeşili açık renkte rahatca giyebilecegim kiloya inicem insAllah
Ühühühügügüg ölüom.Yok kacamak filan ona göre
Olmezsin olmezsin biseycik olmaz yeterince yedik ondan bu haldeyiz zatenÜhühühügügüg ölüom.
ohh masAllah kiz bugun spor yapmadim ben yansin yaglarEki Görüntüle 2272897 yürüyüşe çıktım ablamın gelmesini bekliyorum =D
benim yag oranım cok aslında ama herhalde etim mi sıkı neden bilmiorum genelde herkes kilomu gostermedgimi söyler ablam benden zayif mesela ama olculerimiz benim daha küçükKiz sen hic 85 gibi durmuyosun daha ince duruyosun
Tamam yürüyüş bitsin yat o zaman kizzz emek veriyosun o kadar sakin yeyim deme
Neeeyyyyy bir dahaki sezeryan mııııııİyi yaparsın canım, ben bı dahaki sezeryanla birlikte düşünüyorum karın gerdirmeyi..
Doğru diyorsun canım, düşünmeden yiye yiye bu hale gelmedik mi zaten...Olmezsin olmezsin biseycik olmaz yeterince yedik ondan bu haldeyiz zaten
158 cnm yapi olarak omuzlarim falan var kemiklerim pek ince degil snrm ne bilim vala küçükken kemik ignesi cok yemisim benim kemiklerim iri kilolu degilim diom da gülüyor herkesBoyun kaç cm canım...85 gibi durmuyorsun resimde.. kemiklerin mı iri yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?