- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.941
Bebişin pozisyonundan kaynaklı olablir cnm gene de sormakta fayda var geçer inşaallahMrb kizlar bugun ugrayamadim esimde evdeydi bi disardaydik avm sonra market smdi yemek yaptm falan ole gecti gunum yenice oturdm ama bugun gene cok agridi sol ust yanim oturunca smdi iyi. Yarin oglen randevu aldm doktora gidicem hem bebisi gorcezhemde bunu sorcam insallah bi cozum olur ya yoksa napicam boyle bilmiyorum
Vayy helallPnrrr-12 haftalık yürüyüşümü tamamladım canım
Cuma= Hızlı tempolu yürüyüş 60 dk=180
Pazar= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Çarşamba= Hızlı tempolu yürüyüş 120 dk=360
Aa havuç niye riskli kiAblaa yoklugun belli oluyor valla ozlettin kendini iyice yaa
Aman aksatma canim bisi varsa bastan onlemi alinsin ihmal etmeye gelmez
Afiyet olsun canim
Cumalari yaziyoruz asıl tarti gunumuz cuma canim. Pazartesi ara kontrol. Oruc tutanlar persembe iftardan once olmayanlar cuma sabahi tartilacak canim
Tarti oncesi iyi olmamis canim maalesed
Afiyet olsun canim ama havuc riskli bilgin olsun
Tarti oncesi bu olurmu tugce ama yaa
Şu dış etkenler olmasa herşey daha güzel olacak bende iki gün önce çarşıya çıktm eve geldiğimde pertim çıkmıştı eşimde pratik olsnndiye mantı yaptı bende ona uydum iki gündür toparlayamıyorum. Sabahları o okuldayken diyetime göre kahvaltı yapabliyorumEvet bugün ailece dışarda iftar açalım dedi babam ve beni masada 1 kereden birşey olmaz diyerek kışkırttılarpide tatlı yedim çok utanıyorum ama dürüst davranmalıydım..
Bahar masallahin var kuzum yaaa. Kizzz yarin gelemezsende cuma gel bak bunu buralarda komaaaKizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
Afiyet olsun canimMerhaba kızlar bugün yediklerimi yazayim bende,
Sabah 10.30 kahvaltı
Közlenmiş biber ve patlıcan
Biraz peynir
5 zEytin
Bir tutam dereotu
1 bardak cay
1d tb ekmek
13.00 da,
1 türk kahvesi
1 küçük havuç
16.00
1 kase yogurt
Yarım dilim tb ekmek
3 erik
20.30 akşam,
1 kase tavuksuyu çorba,
Yarim tabak taze fasulye,
2 dilim karpuz,
Ekstra makarnada vardi ama yiyemedim sadece pişmiş mi diye bir tanecik yedim:))
3lt su bitti 4 olur ayrıca 30dk normal tempoda yürüdüm 30p yapiyor sanirsamPnrrr-12
Kiz tabiki uzun zaman önce gorunce en ufak kili bile farkediyor yaaVe inanilmaz zayifladigimi.soyluyor.herkss gecen sene ,73 filandim.galiba geldigimde ben.daha.da.mutlu
Kizz oyle atma buralara resimlerini surekliiiEki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı
Yok cnm dogrudur sonucta ama bana mantik olarak anliyamadigm icin :)Canım bilekten kas yada yağ olmaz ki, direk kemik zaten...
Kendi kemik yapıni kendi parmaklarınla ölçtüğün için sıkıntı yok.... istersen @bi prenses annesi nin paylaştığı tabloya göre metre ile ölçüm yapabilirsin ama sonuç yine aynı çıkar.
