- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.241
İnşallah canım yaAfiyet olsun canim
Zuberi ben arada aliyorum vegan oldugu icin yiyorum valla bildigim kadariyla baharda kullaniyordu. Wasa yida yanlis hatirlamiyosam zuhal abla yiyodu eskiden bence uygunlar.
Ay o kardesler yokmu zaten ya
Evet canim sabah uyandiktan 1 saat sonra tartil ama tartilana kadar bisey yeyip icme
Egliden dolayidir kuzum haftaya daha guzel eksi gelir
Gayet guzel genede canim tebrikler
Afiyet olsun tatlim
Olsun iyi gitmiş yine deGeçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Öyle surekli yeme canim sonucta kalorisi var haftada bir uygun benceValla rahatladım tamamdır ozaman ben canım tatlı ister se bunları yerim fiyatı da uygun olsa keşke almış başını gidiyor migros kafayı yemiş..
Canım bazen sebepsiz böyle olabiliyor, bence birde yarıın öğleden sonra bir bak tartıya...İyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
Sabit kalsan daha kötü kuzum eksisin ya sen ona bakİnşallah canım ya
Haftada 1 bile yemem ya ayda 1 belkiÖyle surekli yeme canim sonucta kalorisi var haftada bir uygun bence
hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canimGünaydınn
Tayinm çıkmadı ama puanlar düşük seneye şansım var gibi
benim oğlum lgs sınavına girecek evde kampa girdi gitmiyor kızda ilkokul 3.sinif onlarında dersler bitmiş gitmiyor açıkçası benimde işime geliyor okul telaşi olmamasi:)Günaydın kizlar bugun okulda ogrenci yoktu bende bos bos oturuyorum eve gitsem iyi olcakta göndermez müdür
gül gibide solmuslardir şimdi kuzular gr Gr aldıkları kiloda hasta olunca kilo kilo gidiyor ya kıyamamAllah razı olsun canım büyüğüm iyi küçüğüm daha halsiz ve iştahsız. Ateşi azaldı bugün biraz. Yarına ayaklanır inşallah
Sende haklısın bacımcanım kasıtlı yaptgm bisey yok aslında herkesin cuma yaotgi kaçamağı ben dun yapmış oldum ki diyetisyen sütlaçı biz kaçamaktan saymıyoruz diyo haftada bi sefer tabi Tartıyı da cok etkileyeceğini sanmıyorum
Günaydın canım hakkında hayrlisi olsun
mervis naber kuzu tatilemi gidicen sencok sagol canım benım ıkısıde ıyı gelecek ınsallah gercı daha sımdıden yoruldum ben
güzel kadın spor yapabilsem garantiydi ama şimdi banada sürpriz olucak çıkan rakam tartilmiyorumda ne durumdayım inan bilmiyorumBelli bi sistemi uygularsan aslinda zor gelmez canim mezun olana kadar idare edeceksin
Gunaydin dileğim hadi ins bugun bol eksi getirecek menuler görürüz. Oooo ödüller baslamiss bende bi gitsem alisveris yapsam ne güzel olur yaa.
Gunaydin tatlim
Ne yapmayi dusunuyosun peki kuzu
Valla ben bilmem dilek 2 kilo gorcem yarin
Gunaydin ponicim hayırlısı olsun kismet buymus
Gunaydin tatlim sende buraya takıl bari
Valla bi gelde sohbet edelim gösterip kaciyosun resmen
yeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikkiSanırım öyle oldu canım
Çok üzüldüm canım hem yediğim için hem de takımda olduğum için
Sağ ol canım . Mesajın çok iyi geldi.
