Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

5 tepsi oldu cnm biri kp götürüruz giderken artk diğerleri ikramlik cok şükür misafrm cok olur Rabbim eksik etmesin vala toplanip yiyelim sonra @mefkurem abla bizi napar bilmiom ama
o almanya da ne bilecek yediğimizi şittt aramız daaa :)))))))

kendine dürüst olll bacımmm kendini seven bedenini de sever ve zaten sevdiğim için hak ettiği haline gelmesi için uğraşıyorum zayıflıyorum der

Valla canım çocuklar bir yandan temizlik yapamadım ona sıkıldım artı yatılı misafirim gelecekmiş bayramda ona da sinirlendim birde regl oldum herşey üst üste geliyor bazen
veyyyyyyyyyy bayram da aileden olmayan yatılı misafir mii ..
çözüm rahat ol gerektiğin de yardım iste gülüm temizlik de süpür sil yeter sanki cam kapı v.s. de kalsın zaten yatılı misafir olunca ev çok güzel batıyor ki

Evet tanıyorum kızı oldu ocak ayında bir tane daha
hay maşallah doğmuş büyümüş bile rabbim analı babalı büyütsün tevafukum benim önceki guruptaydı haydi yine yeniden adlı guruptaydık epi topu 5-6 kişiydik herkes kesti gelmeyi ben hem buraya hem oraya devam ediyordum minik aile gibiydik :))) o da maşallah çok beceriklidir tarhanasını bile çalıştığı halde kendi yapıyordu dal gibi olmuştu en gebelik öncesi zaten boyu da uzun şimdi durumu nasıl acaba kk de yazdığı yer var mı biliyor musun

hadi bakalım kızlar son sahur son oruç rabbim bayrama kavuşmayı bir daha ki sen de yine ramazana sağlıkla kavuşmayı nasip etsin , her anınız da güzellikler oluyor hayatın telaşına kapılıp kaçırmayın bayram koşturmasından bayramın bayramlığını kaçırmayın canlarr:)

Sahur 02.15
Menemen
Peynir zeytin

İftar 20.26 🍽
1 kepçe yoğurt çorba
1 küçük adet bulgurlu kıymalı biber dolma 🌶
3 yk Ali nazik

Su 1.5 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
afiyet olsun cnm
o almanya da ne bilecek yediğimizi şittt aramız daaa :)))))))

Amin canım İnşAllah

Ayyy inşallah. Senin de bayramın mutlu huzurlu geçsin inşallah

Amin canım

Kk girmiyor canım bizde 12. Takımda tanışmıştık birlikte ilk sonra Başka yerler zayıfladı hamilelik doğum tekrar vermek istiyordu sosyal medyadan takipleşiyoruz selamını söylerim inş

Afiyet olsun canım
Sağ ol canım
Afiyet olsun tatlım
Sağ ol canım
Afiyet olsun canım.Tatlılar abartı olmuş evet. Ama dikkat edersen dengelersin cumaya kadar

Bı dilim yedim
Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış o hesap benim kızda 2. Ayının beklemiş çingeneligi göstermek için

Menü yaziyim
Kahvaltı haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 parça kasar
1 parça helva

Öğlen 1 bardak süt
Küçük kase kiraz

Akşam annem pide yaptırmis banada getirdi açıkçası yemek yapicak vaktimde olmadı
2 parça pide
Domates salatalık
Ayran

Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi

Bol su saymadim

mıncıklaya mıncıklaya banyosunu yaptırısan perti çıkar vücudu rahatlar bu defa güzel huzurlu uyur inşallah sen de daha vesvese yapıp kalbini yorma gülüm
Misafirim vardı kaldı banyosu yarın Arife suyuyla yıkarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…