- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.261
Hiç canını sıkma canım...Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım çok kolay bişey değil kilo vermek, istahliysan helede istahinla mücadele etmek uzanıp yatacak kadar yorgunken kalkıp zayıflama uğruna spor yapmak yemek yaparken diyetinede uygun olsun diye uğraşmak ,kilolu olmakta yıpratıyor ama diyet modunda olmakta oyuzden büyük başarı kilo vermek.Söyle canım seve seve dinleriz.
Kendi adıma söyleyeyim, takımdaki herkesin eksisine kendim zayıflamış gibi seviniyorum...
Bizimkisi büyük başarı hikayesi aslında... öyle konuşulmayacak birşey değil yani...
Tekrar tebrik ederim canım...
Söylemeyecektim ama bende Pazartesi iftar öncesi daha büyük eksideydim bu güne göre...İşin gıcık tarafı dün 59.2 ydim yaw
Artık her neyse şaşkınımÖdem oluşmuş olabilirmi sıcaklar etkilemisse mesala
Haklısın canımSöylemeyecektim ama bende Pazartesi iftar öncesi daha büyük eksideydim bu güne göre...
İlla kaçamak yapmak gerekmiyor...mesela bugün benim arabanın derecesi 48'i gösteriyordu...bu kadar sıcakta vücut önlem olarak su topluyor maaalesef...tabiki bu durumun suçlusu ben değilim.
Seninkide benzeri bir durumdur bence canını sıkma... yarına yansımazsa, bir sonraki tartıya yansır... sonuçta sen tartıda o eksiyi gördün mü, gördün.
Valla napim ya sevindirik oldum iyiceafiyet olsun cnm guzel olmuş
Atta bakalim kiz ay ne güzel acayip iyi hissettiriyor inceldigini gormek
Cikmisken dolasin birazda kuzumm görüşürüzIyi akşamlar kızlar menümu eve gecince vericem simdi dışarıdayız bayram şekeri almaya gidiyoruz
Grsrz
Söyle kız vallahi hepimiz motive oluyoruz seninle
Yaaa teşekkür ederim kizlarrr valla acayip motive oluyorum burda oldugum icin gene kararinda yemeye calisiyorum abartmiyorum bildirim yaoicam diyeSöyle canım seve seve dinleriz.
Kendi adıma söyleyeyim, takımdaki herkesin eksisine kendim zayıflamış gibi seviniyorum...
Bizimkisi büyük başarı hikayesi aslında... öyle konuşulmayacak birşey değil yani...
Tekrar tebrik ederim canım...
masalalh gayet iyi görünüyorsunEki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
Gayet iyi görünüyorsun canımEki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
Afiyet olsun canim ama aksam gec saatte yemesen daha iyiMerhaba menümü yazayim bende,
Sabah 12.00 de kahvalti anca yapabildim
Közlenmiş biber
Biraz peynir
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tutam dereotu
1 dilim tb ekmek
14.00
1 T. Kahvesi sade+3 tane hurma
16.30
1 kase tavuksuyu corba
Bir parca tb ekmek
Aksam 20.30
1 kase mercinek corbasi
Salata
Birkac parça kırmızı et
2 dilim karpuz
2.5lt su 1lt daha icerim uyuyana kadar
30dk yürüyüş 30pPnrrr-12
masalalh gayet iyi görünüyorsun
Sagolun kizlarrr kimse inanmıyor bi zamanlar 85 kilo oldugumaGayet iyi görünüyorsun canım
Resme bakınca bende inanmadım canım...Sagolun kizlarrr kimse inanmıyor bi zamanlar 85 kilo olduguma
Kızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....
Ayakkabi ve çorapsiz tartiyor zaten vucut analiz ölçüm cihaziyla tartiyor, bagirsaklarimin dolu oldugunu bile gördü geçen hafta kabizkennasil bir cihazsa
Oyyy kızlar bu ne sıcak
Bugun sabah anneme gittim orada da temizlik yaptık eve geldim heryeri son toplu süpürdüm sildim çamaşırları astim kızıma bi çorba ısıttim geriye sadece ütü kaldı onu da yarın hallederim artık yemek ne yapsam bilemedim
Birazdan kızım banyo diye tutturdu onunla beraber bi duş alırım ardindan mutfağa girerim yemeği halledersem iftardan önce küçük hanım bisiklet sürmek istiyor aşağı indiririmdaha çok işim varmış yazinca farkettim
Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Merhaba hanımlar,
Kayıplara karıştım biraz. Kızım aşı vurulmuştu alerji yaptıİki gündür kah doktorda kuyruklarında kah evde kızın başında bekliyorum. Şimdi de doktor sırası bekliyoruz. Normalde burada çekmiyordu. Bi daha deneyeyim dedim çalıştı hayret. Bu koltuğun olduğu yerde çekim var galiba evden çıkmadan tartılmıştım hemen bildirim yapayım. İftardan sonra güzel bir geçmiş yaparım inşallah kuzum da daha iyi olur da.
Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
Kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
İyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Tabikide basaracaksiniz nirancim. Hepimiz güçlü kadinlarimiz biz istedikten sonra hicbisey engel olamaz bizeResme bakınca bende inanmadım canım...
Bu kız mı bir zamanlar 85 'ti dedim...
Sonra hayallere daldım.
Çürük elma başardı, bende başarabilirim dedim..
Ve motivasyonum arttı...
masallah kuzuna iyi olmanıza sevindim. Aman saglikli olunda 3olmus 3.5 olmus bir sekilde doğuyor nasılsaKizlar bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis cok sukur
Sıpamız 2250 gr olmus simdiden :)
Doktorda diyor 3kg yu gecmesse kolay olur dogum ama hic sanmam 3 de kalsin bakalim hayirlisi
Agrilarim icinde cok normal daha da artabillir dedi tam oralarda ayaklari varmis baski yapiyordur muhtemelen dedi magnezyumu gunde 2 tablete cikardi oyle.
Canım hava durumu haberlerine göre 43°....Allah kolaylik versin cnm zor gercekten
Oyy masallah iyice büyümüş yaaa. Ay iyi kuzum sevindim bisi yokmus demekkiiKizlar bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis cok sukur
Sıpamız 2250 gr olmus simdiden :)
Doktorda diyor 3kg yu gecmesse kolay olur dogum ama hic sanmam 3 de kalsin bakalim hayirlisi
Agrilarim icinde cok normal daha da artabillir dedi tam oralarda ayaklari varmis baski yapiyordur muhtemelen dedi magnezyumu gunde 2 tablete cikardi oyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?