Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71

Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Hiç canını sıkma canım...

Ben takıma geldiğimde (Mart sonu Nisan başı) senin tartı 103'ü gösteriyordu. Şimdi 97 'lerdesin... Büyük resme bak, şevkini motivasyonunu kaybetme...

Senin her eksine kendi eksimden daha çok seviniyorum, sende 700 gr mı küçümseme canım.

Kesinlikle katılıyorum sana arkadaşım çok kolay bişey değil kilo vermek, istahliysan helede istahinla mücadele etmek uzanıp yatacak kadar yorgunken kalkıp zayıflama uğruna spor yapmak yemek yaparken diyetinede uygun olsun diye uğraşmak ,kilolu olmakta yıpratıyor ama diyet modunda olmakta oyuzden büyük başarı kilo vermek.

İşin gıcık tarafı dün 59.2 ydim yaw
Söylemeyecektim ama bende Pazartesi iftar öncesi daha büyük eksideydim bu güne göre...

İlla kaçamak yapmak gerekmiyor...mesela bugün benim arabanın derecesi 48'i gösteriyordu...bu kadar sıcakta vücut önlem olarak su topluyor maaalesef...tabiki bu durumun suçlusu ben değilim.

Seninkide benzeri bir durumdur bence canını sıkma... yarına yansımazsa, bir sonraki tartıya yansır... sonuçta sen tartıda o eksiyi gördün mü, gördün.

Haklısın canım

afiyet olsun cnm guzel olmuş

Atta bakalim kiz ay ne güzel acayip iyi hissettiriyor inceldigini gormek
Valla napim ya sevindirik oldum iyice
Iyi akşamlar kızlar menümu eve gecince vericem simdi dışarıdayız bayram şekeri almaya gidiyoruz
Grsrz
Cikmisken dolasin birazda kuzumm görüşürüz
Söyle kız vallahi hepimiz motive oluyoruz seninle
Yaaa teşekkür ederim kizlarrr valla acayip motive oluyorum burda oldugum icin gene kararinda yemeye calisiyorum abartmiyorum bildirim yaoicam diye

Merhaba menümü yazayim bende,
Sabah 12.00 de kahvalti anca yapabildim
Közlenmiş biber
Biraz peynir
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tutam dereotu
1 dilim tb ekmek

14.00
1 T. Kahvesi sade+3 tane hurma

16.30
1 kase tavuksuyu corba
Bir parca tb ekmek

Aksam 20.30
1 kase mercinek corbasi
Salata
Birkac parça kırmızı et
2 dilim karpuz
2.5lt su 1lt daha icerim uyuyana kadar

30dk yürüyüş 30p Pnrrr-12

Afiyet olsun canim ama aksam gec saatte yemesen daha iyi
masalalh gayet iyi görünüyorsun
Gayet iyi görünüyorsun canım
Sagolun kizlarrr kimse inanmıyor bi zamanlar 85 kilo olduguma

Sagolun kizlarrr kimse inanmıyor bi zamanlar 85 kilo olduguma
Resme bakınca bende inanmadım canım...

Bu kız mı bir zamanlar 85 'ti dedim...

Sonra hayallere daldım.

Çürük elma başardı, bende başarabilirim dedim..

Ve motivasyonum arttı...

Kızlar bugün orucum ve burada hava 43 derece diyor hava durumları...ama hissedilen gerçek sıcaklık çok fazla...resmen buharlaşıyoruz....

Allah kolaylik versin cnm zor gercekten

Ayakkabi ve çorapsiz tartiyor zaten vucut analiz ölçüm cihaziyla tartiyor, bagirsaklarimin dolu oldugunu bile gördü geçen hafta kabizkennasil bir cihazsa

Vay be cok kapsamliymis gercekten :) biraz urkutucu gelmedi desem yalan olur
Bildirim yaptnmi gormedim meraktaym eksin nekadar

Kizz helak oldun okudukca ben stress oluyorm bitir de dinlen biraz artik :)

Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88

Woww masllah cok iyi cnm tbrkler

Cok gecmis olsun cnm ne asisiydi rutinmi

Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53

Tbrkler edibecim guzel bence

Kilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar

Tbrkler cnm ama yememek de kotu sonradan yediginde eksiler 2 kat geri gelir neden yiyemiyorsunki bi doktora git duzelmesse cnm

Regl sisligidir cnm sıkma canini her..

Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71

Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın

Regl cok etkiliyor gercktn ama eksin guzel tbrkler cnm

Resme bakınca bende inanmadım canım...

Bu kız mı bir zamanlar 85 'ti dedim...

Sonra hayallere daldım.

Çürük elma başardı, bende başarabilirim dedim..

Ve motivasyonum arttı...
Tabikide basaracaksiniz nirancim. Hepimiz güçlü kadinlarimiz biz istedikten sonra hicbisey engel olamaz bize

Kizlar bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis cok sukur
Sıpamız 2250 gr olmus simdiden :)
Doktorda diyor 3kg yu gecmesse kolay olur dogum ama hic sanmam 3 de kalsin bakalim hayirlisi

Agrilarim icinde cok normal daha da artabillir dedi tam oralarda ayaklari varmis baski yapiyordur muhtemelen dedi magnezyumu gunde 2 tablete cikardi oyle.

masallah kuzuna iyi olmanıza sevindim. Aman saglikli olunda 3olmus 3.5 olmus bir sekilde doğuyor nasılsa

Oyy masallah iyice büyümüş yaaa. Ay iyi kuzum sevindim bisi yokmus demekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…