- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.381
Ben ilk Doğum sonrası da Karatay ile verdim şimdi de bakalım vermeye çalışıyorum canımmBen de bir ara karatay yapmıştım çok doyurucuydu. Güzel de kilo verdiriyordu
Öyle bişey olmadı ama önceki kilomda falan olmam gerekiyor mu acabaTakımdan atılmadıysan, diskalifiye listesinde değilsen yarışabiliyorsun canım.
Canım tartı günü yarın değil mi? Neden erkenden yazıyoruzKızlar oruc tutanlar bildirimlerini unutmasın aksam eve geçince bildirim yapanlari listeye eklicem
Hoşgeldin Prenses, ben Niran 3 çocuk annesiyim.
Hepimizin itelenmeye ihtiyacı var, zaten o nedenle hep birlikte yapıyoruz bu işi...
Hergün menülerimizi paylaşıyoruz, menülerimizde yanlış besinler varsa birbirimizi bazen tatlı, bazen tatlı sert, bazen kızarak eleştiriyoruz...bunu birbirimizi sevdiğimiz ve amacımıza daha kolay ulaşmak için yapıyoruz...darılmaca gücenmece yok, baştan belirteyim..(bu arada en sert eleştiriler kaptanımız @mefkurem den geliyor)...
Menülerimize yazamacağımız yada yazmaya çekindiğimiz şeyleri yememeye dikkat ediyoruz, olaki yediysek taşlanacağımızı bile bile yazıyoruz...
Bende takıma 2 ay önce geldim, 2 ayda 7 kilo verdim.
Hep birlikte bu kiloları vereceğiz, yeterki inanalım ve isteyelim...
Untumayalım ki "istemekten vazgeçmek kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir"...
Valla canım çocuklar hiç hastalanmasa keşke hep iyi olsalar ama benimkiler çok hassas. Yemek yemeyi sevmiyorlar bir süt içer diğeri hep çikalata şekerleme.hakkında hayırlısı böyleymiş demekki canim
benim oğlum lgs sınavına girecek evde kampa girdi gitmiyor kızda ilkokul 3.sinif onlarında dersler bitmiş gitmiyor açıkçası benimde işime geliyor okul telaşi olmamasi:)
gül gibide solmuslardir şimdi kuzular gr Gr aldıkları kiloda hasta olunca kilo kilo gidiyor ya kıyamam
Sende haklısın bacım
mervis naber kuzu tatilemi gidicen senfazlasıyla hak ettin taşınma bebek iyi yoruldun bı kaç senedir gönlünce bir tatil olur inşallah canım benim
güzel kadın spor yapabilsem garantiydi ama şimdi banada sürpriz olucak çıkan rakam tartilmiyorumda ne durumdayım inan bilmiyorum
yeme krizleri olan biri olarak seni çok iyi anlıyorum gözü dönüyor insanın ve stres sonrası daha çok yaşanıyor ne yazikki
Telafi edicegini biliyorum çünkü sonraki pişmanlıgida çok iyi biliyorum
Toparlandılar canım biraz daha iyiler şükür Allah’a. dışarı çıkardım bugün. Havada baya sıcaktı ama idare ettik. Baya eğlendiler. Sorduğun için ayrıca sağol canım
yakınlaştırmak ssnin elinde cnm bana diyetisyen 58-60 kg dio mesela bana da o cok uzak geliyorBenim 70 leri görüşüm daha uzakZaten 70 lerde fena değildim . Senin çok kalmamış ama . Ayy daha bir gaza geldim
sanrm taziye evinde oldugun icin boyke oldu afiyet olsun cnmmerhaba kızlar taziye evindeydim geçmiş için beni affedin bir iki gün kusura bakmayın lütfen.taziyede olduğum için tartılamadım sabah tartılırım inşallah.
menüm
sahur yok
iftar 4 yk patates tavası
yarım bardak ayran
su 2 olmuştur
Tskler canimGüzel gitmiş canım
Canım üzülmek yerine telafi etmeye çalışıyoruz. Bazen bizde istemeden de olsa kaçamak yapıyoruz Çok içinde büyütüyorsun. At kafandan unut yediğiniSanırım öyle oldu canım
Çok üzüldüm canım hem yediğim için hem de takımda olduğum için
Sağ ol canım . Mesajın çok iyi geldi.
