Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebişin pozisyonundan kaynaklı olablir cnm gene de sormakta fayda var geçer inşaallah

Aa havuç niye riskli ki

Evet bugün ailece dışarda iftar açalım dedi babam ve beni masada 1 kereden birşey olmaz diyerek kışkırttılar pide tatlı yedim çok utanıyorum ama dürüst davranmalıydım..
Şu dış etkenler olmasa herşey daha güzel olacak bende iki gün önce çarşıya çıktm eve geldiğimde pertim çıkmıştı eşimde pratik olsnndiye mantı yaptı bende ona uydum iki gündür toparlayamıyorum. Sabahları o okuldayken diyetime göre kahvaltı yapabliyorum

Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
Bahar masallahin var kuzum yaaa. Kizzz yarin gelemezsende cuma gel bak bunu buralarda komaaa
Afiyet olsun canim
Ve inanilmaz zayifladigimi.soyluyor.herkss gecen sene ,73 filandim.galiba geldigimde ben.daha.da.mutlu
Kiz tabiki uzun zaman önce gorunce en ufak kili bile farkediyor yaa
Eki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı
Kizz oyle atma buralara resimlerini surekliii

Yok cnm dogrudur sonucta ama bana mantik olarak anliyamadigm icin :)

Haklisin cnm

Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91

Oww masallah baharcim cok guzel
Ovgulerde geliyormus tadini cikar

Normal tempo x2 cnm yani 60p
Hizli tempo x3
Hafif tempo x1

Ben evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
Bende 83 dum evlendigimde

Ne güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...

Aa iri kemikliler 36 beden olamiyormu
Eki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı

Masallah cnm cok guzelsin
Ama o yeme olayi hic olmamis tartiya yakin

O da olacak en kısa zamanda. Gene zayıfmışsın eskiden ben taa liseden beri 14 yıldır şişmanım 8li rakamlardaydım hep. İyi yanı da eşim zayıf halimi bilmiyor

Ne güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
38e hatta bol azıcık bol gelerekten 40 bedene de razıyım peki kemiğim iri yalanı postunu görnüşsündür şişman birinin röntgeninde iskelet yapısı herkeste aynıdır diyor ya bana mantıklı gelmişti kafam karıştı

CurukElma canim.iligimi somurdu.kuzey.50gb uctu.gitti.ek.bir.suru.aldim gece var gunduz.iptal.persembe.gece gelirim cuma gunduz.cok.zor.bu.hafta top sende
Haftaya.etaplar birlesir.zaten bende. Eve donmus.olurum
Tamam canim ins burda olucam bende. Tam bayram haftasi fullum ama elimden geldigince giricem

Afiyet olsun canım
teşekkür
Kızlar bir de bayramda birkaç günlüğüne bir yerlere gidecez. Bebiş 3 aylık. Denize girse sıkıntı olur mu
Temizligine bak temizse biraz sok ama sonra temiz suyla tekrar yika cikar çıkmaz.

Bahar masallahin var kuzum yaaa. Kizzz yarin gelemezsende cuma gel bak bunu buralarda komaaa

Afiyet olsun canim

Kiz tabiki uzun zaman önce gorunce en ufak kili bile farkediyor yaa

Kizz oyle atma buralara resimlerini surekliii
sağol canım

olsun ben genede 30p sayiyorum. Bebe arabasi sürüyordum arada yavaşladım

** * 9.Takim 623. Etap * * *

Fatlayd(94.9/
AhSen_2504 (76.9/
Bi prenses annesi (85.3/
Gulbeseker(98,2/
ebruebrulii (83.9/
Niran Nevra( 75.8/
Jasminium84 (62.6/
nanekekik(68.8/
eceboce(60.1/
Bayankokosh (73.8/
Pumpkin00 (96.9/
Keseli kanguru (98.6/

9.takim ortalamasi :

Deneme süresindeki uyeler

Hayatgusel(69.2/BT:14,05,19 bk: 72 hdf: 58
AsyaaAyazz(73,5/)BT:21,05,19 bk:73.5
Hdf:60

MLKn(69.5/BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58

❤ FREE CANLAR ❤
pesto26 (70.2/
CurukElma (57.4/
Ekim2009 (88.1/
badem(68.1/
Sweetyy83 (65,1/
tugce(56/
Hayyal(61,7/
elfkkk(70,2/
METANOL (67.9/

İzine ayrılan uyeler
*askrhpozitif(75,5) 71.6 ile 618.Etapta izne ayrıldı
*mefkurem(95.4)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (93.5)86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye

hamişler

Pnrrr-20(76.6)

Hayirlisi olsun kuzum hakkinizda ins hersey istesiginiz gibi olur
Biri aşıları tam değil mikrop kapabilir dedi de. Doktora da sorayim olmazsa
Valla benim oturdugum yer deniz kenari canim burda cocuklar hep suda büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…