- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.321
Fake ya böyle konu mu olur hele de balayini romantizimle geçirip eve gelince gerçekle karşılaşmak kim balayında sadece kardeş kardeş uyurYok kiz yanlislikla o ayri yatma konusuna girdim sonra aaa burada neymis deyince konulara baktim
hepimiz birbirimize destek olmak icjn burdayz cnm bizi bizden iyi kim anlarValla napim ya sevindirik oldum iyice
Cikmisken dolasin birazda kuzumm görüşürüz
Yaaa teşekkür ederim kizlarrr valla acayip motive oluyorum burda oldugum icin gene kararinda yemeye calisiyorum abartmiyorum bildirim yaoicam diye
masAllah cnm cok iyi gözüküyorsunEki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
afiyet olsun eMerhaba menümü yazayim bende,
Sabah 12.00 de kahvalti anca yapabildim
Közlenmiş biber
Biraz peynir
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tutam dereotu
1 dilim tb ekmek
14.00
1 T. Kahvesi sade+3 tane hurma
16.30
1 kase tavuksuyu corba
Bir parca tb ekmek
Aksam 20.30
1 kase mercinek corbasi
Salata
Birkac parça kırmızı et
2 dilim karpuz
2.5lt su 1lt daha icerim uyuyana kadar
30dk yürüyüş 30pPnrrr-12
bitti artk cnm şükür temizlik defterini kapattım yarina yaprak islattim tuzu ciksin bayrama bi tencere de sarma sararim yemk fasli kaldi benm her bayram illa 2 öğün misafrm olur yemege hqzirlikli olmakta fahda varAllah kolaylik versin cnm zor gercekten
Vay be cok kapsamliymis gercekten :) biraz urkutucu gelmedi desem yalan olur
Bildirim yaptnmi gormedim meraktaym eksin nekadar
Kizz helak oldun okudukca ben stress oluyorm bitir de dinlen biraz artik :)
Woww masllah cok iyi cnm tbrkler
Cok gecmis olsun cnm ne asisiydi rutinmi
Tbrkler edibecim guzel bence
Tbrkler cnm ama yememek de kotu sonradan yediginde eksiler 2 kat geri gelir neden yiyemiyorsunki bi doktora git duzelmesse cnm
Regl sisligidir cnm sıkma canini her..
Regl cok etkiliyor gercktn ama eksin guzel tbrkler cnm
masAllah cnm saglikli olsun da cnm kac kilo oldgu onemli dglKizlar bende bugun kontrole gittim hersey yolundaymis cok sukur
Sıpamız 2250 gr olmus simdiden :)
Doktorda diyor 3kg yu gecmesse kolay olur dogum ama hic sanmam 3 de kalsin bakalim hayirlisi
Agrilarim icinde cok normal daha da artabillir dedi tam oralarda ayaklari varmis baski yapiyordur muhtemelen dedi magnezyumu gunde 2 tablete cikardi oyle.
