- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.041
Bencede gittigin yere götür canımAynen dikkat etmem lazim. Tb ekmeği aldım bitmişti gittigim yere götüreyim mi napim :)) 1.5 litre detoks suyu yapmıştım. Içinde limon salatalık nane ve maydonoz var o bitmek üzere
Dikkat et kubra yerlesmesinlerÇok utanıyorum ama ben bugün de abarttım. Bugün kardeşimin dini nikahı vardı öncesinde de iftar davetindeydik ısrar kıyamet yedirdiler dünür evinde ayıp olmasın diye yedim yarın sadece salata yaparım inşallah
Sahır
1 şiş ciğer kebabı
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
Ayran
1 dilim Antep peyniri
Ara
1 dilim dolama
1 dilim şöbiyet
Su
2 lt olur
Yogurt ye canim fındık yerineKızlar ben biraz acıktım gibi.. Fındık yesem az ne olur ki
Senin vücudun acayip duyarli zaten bahar normal bence :)Kızlar yarın gelemezsem diye diyorum şimdiden iyi bayramlar
Kilo bildirimim de
Cuma:66.8
Pazar: 67
+200 lahana dan galiba :)
Dikkat ederim canım bayram dönüşü kilo vermiş olurum inşallah. Aslında ananas da aldım sana sorayım. Yarın orucum iftarda sadece ananas mı yiyordun?? Yoksa iftarda peynirli salata falan yiyip arada mı ananas yiyeyim??Bencede gittigin yere götür canım
Dikkat et kubra yerlesmesinler
anldm canım ama ya soliceksin ya da bisey bulman gerek her zmn yiyemezsin gidinceHamburgerden sonra dedim akşam yemem zaten geç yedik. Kv gidince mecbur kaldım deliler gibi sevdiğimi biliyor. Yemesem beğenmedim sanardı
dolama ne cnm afiyet olsunÇok utanıyorum ama ben bugün de abarttım. Bugün kardeşimin dini nikahı vardı öncesinde de iftar davetindeydik ısrar kıyamet yedirdiler dünür evinde ayıp olmasın diye yedim yarın sadece salata yaparım inşallah
Sahır
1 şiş ciğer kebabı
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
Ayran
1 dilim Antep peyniri
Ara
1 dilim dolama
1 dilim şöbiyet
Su
2 lt olur
cok degil canım halledersinKızlar yarın gelemezsem diye diyorum şimdiden iyi bayramlar
Kilo bildirimim de
Cuma:66.8
Pazar: 67
+200 lahana dan galiba :)
Aynen haklisin canımanldm canım ama ya soliceksin ya da bisey bulman gerek her zmn yiyemezsin gidince
dolama ne cnm afiyet olsun
cok degil canım halledersin
Bence senin icin sadece ananas detoksu daha erken kuzum suan gayet iyi veriyorsun kilo vermen biraz daha azaldiginda detoksa yönelebilirsin. Dedigin gibi hafif bi öğün arti ananas olabilirDikkat ederim canım bayram dönüşü kilo vermiş olurum inşallah. Aslında ananas da aldım sana sorayım. Yarın orucum iftarda sadece ananas mı yiyordun?? Yoksa iftarda peynirli salata falan yiyip arada mı ananas yiyeyim??
