Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Prenses
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 7 yaşında
Emziriyormusun:
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyor musun: Evet
Boy:163 . Bazen 62- bazen 64
Kilo: Tam bilmiyorum ama 98 civarı
Hedef: ilk hedefim 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet
Kilo alma nedeniniz : Aşırı yeme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Yıllardır ara ara diyet yapar kilocuklarımın bir kısmını verir sonra hop fazlasıyla alırım. Yine 100 lere ulaşmışken diyete başladım. Kilo da veriyordum .Fakat bu gece dondurmaları gömerken bir dur artık dedim kendime. Grubu motive olmak açısından epeydir okuyordum. Artık aranıza katılıp takım ruhuyla kilo vereceğime inanıyorum.

saol cnm ya asljnda her bayran diorum kasmicam yemek falan yormicam kendimi ama dayanamiyorum içime sinmiyor yaprak sarmayi cocuklugumdan beri cok severim yemeyi de tabi
Vala en kotu kimse gelmezse oturup kendimiz yiyoruz yemek derdi hic olmuyor ayy bayram bayram ne isle meşgul esin kotu oluyor o da ya gervi artk bayram gezmesi de kalmadi ki herkes tatilde orda burda
Kilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
tebrikler canım güzel eksi
Sahur yok(uyanamadım)

İftar==== 6 yk yeşil fasulye
1 kase yoğurt

Su 3 lt geçti..
Afiyet olsun dicem de menünün kalani nerde kizzzzz noruyon sen cok az olmus

Hg canim dogru yerdesin burda her daim motivasyon topluluğu var katiyen fit yapmadan bırakmıyorlar ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla hedefine ulaşırsın insAllah

Hg canim dogru yerdesin burda her daim motivasyon topluluğu var katiyen fit yapmadan bırakmıyorlar ben hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla hedefine ulaşırsın insAllah
Memnun oldum Hafize. Doğrusu arkadan itilmeye ihtiyacım var. Artık şu 70 leri ucundan da olsa görmek istiyorum dişsiz bir nene olmadan

Gayet güzel bence

Memnun oldum Hafize. Doğrusu arkadan itilmeye ihtiyacım var. Artık şu 70 leri ucundan da olsa görmek istiyorum dişsiz bir nene olmadan
Hoşgeldin Tuğçe ben 23 yaşındayım bazen 24 1 tane kızım var 2 yaşında Hoşgeldin aramıza.. Burasıninsanı motive ediyor bende yeniyim 6 kilo verdim bile..

Afiyet olsun

Afiyet olsun benim canım en çok gece istiyor..

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
İngiltere’ye gelince buranın bozuk sağlık sistemi nedeniyle aşıları gecikti.
Bu karma aşıydı. Tr’dekinden farklı olarak içinde hepatit B vardı sanırım. Aşıdan iki saat sonra bacakları kaşınmaya başladı. Gece boyu çok ateşliydi, hadi normal dedim ama sabah bütün vücudu çok kaşınmaya başladı. Bütün gün yemek yemeyi reddedip sürekli uyuyunca iyice endişelendim. En son doktor randevusu verecekler zannediyordum hemşireymiş bakan. Şu anda durumu iyi antihistaminiğe gerek yok dedi. Ama aşı tekrarlanınca alerjik reaksiyon şiddetlenebilir. Aşılarla ilgili bir uzmana sevk edeceğiz o zamana kadar başka aşı vurdurma dedi.

Arkadan yandan her türlü iteriz
Saka bi yana istersen kesinlikle görebilirsin benimdd hedef 70 leri gormek gormeden burdan gitmicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…