- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.061
Diyetisyen bol bol yeşillik ye dediğinde benEki Görüntüle 2275601 Dolama bu canım. Gaziantepli olunca kilo vermek çok zor
Evet tanıyorum kızı oldu ocak ayında bir tane dahasen de tanıyor muydun tevafukumu o da hamişdi uğramaz oldu kk ye
Afiyet olsun gulbecimSahur 02.15
Menemen
Peynirzeytin
İftar 20.26 🍽
1 kepçe yoğurt çorba
1 küçük adet bulgurlu kıymalı biber dolma 🌶
3 yk Ali nazik
Su1.5 lt
Spor45 dk tempolu yürüyüş
o almanya da ne bilecek yediğimizi şittt aramız daaa :)))))))5 tepsi oldu cnm biri kp götürüruz giderken artk diğerleri ikramlik cok şükür misafrm cok olur Rabbim eksik etmesinvala toplanip yiyelim sonra @mefkurem abla bizi napar bilmiom ama
kendine dürüst olll bacımmm kendini seven bedenini de sever ve zaten sevdiğim için hak ettiği haline gelmesi için uğraşıyorum zayıflıyorum derArtık olmaz umarım . Dikkat ederim canım
Kendimi seviyorum da ne yalan söyleyim bedenimi bu şekilde sevemiyorum
Pco doğuştan canım . Sonradan olmaz. Ama bazen yumurtalıklarda pco görüntüsü olmaz. Kilo vermek çok etkili yumurtalıklar üzerinde
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım ama ben tamamen yağsız beslenmeye karşıyım . Çok fazla abartılmadıkça tüketilebilir bence
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunMenüm
Sahur
1 kaşık yoğurt
İftar
2 şiş tavuk , biber ve domates
3 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Ara
Çayla 2 hurma,2 ceviz
veyyyyyyyyyy bayram da aileden olmayan yatılı misafir mii ..Valla canım çocuklar bir yandan temizlik yapamadım ona sıkıldım artı yatılı misafirim gelecekmiş bayramda ona da sinirlendim birde regl oldum herşey üst üste geliyor bazen
hay maşallah doğmuş büyümüş bile rabbim analı babalı büyütsün tevafukum benim önceki guruptaydı haydi yine yeniden adlı guruptaydık epi topu 5-6 kişiydik herkes kesti gelmeyi ben hem buraya hem oraya devam ediyordum minik aile gibiydik :))) o da maşallah çok beceriklidir tarhanasını bile çalıştığı halde kendi yapıyordu dal gibi olmuştu en gebelik öncesi zaten boyu da uzun şimdi durumu nasıl acaba kk de yazdığı yer var mı biliyor musunEvet tanıyorum kızı oldu ocak ayında bir tane daha
afiyet olsun cnmSahur 02.15
Menemen
Peynirzeytin
İftar 20.26 🍽
1 kepçe yoğurt çorba
1 küçük adet bulgurlu kıymalı biber dolma 🌶
3 yk Ali nazik
Su1.5 lt
Spor45 dk tempolu yürüyüş
o almanya da ne bilecek yediğimizi şittt aramız daaa :)))))))
Amin canım İnşAllahhadi bakalım kızlar son sahur son oruç rabbim bayrama kavuşmayı bir daha ki sen de yine ramazana sağlıkla kavuşmayı nasip etsin , her anınız da güzellikler oluyor hayatın telaşına kapılıp kaçırmayın bayram koşturmasından bayramın bayramlığını kaçırmayın canlarr:)
Diyetisyen bol bol yeşillik ye dediğinde ben
Ayyy inşallah. Senin de bayramın mutlu huzurlu geçsin inşallahhadi bakalım kızlar son sahur son oruç rabbim bayrama kavuşmayı bir daha ki sen de yine ramazana sağlıkla kavuşmayı nasip etsin , her anınız da güzellikler oluyor hayatın telaşına kapılıp kaçırmayın bayram koşturmasından bayramın bayramlığını kaçırmayın canlarr:)
Amin canımhadi bakalım kızlar son sahur son oruç rabbim bayrama kavuşmayı bir daha ki sen de yine ramazana sağlıkla kavuşmayı nasip etsin , her anınız da güzellikler oluyor hayatın telaşına kapılıp kaçırmayın bayram koşturmasından bayramın bayramlığını kaçırmayın canlarr:)
Kk girmiyor canım bizde 12. Takımda tanışmıştık birlikte ilk sonra Başka yerler zayıfladı hamilelik doğum tekrar vermek istiyordu sosyal medyadan takipleşiyoruz selamını söylerim inşhay maşallah doğmuş büyümüş bile rabbim analı babalı büyütsün tevafukum benim önceki guruptaydı haydi yine yeniden adlı guruptaydık epi topu 5-6 kişiydik herkes kesti gelmeyi ben hem buraya hem oraya devam ediyordum minik aile gibiydik :))) o da maşallah çok beceriklidir tarhanasını bile çalıştığı halde kendi yapıyordu dal gibi olmuştu en gebelik öncesi zaten boyu da uzun şimdi durumu nasıl acaba kk de yazdığı yer var mı biliyor musun
Sağ ol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlımMenüm gelsin
10.00 2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
2 tk yer fıstığı ezmesi (şekersiz)
1 tk bal
DOmates salatalık
14.00 1 elma 4 kayısı
18.00 bir kase mercimek çorbası
Büyük bi kase yeşil salata
Su: 1 lt
Sağ ol canımdoğrudur cnm demek ki kızımda hamile kaldgmda kilo problemim cok yoktu belki de ondan hemen hamile kalabilmistim bklm hayrlisi kizima hamile kaldgm kiloya az kaldı son 10 kg
afiyet olsun cnm cok az olmus sanki ama
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm
Saol cnm
Afiyet olsun canım.Tatlılar abartı olmuş evet. Ama dikkat edersen dengelersin cumaya kadarÇok utanıyorum ama ben bugün de abarttım. Bugün kardeşimin dini nikahı vardı öncesinde de iftar davetindeydik ısrar kıyamet yedirdiler dünür evinde ayıp olmasın diye yedim yarın sadece salata yaparım inşallah
Sahır
1 şiş ciğer kebabı
İftar
1 şiş kuşbaşı
Salata
Ayran
1 dilim Antep peyniri
Ara
1 dilim dolama
1 dilim şöbiyet
Su
2 lt olur
Bı dilim yedimKizz sen yemicen dimi bakimm
Aman aman ins daha bozulmaz keyfi
Amin kuzumm
Ayy bende bi dışarı çıktım yağmura yakalandim abla. Burdada hava fena
Amin kuzum hayırlısı inşallah
Kiz o kadar tatlıyı kim yiyecek
Misafirim vardı kaldı banyosu yarın Arife suyuyla yıkarım artıkmıncıklaya mıncıklaya banyosunu yaptırısan perti çıkar vücudu rahatlar bu defa güzel huzurlu uyur inşallah sen de daha vesvese yapıp kalbini yorma gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?