Sağol canımmKizlar menüleriniz guzel A AsyaaAyazz hariccc kuzum full karbon olmus geri kalan gunlerde dikkat et lütfen
@eceboce bence sıkıntı olmaz tatlım kontrol tartısı olduğu için
Tmm kuzum... Birde benim telefon suya düştü iki gündür telefonsuz um çok büyük Bi eksiklikmiş onu anladım.. Şimdi eşimin telefonunu aldım haber vermek için servisten haber bekliyorum umarım biran önce telefonuma ve sizlere kavuşurumguzel olmus cnm
Normal su icmedinmi tek detoks suyumu var
Bugün icin guzel cnm
Kısır guzel olmus mu
tatlim isteyen cuma 1 tane kacamak yapabilir ama senin gibi tüm gun olmaz
Seninki kombo olmuş resmen
Krizleri iyi atlatmisin cnm
gayet guzel cnm
daha bayram gelmeden kutlamayami basladin cnm
kotu degil ama kuru bi menü olmus cnm
hep soracam unutuyorum nirancim
Bu kagit kebabina ne koyuyorsun
Degisik turleri var
baslangic icin cok guzel cnm
Sahuru biraz cesitlendirebilirsin dicem ama zaten ramazan bitiyor nerdeyse
takim kapanmisti heralde o zaman moniden once
Kendi istegiyle ayrilmis
guzel olmus cnm
hayirdir cnm biseyemi canini siktin
Sahur az aksam guzel olmus
boyu kısaymış tatlim
meyve suyu icmeyelim cnm
Lokum yerine bi kare bitter yiyebilirsin arada
Bugün icin guzel cnm
aksam guzel cnm
tatlim daha yeni basladin sen ne detoksu
Biraz kilo ver duraklama olursa oyle yapilir detoks
Yada listeye girince tarti oncesi :)
seni bu görevden azat ediyorum tatlim
guzel olmus cnm
Gittinmi annenin yanina
cok gecmis olsun cnm
Ablanin yaptigi büyük sorumsuzluk
daha kiyafetlerin bollasacak kadar kilo vermedin cnm
Ekstra bi sislik vardir belki
Bide karbonlar fazla oluyorsa gobek yaglanmasi yapabilir
bende sana sevgilerimi gondererek
Istedigin et türü salata ayran yiyebilirsin diyorum hafizecik
Eminim tatli yiyecek yerin kalmicak cok doyacaksin
tatlim niye sallamaya alistiriyosunki zor olur ilerde
Belki atak dönemidir
Oglanada basarilar
sende tam iş zamani gittin tatlim
gozun aydin cnm
Heralde annenin markajinda olursun
Tamam canım inşallah bir iki güne kadar toparlarımBence senin icin sadece ananas detoksu daha erken kuzum suan gayet iyi veriyorsun kilo vermen biraz daha azaldiginda detoksa yönelebilirsin. Dedigin gibi hafif bi öğün arti ananas olabilir
anldm canım ama ya soliceksin ya da bisey bulman gerek her zmn yiyemezsin gidince
dolama ne cnm afiyet olsun
cok degil canım halledersin
Evet canım tabi zararlılardanOooo yeşillik diorsun
Sağol canımOlur kuzum yine de işe yarıyor. Ağzını yaralarını onunla sil acısını da alıyor
bugün daha iyi gibi canım ama halen ateşi var biraz. Küçüğümün de burnu akmaya başladı sonumuz hayır olsun inşallahAbla ya birak kalsin madem kimse gelmeyecek
Aha ilk günden kacamaklar var dikkat et tatlim bu hafta daha olmasin
Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Tamamdir canim
Hadi hayırlısı olsun kuzum
Cok gecmis olsun dilegim simdi nasil aynimi hala
Kuzu bunu herkes diyor maalesef senlik bisi degil. Kiz ben evli degilim ikinci cocugu dusunuyonmu diyen varmillet sırf konusmus olmak icin konusuyor bosver sen
Daha iyimi tatlim bugün
Afiyet olsun kubracim cok guzrl gitmis ama
Heyyyy masallah yaa
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Kizz oyle kacamak yok ona gore bak
Tamam bebegimTamam canım inşallah bir iki güne kadar toparlarım
Bu mevsimde hastalik daha zor allah acil sifalar versin kuzumSağol canımyaparım bugün.
bugün daha iyi gibi canım ama halen ateşi var biraz. Küçüğümün de burnu akmaya başladı sonumuz hayır olsun inşallah
Valla canım çocuklar bir yandan temizlik yapamadım ona sıkıldım artı yatılı misafirim gelecekmiş bayramda ona da sinirlendim birde regl oldum herşey üst üste geliyor bazengülüm ben kaçırmışım hayırdır ne oldu da böyle her şey aksadı sen de sinirlisin
Amin tatlım sağolasınBu mevsimde hastalik daha zor allah acil sifalar versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?