- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.821
Afiyet olsun gayet güzel. Gecen hafta kac gr vermiştinMisafirim vardı yazamadım yeni gittiler sayılır :)
SABAH (12:30)
Tb ekmeği ile 2 peynirli tost (küçük)
ÖĞLEN yok
ARA (16:00 gibi)
Şekersiz sütlü türk kahvesi
AKŞAM (20:00)
Yarım şiş et
2 küçük tavuk
Ayran
Salata
Birkaç dilim de karpuz yedim
Su 3 litre olmak üzere
kompostonun sekeri yok canım.muhtemelen şekerli anladi herkes:)) o da 3-4gündür kabizlik var iyi geliyor diye.Güzel menü afiyet olsun canım
Güzel canım
Ooo eline sağlık canım. Menü de güzel
Allah şifa versin canım
Komposto dışında güzel canım
ikizin biri içer de mi kalmış.. çok güldüm ya
Uygulamak lazım bu sözü
Kaç yaşındaydın canım
Afiyet olsun canımmm
Güzel menü afiyet olsunnn
Ben de unutuyorum çoğu zaman
Güzel menü canım
Canım sen bi ara 53 olmuştun sanki o zaman çok çok az yiyordun. Normal yeme düzeninde 57 sabitteysen çok iyi canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Kızzzz bu saatte dışarda korkmuyor musun
Güzel menü canım
İnşallah canım. Ben bugün 1,5 kilo artı çıktım canım sıkıldı her dakka tartılıp kafayı yiyordum. Çıkardım zor bir yere kaldırdım pilini. Cuma’ya kadar tartılmıycam
offf cok iyi ya. Maşallah. Yarın gitmis resmenBakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Bir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.Yok kız su an 85 im gecen dedgin gibi kemiklerim iridir belki herkeste kilo farklı duruyor snrm
offf cok iyi ya. Maşallah. Yarın gitmis resmen
Tskler kızlar insAllah bi gün 70 kg olarak da oncesi sonrasi yapabilcemKızzzzzzzCurukElma incecik oomışsunn bayıldımm 19 20 yasında gibi fiziğin MasAllahhh
Fit mutlu anne ne kadar sanalısın kilonu göstermiyosum demekki hedefine ulassan nasıl görüncen acaba..ciddi bi fark var öncesi sonrası arasında.MaşAllah helal olsun
Yok değmiyor cnm cok degil ama bi parmak kadar bosluk kalıyorBir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.
Ciddi fark var ama. Hiç 85 gibi değilsin kuzum. 75 maksimum cidden farklı biryerde tartılmayı denedin mi?Bakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Senin de belli kuzum göbek basen gitmiş
Günaydın canımGünaydınn
Boyunu mu yanlış biliyorsun acabaTsk ederim cnmben 70 kiloydm evlendgmde seviyordum o halimi bi gorseydim insAllah
Fazla boşluk kalıyormuş canım, senin kemikler fazlası ile iri... Tartıda kemiklerin daha ağır geldiği için bu kilodasın yaniYok değmiyor cnm cok degil ama bi parmak kadar bosluk kalıyor
Hiç kilolu durmuyorsun ayrica geçende memelerim büyük demistin ,kibar olsun diye gögüs diyecekti ama esas adi meme biliyorsunuz
Bayramıda atlatinca atağa geçeriz uykular düzene girecek oh mis gibi yazda geldi insanda spor yapma ve hafif beslenme isteği doğuruyor zatenİnşallah canım ya artık güçlendirme evresine geçmek istiyorum
Geçmis olsunGünaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Kizzz nasil olmaz masallah cok guzel gitmis yaaaBakın bklm kızlar fark nerelerde var sizce
Gunaydin beybiiiGünaydın kızlar
Kolay gelsin kuzummGünaydınlar kizlar demeyi unuttum sanrm ben islere girisiyorum ilk mola da burdayim insAllah
Cok sagol canimmmm isin kötü yanı yüzümde çocuksu biraz yaaaKızzzzzzzCurukElma incecik oomışsunn bayıldımm 19 20 yasında gibi fiziğin MasAllahhh
Fit mutlu anne ne kadar sanalısın kilonu göstermiyosum demekki hedefine ulassan nasıl görüncen acaba..ciddi bi fark var öncesi sonrası arasında.MaşAllah helal olsun
Gecmis olsun canim fazla yuklenme zorlamissin herhalde vücuduGünaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Kizzz sendede fark varrr
Gunaydin tatlisssGünaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?