- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.001
vala birini kp giderken götürürüz bayram sabahi orda oluruz baklavayı denemelik yaptım kırk kat tek tek actim baklm nasil olacak misafrm her sene olur masAllah hemen hrmrn biter bu tatlilar yanina bi de limonata yaparım bol bol ikram ederim artkKizz sen yemicen dimi bakimm
Aman aman ins daha bozulmaz keyfi
Amin kuzumm
Ayy bende bi dışarı çıktım yağmura yakalandim abla. Burdada hava fena
Amin kuzum hayırlısı inşallah
Kiz o kadar tatlıyı kim yiyecek
O halde Rabbim kızıma kardes bana da bi evlat daha hayırlı kılıp nasip etsin insAllah cnmbenim kendimce düşüncem hayırlısıyla olsun demek yerine rabbim hayırlı kılıp nasip et diye dua etmek :))
madem bir şeyi istiyorum bu çocuk olur para olur oğlumun okulu olur aklına gelirse ne istiyorsan o zaman hayırlı kılıp rabbimden istemek bana daha doğru geliyor gülüm , sen hayırlı kılıp nasip et diye dua edeceksin doğru zaman ne zamansa rabbime güvenip bekleyeceksin bu kadarcık:)
5 tepsi oldu cnm biri kp götürüruz giderken artk diğerleri ikramlik cok şükür misafrm cok olur Rabbim eksik etmesinhay maşallahhhhhkaç tepsi yaptın gülüm gelenin gidenin bol oluyor anlaşılan olmadı biz gurupça gelir yeriz bayram sonuna, o kadar emek emek açıp yapmışsın zayi mii olsuun biz zayi oluruz daha iyi
Günaydınn herkese bugün bizede yolculuk var köye gitcez hava bayaği serinmiş köyde insallah cocugu hasta etmeden gider geliriz ve bide insallah bogazima hakim olabilirim
Bayram tatlılarımı yaptm kızlar şükür işim bitti artk odalari toplayip akşam yemeğine girisicem
Saol cnm insAllah misafirler hepsini yer bitirir yoksa ben yicemHayirli yolculuklar cnm simdiden :)
Kizz ellerine saglik kim yiycek okadar tatliyi
Fazla ıslanmadım abla ama anlık baya sağlam yağdı aminnn ins :)çok mu ıslandın gülüm yaz yağmuru berekettir derler senin de hayatın bereketlensin inşallah
Hey masallah kuzum sana valla sanırım bende problem var o kafada bi insan degilimvala birini kp giderken götürürüz bayram sabahi orda oluruz baklavayı denemelik yaptım kırk kat tek tek actim baklm nasil olacak misafrm her sene olur masAllah hemen hrmrn biter bu tatlilar yanina bi de limonata yaparım bol bol ikram ederim artk
O halde Rabbim kızıma kardes bana da bi evlat daha hayırlı kılıp nasip etsin insAllah cnm
Kac cıktın bakim bi tüyo verKızlaaar yarın tartı bildiricez dimi güzel bi rakam gördüm ben bugün insAllah yarina sacmalamaz
Fıstıklı sade ve kakaolu yiyebilirsin canımsoal cnm oyle mi bi daha dikkat ederim genelde sade arada Antep fıstıklı yerim ama ne yemeliyim sade mi
Allah tan hayırlısı olsun cnm haklsnz gercekten her zmn herseyin hayırlısını istiyorum hayırlı degilse zaten olmasın
afiyet olsun cnm diger mesajını alintilamamisim bu arada hayırlı yolculuklar cnm
afiyet olsun cnm yürüyüşte yakmissindr bence böreği
yok bi ufak kizmakla berabrr takip sonra bosveriyorim nasip Rabbim hayırlısıyllsa nasip etsin insAllah
hahahahbence de ablalar da var bisey
o kqdar haklısınız ki hepiniz bqna bu konu da her zmn ayni seyi söylüyorsunuz biliorum ama bazen elimde olmadan modum dusuyor ama artk daha çabuk toparliyorjm cidden takmıyorum kiko vermemin sevinciyle diyete daha da odaklanıyorn
