- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.921
Sen kullandın mı canm? Her cilt tipin euygun mu kiSalkom beyazlatıcı krem kullan
Daha öncede yaptın niye olmasın ki gene. Ben ufku göremiyorum şu an ama vericem bende inşallah :)Ben gözümü kasima ayına diktim inşallah Kasım'da mezunum ,sabırla azimle hedefe ulasacam
Ablaa yoklugun belli oluyor valla ozlettin kendini iyice yaaselam kızlar
bu ara beni izinli sayın olur mu cuma tartısını tabi ki yazıcam ama pek uğrayamayabilirim haberiniz olsun
bir şarkı var ya hani yorgunum dostlarım yorgunum yorguuun onu sesli söyleyesim vaaarrr :))
bayram da memlekete gitmiyoruz haliyle sonraki hafta üniversite sınavı var diye , ne olur ne olmaz bayram da belki gelen olur ( normalde kimse gelmez aslın da ) diye salonun halısının kanepe önü az kirli gibiydi onu sileyim dedim kanepe halı silmeye giriştim tabi:) boyuna evi temizliyorum 1 gün temiz kalmıyor nevresim çarşafları değiştim temizlik derken şimdide yemeği yaptım fırına attım anca oturdum deli gibi uykum geliyor :))
Aman aksatma canim bisi varsa bastan onlemi alinsin ihmal etmeye gelmezMrb kizlar bugun ugrayamadim esimde evdeydi bi disardaydik avm sonra market smdi yemek yaptm falan ole gecti gunum yenice oturdm ama bugun gene cok agridi sol ust yanim oturunca smdi iyi. Yarin oglen randevu aldm doktora gidicem hem bebisi gorcezhemde bunu sorcam insallah bi cozum olur ya yoksa napicam boyle bilmiyorum
Afiyet olsun canimIyi günler kizlar ozür dilerim hepinizden gelemedim dün menümü paylasamadım hemen menülerimi paylasiyim sonra muhabbetlere dalcam
Dünki menüm
08.00 1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
12.00 1 çiğ köfte dürüm
16.00 3 ceviz
19.00 3 köfte 1 tavuk kanat
1 kase mercimek çorbası
Su 3l spor 30 dk plates 90 pPnrrr-12
Cumalari yaziyoruz asıl tarti gunumuz cuma canim. Pazartesi ara kontrol. Oruc tutanlar persembe iftardan once olmayanlar cuma sabahi tartilacak canimYarında mı yazıyoruz kilo
Tarti oncesi iyi olmamis canim maalesedkızlardan izin çıkarsa ye benceb
merakla bekliorim kiz atarsan etiketle
vala bende cesme buz gibi akıyor
yoğurt yok cnm
olabilirsonra tekrar 65 dusersin o zmn da 65 100 65 olir
sqol cnm anldm cnm icebildgn kadar ic yine de
evde degilim annemdeyim cnm bugun eşim aksama yok yemege yalnız kqlma gel dediler baska yiyecek birsey yok vala
bayramda giymek icin aldm cnm uzun zmndr etek giymiyordum degisiklik olsun dedim tsk ederm cnm
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsun canim ama havuc riskli bilgin olsunSABAH (12:30)
1 bardak kakaolu süt
ÖĞLEN (14:40)
2 parca tavuk
Birkaç tane et
Salata
ARA,(16:00)
Şekersiz sütlü kahve
AKŞAM (20:15)
Kocaman bir havuç yiyorum şimdi
Su 3 oldu sayılır. 3.5 olur
Tarti oncesi bu olurmu tugce ama yaaEvet bugün ailece dışarda iftar açalım dedi babam ve beni masada 1 kereden birşey olmaz diyerek kışkırttılarpide tatlı yedim çok utanıyorum ama dürüst davranmalıydım..
Afiyet olsun nirancim11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
20 adet siyah zeytin
1 çay bardağı ceviz
17:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
85 değilde 75 gbisin bence
Baya motive olmuşsundurVe inanilmaz zayifladigimi.soyluyor.herkss gecen sene ,73 filandim.galiba geldigimde ben.daha.da.mutlu
Al bendende o kadar hatta şu an kendimi ağır yaşamlardaki şişmnlar gbi görüyorumE ben de 85 Ken hatırlıyorum top gibi birşeydimsen baya fit duruyorsun maşallah
Ben evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acabaTsk ederim cnmben 70 kiloydm evlendgmde seviyordum o halimi bi gorseydim insAllah
Benmde değmiyo iki parmak açık kalıyoBir elinin baş parmağı ve işaret parmağı ile diğer elinin bileğini kavramaya çalış, parmaklar birbirine değmiyorsa kemiklerin iridir.
Geçmiş olsunnGünaydınn.. Dün ip atlarken yanlış bir hareket mi yaptım naptıysam bacağımı incitmişim yürüyemiyorum ya
Bende bugün bunu düşündüm, evlendiğimde zayiftim ama yıllar yılı kademe kademe arttım. Bir insanın aklına hiç mi zayıflamak gelmez, hiç mi kilosundan utanmaz.... nasıl bir özgüvense bendeki...Ben evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
Ne güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...Benmde değmiyo iki parmak açık kalıyo
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar bugün yediklerimi yazayim bende,
Sabah 10.30 kahvaltı
Közlenmiş biber ve patlıcan
Biraz peynir
5 zEytin
Bir tutam dereotu
1 bardak cay
1d tb ekmek
13.00 da,
1 türk kahvesi
1 küçük havuç
16.00
1 kase yogurt
Yarım dilim tb ekmek
3 erik
20.30 akşam,
1 kase tavuksuyu çorba,
Yarim tabak taze fasulye,
2 dilim karpuz,
Ekstra makarnada vardi ama yiyemedim sadece pişmiş mi diye bir tanecik yedim:))
3lt su bitti 4 olur ayrıca 30dk normal tempoda yürüdüm 30p yapiyor sanirsamPnrrr-12
Ablaa yoklugun belli oluyor valla ozlettin kendini iyice yaa
Aman aksatma canim bisi varsa bastan onlemi alinsin ihmal etmeye gelmez
Afiyet olsun canim
Cumalari yaziyoruz asıl tarti gunumuz cuma canim. Pazartesi ara kontrol. Oruc tutanlar persembe iftardan once olmayanlar cuma sabahi tartilacak canim
Tarti oncesi iyi olmamis canim maalesed
Afiyet olsun canim ama havuc riskli bilgin olsun
Tarti oncesi bu olurmu tugce ama yaa
Abla nerelerdesin sordumda görmedin sensiz baya eksik buralarr boşver yıpratma kendini o kadarselam kızlar
bu ara beni izinli sayın olur mu cuma tartısını tabi ki yazıcam ama pek uğrayamayabilirim haberiniz olsun
bir şarkı var ya hani yorgunum dostlarım yorgunum yorguuun onu sesli söyleyesim vaaarrr :))
bayram da memlekete gitmiyoruz haliyle sonraki hafta üniversite sınavı var diye , ne olur ne olmaz bayram da belki gelen olur ( normalde kimse gelmez aslın da ) diye salonun halısının kanepe önü az kirli gibiydi onu sileyim dedim kanepe halı silmeye giriştim tabi:) boyuna evi temizliyorum 1 gün temiz kalmıyor nevresim çarşafları değiştim temizlik derken şimdide yemeği yaptım fırına attım anca oturdum deli gibi uykum geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?