Öyle yapacağım kaptanım umarım artı gelmem
Başınız sağ olsun canım.Rabbim geride kalanlara sabır versin
Beni biliyorsunuz son haftalarda haftalık kaçamak bile yapmadım. Ve diyete başlayalı ilk kez böyle bişey yaptım. Ama yine de takıma zararım dokunuyorsa takımdan çıkabilirim
yakınlaştırmak ssnin elinde cnm bana diyetisyen 58-60 kg dio mesela bana da o cok uzak geliyor
Çoktan çok gider sen hele bi başla kglar gittikce daha da hirslanacaksin kucuk kucuk hedefler koy direk 70 deme mesela bnjm takima baslangic kilom 93tu snrm tarti farkıyla (95) mesela ilk hedef 85 ti simdi 80 verdikce güveni geliyor insanın
sanrm taziye evinde oldugun icin boyke oldu afiyet olsun cnm
Tskler canim
Ayyy cok tatlısın❤sana çok ısındım valla tanımadan
Ohh yarasın bol bol kas olsunBugün sahurda yalnızım canım çılbır istedi bilen var mi suzme yogurdu sulandirip biraz tavada yumurta kırıp pisince yogurdun uzerine koyuyoruz pul biber kara biber ohh
Yesil cay yapayım bi de bugün de böyle olsun bari
Yok kiz fazla da kas olmasinOhh yarasın bol bol kas olsun ❤
Haklısın canım. Tek başıma başaramayacağım zaten. Ben de 2 yıldır 89 u görmedim ilk hedefim o zatenyakınlaştırmak ssnin elinde cnm bana diyetisyen 58-60 kg dio mesela bana da o cok uzak geliyor
Çoktan çok gider sen hele bi başla kglar gittikce daha da hirslanacaksin kucuk kucuk hedefler koy direk 70 deme mesela bnjm takima baslangic kilom 93tu snrm tarti farkıyla (95) mesela ilk hedef 85 ti simdi 80 verdikce güveni geliyor insanın
sanrm taziye evinde oldugun icin boyke oldu afiyet olsun cnm
Tskler canim
Sende tatlımAyyy cok tatlısıntanıdıkça daha cok ısınırsn insAllah hepiniz iyi varsinz esim bazen kızıyor gene mi o site falan die nerden eminsin kadin olduguna die hissediyoriz bence
Bugün sahurda yalnızım canım çılbır istedi bilen var mi suzme yogurdu sulandirip biraz tavada yumurta kırıp pisince yogurdun uzerine koyuyoruz pul biber kara biber ohh
Yesil cay yapayım bi de bugün de böyle olsun bari
Yok kiz fazla da kas olmasinherif sporuma da karışıyor kaslı hatun istemem die yanliz benim gecen sıkınca acuk da olsa pazular çıkmaya başlamış korktum kas yapacaz derken goz çıkarmayalım
Canım bende öyle diyorum ama kassız vücut sağlıklı değil. Kas görüntüsü kolay kolay oluşmaz merak etme. Yeğenim baya bir uğraştı kasları görünsün diye ondan biliyorumYok kiz fazla da kas olmasinherif sporuma da karışıyor kaslı hatun istemem die yanliz benim gecen sıkınca acuk da olsa pazular çıkmaya başlamış korktum kas yapacaz derken goz çıkarmayalım
Prenses hoş geldin. Seren ben. 32 yaşındayım. 2 oğlum var. Senin mesajını göremedim eskilere baktım ama baya bi sayfa birikmiş sanırım. Umarım bir an önce hedef kilona ulaşırsınSporda aşırıya kaçışmadıkça öyle kas olmaz ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?