Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben şimdiden motive oldum. İnanıyorum sizinle çok güzel kilolar vereceğim. Gayet güzel kilolar vermişsiniz 2 ayda 7 gitse 9 lara el sallarım kim bilir

Valla canım çocuklar hiç hastalanmasa keşke hep iyi olsalar ama benimkiler çok hassas. Yemek yemeyi sevmiyorlar bir süt içer diğeri hep çikalata şekerleme.

Hayatgusel kuzular nasl canım?
@MLKn çok gecmş olsun.Rabbim acil şifalar versin inş canım
Toparlandılar canım biraz daha iyiler şükür Allah’a. dışarı çıkardım bugün. Havada baya sıcaktı ama idare ettik. Baya eğlendiler. Sorduğun için ayrıca sağol canım

Benim 70 leri görüşüm daha uzakZaten 70 lerde fena değildim . Senin çok kalmamış ama . Ayy daha bir gaza geldim
yakınlaştırmak ssnin elinde cnm bana diyetisyen 58-60 kg dio mesela bana da o cok uzak geliyor
Çoktan çok gider sen hele bi başla kglar gittikce daha da hirslanacaksin kucuk kucuk hedefler koy direk 70 deme mesela bnjm takima baslangic kilom 93tu snrm tarti farkıyla (95) mesela ilk hedef 85 ti simdi 80 verdikce güveni geliyor insanın
sanrm taziye evinde oldugun icin boyke oldu afiyet olsun cnm
Güzel gitmiş canım
Tskler canim

Canım üzülmek yerine telafi etmeye çalışıyoruz. Bazen bizde istemeden de olsa kaçamak yapıyoruz Çok içinde büyütüyorsun. At kafandan unut yediğini

sana çok ısındım valla tanımadan

Ohh yarasın bol bol kas olsun

Ohh yarasın bol bol kas olsun ❤
Yok kiz fazla da kas olmasin herif sporuma da karışıyor kaslı hatun istemem die yanliz benim gecen sıkınca acuk da olsa pazular çıkmaya başlamış korktum kas yapacaz derken goz çıkarmayalım

Haklısın canım. Tek başıma başaramayacağım zaten. Ben de 2 yıldır 89 u görmedim ilk hedefim o zaten

Ayyy cok tatlısın tanıdıkça daha cok ısınırsn insAllah hepiniz iyi varsinz esim bazen kızıyor gene mi o site falan die nerden eminsin kadin olduguna die hissediyoriz bence
Sende tatlımısındım valla ki ben çok soğuk kanlı biriyim normalde. Erkeğin ne işi var burda. Zaten kadın çenesinden bıkmışlar kaçacak yer arıyorlar. Benimki arada bir takılır bana ne çok konuştun bugünkü kelimen bitmemiş falan diye

Yok kiz fazla da kas olmasin herif sporuma da karışıyor kaslı hatun istemem die yanliz benim gecen sıkınca acuk da olsa pazular çıkmaya başlamış korktum kas yapacaz derken goz çıkarmayalım
Canım bende öyle diyorum ama kassız vücut sağlıklı değil. Kas görüntüsü kolay kolay oluşmaz merak etme. Yeğenim baya bir uğraştı kasları görünsün diye ondan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…