Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vala birini kp giderken götürürüz bayram sabahi orda oluruz baklavayı denemelik yaptım kırk kat tek tek actim baklm nasil olacak misafrm her sene olur masAllah hemen hrmrn biter bu tatlilar yanina bi de limonata yaparım bol bol ikram ederim artk
O halde Rabbim kızıma kardes bana da bi evlat daha hayırlı kılıp nasip etsin insAllah cnm

hay maşallahhhhh kaç tepsi yaptın gülüm gelenin gidenin bol oluyor anlaşılan olmadı biz gurupça gelir yeriz bayram sonuna, o kadar emek emek açıp yapmışsın zayi mii olsuun biz zayi oluruz daha iyi
5 tepsi oldu cnm biri kp götürüruz giderken artk diğerleri ikramlik cok şükür misafrm cok olur Rabbim eksik etmesin vala toplanip yiyelim sonra Mefkurem abla bizi napar bilmiom ama

Hayirli yolculuklar cnm simdiden :)

Kizz ellerine saglik kim yiycek okadar tatliyi
Saol cnm insAllah misafirler hepsini yer bitirir yoksa ben yicem
Saka saka ben cok aşırı şerbetli tatlı sevmem zaten de gelenim olur her sene anca yetiyor bu sene de anca olur dedim kalirsa da buzlukta bekler artk bi misfrm geldiğinde cikaririm

çok mu ıslandın gülüm yaz yağmuru berekettir derler senin de hayatın bereketlensin inşallah
Fazla ıslanmadım abla ama anlık baya sağlam yağdı aminnn ins :)
Hey masallah kuzum sana valla sanırım bende problem var o kafada bi insan degilim eskiden cok yapardım simdi icimden gelmiyor tatli filan
Kızlaaar yarın tartı bildiricez dimi güzel bi rakam gördüm ben bugün insAllah yarina sacmalamaz
Kac cıktın bakim bi tüyo ver

Fıstıklı sade ve kakaolu yiyebilirsin canım
Çilekliye renk vermek için fazla katkı maddesi olurmuş
Ama saydığım diğer üçünde kullanılmazmış

Öğlen 12 . 1tb lavaş dürüm ( 2 füme 2domates dilimi 2 salatalık dilimi ile)

Ara 4. 6erik 2kayısı

Akşam 9. (Birazdan yiyeceklerimi yazıyorum vaktim olmazsa diye şimdiden yazayım)

1 tabak tavuklu türlü ( 1 tencereye 1 tk tereyağ koydum.)
1 kase mercimek çorbası (yağsız sadece soğan mercimek)
Salata (yağsız)
2 kşk yoğurt

vala ben 6 sene oluyor artık evleneli her sene yapiyorum belki benmde sonradan içimden gelmez bilmiorm evde yaptığım daha bereketli geliyor bana tabi biraz zaman kaybı oluyor..

küsürleri ortadan kaldırdık diyelim
Fıstıklı sade ve kakaolu yiyebilirsin canım
Çilekliye renk vermek için fazla katkı maddesi olurmuş
Ama saydığım diğer üçünde kullanılmazmış
tmm canım aklımda olsun artık tsk ederim
Afiyet olsun canım

Iyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03
1 hurma
1.2 lt su

İftar 20:14
1 hurma
1 kase çorba (2 kepçe)
5-6 kaşık sacta tavuk sote (kocacım elleriyle yaptı yorgunum diye )
1 kase salata
1 bardak ayran

Su 2.5 lt olur hatta 3 havalar sıcak içiliyo artık
Spor yok 3-4 saat tatlı açtım spordan sayılır mi

Birazdan çayımızı içeriz yanında ceviz yerim snrm

Afiyet olsun canim
Olabilir tatlım
Hadi ins bayram sonrasina cok guzel eksi gelecek o zamannn
Afiyet olsun tatlim

Bence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Artık olmaz umarım . Dikkat ederim canım
Kendimi seviyorum da ne yalan söyleyim bedenimi bu şekilde sevemiyorum
Pco doğuştan canım . Sonradan olmaz. Ama bazen yumurtalıklarda pco görüntüsü olmaz. Kilo vermek çok etkili yumurtalıklar üzerinde
Bayram tatlılarımı yaptm kızlar şükür işim bitti artk odalari toplayip akşam yemeğine girisicem
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım ama ben tamamen yağsız beslenmeye karşıyım . Çok fazla abartılmadıkça tüketilebilir bence
Afiyet olsun canım

Yoğurt tan yağ alıyorum =) sebze yemeğine de koyuyorum =) fındık ceviz yiyorum onlardanda alıyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…