Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hedefini bilmiyorum.

Takıldığım nokta 48 kilo iken hala kilo vermeye çalışmak.... tümden iskeletimsi bir vücudunda görselliği yok canım ya....
Ya ben de öyle düşündüm ama belki boyu 1.50 civarıysa o zaman onun 47-48 kilosu bizim 54-55 kilo olmamız gibi olur bence
Ağzından bal damlıyor, keşke olabilse...

Annemlere gideceğim, tüm kızkardeşler toplanıyoruz, annem durur mu, bol kalorili yemekler yapar bize...kilo almasam, sabit kalsam bile mutlu olurum.
Yaaa o zaman sabiti düşün canım boşver ana ocağına gidecekmişsin abartmasan yeter. Döndüğünde bomba gibi gelir verirsin hemen

Güzel menü fakat ekmek tam buğday mı? Değilse tambuğdayı dene canım hem daha çok tok tutar

O zaman darısı bizim başımıza biz de mezun olurken detoks yapıp inletelim takımları

Güzel menü fakat ekmek tam buğday mı? Değilse tambuğdayı dene canım hem daha çok tok tutar
Yok valla kuzum beyaz ekmek kaç gündür yıyemıyordum dıye ekmek almamıştım o vardı hemen yaptım onu alırım artık hayırlısıyla bu ramazan bıtınce daha Bı düzene girecek inş

Yok valla kuzum beyaz ekmek kaç gündür yıyemıyordum dıye ekmek almamıştım o vardı hemen yaptım onu alırım artık hayırlısıyla bu ramazan bıtınce daha Bı düzene girecek inş
İnşallah canım ya benim de Ramazan’da dengem şaştı. Ramazan’dan sonra çoğumuz daha düzenli kilo veririz bence

İnş kuzum bnim adetime de 4 gün kaldı biraz da onun şişkinliği var detoks falan mı yapsam bilemedim
Sen bilirsin canım ben detoks yapamıyorum hele meyve detoksu hiç yapamıyorum çok acıkıyorum. Yapabiliyorsan iyi olur bayrama rahat girersin

Afiyet olsn akşam makarna yapmamışsjn süpersin

Afiyet olsun güzel menü

Enerji tavandır sanırım bir tbak sarma nedir ya cnım çekti

Afiyet olsunn
tskler cnm
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm zaten anneler heo cocuklarim yemeklerini toplamaktan kendi tabagina bakamıyor
Malesef bu kadar guzel eksiler arasinda bireysel dereceye giren olmamis

Bu hafta nasil olduysa kimileri coşmuş :))
nqsip abla hayrlisi olsun
Kizlar gidip bayilicimm ben yarin cok beter bi gün beni bekliyor ins yarinida atlatirsam pazartesi kalacak sadece hepinizi öpüyorum iyi geceler
iyi geceler canım
Haydi bismillah ilk gün menüm gelsin
Sahur
1 kase yoğurt

İftar
1 kase mercimek çorbası
4 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 kase cacık

Kahveyle 1 kare çikolata
afiyet olsun cnm
Menü
Sahur
1/2 kase yoğurt
1 dilim tam buğday
2 kk peynir

İftar
1.kepce mercimek çorbası
4 YK kadar karalahana
5 -6 tane kiraz
3 YK bulgur
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm geçmiş olsun
afiyet olsun cnm
Menüm
Sahur
1 yağda yumurta
2 dilim peynir
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
1 çay kaşığı bal

İftar
3 kuru erik
4 kaşık et sote
1 tb lavaş
1 dilim kavun
Bol salata
afiyet olsun cnm
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar yemek hazırlığı faslında ilk adimi attim sarma tamamdir simdi biraz da Kuran'ı Kerim okurum insAllah Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah bitti resmen ramazan ya daha dün gibiydi başlangıç tarihi

Eklentiler

• Screenshot_20190601-010544.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 32
Saol kuzum

Kız bayrama 3 gün var, nasıl bekleyecek o sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…