- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.881
Aynen öyle oldu ama dışarıdaydım yapacak birşey yok bugünde dışarı da olcam ama öpünümü kapatıp çıkarım artıkAfiyet olsun canım
Afiyet oldun canım mis gibi olmuştur her yer
Menülerin Saatleri ne canım pilav be pilavı komposto şekerli mi
Afiyet olsun canım pide ile imtihan çok zor
Geçmiş olsun canım
Canım çok ters olmuş ama saatler
Afiyet olsun canım
Canım haşlamamış nohut içine keyfince salata yapıyorsun ben kuru soğan yeşillik ile yaptım
Az mı olmış menü
Süper incelmiş canım kalça üstü mide kısmı filan
Bu arada ben de iri kemikli olduğum için zayıf duruyorum sanırım benim de elim kavramıyor bileğimi çok iyi bu
saol cnm tsk edermPofff Allah kolaylık versin, zaten merhem falan kullanıyorsundur. Aman yemene içmene de dikkat et canım. Hastanede başka sebepten yatarken oda arkadaşımda vardı o problem, zor ama geçecek..
Kayınvalideye bizimlasın.. diyorum
Bebeğim liste yarıda kesilmiş bence, yemek kısmı nerde?
Kız sen böyle çay falan diyince fondan tulum sesi+heeeey uy aha müzikleri çalıyor benim içinmisss
Ooof biraz laf söyledi balkabağı durumu olmuş hem doktor hem eşin için ama boşver salla, herkes kendi totosuna baksın
Ayy kankim gayet güzel, derli toplu duruyorsun.
Fark çok ama maşallah 102 iken 102, 85 ken 85 gibi değilsin. 37474749 kere söylenmiş ben de belirtmiş olayım
Ya bazen ne yesen içsen laf ediliyo gibi oluyo ama light süt yerine tam yağlı tercih et canım. Light ürünler pek matah şeyler değiller. Yoğurdun sütün yağını almak iyidir
gunde artirarark devam edebilirsn ilk bi kac gun yanliz felcli gibi oluyor insan Allah korusun otursan kalkamiyon kalksan oturamion sonra alışıyor insnan.Aynen squat daha etkili olur galiba
açtım açtımYok canim genelde daha zayif duruyosun diyorlar heryerdeb kilo aliyorum ayak numaram bile degisiyor benim
Dikkat et canim
Icine kuru meyve filanda koyabilirsin canim
Agzini hayra ac kizzzz allah korusun
saol cnm aynen vala her yer miss gibi oldu ama benimde pertim çıktıAfiyet olsun canım
Afiyet oldun canım mis gibi olmuştur her yer
Menülerin Saatleri ne canım pilav be pilavı komposto şekerli mi
Afiyet olsun canım pide ile imtihan çok zor
Geçmiş olsun canım
Canım çok ters olmuş ama saatler
Afiyet olsun canım
Canım haşlamamış nohut içine keyfince salata yapıyorsun ben kuru soğan yeşillik ile yaptım
Az mı olmış menü
Süper incelmiş canım kalça üstü mide kısmı filan
Bu arada ben de iri kemikli olduğum için zayıf duruyorum sanırım benim de elim kavramıyor bileğimi çok iyi bu
Bi donem bende kullanmıştım:)Evet bende hep diyet kolikteb kalori hesabı yaparak tüketiyorum iyi oluyor =)
Amin kuzum hepimizin görelim insssaol cnm tsk ederm
gunde artirarark devam edebilirsn ilk bi kac gun yanliz felcli gibi oluyor insan Allah korusun otursan kalkamiyon kalksan oturamion sonra alışıyor insnan.
açtım açtımsaka yaotm ki senin fit hallerini girelim heo
saol cnm aynen vala her yer miss gibi oldu ama benimde pertim çıktı
Saol cnm aynen iri kemikten kaynakli oldugunu bilmiordm ama bi sene once birine 99 kiloyum dediğimde inanmamisti bundan sebepmis öğrenmiş olduk
Aynen canım.Bünye ile alakalı demek ki
Afiyet olsunayyyy dünkü menümü verememiştim
menü
sahur
yok
iftar
bi kase ezogelin
bol salata ton balıklı
ara
kiraz
erik
su
1.5 lt civarı
spor
30 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım suyu artırmalisin bence az olmuşayyyy dünkü menümü verememiştim
menü
sahur
yok
iftar
bi kase ezogelin
bol salata ton balıklı
ara
kiraz
erik
su
1.5 lt civarı
spor
30 40 dk yürüyüş
Ay 8 tane yaptım bacağım koptu alışkın olmayıncasaol cnm tsk ederm
gunde artirarark devam edebilirsn ilk bi kac gun yanliz felcli gibi oluyor insan Allah korusun otursan kalkamiyon kalksan oturamion sonra alışıyor insnan.