Öyle yapacağım kaptanım umarım artı gelmem
Başınız sağ olsun canım.Rabbim geride kalanlara sabır versin
Beni biliyorsunuz son haftalarda haftalık kaçamak bile yapmadım. Ve diyete başlayalı ilk kez böyle bişey yaptım. Ama yine de takıma zararım dokunuyorsa takımdan çıkabilirim
Aferin kizzz bana bunlarla gelHaftada 1 bile yemem ya ayda 1 belki
Tamam dilegim sabah gorucez artik :)hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canim
benim oğlum lgs sınavına girecek evde kampa girdi gitmiyor kızda ilkokul 3.sinif onlarında dersler bitmiş gitmiyor açıkçası benimde işime geliyor okul telaşi olmamasi:)
gül gibide solmuslardir şimdi kuzular gr Gr aldıkları kiloda hasta olunca kilo kilo gidiyor ya kıyamam
Sende haklısın bacım
mervis naber kuzu tatilemi gidicen senfazlasıyla hak ettin taşınma bebek iyi yoruldun bı kaç senedir gönlünce bir tatil olur inşallah canım benim
güzel kadın spor yapabilsem garantiydi ama şimdi banada sürpriz olucak çıkan rakam tartilmiyorumda ne durumdayım inan bilmiyorum
yeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikki
Telafi edicegini biliyorum çünkü sonraki pişmanlıgida çok iyi biliyorum
Afiyet olsun dilegim menun güzelDaha ne olsun menüsü
Kahvaltı 1 k.k peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase kadar menemen
Domates salatalık derotu
Ara ayran
Ara 3 ,5 erik
Akşam
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tane bud
1 kase cacık
Domates salatalık
Suyu saymadım ama bol su diyebiliri
Kahve ve cay ve bitki çayı çiyorum gün içinde ama şekersiz olduğu için yazma geregi duymuyorum
waaoow cok iyi haber cnm insAllah yarina daha guzel eksin olurBen bu hafta kaçamak falan yaptım ya daha 1.4eksim tartıldım aslında amaa yarını bekliyorum bakalım
tskler cnmVayy tebrikler
afiyet olsun cnmMenümü yazayım
Sahur
3 yeşil erik
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık
Çayla bir parça cezerye ve 3 kuru kayısı 1 Dukan krakeri yiyeceğim
pazrtesi görürsün kiz ssnde nie canini sıkıyorsunAma bu haksızlık yaaa ben Çarşamba 59.2 yi görünce dedim Perşembe kesin 58.9 gelecek. Yıkılmış durumdayım şu an yaaa
ayy wc sorunu cok kotu çözersin insAllah sikma canini balımBilmiyorum ki kuzum ama 4 gündür tuvalete de çıkamıyorum bu nasıl borsey anlamıyorum hep gazım var sanki
teşekkürler cnmVauvvv ne güzelll
Afiyet olsun canim
Zuberi ben arada aliyorum vegan oldugu icin yiyorum valla bildigim kadariyla baharda kullaniyordu. Wasa yida yanlis hatirlamiyosam zuhal abla yiyodu eskiden bence uygunlar.
Ay o kardesler yokmu zaten ya
Evet canim sabah uyandiktan 1 saat sonra tartil ama tartilana kadar bisey yeyip icme
Egliden dolayidir kuzum haftaya daha guzel eksi gelir
Gayet guzel genede canim tebrikler
Afiyet olsun tatlim
Neyseki tartiyi etkilemedi cok yoksa baya azar isitirdimhakkında hayırlısı böyleymiş demekki canim
benim oğlum lgs sınavına girecek evde kampa girdi gitmiyor kızda ilkokul 3.sinif onlarında dersler bitmiş gitmiyor açıkçası benimde işime geliyor okul telaşi olmamasi:)
gül gibide solmuslardir şimdi kuzular gr Gr aldıkları kiloda hasta olunca kilo kilo gidiyor ya kıyamam
Sende haklısın bacım
mervis naber kuzu tatilemi gidicen senfazlasıyla hak ettin taşınma bebek iyi yoruldun bı kaç senedir gönlünce bir tatil olur inşallah canım benim
güzel kadın spor yapabilsem garantiydi ama şimdi banada sürpriz olucak çıkan rakam tartilmiyorumda ne durumdayım inan bilmiyorum
yeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikki
Telafi edicegini biliyorum çünkü sonraki pişmanlıgida çok iyi biliyorum
afiyet olsun cnm guzel olmuşDaha ne olsun menüsü
Kahvaltı 1 k.k peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase kadar menemen
Domates salatalık derotu
Ara ayran
Ara 3 ,5 erik
Akşam
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tane bud
1 kase cacık
Domates salatalık
Suyu saymadım ama bol su diyebiliri
Kahve ve cay ve bitki çayı çiyorum gün içinde ama şekersiz olduğu için yazma geregi duymuyorum
Atta bakalim kiz ay ne güzel acayip iyi hissettiriyor inceldigini gormekKızlar bugün bi boydan resim aldimda baya incelmişim yahu ben. Bi size söyleyebiliyorum bunlari diye başınızı yeyip duruyorum
Söyle kız vallahi hepimiz motive oluyoruz seninleKızlar bugün bi boydan resim aldimda baya incelmişim yahu ben. Bi size söyleyebiliyorum bunlari diye başınızı yeyip duruyorum
Uzun zamandır bu kiloları gormediysen yerleşmiş kilolar olabilir direniyordur canım1.60 ım kuzumartık sona geldim sayılır. Şöyle bir 57 fln olsam güçlendirme evresine geçeceğim. Ama işte maalesef böyle bir sonuç geldi. Anlayamıyorum yanlış gördüm herhalde deyip bir daha çıktım tartıya o kadar şaşırdım yani
İşin gıcık tarafı dün 59.2 ydim yawUzun zamandır bu kiloları gormediysen yerleşmiş kilolar olabilir direniyordur canım
Ben mezun olucagim kiloya yaklaştıkça daha fazla efor harciyordum Gr Gr gidiyordu çünkü
Söyle canım seve seve dinleriz.Kızlar bugün bi boydan resim aldimda baya incelmişim yahu ben. Bi size söyleyebiliyorum bunlari diye başınızı yeyip duruyorum
Ödem oluşmuş olabilirmi sıcaklar etkilemisse mesalaİşin gıcık tarafı dün 59.2 ydim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?