Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizzz dilekk tarti oncesi kacamakli gelme sakin sopamla bekliyom bak

Günaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
ayyy tuh kız bisey diyim mi bence ip atlamaya hrmrn baslamasaydin kske yuksek kilolarda pek onermiolar sanki bqska biseyler mi yapsan Allah korusun zayiflicaz die sagligimzdan olmayalim
kız masAllah seninde kalca göbek bacaklar falan incelmis hep seninde orantısız kilon yok
Ciddi fark var ama. Hiç 85 gibi değilsin kuzum. 75 maksimum cidden farklı biryerde tartılmayı denedin mi?
Hayır 1.80 olsan tamam da boylarımız neredeyse aynı....
tartldm cnm diyetisyende de ayni çıkıyorum evdekiyle rvet boyum cok uzun degil malesef
Boyunu mu yanlış biliyorsun acaba
keske oyle olsaydi esimle aramfa baya boy farki oluyor uzun o bqya ben tipik turk kadini 158
Fazla boşluk kalıyormuş canım, senin kemikler fazlası ile iri... Tartıda kemiklerin daha ağır geldiği için bu kilodasın yani
normalde bosluk kalmamasi mi lazim hic bilmiordm bunu bak ben kalipliyim zaten minyon değilim ya omuz falan var bendr
evet sutyen onerileri oldu onlara bakicam kisa zamanda cnm tsk ederm
hqsta falan degildir umarim cnm niye huzursuzdu ki.. Hadi bklm hafif atlat tartiy az kaldi ben bitirdim şükür artk bayram trmizligini sirada bayram yemegi hazrligi var kolay gelsin simdiden baslamak bitirmenin yarısıdır
Saol cnm dahasi da gidecek insAllah niye kötü olsun kiz bence cok guzel keske bende kucuk gosterseymisim

Afiyet olsun gayet güzel. Gecen hafta kac gr vermiştin
Kuzum ben geçen hafta katıldım yeniyim ben de. Bugün tam 1 hafta oldu :) 73.5 ile başladım. Bu sabah tekrar tartıldım 71.1 di galiba unuttum :) 2 kilo falan gitti

Valla ben memnun degilim kuzu gecen sene büyük gostereyim diye saclari sari yaptim tovbe bismillah seylere benzedim
Maalesef beybi ne kadar kactiysam boydan resim cektirmemek icin yok
Bakin ne buldum benim kemikler fazlaca iriymis he Handandandan senin dedigin mantık bu demi nete baktm sen diyince 18 cm çıkıyor benmki
Bende bakim barii
Kızlar ya benim kilo karın ve yüzden gidiyor hep. Şu bazenler erimiyor genelde ne yapmam lazım aslında basen olmasa gayet iyiyim
Eger genetikse zor kuzum yaa

Dün asi olduk teyzesi onun huzursuzluguydu

Kızlar ya benim kilo karın ve yüzden gidiyor hep. Şu bazenler erimiyor genelde ne yapmam lazım aslında basen olmasa gayet iyiyim
Haha al benden bitane daha. Bende kalcadan ibaretim desem yeridir. Belim incecikti eskiden fena durmuyordum. Simdi birde göbek var resmen gobek bir tarafa got bi tarafa doğru gidiyor. Ben bol bol mekik çömel kalk tabl pozisyonunda bacağı yukarı asagi kaldirip kalca sıkıştırma yapıyorum. Yüzme gibj bir sansin varsa kurgalama yüzme fena halde basen inceltiyor o kısımlar çalıştığı için. Haziranda haftada 2-3 gün gitmeyi düşünüyorum bende

Kuzum ben geçen hafta katıldım yeniyim ben de. Bugün tam 1 hafta oldu :) 73.5 ile başladım. Bu sabah tekrar tartıldım 71.1 di galiba unuttum :) 2 kilo falan gitti
Ay maşallah canim cok güzel vermişsin. Bu 2. Haftan birde çok iyi. Bakalım ben kac kg vericem 2 hafta sonunda

normalde bosluk kalmamasi mi lazim hic bilmiordm bunu bak ben kalipliyim zaten minyon değilim ya omuz falan var bendr

Bakin ne buldum benim kemikler fazlaca iriymis he Handandandan senin dedigin mantık bu demi nete baktm sen diyince 18 cm çıkıyor benmki

Bende bakim barii
Metre ile ölçmeye gerek yok, dediğim yöntem bunun pratik halı....bir elin işaret ve baş parmağı ile diğer elinizin bileğini kavradığınızda;

Parmaklar üst üste biniyorsa; ince kemikli
Parmaklar birbirine değiyorsa; orta kemikli
Parnaklar arasında boşluk kalıyorsa; iri kemiklisiniz demektir.

Benimki ince demekki biraz ust uste geliyorlar

Yüzmeyi anca bayram tatilinde ve arada hafta sonları yapabilirim. Çok gıcık bir şey ya kesip atacan

Ya bilemedim ki atlayabiliyorum ama 200 mü fazla geldi anlamadım bacağım çok kötü geçer heralde bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…