- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.101
Sağol canımAfiyet olsun canım
Olsun cumaya artar eksin canım
Cumaya halledilebilir ama bayramda dikkatli olmak lazım
Tebrikler canım çok güzel
Toplamda ne kadar aldın canım
Afiyet olsun canım
Olsun cumaya artar eksin canım
Cumaya halledilebilir ama bayramda dikkatli olmak lazım
Tebrikler canım çok güzel
Toplamda ne kadar aldın canım
Cuma 95.4
Pazartesi 95.3
Eksi 100
Makarnadan mı böyle acaba..
ahh ahh kaptanım rehavete kapılmak ne mümkün... bugün nöbetçiyim bayramın 2. günü yine nöbetçiyim.. ölüm düştü bu vakte kadar... Allah beterinden saklasın.....Ozellikle listedeki kizlar
Bayram rehavetine kapilip listede oldugunuzu unutmayin lutfen
Eskiler bilir
Bizim takim en yuksek yuzdesini bi bayram sonu yapmisti
Bayrami sifir kacamakla gecirdi üyelerimiz
Hah işte tuttum bunukendine dürüst olll bacımmm kendini seven bedenini de sever ve zaten sevdiğim için hak ettiği haline gelmesi için uğraşıyorum zayıflıyorum der
hatırlamıyorum kiiii .... biryerlerde yazıyor muydu acep ?Bu arada Ramazan hedefim 6 imiş ben 75,5 ile başlayıp 72,4 ile bitirmişim. Hedefi tutturamadım ama hedefe yaklaşmış olmak beni mutlu etti açıkcası. Sizin hedefler sonuçlar neler ????
Yarın yat dinlen canım, bir sonraki gün yine çalışacaksın zaten...bu gün çok yoruldum.... deli gibi koşturmaktan inşallah yarın + çıkmam
evet inşallah dinlenebilirim... haklısın ertesi gün yine iş varYarın yat dinlen canım, bir sonraki gün yine çalışacaksın zaten...
kuzum istediğini yedin... şimdi diyetimize devam etme zamanı....Dün yoğunluktan ve yorgunluktan menümu yazmamıştım....
Dünkü menümde hoş karşılamayacağıňız sadece 2 şey vardı,....1 dilim revani, 1 top dondurma..,
Bugün de
Sabah 2 yağda yumurta
Akşam 1 tabak makarna, 1 kase cacık, 2 dilim baklava, 2 top dondurma....
Biri beni durdursun
Sabah tartım 77.1
+2.1
Tatlının etkisi var mı, varsa ne kadar etkisi var bilmiyorum ama 2 haftadır ayağıma giydiğim ayakkabıyı 2 gündür ayağıma olmuyor, resmen ayaklarım 1 beden büyümüş ödemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?