Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebişin pozisyonundan kaynaklı olablir cnm gene de sormakta fayda var geçer inşaallah

Ewt cnm bakalim doktor ne diycek meraktaym bende

Aynen bu konuda aslinda iradeli olmak gerekli ama cok zor bir durum yemek daha isimize geliyor sanirim bazen :)

Harikasın

Hayirlisi olsun kuzum hakkinizda ins hersey istesiginiz gibi olur

Valla benim oturdugum yer deniz kenari canim burda cocuklar hep suda büyüyor
Ben de havuzda mikrop çok Ama deniz daha temiz diye biliyorum

Cuma yazayım ben. Geçen cuma yazmıştım 1hafta olsun tam
sen bilirsin cnm oruc tutmuyorsun herhwkde zaten cuma uygundur
SABAH (12:30)
1 bardak kakaolu süt

ÖĞLEN (14:40)
2 parca tavuk
Birkaç tane et
Salata

ARA,(16:00)
Şekersiz sütlü kahve

AKŞAM (20:15)
Kocaman bir havuç yiyorum şimdi

Su 3 oldu sayılır. 3.5 olur
afiyet olsun cnm
Evet bugün ailece dışarda iftar açalım dedi babam ve beni masada 1 kereden birşey olmaz diyerek kışkırttılar pide tatlı yedim çok utanıyorum ama dürüst davranmalıydım..
o kadar yaotgn spora karşılık olmamış kiz ne güzel gidiodn afiyet olsun
afiyet olsun cnm
evet cnm insAllah cok etkilemez
Kizlar benim yine net bitti gelemezsem diye bildirimi yapiyorum gelirsem guncellerim
Cuma:68.8
Guncel:66.8
Fark:2
Yuzde :2,91
Vayy cok iyi ya masAllah cnm tebriklef
afiyet olsun cnm cnm suyu kac lt içiyorsun sen fazlası da zarar dikjat et
Ve inanilmaz zayifladigimi.soyluyor.herkss gecen sene ,73 filandim.galiba geldigimde ben.daha.da.mutlu
ayy masAllah insan başkalarından duyunca daha gaza geliyo dimi
85 değilde 75 gbisin bence
tskler cnm
Ben evlendiğimde 84 kilıydum hiç mi utanmadım acaba
ben bekarken 88-89 görmüştüm yaşım 16 falandi sonra bi verdim bi iki sene hic kilo almadm 70-73 arası gidil geldim evlendim hamileligin 5. Ayından sknra bi aldm bi daha da 70leri görmedim
Ne güzel iri kemiklisin ama hiçbir zaman 36 beden olamazsın demek bu aynı zamanda...
kesinlikle bence de 70 kiloyken de ben 44-46 bedendim mesela 60-65 olursam belki anca 42 ucundan görürüm
bende raziyim vala 44 falan hatta bklm kaca dusebilcez bi ara 50-52 giyiyordm simdi 48 beden giyiyorum gerci ben azicik bol seviyorum ama
hakkinzda hayırlısı olsun cnm
Bugünkü menum

Sahur
1 kase yoğurt
2 hurma

İftar 20:35
1 tabak etli taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
1 acı biber

Şimdide çay içiyrm yanına 2 hurmayla

1.5 litre su dahada icerim

Spor 45+15 dk leslie
afiyet olsun cnm yanlış anlamazsan sey dicem hurmayi tekli rakam yemen iyi olur sanki ya bir ya üç
Bulamadım 80 lik resmimi yaa...
Sinirimden hepsini silmişim zaar
hhaha isimize gelmeyeni hep siliyoruz ha bende öyleyimdir ama ilk diyete basladgmda doktor demistkcek die duruyor öyle sırf ilerde büyük rakamlar verirsem oncesi sonrasi yapıp paylaşmak icin bekletiyorum
afiyet olsun cnm
Kizlar ben bayılmaya gidiyorum iyi geceler hepinize
iyi geceler canım
Cok iyi ya

Iyi geceler kızlar menüm
Sahur 03
Ceyrekten az yufka
1 yağda yumurta
Zeytin
1 bardak süt
1 lt su

İftar 20:11
1 bucuk kepce kuru fasulye
1 kase salata
1 küçük kase fırın sütlaç
3 cilek

Su 2.5 lt
Spor yok
Bugün kalan 2-3 halıyı da yikadjm buzdolabi derin dondurucu temizledim ayy ne ugrastirdi yeminle ya cam raf güzel ama temizlik açısından cok gıcık yıka kurula
Ama misss gibi oldu ev ohh bayram temizligi die yaz temizliğini yaptım bayram sonu da yün yastiklarimi yikar çırpar kaldırırım tamamdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…