Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen dikkat etmem lazim. Tb ekmeği aldım bitmişti gittigim yere götüreyim mi napim :)) 1.5 litre detoks suyu yapmıştım. Içinde limon salatalık nane ve maydonoz var o bitmek üzere
Bencede gittigin yere götür canım
Dikkat et kubra yerlesmesinler

Bencede gittigin yere götür canım

Dikkat et kubra yerlesmesinler
Dikkat ederim canım bayram dönüşü kilo vermiş olurum inşallah. Aslında ananas da aldım sana sorayım. Yarın orucum iftarda sadece ananas mı yiyordun?? Yoksa iftarda peynirli salata falan yiyip arada mı ananas yiyeyim??

Hamburgerden sonra dedim akşam yemem zaten geç yedik. Kv gidince mecbur kaldım deliler gibi sevdiğimi biliyor. Yemesem beğenmedim sanardı
anldm canım ama ya soliceksin ya da bisey bulman gerek her zmn yiyemezsin gidince
dolama ne cnm afiyet olsun
Kızlar yarın gelemezsem diye diyorum şimdiden iyi bayramlar
Kilo bildirimim de
Cuma:66.8
Pazar: 67
+200 lahana dan galiba :)
cok degil canım halledersin

Bence senin icin sadece ananas detoksu daha erken kuzum suan gayet iyi veriyorsun kilo vermen biraz daha azaldiginda detoksa yönelebilirsin. Dedigin gibi hafif bi öğün arti ananas olabilir

Tmm kuzum... Birde benim telefon suya düştü iki gündür telefonsuz um çok büyük Bi eksiklikmiş onu anladım.. Şimdi eşimin telefonunu aldım haber vermek için servisten haber bekliyorum umarım biran önce telefonuma ve sizlere kavuşurum

Bence senin icin sadece ananas detoksu daha erken kuzum suan gayet iyi veriyorsun kilo vermen biraz daha azaldiginda detoksa yönelebilirsin. Dedigin gibi hafif bi öğün arti ananas olabilir
Tamam canım inşallah bir iki güne kadar toparlarım

anldm canım ama ya soliceksin ya da bisey bulman gerek her zmn yiyemezsin gidince
dolama ne cnm afiyet olsun
cok degil canım halledersin
Dolama bu canım. Gaziantepli olunca kilo vermek çok zor

Olur kuzum yine de işe yarıyor. Ağzını yaralarını onunla sil acısını da alıyor
Sağol canım yaparım bugün.
bugün daha iyi gibi canım ama halen ateşi var biraz. Küçüğümün de burnu akmaya başladı sonumuz hayır olsun inşallah

gülüm ben kaçırmışım hayırdır ne oldu da böyle her şey aksadı sen de sinirlisin
Valla canım çocuklar bir yandan temizlik yapamadım ona sıkıldım artı yatılı misafirim gelecekmiş bayramda ona da sinirlendim birde regl oldum herşey üst üste geliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…