Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hepimiz birbirimize destek olmak icjn burdayz cnm bizi bizden iyi kim anlar
Eki Görüntüle 2274551
Son halim budur kizlar gecenki elbise bol dokumluydu tam belli olmuyodu tişört gene bol ama belli oluyor
masAllah cnm cok iyi gözüküyorsun
afiyet olsun e
bitti artk cnm şükür temizlik defterini kapattım yarina yaprak islattim tuzu ciksin bayrama bi tencere de sarma sararim yemk fasli kaldi benm her bayram illa 2 öğün misafrm olur yemege hqzirlikli olmakta fahda var
Tsk ederm cnm
masAllah cnm saglikli olsun da cnm kac kilo oldgu onemli dgl
Handandandan haklısın canımm genele bakınca ideal ve kalıcı verdiğimi düşünüyorum çok şükür iyi
Ki varsınız
canim benim doktorumun dedigi gibi bi bu kiloları bi kac ayda almadik ki bi kac ayda verelim az olsun yavas olsun kalici ve sağlıklı oksun cok iyi gidiyorsun
tsk ederm cnm
Kilo bildirimi

Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600

Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmi bilemedim
az gitsin kalıcı gitsin cnm tebrikler eksi eksidir
Fit mutlu anne senin bildirimi bulamadım ama başka alıntılarda gördüm güzel gitmiş demek tatlı yemesen daha iyi olacakmıs
tsk ederm cnm bilemiyorum cok etkilememistr bence ya
Kesinlikle öyle hizla verilen kilo bana hem saglikli gelmiyor hemde kalıcı olduğunu sanmiykrum kato diyetler yapılıp verilen kilolar ilk normal yeme aliskanligina dönuldüğünde hızla geri geliyor omur boyu herseyden mahrum kalarak vakit gecmez sağlıkla zayiflayalim

Fake ya böyle konu mu olur hele de balayini romantizimle geçirip eve gelince gerçekle karşılaşmak kim balayında sadece kardeş kardeş uyur
Valla gece gece iyi guldum ama bahar
Sagol kuzum ins hep beraber fit olucazzzz

Meraktan açtım baktım, ilk birkaç yorumda koptum, karın kaslarım ağrıyana kadar sesli gülünce ev ahalisi başıma toplandı "ne oluyor diye"...kapatmak zorunda kaldım...

İşsizsin teki işte....

Meraktan açtım baktım, ilk birkaç yorumda koptum, karın kaslarım ağrıyana kadar sesli gülünce ev ahalisi başıma toplandı "ne oluyor diye"...kapatmak zorunda kaldım...

İşsizsin teki işte....
Bende ayni durumdayim valla annem kiminlr konusuyosun sen böyle fingir fingir dedi kadin ne bilsin bunlara güldüğümü

kesinlikle az olsun temiz olsun:))

Hızlı verilen kilolar geri geliyo malesef ama önemli olan vermek az olsada

Iyi akşamlar kızlar kilo bildirimimi guncelliyorum
Geçen hafta: 85.3
Bu hafta: 83.7
Fark: - 1.60
Yüzde: %1.88
Tebrikler canım çok güzel
Selamlaarrr kilo bildirimm
Cuma:68.40
Bugün:68.10
Fark:-300
Hala regl olmdm bugün bi hadta oldu..sabah doktra gttm bi sebep bulamadı olmya col yaknsn dedi ve vücudum cok şiş en azndan ben böyle hissedyrm
Tebrikler canım
Geçen Cuma: 93.5
Bugün: 93.0
Fark: 500 gr
Yüzde: %0.53
Tebrikler canım
Olsun canım eksidesin en azından
Geçen hafta 98.2
Bu hafta 97.4
Fark -700
Yüzde 0.71

Dün bile -1.1 idi eksim bu gün niye böyle oldu anlamadım çok canım sıkıldı kendime
Benimde regli yakın
Tebrikler canım
yeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikki
Telafi edicegini biliyorum çünkü sonraki pişmanlıgida çok iyi biliyorum
Evet canım toparlandım şükür
hic gelmesen bizim.seni.uc.hafta bildirimsiz yazip.sonra editor.onayi.alip.cikarmamis bir.ayimizin cope.gitmesi.demek.oyle gelmeyim atilirim olmuyor.
Bilmiyordum canım. Bu şekilde takıma zarar vermemiş olurum diye düşündüm işte kendimce

az gitsin kalıcı gitsin cnm tebrikler eksi eksidir

Teşekkür ederim bitanemm

İftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu

Kuzum yazık degilmi emegine hafta boyu uğras sonra bi yemekle çöp olsun lütfen sikma canını bu hafta çok dikkat et eminimki çok güzel eksiler olur bu hafta senden

Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt

İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze

Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş

Canim sahura biraz ekleme yap ki gündüz metobolizma calissin Aksam güzelolmuş afiyet olsun

Sagol canim ınsallh

İftar öncesi tartıldım sabitim kızlar. Malesef eksilerim çöp oldu
ödem falan olmuştur bence ya ya da başka bir şey neden böyle oldu ki yarın düzelir insAllah
Menüm
Sahur
1 kaşık yoğurt

İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze

Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş
cokta az yemissin canım biraz artirsan mi ki
Tskler canim

Iyi geceler kızlar menüm gecikti k.b
Sahur 03
1 kk beyqz peynir
1 Sahanda yumurta
Domates salatalık
1 dilim tbe
Çay
1.6 lt su

İftar 20:11
2 bardak su
1 kepçe sogan çorbası şükür bitti artık çok o yapmışım

15 dk ara

1 bardak su
6 kaşık ıspanak yemeği
1 büyük kase salata

Saat 00:00
Türk kahvesi canımız istedi

Su 3 lt
Spor yok yine temizlik zamanıydi artık bitti ama

Maşallah kuzuya

Amin insallah canim
Kilo bildirimi

Gecen hafta:76.9
Bu hafta: 76.3
Fark -600

Yaa benden çok yavaş gidiyo acaba sporu az yapıyorum ondanmi bilemedim

Hic fena degil cnm tbrkler

Amin cnm aynen oyle once saglik

Kizz cok hamaratsin masallah diyim nazar degmesin ben sarma sarmaya cok useniyorm ya ama yapragm var birsuru belki bende sararim :) gerci bize kimse gelmiyor bu bayram esimde calisiyor bizde gidemiycez kvye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…