canim benim doktorumun dedigi gibi bi bu kiloları bi kac ayda almadik ki bi kac ayda verelim az olsun yavas olsun kalici ve sağlıklı oksun cok iyi gidiyorsunHandandandan haklısın canımm genele bakınca ideal ve kalıcı verdiğimi düşünüyorum çok şükür iyi
Ki varsınız
tsk ederm cnmVayy süper canım TEBRİKLERRR
Canim regli olma uzeriyken bu eksi bile güzel
Tebrikler canımm
Tebrikler canımm gayet güzel
Afiyetolsun canım
Canim olsun her eksi iyidir
Tebrikler Gulbecim
Gayet güzel bir menü olmuş
Gayet güzel canım afiyet olsun
Maşallah canım çok güzel incelmişsin
Afiyet olsun guzel olmus canım
Çok sevindim bebişin iyi olduğuna
kuzummhayırlısıyla kucağına al inşallah
az gitsin kalıcı gitsin cnm tebrikler eksi eksidirKilo bildirimi
Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600
Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmibilemedim
tsk ederm cnm bilemiyorum cok etkilememistr bence yaFit mutlu anne senin bildirimi bulamadım ama başka alıntılarda gördüm güzel gitmiş demek tatlı yemesen daha iyi olacakmıs
Kesinlikle öyle hizla verilen kilo bana hem saglikli gelmiyor hemde kalıcı olduğunu sanmiykrum kato diyetler yapılıp verilen kilolar ilk normal yeme aliskanligina dönuldüğünde hızla geri geliyor omur boyu herseyden mahrum kalarak vakit gecmezSana şöyle söyleyeyim tecrübeyle sabit. İsvec diyeti yaptim bir ara 20 günde 5 kilo gitti sonra geri geldi kisa sure sonra. Ondan sonra diyetisyene gittim bir liste verdi bu ne ben nu listeyle nasil zayıflarım dedim 3 ayda 7kg verdim ama 2 yil geri almadım
Valla gece gece iyi guldum ama baharFake ya böyle konu mu olur hele de balayini romantizimle geçirip eve gelince gerçekle karşılaşmak kim balayında sadece kardeş kardeş uyur
Sagol kuzum ins hep beraber fit olucazzzzhepimiz birbirimize destek olmak icjn burdayz cnm bizi bizden iyi kim anlar
masAllah cnm cok iyi gözüküyorsun
afiyet olsun e
bitti artk cnm şükür temizlik defterini kapattım yarina yaprak islattim tuzu ciksin bayrama bi tencere de sarma sararim yemk fasli kaldi benm her bayram illa 2 öğün misafrm olur yemege hqzirlikli olmakta fahda var
Tsk ederm cnm
masAllah cnm saglikli olsun da cnm kac kilo oldgu onemli dgl
canim benim doktorumun dedigi gibi bi bu kiloları bi kac ayda almadik ki bi kac ayda verelim az olsun yavas olsun kalici ve sağlıklı oksun cok iyi gidiyorsun
tsk ederm cnm
az gitsin kalıcı gitsin cnm tebrikler eksi eksidir
tsk ederm cnm bilemiyorum cok etkilememistr bence ya
Kesinlikle öyle hizla verilen kilo bana hem saglikli gelmiyor hemde kalıcı olduğunu sanmiykrum kato diyetler yapılıp verilen kilolar ilk normal yeme aliskanligina dönuldüğünde hızla geri geliyor omur boyu herseyden mahrum kalarak vakit gecmezsağlıkla zayiflayalim
Meraktan açtım baktım, ilk birkaç yorumda koptum, karın kaslarım ağrıyana kadar sesli gülünce ev ahalisi başıma toplandı "ne oluyor diye"...kapatmak zorunda kaldım...Eşimin organını beğenmiyorum
Herkese selamlar. 3 haftalık evliyim ve eşime deliler gibi aşığım , cok severek evlendim. Utanıyorum söylemeye ama eşimin penisini hiç beğenmedim. Harika bi balayi sonrasi böyle kötü bi sürpriz beklemiyordum. Penis zaten estetik bi organ degil ve Kalkikken neyse de küçükken zaten eciş bücüş...www.kadinlarkulubu.com
Ay konu bu koptum yorumlara
Bende ayni durumdayim valla annem kiminlr konusuyosun sen böyle fingir fingir dediMeraktan açtım baktım, ilk birkaç yorumda koptum, karın kaslarım ağrıyana kadar sesli gülünce ev ahalisi başıma toplandı "ne oluyor diye"...kapatmak zorunda kaldım...
İşsizsin teki işte....
