- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.361
Tebrik ederim arkadaşımKilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
Allah Allah ya tüh kıyamam cnm simdi nasil gecfi mi kaşıntı falanGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
İngiltere’ye gelince buranın bozuk sağlık sistemi nedeniyle aşıları gecikti.
Bu karma aşıydı. Tr’dekinden farklı olarak içinde hepatit B vardı sanırım. Aşıdan iki saat sonra bacakları kaşınmaya başladı. Gece boyu çok ateşliydi, hadi normal dedim ama sabah bütün vücudu çok kaşınmaya başladı. Bütün gün yemek yemeyi reddedip sürekli uyuyunca iyice endişelendim. En son doktor randevusu verecekler zannediyordum hemşireymiş bakan. Şu anda durumu iyi antihistaminiğe gerek yok dedi. Ama aşı tekrarlanınca alerjik reaksiyon şiddetlenebilir. Aşılarla ilgili bir uzmana sevk edeceğiz o zamana kadar başka aşı vurdurma dedi.
menun cok yetersiz gekdi cnm bana afiyet olsun cnmMenüm
Sahur
Sadece su içtim
İftar
5 kaşık etli pilav
Bir kase karışık meyve salatası
3 kaşık yoğurt
3 hurma
Afiyet olsun canımSahur 02.00
Kıymalı yumurta 1 yumurtaile
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
Fırında sebze biber 🌶 patlıcankabak
1 dilim güllaç ( günlerdir dolapta bekliyordu üzeri kurumuş biraz bu arada bunu yazmıştım Ramazan’da izin verilen tatlı karatayda güllaç el kadar pide gibi )
Su 1.5 lt
Spor ev temizliğivaliz hazırlama koşturması
Süper ya 1 ay dolmadan 6 kilo. Nasıl besleniyorsun merak ettim3.haftama girdim canım
Arkadan yandan her türlü iteriz
Saka bi yana istersen kesinlikle görebilirsin benimdd hedef 70 leri gormek gormeden burdan gitmicez
Ben de bir ara karatay yapmıştım çok doyurucuydu. Güzel de kilo verdiriyorduSahur 02.00
Kıymalı yumurta 1 yumurtaile
Peynirzeytin
Domates
İftar 20.34 yemek 🍽
1 kase yoğurt çorba
Fırında sebze biber 🌶 patlıcankabak
1 dilim güllaç ( günlerdir dolapta bekliyordu üzeri kurumuş biraz bu arada bunu yazmıştım Ramazan’da izin verilen tatlı karatayda güllaç el kadar pide gibi )
Su 1.5 lt
Spor ev temizliğivaliz hazırlama koşturması
Sağol canım daha iyi. Kaşıntı yok, az birşey yedi. Erkenden yattı, sanki bütün gün uyumamış gibi. Ateş düşürücü de iyi geldi.Allah Allah ya tüh kıyamam cnm simdi nasil gecfi mi kaşıntı falan
Görürüz tabi ki ya insAllah ben bi 5-6 senedir görmüyorum 70leriAyy görürüz dimine çok olmuş görmeyeli. Sen de çok güzel kilo vermişsin 100 lerden 80 lere inmek çok güzel olmalı
Geçmiş olsun çocuk alerji mi oldu? Önceki mesajları görmedimSağol canım daha iyi. Kaşıntı yok, az birşey yedi. Erkenden yattı, sanki bütün gün uyumamış gibi. Ateş düşürücü de iyi geldi.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin insAllah canımSağol canım daha iyi. Kaşıntı yok, az birşey yedi. Erkenden yattı, sanki bütün gün uyumamış gibi. Ateş düşürücü de iyi geldi.
Görürüz tabi ki ya insAllah ben bi 5-6 senedir görmüyorum 70lerikesinlikle cok guzek hafiflemis hissediyorum dhaa da hafiflicez insAllah
Takımdan atılmadıysan, diskalifiye listesinde değilsen yarışabiliyorsun canım.Arkadaşlar şimdi ben önceden başka takımda yarışmıştım ya . Hemen takıma girebiliyor muyum? Bu konuyu merak ediyorum
Kız gene benimki demeye başlamışsın, barışıyor musun yoksa?Ne kocalar var benimki de 1 gün salonda uyuya kaldım diye 10 gün trip atarbende sevmem biriyle uyumayı
İlk başlarda sabah 9 da kahvaltı öğle 1 de sebze yemeği 4 de ara öğün 7de akşam yiyordum ama şimdi 1de kalkıyorum anca uyanıyorum 1tam buğday ekmeği yumurta yeşillik yiyorum bazen, lıght süt meyve yualf yapıp yiyorum arada meyve yiyorum akşamda genelde tavuk yemekleri yapıyorum bütğn yemeklere zeytinyağ kullanıyorum sadece 1 ymk kş. Çorba mercimek içiyorum ona bazen yağ koymuyorum.. Koyarsam da çok az. Sabahları tost yapıyorum nadide olsa ama sabah ekmek yediysem akşam yemiyorum. Akşam yiyeceksem sabah yemiyorum.. Tatlıyı çıkardım şekerden uzak duruyorum. Şimdi unonun kinoa ve chia lı sandviç ekmeğini ve lavaşunı aldım sabahları hafta da 2 kez falan sandviç yerim herhalde =) bakalım bu hafta düzene sokucam. Bide ben limonlu salatalık lı falan su içiyorum 2 ltSüper ya 1 ay dolmadan 6 kilo. Nasıl besleniyorsun merak ettim
Yok ablacım görüşmüyorum alışkanlık =) 1 hafta önce falan görüştüm en son ondada işe girmiş eşyalı ev tutalım falan dedi bayanda düzelmiş ti inanır gibi oldum sonra misafirim vardı müsait değilim diye benden önemli i bütün gün çalışıyorum 2dk sesini duyucam falan diye küfür etti bende görüşmeyi kestim engelledim her yerden çocuk içinde görüşmüyorum artık..Kız gene benimki demeye başlamışsın, barışıyor musun yoksa?
Hoşgeldin Prenses, ben Niran 3 çocuk annesiyim.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Prenses
Yaşı:30
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları:1 oğlum var 7 yaşında
Emziriyormusun:
Meslek: Kuran kursu öğreticiliği
Şu anda çalışıyor musun: Evet
Boy:163 . Bazen 62- bazen 64
Kilo: Tam bilmiyorum ama 98 civarı
Hedef: ilk hedefim 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :Evet
Kilo alma nedeniniz : Aşırı yeme
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Yıllardır ara ara diyet yapar kilocuklarımın bir kısmını verir sonra hop fazlasıyla alırım. Yine 100 lere ulaşmışken diyete başladım. Kilo da veriyordum .Fakat bu gece dondurmaları gömerken bir dur artık dedim kendime. Grubu motive olmak açısından epeydir okuyordum. Artık aranıza katılıp takım ruhuyla kilo vereceğime inanıyorum.❤❤❤
Güzel gitmiş canım20 mayıs diyetisyen kontrolumdu 86.4'tum bugün 10 gun olmus 84.3'um 2 kg gitmis insAllah bayrami da sorunsuz atlatrsam bayram sonu kontrole -4 ya da -5 le giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?