kolqy gelsin cnm Allah kabul etsin insAllah oglunun orucunu da maşAllah
haklısın cnm bende yumurtalklarda biraz pco görünümü vqr dedi baska problem yok aslinda adetlerim duzenli her ay grldigi icin cok sknt olmaz kilo verirsen duzelir tedavisiz olur bence tedaviye gerek yok dedi ben ilk kızımda pco görünümü vqr miydi bilmiorum ama sonradan olan bisey mi yoksa hep var olan bisey mi bilmiorum bu ay bi sene oldu artk nasip bklm hayrlisi diorum kilo veriyorum bu surecte de Rabbim herseyin hayırlısını versin
Rabbim yardımcılqri olsun Rabbim herkeisn yuvasininin mutluluğunu daim kılsın insAllah
vala ben 6 sene oluyor artık evleneli her sene yapiyorum belki benmde sonradan içimden gelmez bilmiorm evde yaptığım daha bereketli geliyor bana tabi biraz zaman kaybı oluyor..Fazla ıslanmadım abla ama anlık baya sağlam yağdı aminnn ins :)
Hey masallah kuzum sana valla sanırım bende problem var o kafada bi insan degilimeskiden cok yapardım simdi icimden gelmiyor tatli filan
Kac cıktın bakim bi tüyo ver
tmm canım aklımda olsun artık tsk ederimFıstıklı sade ve kakaolu yiyebilirsin canım
Çilekliye renk vermek için fazla katkı maddesi olurmuş
Ama saydığım diğer üçünde kullanılmazmış
Afiyet olsun canımÖğlen 12 . 1tb lavaş dürüm ( 2 füme 2domates dilimi 2 salatalık dilimi ile)
Ara 4. 6erik 2kayısı
Akşam 9. (Birazdan yiyeceklerimi yazıyorum vaktim olmazsa diye şimdiden yazayım)
1 tabak tavuklu türlü ( 1 tencereye 1 tk tereyağ koydum.)
1 kase mercimek çorbası (yağsız sadece soğan mercimek)
Salata (yağsız)
2 kşk yoğurt
Afiyet olsun canimÖğlen 12 . 1tb lavaş dürüm ( 2 füme 2domates dilimi 2 salatalık dilimi ile)
Ara 4. 6erik 2kayısı
Akşam 9. (Birazdan yiyeceklerimi yazıyorum vaktim olmazsa diye şimdiden yazayım)
Salata (yağsız)
2 kşk yoğurt
Olabilir tatlımvala ben 6 sene oluyor artık evleneli her sene yapiyorum belki benmde sonradan içimden gelmez bilmiorm evde yaptığım daha bereketli geliyor bana tabi biraz zaman kaybı oluyor..
küsürleri ortadan kaldırdık diyelim
tmm canım aklımda olsun artık tsk ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun tatlimIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03
1 hurma
1.2 lt su
İftar 20:14
1 hurma
1 kase çorba (2 kepçe)
5-6 kaşık sacta tavuk sote (kocacım elleriyle yaptı yorgunum diye)
1 kase salata
1 bardak ayran
Su 2.5 lt olur hatta 3 havalar sıcak içiliyo artık
Spor yok 3-4 saat tatlı açtım spordan sayılır mi
Birazdan çayımızı içeriz yanında ceviz yerim snrm
Tşk ederim cnm ayy insAllah ya yediklerime cok dikkat etmrye çalışacmAfiyet olsun canim
Olabilir tatlım
Hadi ins bayram sonrasina cok guzel eksi gelecek o zamannn
Afiyet olsun tatlim
Etmemiz gerekiyor zaten tatlim yoksa süreç fazla 2 haftalik bi zaman dikkat etmezsek hop diye emeklerimiz çöpe giderTşk ederim cnm ayy insAllah ya yediklerime cok dikkat etmrye çalışacm
Aynen öyle cnmEtmemiz gerekiyor zaten tatlim yoksa süreç fazla 2 haftalik bi zaman dikkat etmezsek hop diye emeklerimiz çöpe gider
Artık olmaz umarım . Dikkat ederim canımBence fazlasi bilr olabilir canim tabi su dondurmalar olmazsa
Kendimi seviyorum da ne yalan söyleyim bedenimi bu şekilde sevemiyorumilk yapman gereken kendini olduğun gibi kabul edip sevmek o zaman her şey daha kolaylaşacak
