- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.681
Ya ben de öyle düşündüm ama belki boyu 1.50 civarıysa o zaman onun 47-48 kilosu bizim 54-55 kilo olmamız gibi olur benceHedefini bilmiyorum.
Takıldığım nokta 48 kilo iken hala kilo vermeye çalışmak.... tümden iskeletimsi bir vücudunda görselliği yok canım ya....
Yaaa o zaman sabiti düşün canım boşver ana ocağına gidecekmişsin abartmasan yeter. Döndüğünde bomba gibi gelir verirsin hemenAğzından bal damlıyor, keşke olabilse...
Annemlere gideceğim, tüm kızkardeşler toplanıyoruz, annem durur mu, bol kalorili yemekler yapar bize...kilo almasam, sabit kalsam bile mutlu olurum.
Güzel menü fakat ekmek tam buğday mı? Değilse tambuğdayı dene canım hem daha çok tok tutarKızlar menum
Sahurda
Tost ekmeğiyle kaşarlı tost
1 bardak portakal suyu
İftar
Bir keçce mercimek çorbası
2 kaşık. Pilav
Bi dilim tavuk ızgara
Bol salata
2 litre su
Ara
Sade Türk kahvesi Bi küçük parça lokum
O zaman darısı bizim başımızaBelki detoks falan yapmıştır. Hele mezun olacak üyeyse . Genelde üyeler güzel bir kapanış yapıyorlar
Güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım cuma menüsü olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yok valla kuzum beyaz ekmek kaç gündür yıyemıyordum dıye ekmek almamıştım o vardı hemen yaptım onu alırım artık hayırlısıyla bu ramazan bıtınce daha Bı düzene girecek inşGüzel menü fakat ekmek tam buğday mı? Değilse tambuğdayı dene canım hem daha çok tok tutar
Boyu kaç canımHerkesin zevkli farklı canım . Bende çok çok zayıflıktan hoşlanmıyorum. Ama kız kardeşim 47 falandı . Şimdi 2 çocuk annesi 49 kilo diyet yapıyor 47 olmak için
İnşallah canım ya benim de Ramazan’da dengem şaştı. Ramazan’dan sonra çoğumuz daha düzenli kilo veririz benceYok valla kuzum beyaz ekmek kaç gündür yıyemıyordum dıye ekmek almamıştım o vardı hemen yaptım onu alırım artık hayırlısıyla bu ramazan bıtınce daha Bı düzene girecek inş
İnş kuzum bnim adetime de 4 gün kaldı biraz da onun şişkinliği var detoks falan mı yapsam bilemedimİnşallah canım ya benim de Ramazan’da dengem şaştı. Ramazan’dan sonra çoğumuz daha düzenli kilo veririz bence
Sen bilirsin canım ben detoks yapamıyorum hele meyve detoksu hiç yapamıyorum çok acıkıyorum. Yapabiliyorsan iyi olur bayrama rahat girersinİnş kuzum bnim adetime de 4 gün kaldı biraz da onun şişkinliği var detoks falan mı yapsam bilemedim
Yapıcam inş bakalım Bi detoks buldumSen bilirsin canım ben detoks yapamıyorum hele meyve detoksu hiç yapamıyorum çok acıkıyorum. Yapabiliyorsan iyi olur bayrama rahat girersin
tskler cnmAfiyet olsn akşam makarna yapmamışsjn süpersin
Afiyet olsun güzel menü
Enerji tavandır sanırımbir tbak sarma nedir ya cnım çekti
Afiyet olsunn
afiyet olsun cnmMenümü yazıp yatacağım kızlar yarin görüşürüz uzun uzun inşallah
08.00 1 yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
2 tk yer fıstığı ezmesi (şekersiz)
1 tk bal
1 dilim ekmek
13.00 1 fincan kahve
1 hurma
16.30 2 yk bulgur pilavı
4 köfte
1 büyük bardak ayran
Su: 1,5 lt
Bu ara çok az su içtim artırmam gerek
afiyet olsun cnm11:00=== 1 kk peynir
1 yk tuzlu yoğurt
20 adet siyah zeytin
Domates, salatalık
1 kase yoğurtlu kabak
19:00=== El kadar kağıt kebabı
1 kase salata
3 yk yeşil fasülye ( küçük kızımın artan yemeği)
1 yk mantı (bu da büyük kızından arttı)
Su 3 lt yi geçti.
nqsip abla hayrlisi olsunMalesef bu kadar guzel eksiler arasinda bireysel dereceye giren olmamis
Bu hafta nasil olduysa kimileri coşmuş :))
iyi geceler canımKizlar gidip bayilicimm ben yarin cok beter bi gün beni bekliyor ins yarinida atlatirsam pazartesi kalacak sadece hepinizi öpüyorum iyi geceler
afiyet olsun cnmHaydi bismillah ilk gün menüm gelsin
Sahur
1 kase yoğurt
İftar
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık
Kahveyle 1 kare çikolata
afiyet olsun cnmMenü
Sahur
1/2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
2 kk peynir
İftar
1.kepce mercimek çorbası
4 YK kadar karalahana
5 -6 tane kiraz
3 YK bulgur
afiyet olsun cnm geçmiş olsunTebrikler kızlar çok güzel kilo vermişsiniz başım çok ağrıyordu gelemedim . Hala da geçmiş değil.
Menüm
Sahur
2 yumurtadan omlet
İftar
2 servis kaşığı patlıcan oturtma
3 kaşık barbunya pilaki
Yoğurt
Salata
Su:2 lt
afiyet olsun cnmKızlar menum
Sahurda
Tost ekmeğiyle kaşarlı tost
1 bardak portakal suyu
İftar
Bir keçce mercimek çorbası
2 kaşık. Pilav
Bi dilim tavuk ızgara
Bol salata
2 litre su
Ara
Sade Türk kahvesi Bi küçük parça lokum
afiyet olsun cnmMenüm
Sahur
1 yağda yumurta
2 dilim peynir
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 çay kaşığı bal
İftar
3 kuru erik
4 kaşık et sote
1 tb lavaş
1 dilim kavun
Bol salata
Afiyet olsun canımMenümü yazmayı unutmuşum
Sahur yok
İftar 1 çatal yumurta salatası
2 hurma
Avuç içim kadar fırında köfte
4-5 kaşık salata
2 bardak ayran
7-8 yeşil zeytin
Ara 4 kaşık meyve salatası
1 orta Türk kahvesi
Su 2 lt
Saol kuzumtskler cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnmzaten anneler heo cocuklarim yemeklerini toplamaktan kendi tabagina bakamıyor
nqsip abla hayrlisi olsun
iyi geceler canım
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm geçmiş olsun
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım
Bizde o görev eşimdeafiyet olsun cnmzaten anneler heo cocuklarim yemeklerini toplamaktan kendi tabagina bakamıyor
Kız bayrama 3 gün var, nasıl bekleyecek o sarmaIyi geceler kızlar yemek hazırlığı faslında ilk adimi attim sarma tamamdir simdi biraz da Kuran'ı Kerim okurum insAllah Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah bitti resmen ramazan ya daha dün gibiydi başlangıç tarihi
Bizde o görev eşimde
Memleketine gitti bugün, gelene kadar görevi devraldım..
Buzluğa attım cnm bayram günü hemen cikarip bi salçalı su döküp pisircem her bayram böyle yaparım benKız bayrama 3 gün var, nasıl bekleyecek o sarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?