kesinlikle az olsun temiz olsun:))hepimiz birbirimize destek olmak icjn burdayz cnm bizi bizden iyi kim anlar
afiyet olsun e
bitti artk cnm şükür temizlik defterini kapattım yarina yaprak islattim tuzu ciksin bayrama bi tencere de sarma sararim yemk fasli kaldi benm her bayram illa 2 öğün misafrm olur yemege hqzirlikli olmakta fahda var
Tsk ederm cnm
canim benim doktorumun dedigi gibi bi bu kiloları bi kac ayda almadik ki bi kac ayda verelim az olsun yavas olsun kalici ve sağlıklı oksun cok iyi gidiyorsun
tsk ederm cnm
Kesinlikle öyle hizla verilen kilo bana hem saglikli gelmiyor hemde kalıcı olduğunu sanmiykrum kato diyetler yapılıp verilen kilolar ilk normal yeme aliskanligina dönuldüğünde hızla geri geliyor omur boyu herseyden mahrum kalarak vakit gecmezsağlıkla zayiflayalim
Sana şöyle söyleyeyim tecrübeyle sabit. İsvec diyeti yaptim bir ara 20 günde 5 kilo gitti sonra geri geldi kisa sure sonra. Ondan sonra diyetisyene gittim bir liste verdi bu ne ben nu listeyle nasil zayıflarım dedim 3 ayda 7kg verdim ama 2 yil geri almadım
Bisey diyemiyorum canim yarin 4 5 gibi tekrar tartilmaya calisİftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
Afiyet olsun canimMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze
Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş
Tebrikler canım çok güzelIyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Tebrikler canımSelamlaarrr kilo bildirimm
Cuma:68.40
Bugün:68.10
Fark:-300
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
Tebrikler canımGeçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
Olsun canım eksidesin en azındanİyi akşamlar hanımlar
Kilo bildirimi yapacağım ama bir terslik var.
Geçen cuma. 60.1
Çarşamba. 59.2
Perşembe 59.8
Hiçbir kaçamak yapmadım ....
Ha regl çok yakın karnım şişti ve parmaklarım ve yüzüm şiş ama bari 59.2 de kalsaydı
Tebrikler canımGeçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71
Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Evet canım toparlandım şüküryeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikki
Telafi edicegini biliyorum çünkü sonraki pişmanlıgida çok iyi biliyorum
Bilmiyordum canım. Bu şekilde takıma zarar vermemiş olurum diye düşündüm işte kendimcehic gelmesen bizim.seni.uc.hafta bildirimsiz yazip.sonra editor.onayi.alip.cikarmamis bir.ayimizin cope.gitmesi.demek.oyle gelmeyim atilirim olmuyor.
Sağ ol canımBisey diyemiyorum canim yarin 4 5 gibi tekrar tartilmaya calis
Afiyet olsun canim
İftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze
Sagol canim ınsallhAynen oyle cnm deniz kendini herzamam temizledigi icin ama ben yinede doktora sorardim bebis baya kucuk cunku :)
Iyi tatiller simdiden cnm insallah guzel gecer :)
Hmm bende 38e dustukden sonra verememistm bundanmi kaynakli acaba :l
Allah rahmet eylesin geride kalanlar sabir versin cok zor bir durum gercekten
Evde kiyafetle tartilma bence cnm gercek kilon ac karina sabah soyunuk tartildigin cnku ve bazi diyetisyenler tartida ayar yapiyor kiyafet ayakabidan dolayi - 1kg olabilliyor bence bi sor
Gunaydin cnm nasip degilmis insallah seneye olur gonlune gore
ödem falan olmuştur bence ya ya da başka bir şey neden böyle oldu ki yarın düzelir insAllahİftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
cokta az yemissin canım biraz artirsan mi kiMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze
Tskler canimTebrikler canım çok güzel
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Olsun canım eksidesin en azından
Tebrikler canım
Evet canım toparlandım şükür
Bilmiyordum canım. Bu şekilde takıma zarar vermemiş olurum diye düşündüm işte kendimce
İlk sayfayı okuyup şartları kabul edersen bekleriz...Beni de aranıza alır mısınız?
Maşallah kuzuya
Vayy süper canım TEBRİKLERRR
Canim regli olma uzeriyken bu eksi bile güzel
Tebrikler canımm
Tebrikler canımm gayet güzel
Afiyetolsun canım
Canim olsun her eksi iyidir
Tebrikler Gulbecim
Gayet güzel bir menü olmuş
Gayet güzel canım afiyet olsun
Maşallah canım çok güzel incelmişsin
Afiyet olsun guzel olmus canım
Çok sevindim bebişin iyi olduğuna
kuzummhayırlısıyla kucağına al inşallah
Kilo bildirimi
Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600
Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmibilemedim
hepimiz birbirimize destek olmak icjn burdayz cnm bizi bizden iyi kim anlar
afiyet olsun e
Tsk ederm cnm
tsk ederm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?