- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.861
Sanırım öyle yaptımKizzz nasil olmaz masallah cok guzel gitmis yaaa
Gunaydin beybiii
Kolay gelsin kuzumm
Cok sagol canimmmm isin kötü yanı yüzümde çocuksu biraz yaaa
Gecmis olsun canim fazla yuklenme zorlamissin herhalde vücudu
Kizzz sendede fark varrr
Gunaydin tatlisss
Teşekkür ederim canımGeçmis olsun
Canım diyetine sadık kalırsan ilk hafta iki kiloyu rahat verirsinAy maşallah canim cok güzel vermişsin. Bu 2. Haftan birde çok iyi. Bakalım ben kac kg vericem 2 hafta sonunda
Canım kilona göre yanlış spor seçmişsin...kilo vereceğim diye eklem sağlığından olma...Ya bilemedim ki atlayabiliyorum ama 200 mü fazla geldi anlamadım bacağım çok kötü geçer heralde bakalım..
Yürüyüş yapıyorum ara ara koşuyorum iyi oluyor dha sonrasında voleybol oynuyorum en son ip atlıyorum işte iyi terliyordum ama bacağım neden böyle acıdı anlamadım ya bakalım geçerse hamlamıştır diye yapıcam ama devam ederse bırakıcamCanım kilona göre yanlış spor seçmişsin...kilo vereceğim diye eklem sağlığından olma...
Şu anda senin içine en iyi spor yürüyüş... koşu bile değil... yapabilirsen leslie...ip atlamayı hiç yapmamani tavsiye ederim.
basen ve bacak icin squat önerebilirim cnmKızlar ya benim kilo karın ve yüzden gidiyor hep. Şu bazenler erimiyor genelde ne yapmam lazımaslında basen olmasa gayet iyiyim
Valla ben memnun degilim kuzu gecen sene büyük gostereyim diye saclari sari yaptim tovbe bismillah seylere benzedim
Maalesef beybi ne kadar kactiysam boydan resim cektirmemek icin yok
Bende bakim barii
Eger genetikse zor kuzum yaa
oyy gecmis olsun kuzuyaDün asi olduk teyzesi onun huzursuzluguydu
vala öyleymiş artik ogrenmis oldukMetre ile ölçmeye gerek yok, dediğim yöntem bunun pratik halı....bir elin işaret ve baş parmağı ile diğer elinizin bileğini kavradığınızda;
Parmaklar üst üste biniyorsa; ince kemikli
Parmaklar birbirine değiyorsa; orta kemikli
Parnaklar arasında boşluk kalıyorsa; iri kemiklisiniz demektir.
Sen bilirsn cnm atlayacam diorsqn da kucuk sayılarla basla yeniden bence 200 cok fazlaYa bilemedim ki atlayabiliyorum ama 200 mü fazla geldi anlamadım bacağım çok kötü geçer heralde bakalım..
Pofff Allah kolaylık versin, zaten merhem falan kullanıyorsundur. Aman yemene içmene de dikkat et canım. Hastanede başka sebepten yatarken oda arkadaşımda vardı o problem, zor ama geçecek..Slm herkese doğumdn kaynaklı anal fissürm tekrar nüksetti hayattan zevk alamıyorm resmen
Kayınvalideye bizimlasın.. diyorumTabi ki güzel şeyler olacak .... Kayınvalidem hep derki " altınını boz keyfini bozma"
Üç günlük dünya hiçbir şey için üzülmeye değmiyor
Bebeğim liste yarıda kesilmiş bence, yemek kısmı nerde?İyi akşamlar güzel hanımlar
Sahur
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domtis salatalık
Yulaf krebi az
İftar
6 adet yeşil erik
3 kayısı
1 ceviz
Evde birsürü cıs var küstüm yemiyorum .....