açtım açtımsaka yaotm ki senin fit hallerini girelim heo
saol cnm aynen vala her yer miss gibi oldu ama benimde pertim çıktı
Saol cnm aynen iri kemikten kaynakli oldugunu bilmiordm ama bi sene once birine 99 kiloyum dediğimde inanmamisti bundan sebepmis öğrenmiş olduk
zamanla artır ben 100 squat yapiordm bi ara simdi programin icinde vqr 20-30 tqne snrm fqslaisni yapmayı unutuyorumAy 8 tane yaptım bacağım koptu alışkın olmayınca
Bu soruna diğer kızlar cvp versin bana kalsa ben ye derimAkşam ıspanaklı börek var 1 tane yesem ayran ile olur mu acep
O vakit ben da iri kemikliyimBir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.
o halde topluca iri kemikliler sarılalımO vakit ben da iri kemikliyim
Zira iç birleşme ihtimali yok
Maaşallah 100tane süper. Yiyecek başka bir şey bulamıyorum yoksazamanla artır ben 100 squat yapiordm bi ara simdi programin icinde vqr 20-30 tqne snrm fqslaisni yapmayı unutuyorum
Bu soruna diğer kızlar cvp versin bana kalsa ben ye derim
Ama ben 85 kiloyken pofidiktim bulabilirsem atarım ama çok oldu .....o halde topluca iri kemikliler sarılalım
Allah affetsin bugün çok susadım...Kizlaaaaaaarrrrrrr ben cok acıktım ha
Akşama kuru fasulye salata var pilqv yemicem tabiki ama ekmek yerim 1 ya da 2 dilim
Ayran da iyi giderKizlaaaaaaarrrrrrr ben cok acıktım ha
Akşama kuru fasulye salata var pilqv yemicem tabiki ama ekmek yerim 1 ya da 2 dilim
Çok sıcak bugün ,çocuklar gelsin duş almak istiyorum yapış yapışim terdenAllah affetsin bugün çok susadım...
Bende öncesi 65 sonra 100 diyemi atsaamAma ben 85 kiloyken pofidiktim bulabilirsem atarım ama çok oldu .....
Ama 80 kilo halimi bulabilirim
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur
1 dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
Çay
1.6 lt su
İftar 20:08
3 hurma
2 bardak su
1 bucuk kepce sogan çorbası
15 dk ara
6 kaşık kabak yemeği
1 kase salata
2 küçük dilim karpuz
3 kaşık yoğurt
Şu ana kadar 2 lt su oldu yatana kadar 3 lt olur
Spor yok kızlar bugünde ama yine aksama kadar merdivenden in sandalyeye çık ordan in dolap sil kapı sil perde as derken kas yaptmbi günlük işim kaldi artk yarin biter
Cok güzel olms menülerSahur 02.00
Peynirzeytin
Domatessalatalık
1 dilim elma
İftar 20.33 yemek 🍽
1 kase şehriye çorba
5 yk nohut salatası
1 kase yoğurt
Su1.5 lt
Spor30 dk egzersiz 15 dk yürüyüş
Ayyy hic sorma:)Bizim zamanımızda düzleştiricinin var olduğundan bile bihaberdik biz, 90'li yıllar..
Ay benm hic birlesme ihtimali yok kızz:)Bir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.
Canım ya gecmş olsun simdi naslsn??Günaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Yaklasık 11 canım sağolasnHuhu gozlerime inanamıyorum. Sevincle bakıyorum sizlere maşallah. Darısı başımıza.sen kac kg verdin?
Canım normalde iyi içyrmda iftar snrası sahurda yapamadan uyuyalaldgm için bu kdar olablyoAfiyet olsun canım suyu artırmalisin bence az olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?