Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen öyle oldu ama dışarıdaydım yapacak birşey yok bugünde dışarı da olcam ama öpünümü kapatıp çıkarım artık

saol cnm tsk ederm
Aynen squat daha etkili olur galiba
gunde artirarark devam edebilirsn ilk bi kac gun yanliz felcli gibi oluyor insan Allah korusun otursan kalkamiyon kalksan oturamion sonra alışıyor insnan.
Yok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benim

Dikkat et canim

Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canim

Agzini hayra ac kizzzz allah korusun
açtım açtım saka yaotm ki senin fit hallerini girelim heo
saol cnm aynen vala her yer miss gibi oldu ama benimde pertim çıktı
Saol cnm aynen iri kemikten kaynakli oldugunu bilmiordm ama bi sene once birine 99 kiloyum dediğimde inanmamisti bundan sebepmis öğrenmiş olduk

Evet bende hep diyet kolikteb kalori hesabı yaparak tüketiyorum iyi oluyor =)
Bi donem bende kullanmıştım:)
Amin kuzum hepimizin görelim inss

Ay 8 tane yaptım bacağım koptu alışkın olmayınca

zamanla artır ben 100 squat yapiordm bi ara simdi programin icinde vqr 20-30 tqne snrm fqslaisni yapmayı unutuyorum

Bu soruna diğer kızlar cvp versin bana kalsa ben ye derim
Maaşallah 100tane süper. Yiyecek başka bir şey bulamıyorum yoksa

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 dilim elma

İftar 20.33 yemek 🍽
1 kase şehriye çorba
5 yk nohut salatası
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor 30 dk egzersiz 15 dk yürüyüş
Cok güzel olms menüler
Bizim zamanımızda düzleştiricinin var olduğundan bile bihaberdik biz, 90'li yıllar..
Ayyy hic sorma:)
Bir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.
Ay benm hic birlesme ihtimali yok kızz:)
Günaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Canım ya gecmş olsun simdi naslsn??
Huhu gozlerime inanamıyorum. Sevincle bakıyorum sizlere maşallah. Darısı başımıza.sen kac kg verdin?
Yaklasık 11 canım sağolasn
Afiyet olsun canım suyu artırmalisin bence az olmuş
Canım normalde iyi içyrmda iftar snrası sahurda yapamadan uyuyalaldgm için bu kdar olablyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…