Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun gayet güzel. Gecen hafta kac gr vermiştin

kompostonun sekeri yok canım.muhtemelen şekerli anladi herkes:)) o da 3-4gündür kabizlik var iyi geliyor diye.

Yok kız su an 85 im gecen dedgin gibi kemiklerim iridir belki herkeste kilo farklı duruyor snrm
Bir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.

offf cok iyi ya. Maşallah. Yarın gitmis resmen
Tskler kızlar insAllah bi gün 70 kg olarak da oncesi sonrasi yapabilcem daha fazlası sizin olsun hep beraber fit olucaz insAllah

Hiç kilolu durmuyorsun ayrica geçende memelerim büyük demistin ,kibar olsun diye gögüs diyecekti ama esas adi meme biliyorsunuzçok büyük degiller aslinda yalniz biraz aşagida duruyorlar kaldır sen bence onlari biraz daha iyi durur

İnşallah canım ya artık güçlendirme evresine geçmek istiyorum
Bayramıda atlatinca atağa geçeriz uykular düzene girecek oh mis gibi yazda geldi insanda spor yapma ve hafif beslenme isteği doğuruyor zaten yani diyeceğim oki herşey çok güzel olacak

Tunaydin kızlar gece uykusuz geçti prenses huzursuzdu şimdi daha iyi şükür

Bugün iftara davetliyiz hafif beslenmeye dikkat edicem ve benim bayram temizliğine baslamsm lazım camlar feci özelliklede uyudukca çocuklar baktıkça halledeyim baurama kadar

Bakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Kizzz nasil olmaz masallah cok guzel gitmis yaaa
Günaydın kızlar
Gunaydin beybiii
Günaydınlar kizlar demeyi unuttum sanrm ben islere girisiyorum ilk mola da burdayim insAllah
Kolay gelsin kuzumm
Cok sagol canimmmm isin kötü yanı yüzümde çocuksu biraz yaaa
Günaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Gecmis olsun canim fazla yuklenme zorlamissin herhalde vücudu
Kizzz sendede fark varrr
Gunaydin tatlisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…