- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.001
- 133
- 47
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.341
Derhal efendimİlk sayfayı okuyup şartları kabul edersen bekleriz...
Ayrıca şartları kabul ediyorsan ilk sayfadaki kendini tanıtım formunu doldurup burada paylaşır mısın?
saol cnm ya asljnda her bayran diorum kasmicam yemek falan yormicam kendimi ama dayanamiyorum içime sinmiyor yaprak sarmayi cocuklugumdan beri cok severim yemeyi de tabi
Amin insallah canim
Hic fena degil cnm tbrkler
Amin cnm aynen oyle once saglik
Kizz cok hamaratsin masallah diyim nazar degmesin ben sarma sarmaya cok useniyorm ya ama yapragm var birsuru belki bende sararim :) gerci bize kimse gelmiyorbu bayram esimde calisiyor bizde gidemiycez kvye
tebrikler canım güzel eksiKilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
Afiyet olsun dicem de menünün kalani nerdeSahur yok(uyanamadım)
İftar==== 6 yk yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 3 lt geçti..
Hg canim dogru yerdesin burda her daim motivasyon topluluğu var katiyen fit yapmadan bırakmıyorlar ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla hedefine ulaşırsın insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Prenses
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 7 yaşında
Emziriyormusun:
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyor musun: Evet
Boy:163 . Bazen 62- bazen 64
Kilo: Tam bilmiyorum ama 98 civarı
Hedef: ilk hedefim 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet
Kilo alma nedeniniz : Aşırı yeme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Yıllardır ara ara diyet yapar kilocuklarımın bir kısmını verir sonra hop fazlasıyla alırım. Yine 100 lere ulaşmışken diyete başladım. Kilo da veriyordum .Fakat bu gece dondurmaları gömerken bir dur artık dedim kendime. Grubu motive olmak açısından epeydir okuyordum. Artık aranıza katılıp takım ruhuyla kilo vereceğime inanıyorum.❤❤❤
Memnun oldum Hafize. Doğrusu arkadan itilmeye ihtiyacım var. Artık şu 70 leri ucundan da olsa görmek istiyorum dişsiz bir nene olmadanHg canim dogru yerdesin burda her daim motivasyon topluluğu var katiyen fit yapmadan bırakmıyorlar ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla hedefine ulaşırsın insAllah
Gayet güzel benceDaha ne olsun menüsü
Kahvaltı 1 k.k peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase kadar menemen
Domates salatalık derotu
Ara ayran
Ara 3 ,5 erik
Akşam
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tane bud
1 kase cacık
Domates salatalık
Suyu saymadım ama bol su diyebiliri
Kahve ve cay ve bitki çayı çiyorum gün içinde ama şekersiz olduğu için yazma geregi duymuyorum
Hoşgeldin Tuğçe ben 23 yaşındayım bazen 24Memnun oldum Hafize. Doğrusu arkadan itilmeye ihtiyacım var. Artık şu 70 leri ucundan da olsa görmek istiyorum dişsiz bir nene olmadan
Afiyet olsunMerhaba menümü yazayim bende,
Sabah 12.00 de kahvalti anca yapabildim
Közlenmiş biber
Biraz peynir
5 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 tutam dereotu
1 dilim tb ekmek
14.00
1 T. Kahvesi sade+3 tane hurma
16.30
1 kase tavuksuyu corba
Bir parca tb ekmek
Aksam 20.30
1 kase mercinek corbasi
Salata
Birkac parça kırmızı et
2 dilim karpuz
2.5lt su 1lt daha icerim uyuyana kadar
30dk yürüyüş 30p @Pnrrr-20
Ben de 30 um ama 29 da kaldım çaktırmaHoşgeldin Tuğçe ben 23 yaşındayım bazen 241 tane kızım var 2 yaşında Hoşgeldin aramıza.. Burasıninsanı motive ediyor bende yeniyim 6 kilo verdim bile..
Darısı bizeeeeSagol kuzumm cok tesekkur ederimm
3.haftama girdim canımBen de 30 um ama 29 da kaldım çaktırmaWooaavv süper ne kadar sürede verdin o 6 kiloyu?
Afiyet olsun benim canım en çok gece istiyor..Bugünkü menü bildirimi
Sahur
1 kase bahartali yogurt
1 kuru kayısı
1 hurma
1 bardak ödem atici çay
İftar 20:40
2 kaşık et kavurma
1.5 kepçe domates çorbası
2 kornişon turşu
Elimin yarısı kadar pide ( kaç gündür zor tuttum kendimi bugün yedim artik)
Su 1.5 lt içtim yatana kadar biraz daha içerim
1 kupa yeşil çay
Spor yok
Bende aynı şeyi söyledim bugün sabaha gidebilirSu ödemi olanlar sahurda ödem çayı içip yarın tekrar baksınlar bence iner
Ne kocalar var benimki de 1 gün salonda uyuya kaldım diye 10 gün trip atarBen baktım kocasından ayrı yatmış başta çocuk olunca sonra adam rahat yatmaya alışıp kadınla yatmaktan rahatsız oluyormuş
Arkadan yandan her türlü iterizMemnun oldum Hafize. Doğrusu arkadan itilmeye ihtiyacım var. Artık şu 70 leri ucundan da olsa görmek istiyorum dişsiz bir nene olmadan
Afiyet olsunMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
İftar
1 baget
2 kaşık fırında sebze
Su:2.5 lt
Spor:50 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?