- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.221
Tamam cnm bayram sonrasi hepimiz yeniden duzen oturtacaz zaten insAllah eksimiz bol olsunYa normal de daha dengeli besleniyorum ama bu hafta çok yoğunum ve sürekli dışardaydım eve giremiyorum mecbur böyle idare ediyorum.. Bayram öncesi olduğu için alışverişi kuaförü şutu buyu evde hiç değilim dün spora bile gidemedim.. Bugün inşallah gece çıkıcam bu ara böyle idare edeyimde sonra düzenlicem saatleri
Ben bu hafta kaçamak falan yaptım ya daha 1.4eksim tartıldım aslında amaa yarını bekliyorum bakalımTamam cnm bayram sonrasi hepimiz yeniden duzen oturtacaz zaten insAllah eksimiz bol olsun
Ödem olabilir.. Keşke detoks suyu. Falan yapıp içsenİyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
Eksi eskidirGeçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
Vayy tebriklerIyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Afiyet olsun :)Menümü yazayım
Sahur
3 yeşil erik
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık
Çayla bir parça cezerye ve 3 kuru kayısı 1 Dukan krakeri yiyeceğim
Ama bu haksızlık yaaa ben Çarşamba 59.2 yi görünce dedim Perşembe kesin 58.9 gelecek. Yıkılmış durumdayım şu an yaaaRegl yakinsa ondandır cnm eksi eksidir moral bozmak yok
Yapsam da yarın tartılamam canım nöbetçiyim fuffffÖdem olabilir.. Keşke detoks suyu. Falan yapıp içsen
Olsun sağlık olsun normal zaman da sularına birşeyler ekle :*Yapsam da yarın tartılamam canım nöbetçiyim fuffff
Kilon az aslında.. Boyun mu kısa? Nasıl kilolu sun anlamadımAma bu haksızlık yaaa ben Çarşamba 59.2 yi görünce dedim Perşembe kesin 58.9 gelecek. Yıkılmış durumdayım şu an yaaa
Bilmiyorum ki kuzum ama 4 gündür tuvalete de çıkamıyorum bu nasıl borsey anlamıyorum hep gazım var sankicnm eksi olman bile super su an adet olunca iner sisligin tebrikler
geckis olsun cnm kızına noldu peki ne asisi olmuştu alerji yaptı
tskler cnm
tebrikler canım
tebrikler cnm nie ki usuttun mu
afiyet olsun cnm
Aynen canim vala napim anneme kiyamiyorim kiz kardesim pek ev isini tam yapamiyor yardm edeyim dedim ütüyü dedigin gibi gece hallaederim
Tskler canim
Vauvvv ne güzelllIyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
1.60 ım kuzumKilon az aslında.. Boyun mu kısa? Nasıl kilolu sun anlamadım
Afiyet olsun canimArkadaşlar tüm gün dışardaydım eve yeni geldim yemeği de şimdi koydum ocağa 9da yerim bildirimi şimdiden yapayım çünkü tekrar çıkıcam..
Sabah 1. Yarım su Br yağsız süt 4yk yulaf 2 çilek karıştırıp yedim
Öğle 4.9 erik
Akşam 9 1 tavuk göğsü 4 mantar 1yk zeytinyağ 2 biber 3 domates 1 soğan ve sarımsakla sote yaptım. 1 tabak ekmeksiz yicem. Şimdiden yazıyorum vaktim olmayabilir diye.
2lt detoks suyu içildi.
Bugün diyet için tambuğday lavaş ve sandviç ekmeği falan aldım. Bide zuber markasının katkısız çikolatası vardı hurmadan falan yapılmış kullanan var mı ben aldım ama ne kadar uygundur diyete? Eki Görüntüle 2274522
Ay o kardesler yokmu zaten yacnm eksi olman bile super su an adet olunca iner sisligin tebrikler
geckis olsun cnm kızına noldu peki ne asisi olmuştu alerji yaptı
tskler cnm
tebrikler canım
tebrikler cnm nie ki usuttun mu
afiyet olsun cnm
Aynen canim vala napim anneme kiyamiyorim kiz kardesim pek ev isini tam yapamiyor yardm edeyim dedim ütüyü dedigin gibi gece hallaederim
Tskler canim
Evet canim sabah uyandiktan 1 saat sonra tartil ama tartilana kadar bisey yeyip icmeBen tutmuyorum yarın yapacağım değil mi
Egliden dolayidir kuzum haftaya daha guzel eksi gelirİyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
Gayet guzel genede canim tebriklerGeçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Afiyet olsun tatlimMenümü yazayım
Sahur
3 yeşil erik
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
İftar
3 yk hindi sote
Yoğurt
Domates salatalık
Çayla bir parça cezerye ve 3 kuru kayısı 1 Dukan krakeri yiyeceğim
Olsun ya zaten yeteri kadar iyi kilon son zamanlar zorlar durur artı görürsün normal bunlar sonra birden düşer önemli olan bu zamanda yılmaman1.60 ım kuzumartık sona geldim sayılır. Şöyle bir 57 fln olsam güçlendirme evresine geçeceğim. Ama işte maalesef böyle bir sonuç geldi. Anlayamıyorum yanlış gördüm herhalde deyip bir daha çıktım tartıya o kadar şaşırdım yani
Çok geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar,
Kayıplara karıştım biraz. Kızım aşı vurulmuştu alerji yaptıİki gündür kah doktorda kuyruklarında kah evde kızın başında bekliyorum. Şimdi de doktor sırası bekliyoruz. Normalde burada çekmiyordu. Bi daha deneyeyim dedim çalıştı hayret. Bu koltuğun olduğu yerde çekim var galiba evden çıkmadan tartılmıştım hemen bildirim yapayım. İftardan sonra güzel bir geçmiş yaparım inşallah kuzum da daha iyi olur da.
Valla rahatladım tamamdır ozaman ben canım tatlı ister se bunları yerim fiyatı da uygun olsa keşke almış başını gidiyor migros kafayı yemiş..Afiyet olsun canim
Zuberi ben arada aliyorum vegan oldugu icin yiyorum valla bildigim kadariyla baharda kullaniyordu. Wasa yida yanlis hatirlamiyosam zuhal abla yiyodu eskiden bence uygunlar.
Ay o kardesler yokmu zaten ya
Evet canim sabah uyandiktan 1 saat sonra tartil ama tartilana kadar bisey yeyip icme
Egliden dolayidir kuzum haftaya daha guzel eksi gelir
Gayet guzel genede canim tebrikler
Afiyet olsun tatlim
Olsun kuzumKilo bildirimim
Cuma : 69.5
Bugün : 68.9
Fark : - 600
Yüzde : 0.417
Çok az vermişim ama hiç birsey yiyemiyorum su Bile içemiyorum midem bulanıyor kızlar
Sağol canımOlsun ya zaten yeteri kadar iyi kilon son zamanlar zorlar durur artı görürsün normal bunlar sonra birden düşer önemli olan bu zamanda yılmaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?