eft (duygusal özgürleşme tekniği) olumlamaların da kendini olduğun gibi kabul edip sevmek , tüm içtenliğinle affetmek ve teşekkür etmek ana cümlelerdir tüm kişisel gelişim , parapsikoloji kitapların da kendini kabul etmek sevmekle ilgili yazılar vardır
beden ruh bilinç dengede olursa bedenimiz de sağlıklı olur , bedenin kendi terazisi var bilinç altı dengede olursak kendiliğinden tüm işi halledip ideal kiloya inmemizi sağlar lafın kısası kendini şu halinle de kabullen ve sevvvvvv
Pco doğuştan canım . Sonradan olmaz. Ama bazen yumurtalıklarda pco görüntüsü olmaz. Kilo vermek çok etkili yumurtalıklar üzerindesoal cnm oyle mi bi daha dikkat ederim genelde sade arada Antep fıstıklı yerim ama ne yemeliyim sade mi
Allah tan hayırlısı olsun cnm haklsnz gercekten her zmn herseyin hayırlısını istiyorum hayırlı degilse zaten olmasın
afiyet olsun cnm diger mesajını alintilamamisim bu arada hayırlı yolculuklar cnm
afiyet olsun cnm yürüyüşte yakmissindr bence böreği
yok bi ufak kizmakla berabrr takip sonra bosveriyorim nasip Rabbim hayırlısıyllsa nasip etsin insAllah
hahahahbence de ablalar da var bisey
o kqdar haklısınız ki hepiniz bqna bu konu da her zmn ayni seyi söylüyorsunuz biliorum ama bazen elimde olmadan modum dusuyor ama artk daha çabuk toparliyorjm cidden takmıyorum kiko vermemin sevinciyle diyete daha da odaklanıyorn
kolqy gelsin cnm Allah kabul etsin insAllah oglunun orucunu da maşAllah
haklısın cnm bende yumurtalklarda biraz pco görünümü vqr dedi baska problem yok aslinda adetlerim duzenli her ay grldigi icin cok sknt olmaz kilo verirsen duzelir tedavisiz olur bence tedaviye gerek yok dedi ben ilk kızımda pco görünümü vqr miydi bilmiorum ama sonradan olan bisey mi yoksa hep var olan bisey mi bilmiorum bu ay bi sene oldu artk nasip bklm hayrlisi diorum kilo veriyorum bu surecte de Rabbim herseyin hayırlısını versin
Rabbim yardımcılqri olsun Rabbim herkeisn yuvasininin mutluluğunu daim kılsın insAllah
Ellerine sağlık canımBayram tatlılarımı yaptm kızlar şükür işim bitti artk odalari toplayip akşam yemeğine girisicem
Afiyet olsun canım ama ben tamamen yağsız beslenmeye karşıyım . Çok fazla abartılmadıkça tüketilebilir benceÖğlen 12 . 1tb lavaş dürüm ( 2 füme 2domates dilimi 2 salatalık dilimi ile)
Ara 4. 6erik 2kayısı
Salata (yağsız)
2 kşk yoğurt
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar menüm
Sahur 03
1 hurma
1.2 lt su
İftar 20:14
1 hurma
1 kase çorba (2 kepçe)
5-6 kaşık sacta tavuk sote (kocacım elleriyle yaptı yorgunum diye)
1 kase salata
1 bardak ayran
Su 2.5 lt olur hatta 3 havalar sıcak içiliyo artık
Spor yok 3-4 saat tatlı açtım spordan sayılır mi
Birazdan çayımızı içeriz yanında ceviz yerim snrm
Yoğurt tan yağ alıyorum =) sebze yemeğine de koyuyorum =) fındık ceviz yiyorum onlardanda alıyorum =)Artık olmaz umarım . Dikkat ederim canım
Kendimi seviyorum da ne yalan söyleyim bedenimi bu şekilde sevemiyorum
Pco doğuştan canım . Sonradan olmaz. Ama bazen yumurtalıklarda pco görüntüsü olmaz. Kilo vermek çok etkili yumurtalıklar üzerinde
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsun canım ama ben tamamen yağsız beslenmeye karşıyım . Çok fazla abartılmadıkça tüketilebilir bence
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?