Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam cnm bayram sonrasi hepimiz yeniden duzen oturtacaz zaten insAllah eksimiz bol olsun

Ödem olabilir.. Keşke detoks suyu. Falan yapıp içsen

Bilmiyorum ki kuzum ama 4 gündür tuvalete de çıkamıyorum bu nasıl borsey anlamıyorum hep gazım var sanki

Kilon az aslında.. Boyun mu kısa? Nasıl kilolu sun anlamadım
1.60 ım kuzum artık sona geldim sayılır. Şöyle bir 57 fln olsam güçlendirme evresine geçeceğim. Ama işte maalesef böyle bir sonuç geldi. Anlayamıyorum yanlış gördüm herhalde deyip bir daha çıktım tartıya o kadar şaşırdım yani

Afiyet olsun canim
Zuberi ben arada aliyorum vegan oldugu icin yiyorum valla bildigim kadariyla baharda kullaniyordu. Wasa yida yanlis hatirlamiyosam zuhal abla yiyodu eskiden bence uygunlar.
Ay o kardesler yokmu zaten ya
Ben tutmuyorum yarın yapacağım değil mi
Evet canim sabah uyandiktan 1 saat sonra tartil ama tartilana kadar bisey yeyip icme
Egliden dolayidir kuzum haftaya daha guzel eksi gelir
Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71

Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Gayet guzel genede canim tebrikler
Menümü yazayım

Sahur
3 yeşil erik
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin

İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık

Çayla bir parça cezerye ve 3 kuru kayısı 1 Dukan krakeri yiyeceğim
Afiyet olsun tatlim

Olsun ya zaten yeteri kadar iyi kilon son zamanlar zorlar durur artı görürsün normal bunlar sonra birden düşer önemli olan bu zamanda yılmaman

Çok geçmiş olsun canım

Valla rahatladım tamamdır ozaman ben canım tatlı ister se bunları yerim fiyatı da uygun olsa keşke almış başını gidiyor migros kafayı yemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…