Ablaa yoklugun belli oluyor valla ozlettin kendini iyice yaa
Aman aksatma canim bisi varsa bastan onlemi alinsin ihmal etmeye gelmez
Afiyet olsun canim
Cumalari yaziyoruz asıl tarti gunumuz cuma canim. Pazartesi ara kontrol. Oruc tutanlar persembe iftardan once olmayanlar cuma sabahi tartilacak canim
Tarti oncesi iyi olmamis canim maalesed
Afiyet olsun canim ama havuc riskli bilgin olsun
Tarti oncesi bu olurmu tugce ama yaa
Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Merhaba kızlar bugün yediklerimi yazayim bende,
Sabah 10.30 kahvaltı
Közlenmiş biber ve patlıcan
Biraz peynir
5 zEytin
Bir tutam dereotu
1 bardak cay
1d tb ekmek
13.00 da,
1 türk kahvesi
1 küçük havuç
16.00
1 kase yogurt
Yarım dilim tb ekmek
3 erik
20.30 akşam,
1 kase tavuksuyu çorba,
Yarim tabak taze fasulye,
2 dilim karpuz,
Ekstra makarnada vardi ama yiyemedim sadece pişmiş mi diye bir tanecik yedim:))
3lt su bitti 4 olur ayrıca 30dk normal tempoda yürüdüm 30p yapiyor sanirsamPnrrr-12
Bende 83 dum evlendigimdeBen evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
Ne güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
Eki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı
Vayy helal kızKizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Sekee orani cok yuksek canimAa havuç niye riskli ki
Bence bisi olmaz canimKızlar bir de bayramda birkaç günlüğüne bir yerlere gidecez. Bebiş 3 aylık. Denize girse sıkıntı olur mu
O da olacak en kısa zamanda. Gene zayıfmışsın eskiden ben taa liseden beri 14 yıldır şişmanım 8li rakamlardaydım hep. İyi yanı da eşim zayıf halimi bilmiyorBende bugün bunu düşündüm, evlendiğimde zayiftim ama yıllar yılı kademe kademe arttım. Bir insanın aklına hiç mi zayıflamak gelmez, hiç mi kilosundan utanmaz.... nasıl bir özgüvense bendeki...
Gebelikten evvel aldığım ve henüz giymek kısmet olmayan kıyafetlerim aklıma zayiflamayı getirdi... sırf onları giyebilmek için yani bu maraton..
38e hatta bol azıcık bol gelerekten 40 bedene de razıyımNe güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
Tamam canim ins burda olucam bende. Tam bayram haftasi fullum ama elimden geldigince giricemCurukElma canim.iligimi somurdu.kuzey.50gb uctu.gitti.ek.bir.suru.aldim gece var gunduz.iptal.persembe.gece gelirim cuma gunduz.cok.zor.bu.hafta top sende
Haftaya.etaplar birlesir.zaten bende. Eve donmus.olurum
Biri aşıları tam değil mikrop kapabilir dedi de. Doktora da sorayim olmazsaSekee orani cok yuksek canim
Bence bisi olmaz canim
Afiyet olsun canım
Temizligine bak temizse biraz sok ama sonra temiz suyla tekrar yika cikar çıkmaz.Kızlar bir de bayramda birkaç günlüğüne bir yerlere gidecez. Bebiş 3 aylık. Denize girse sıkıntı olur mu
sağol canımBahar masallahin var kuzum yaaa. Kizzz yarin gelemezsende cuma gel bak bunu buralarda komaaa
Afiyet olsun canim
Kiz tabiki uzun zaman önce gorunce en ufak kili bile farkediyor yaa
Kizz oyle atma buralara resimlerini surekliii
olsun ben genede 30p sayiyorum. Bebe arabasi sürüyordum arada yavaşladım
Yok cnm dogrudur sonucta ama bana mantik olarak anliyamadigm icin :)
Haklisin cnm
Oww masallah baharcim cok guzel
Ovgulerde geliyormus tadini cikar
Normal tempo x2 cnm yani 60p
Hizli tempo x3
Hafif tempo x1
Bende 83 dum evlendigimde
Aa iri kemikliler 36 beden olamiyormu
Masallah cnm cok guzelsin
Ama o yeme olayi hic olmamis tartiya yakin
teşekkür
Temizligine bak temizse biraz sok ama sonra temiz suyla tekrar yika cikar çıkmaz.
Aynen öyle yapmak lazım. Bakalım
sağol canım
olsun ben genede 30p sayiyorum. Bebe arabasi sürüyordum arada yavaşladım
Hayirlisi olsun kuzum hakkinizda ins hersey istesiginiz gibi olurArkadaşlar bugün il içi atamalar açıklanacak dua edinde olsun. Büyük kızım ilkokula başladığında ilgilenecek kimse yok eşimde bende köyde çalışıyoruz sıkıntılı okullarda o yüzden kızım için çok istiyorum
Valla benim oturdugum yer deniz kenari canim burda cocuklar hep suda büyüyorBiri aşıları tam değil mikrop kapabilir dedi de. Doktora da sorayim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?