Belki sahurda bir parça pide yerim
Su 2 lt olur
Kız sen böyle çay falan diyince fondan tulum sesi+heeeey uy aha müzikleri çalıyor benim içinIyi sahurlar herkese
Gelemedim bizim cay basladi ve bayramda da alacaklargun boyu yogun , aksamdanohlumu.uyutuken.sizmisimn
@mefkurem bu surecte paylasimim az.olabilir.ama.buralardayim
Ooof biraz laf söyledi balkabağı durumu olmuş hem doktor hem eşin için ama boşver salla, herkes kendi totosuna baksınOnu eşim dedi eve gelince olayı ogluma anlatirken, düşünse meğer ikizmis biri içerde kalmış napardin ozaman dedi
Canim, benim yavrum doktorla senden daha mantıklı ve akıllı olacağı için ikizi ile birlikte dogardi dedim
Allah'ım ya zeka akiyor herkeste bugun
Ayy kankim gayet güzel, derli toplu duruyorsun.
Fark çok ama maşallah 102 iken 102, 85 ken 85 gibi değilsin. 37474749 kere söylenmiş ben de belirtmiş olayımBakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Ya bazen ne yesen içsen laf ediliyo gibi oluyo ama light süt yerine tam yağlı tercih et canım. Light ürünler pek matah şeyler değiller. Yoğurdun sütün yağını almak iyidirValla ben bu yumurtaya hiç ısınamıyorum. Lıght süt falan aldım bundan sonra sabahları yulaf kepeği yicem yumurta benş diyetten soğutuyor
Aynen squat daha etkili olur galibabasen ve bacak icin squat önerebilirim cnm
olsaymış iyiymis istersen yeniden 85 e cikda nasilmissin gorelim
oyy gecmis olsun kuzuya
vala öyleymiş artik ogrenmis olduk
Sen bilirsn cnm atlayacam diorsqn da kucuk sayılarla basla yeniden bence 200 cok fazla
Yok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benimKilo aldığında olduğun kilodan daha fazla gösterirsin o zaman canım
Dikkat et canimSanırım öyle yaptım
Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canimValla ben bu yumurtaya hiç ısınamıyorum. Lıght süt falan aldım bundan sonra sabahları yulaf kepeği yicem yumurta benş diyetten soğutuyor
Agzini hayra ac kizzzz allah korusunbasen ve bacak icin squat önerebilirim cnm
olsaymış iyiymis istersen yeniden 85 e cikda nasilmissin gorelim
oyy gecmis olsun kuzuya
vala öyleymiş artik ogrenmis olduk
Sen bilirsn cnm atlayacam diorsqn da kucuk sayılarla basla yeniden bence 200 cok fazla
Nazar değdi kızGünaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Ceviz koydum şimdi kuru üzüm falan alayım diyorum bende kansızlık var zTen belki onada iyi gelirYok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benim
Dikkat et canim
Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canim
Agzini hayra ac kizzzz allah korusun
Allah kolaylık versinTunaydin kızlar gece uykusuz geçti prenses huzursuzdu şimdi daha iyi şükür
Bugün iftara davetliyiz hafif beslenmeye dikkat edicemve benim bayram temizliğine baslamsm lazım camlar feci özelliklede uyudukca çocuklar baktıkça halledeyim baurama kadar
Olur canim gun kurusu hurmada olur ama minik minik dogra birer tane fazla koyarsanda sıkıntı kalorileri yüksek uzumde 5 6 tane yeterliCeviz koydum şimdi kuru üzüm falan alayım diyorum bende kansızlık var zTen belki onada iyi gelir
Sorma valla. Dediğim sekilde yüzmeye baya gitmişti benimkiler hamilelikte fazlasıyla geri geldiler maalesefYüzmeyi anca bayram tatilinde ve arada hafta sonları yapabilirim. Çok gıcık bir şey ya kesip atacan
Evet bende hep diyet kolikteb kalori hesabı yaparak tüketiyorum iyi oluyor =)Olur canim gun kurusu hurmada olur ama minik minik dogra birer tane fazla koyarsanda sıkıntı kalorileri yüksek uzumde 5 6 tane yeterli
suyla hic sıkıntım olmadı hep icerim zaten en az 3lt su bugun 4 olur bu saate kadar 2 kt bitti bile mesela. Ben baya zor veriyorum 3ayda zorla 7kg anca verebilmistimVerirsin dikkat edersen :) bol bol su içmeye başladım ben belki de o cabuk etki etti
