- Konu Sahibi Handandandan
-
- #297.981
Afiyet olsun kuzum11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
20 adet siyah zeytin
1 çay bardağı ceviz
17:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Kız niye utanasın öyle icab etti demekkiBen evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
Oyy kuzum annem güzelsin gençsin ama fotolarını buralarda paylaşma bence .. canım yirim seniEki Görüntüle 2274163 tatlı ve pideyi gömmeden önce.. Sonrasını atmaya korkuyorum gmbekim çıktı
Bebişin pozisyonundan kaynaklı olablir cnm gene de sormakta fayda var geçer inşaallah
Şu dış etkenler olmasa herşey daha güzel olacak bende iki gün önce çarşıya çıktm eve geldiğimde pertim çıkmıştı eşimde pratik olsnndiye mantı yaptı bende ona uydum iki gündür toparlayamıyorum. Sabahları o okuldayken diyetime göre kahvaltı yapabliyorum
HarikasınBende bugün bunu düşündüm, evlendiğimde zayiftim ama yıllar yılı kademe kademe arttım. Bir insanın aklına hiç mi zayıflamak gelmez, hiç mi kilosundan utanmaz.... nasıl bir özgüvense bendeki...
Gebelikten evvel aldığım ve henüz giymek kısmet olmayan kıyafetlerim aklıma zayiflamayı getirdi... sırf onları giyebilmek için yani bu maraton..
Hmm demek ben bu yüzden 57 kiloyken 38 e girememiştimNe güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
Afiyet olsun canim menun cok guzel olmus
Akşam akşam güldürdün beniO da olacak en kısa zamanda. Gene zayıfmışsın eskiden ben taa liseden beri 14 yıldır şişmanım 8li rakamlardaydım hep. İyi yanı da eşim zayıf halimi bilmiyor
teşekkür
Temizligine bak temizse biraz sok ama sonra temiz suyla tekrar yika cikar çıkmaz.
sağol canım
olsun ben genede 30p sayiyorum. Bebe arabasi sürüyordum arada yavaşladım
İyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü zamanı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 lokma pide
Domates salatalık
İftar
4 ızgara köfte
salata ayran
Ara 1 Dukan krakeri
Su yu 2 lt yapmaya çalışacağım
Afiyet olsun kuzummmİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü zamanı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 lokma pide
Domates salatalık
İftar
4 ızgara köfte
salata ayran
Ara 1 Dukan krakeri
Muck kim girecek bizim gruba yaOyy kuzum annem güzelsin gençsin ama fotolarını buralarda paylaşma bence .. canım yirim seni
Tişikkir idirimAfiyet olsun kuzummm
Ben de havuzda mikrop çok Ama deniz daha temiz diye biliyorumHayirlisi olsun kuzum hakkinizda ins hersey istesiginiz gibi olur
Valla benim oturdugum yer deniz kenari canim burda cocuklar hep suda büyüyor
sen bilirsin cnm oruc tutmuyorsun herhwkde zaten cuma uygundurCuma yazayım ben. Geçen cuma yazmıştım 1hafta olsun tam
afiyet olsun cnmSABAH (12:30)
1 bardak kakaolu süt
ÖĞLEN (14:40)
2 parca tavuk
Birkaç tane et
Salata
ARA,(16:00)
Şekersiz sütlü kahve
AKŞAM (20:15)
Kocaman bir havuç yiyorum şimdi
Su 3 oldu sayılır. 3.5 olur
Evet bugün ailece dışarda iftar açalım dedi babam ve beni masada 1 kereden birşey olmaz diyerek kışkırttılarpide tatlı yedim çok utanıyorum ama dürüst davranmalıydım..
