Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sanırım öyle yaptım

Ya bilemedim ki atlayabiliyorum ama 200 mü fazla geldi anlamadım bacağım çok kötü geçer heralde bakalım..
Canım kilona göre yanlış spor seçmişsin...kilo vereceğim diye eklem sağlığından olma...

Şu anda senin içine en iyi spor yürüyüş... koşu bile değil... yapabilirsen leslie...ip atlamayı hiç yapmamani tavsiye ederim.

Yürüyüş yapıyorum ara ara koşuyorum iyi oluyor dha sonrasında voleybol oynuyorum en son ip atlıyorum işte iyi terliyordum ama bacağım neden böyle acıdı anlamadım ya bakalım geçerse hamlamıştır diye yapıcam ama devam ederse bırakıcam

Kızlar ya benim kilo karın ve yüzden gidiyor hep. Şu bazenler erimiyor genelde ne yapmam lazım aslında basen olmasa gayet iyiyim
basen ve bacak icin squat önerebilirim cnm
Valla ben memnun degilim kuzu gecen sene büyük gostereyim diye saclari sari yaptim tovbe bismillah seylere benzedim

Maalesef beybi ne kadar kactiysam boydan resim cektirmemek icin yok

Bende bakim barii

Eger genetikse zor kuzum yaa
olsaymış iyiymis istersen yeniden 85 e cikda nasilmissin gorelim
Dün asi olduk teyzesi onun huzursuzluguydu
oyy gecmis olsun kuzuya
vala öyleymiş artik ogrenmis olduk
Ya bilemedim ki atlayabiliyorum ama 200 mü fazla geldi anlamadım bacağım çok kötü geçer heralde bakalım..
Sen bilirsn cnm atlayacam diorsqn da kucuk sayılarla basla yeniden bence 200 cok fazla

Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Pofff Allah kolaylık versin, zaten merhem falan kullanıyorsundur. Aman yemene içmene de dikkat et canım. Hastanede başka sebepten yatarken oda arkadaşımda vardı o problem, zor ama geçecek..
Tabi ki güzel şeyler olacak .... Kayınvalidem hep derki " altınını boz keyfini bozma"
Üç günlük dünya hiçbir şey için üzülmeye değmiyor
Kayınvalideye bizimlasın.. diyorum
Bebeğim liste yarıda kesilmiş bence, yemek kısmı nerde?
Iyi sahurlar herkese
Gelemedim bizim cay basladi ve bayramda da alacaklar gun boyu yogun , aksamdanohlumu.uyutuken.sizmisimn
@mefkurem bu surecte paylasimim az.olabilir.ama.buralardayim
Kız sen böyle çay falan diyince fondan tulum sesi+heeeey uy aha müzikleri çalıyor benim için misss
Ooof biraz laf söyledi balkabağı durumu olmuş hem doktor hem eşin için ama boşver salla, herkes kendi totosuna baksın
Ayy kankim gayet güzel, derli toplu duruyorsun.
Bakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Fark çok ama maşallah 102 iken 102, 85 ken 85 gibi değilsin. 37474749 kere söylenmiş ben de belirtmiş olayım
Valla ben bu yumurtaya hiç ısınamıyorum. Lıght süt falan aldım bundan sonra sabahları yulaf kepeği yicem yumurta benş diyetten soğutuyor
Ya bazen ne yesen içsen laf ediliyo gibi oluyo ama light süt yerine tam yağlı tercih et canım. Light ürünler pek matah şeyler değiller. Yoğurdun sütün yağını almak iyidir

Aynen squat daha etkili olur galiba

Kilo aldığında olduğun kilodan daha fazla gösterirsin o zaman canım
Yok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benim
Sanırım öyle yaptım
Dikkat et canim
Valla ben bu yumurtaya hiç ısınamıyorum. Lıght süt falan aldım bundan sonra sabahları yulaf kepeği yicem yumurta benş diyetten soğutuyor
Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canim
Agzini hayra ac kizzzz allah korusun

Yok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benim

Dikkat et canim

Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canim

Agzini hayra ac kizzzz allah korusun
Ceviz koydum şimdi kuru üzüm falan alayım diyorum bende kansızlık var zTen belki onada iyi gelir

Allah kolaylık versin

Verirsin dikkat edersen :) bol bol su içmeye başladım ben belki de o cabuk etki etti
suyla hic sıkıntım olmadı hep icerim zaten en az 3lt su bugun 4 olur bu saate kadar 2 kt bitti bile mesela. Ben baya zor veriyorum 3ayda zorla 7kg anca verebilmistim
Canım diyetine sadık kalırsan ilk hafta iki kiloyu rahat verirsin
İsallah canım 2 haftada 2 kg giderse dahada sevkle yapar insan o diyeti:))

Bünye ile alakalı demek ki

11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus

17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt

Su 2 lt
Afiyet olsun canım
Afiyet oldun canım mis gibi olmuştur her yer
Menülerin Saatleri ne canım pilav be pilavı komposto şekerli mi
Afiyet olsun canım pide ile imtihan çok zor
Geçmiş olsun canım
Canım çok ters olmuş ama saatler
Afiyet olsun canım
Afiyet
olsun nohut salatası nasıl oluyor
Canım haşlamamış nohut içine keyfince salata yapıyorsun ben kuru soğan yeşillik ile yaptım
Merhabalar
Sabah 12.00 1 yumurtalı menemen
Akşam 18.00 3 mercimek köfte bol salata
Ara 1 orta Türk kahvesi 2 hurma
Su 1 lt olmuştur.
Az mı olmış menü
Bakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Süper incelmiş canım kalça üstü mide kısmı filan
Bu arada ben de iri kemikli olduğum için zayıf duruyorum sanırım benim de elim kavramıyor bileğimi çok iyi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…