İsallah canım 2 haftada 2 kg giderse dahada sevkle yapar insan o diyeti:))Canım diyetine sadık kalırsan ilk hafta iki kiloyu rahat verirsin
Aynen hamilelikte iyice arttı bende d3Sorma valla. Dediğim sekilde yüzmeye baya gitmişti benimkiler hamilelikte fazlasıyla geri geldiler maalesef
Bünye ile alakalı demek kisuyla hic sıkıntım olmadı hep icerim zaten en az 3lt su bugun 4 olur bu saate kadar 2 kt bitti bile mesela. Ben baya zor veriyorum 3ayda zorla 7kg anca verebilmistim
İsallah canım 2 haftada 2 kg giderse dahada sevkle yapar insan o diyeti:))
Afiyet olsun canım11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
2 yk humus
17:00=== 1 kase kabaklı patlıcanlı türlü
2 yk humus
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Afiyet oldun canım mis gibi olmuştur her yerIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
Çay
1.6 lt su
İftar 20:08
3 hurma
2 bardak su
1 bucuk kepce sogan çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
2 küçük dilim karpuz
3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su oldu yatana kadar 3 lt olur
Spor yok kızlar bugünde ama yine aksama kadar merdivenden in sandalyeye çık ordan in dolap sil kapı sil perde as derken kas yaptmbi günlük işim kaldi artk yarin biter
Menülerin Saatleri ne canım pilav be pilavı komposto şekerli miMerhaba bende bugun yediklerimi yazayım.
Kahvaltı,
1 h yumurta,
1salatalik
1 küçük domates
1 tutam dereotu
5zeytin
Cok az peynir
1 d tb ekmek 1 bardak cay
Öğlen
1 kase ayran aşı
Biraz patlican yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak erik kompostosu
Aksam
2 kaşık pilav
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt çorbası
Coban salata,
Ara öğün yapamadim hem misafirim vardi hemde bebeğim hic durmadı.
2 lt su tükettim yatana kadar 1 lt daha içerim
Afiyet olsun canım pide ile imtihan çok zorİyi akşamlar güzel hanımlar
Sahur
1 haşl yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
Domtis salatalık
Yulaf krebi az
İftar
6 adet yeşil erik
3 kayısı
1 ceviz
Evde birsürü cıs var küstüm yemiyorum .....
Belki sahurda bir parça pide yerim
Su 2 lt olur
Geçmiş olsun canımBende menümü yazayım
Sahur 03:40
1 has yumurta
2 kk peynir
2 ceviz
4 zeytin
Yesillik
Iftar 20:30
1kase mercimek çorbası
1 servis k. Etli nohut
3 kaşık acılı ezme
1 kornişon turşu
Ara 22:00
1 kuru kayısı
2 hurma
Çay
2 litre su
30 dk leslie tek yapabildim
Canım çok ters olmuş ama saatlerKuaföre gittim ablamında saç bakımı gelmiş 3 saat sürdü işi benimkide derken gece çıktım ordan migros jete gittim :/ eve şimdi geldim ve akşam yemeğimi şimdi yedim bayılacaktım açlıktan. Mecburen yedim uyuyamazdım öyle ölecektim yani
Öğlen 1 nektari
Saat 4 de 1 kase mercimek 1 tb ekmeği
Gece 12 1 tabak türlü 2 tmek 2 kik yoğurt
2 lt detoks suyu
Afiyet olsun canımMisafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
SABAH (12:30)
Tb ekmeği ile 2 peynirli tost (küçük)
ÖĞLEN yok
ARA (16:00 gibi)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (20:00)
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Birkaç dilim de karpuz yedim
Su 3 litre olmak üzere
Canım haşlamamış nohut içine keyfince salata yapıyorsun ben kuru soğan yeşillik ile yaptımAfiyet
olsun nohut salatası nasıl oluyor
Az mı olmış menüMerhabalar
Sabah 12.00 1 yumurtalı menemen
Akşam 18.00 3 mercimek köfte bol salata
Ara 1 orta Türk kahvesi 2 hurma
Su 1 lt olmuştur.
Süper incelmiş canım kalça üstü mide kısmı filanBakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?