afiyet olsun cnm11:00=== 2 yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
20 adet siyah zeytin
1 çay bardağı ceviz
17:00=== El kadar tepsi kebabı
1 kase salata
1 kase yoğurt
Su 2 lt
evet cnm insAllah cok etkilemezAblaa yoklugun belli oluyor valla ozlettin kendini iyice yaa
Aman aksatma canim bisi varsa bastan onlemi alinsin ihmal etmeye gelmez
Afiyet olsun canim
Cumalari yaziyoruz asıl tarti gunumuz cuma canim. Pazartesi ara kontrol. Oruc tutanlar persembe iftardan once olmayanlar cuma sabahi tartilacak canim
Tarti oncesi iyi olmamis canim maalesed
Afiyet olsun canim ama havuc riskli bilgin olsun
Tarti oncesi bu olurmu tugce ama yaa
Vayy cok iyi ya masAllah cnm tebriklefKizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
afiyet olsun cnm cnm suyu kac lt içiyorsun sen fazlası da zarar dikjat etMerhaba kızlar bugün yediklerimi yazayim bende,
Sabah 10.30 kahvaltı
Közlenmiş biber ve patlıcan
Biraz peynir
5 zEytin
Bir tutam dereotu
1 bardak cay
1d tb ekmek
13.00 da,
1 türk kahvesi
1 küçük havuç
16.00
1 kase yogurt
Yarım dilim tb ekmek
3 erik
20.30 akşam,
1 kase tavuksuyu çorba,
Yarim tabak taze fasulye,
2 dilim karpuz,
Ekstra makarnada vardi ama yiyemedim sadece pişmiş mi diye bir tanecik yedim:))
3lt su bitti 4 olur ayrıca 30dk normal tempoda yürüdüm 30p yapiyor sanirsamPnrrr-12
ayy masAllah insan başkalarından duyunca daha gaza geliyo dimiVe inanilmaz zayifladigimi.soyluyor.herkss gecen sene ,73 filandim.galiba geldigimde ben.daha.da.mutlu
tskler cnm85 değilde 75 gbisin bence
ben bekarken 88-89 görmüştüm yaşım 16 falandi sonra bi verdim bi iki sene hic kilo almadm 70-73 arası gidil geldim evlendim hamileligin 5. Ayından sknra bi aldm bi daha da 70leri görmedimBen evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
kesinlikle bence de 70 kiloyken de ben 44-46 bedendim mesela 60-65 olursam belki anca 42 ucundan görürümNe güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
bende raziyim vala 44 falan hatta38e hatta bol azıcık bol gelerekten 40 bedene de razıyımpeki kemiğim iri yalanı postunu görnüşsündür şişman birinin röntgeninde iskelet yapısı herkeste aynıdır diyor ya bana mantıklı gelmişti kafam karıştı
hakkinzda hayırlısı olsun cnmArkadaşlar bugün il içi atamalar açıklanacak dua edinde olsun. Büyük kızım ilkokula başladığında ilgilenecek kimse yok eşimde bende köyde çalışıyoruz sıkıntılı okullarda o yüzden kızım için çok istiyorum
afiyet olsun cnm yanlış anlamazsan sey dicem hurmayi tekli rakam yemen iyi olur sanki ya bir ya üçBugünkü menum
Sahur
1 kase yoğurt
2 hurma
İftar 20:35
1 tabak etli taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
1 acı biber
Şimdide çay içiyrm yanına 2 hurmayla
1.5 litre su dahada icerim
Spor 45+15 dk leslie
hhaha isimize gelmeyeni hep siliyoruz ha bende öyleyimdir ama ilk diyete basladgmda doktor demistkcek die duruyor öyle sırf ilerde büyük rakamlar verirsem oncesi sonrasi yapıp paylaşmak icin bekletiyorumBulamadım 80 lik resmimi yaa...
Sinirimden hepsini silmişim zaar
afiyet olsun cnmİyi akşamlar güzel ve fit hatunlarrr
Menü zamanı
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 lokma pide
Domates salatalık
İftar
4 ızgara köfte
salata ayran
Ara 1 Dukan krakeri
iyi geceler canımKizlar ben bayılmaya gidiyorum iyi geceler hepinize
Cok iyi yaKızlar bakın ne buldumEki Görüntüle 2274226
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?