- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.141
Vala patlicaz bayramda bu gidisleeeAyy kızlar ben şok herkez kacamak yapmis bide ben kendime kiziyodum bugun 1 tane kalburabasti yedim yemeseydim zaten artiyim diye ama icim rahatladi simdiŞaka bi yana cok salmayin kizlar toparlamasi zor olur benim icinde gecerli tabiki
Aynen kuzum bayrami sorunsuz atlatmaliyizHaklisin cnm dikkat edicem cumaya en fazla +500 olmali insallah
NeyyyyyHızlı yesem 7 yerdim
Ayy ben hic 7 tane yiyemedim yavv"7 tane yerdim" diyince aklıma geldi, yazayım...
Yıllar evvel 60 'lı kiloların başlarında iken yarım kilo kıyma ile lahmacun yaptırırdım, 15 tane çıkardı, 7 tanesini ben yerdim, 8 tanesini eşim....
şimdilerde 1 'er tane, taş çatlasın 2 'şer tane yiyoruz...
tabi eskiyi de yadediyoruz...eskiden böyle yerdik diye...
yaptığımız hatanın farkına vardık şükürler olsun çok geç olmadan....
Nasil vurmuş yaa allahimKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Kız 7 miiiiiii Allah iyiliğini versinNormalde yerdim 7 tane benaç kalkmış halim 3 tane
Ayyyyy Allah ım tez şifa versin. Vurmak ne demek yaaa... Tövbe bismillahKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Rabbim çocuklarına bağışlasın.Kızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
Abbovvvvv"7 tane yerdim" diyince aklıma geldi, yazayım...
Yıllar evvel 60 'lı kiloların başlarında iken yarım kilo kıyma ile lahmacun yaptırırdım, 15 tane çıkardı, 7 tanesini ben yerdim, 8 tanesini eşim....
şimdilerde 1 'er tane, taş çatlasın 2 'şer tane yiyoruz...
tabi eskiyi de yadediyoruz...eskiden böyle yerdik diye...
yaptığımız hatanın farkına vardık şükürler olsun çok geç olmadan....
Abbovvvvv
7 lahmacun da ne ki?Ayy ben hic 7 tane yiyemedim yavv
Yuh hahahaNormalde yerdim 7 tane benaç kalkmış halim 3 tane
menulerine göre yinede iyi gitmis cnmKilo bildirimi
Cuma: 71
Bugün: 70.9
Fark: -0.1
100 gramcık gitmiş :)
dunku menuye gore arti gormen normal dilekcimSelam kızlar bildirim yapıp kaciyim bu sıra gelemiyorum af edin Ramazan sonrası uykuyu spora düzeni kurup burda olucam inşallah
Cuma 96.9
Pazartesi,97,4
Artı 500
cok guzel tatlim masallahhhKızlar selam
Sabahın köründe uyanmıştım aslında ama saat 9 gibi kızı emzirirken uyuyakalma moduna girince kızı uyutup ben de uyudum 11e kadar
Kahvaltıydı kızım banyosuydu derken bu saat oldu
Cuma: 60,8
Bugün: 60,4
Fark: -400 gr
gayet guzel :))Bi bildirimde benden gelsin
Cuma 57.3
Bugun 57.5
Dun fazla yimisimmm sormayin ne yedigimi
son aylarda odemlerin fazlalasir cnmKizlar bende tatli yapmicaktm aslinda ama dayanamadim kalburabasti yaptm smdi serbetini cekiyor ama yari tarif yaptm, bide komsunun tabagi vardi biraz ona veririm. Doktorumda bayramda tatliyi fazla kacirma didi cunku
Bide bugun +700gr gordm ama cok fena odem var hissediyorm bir de wc sorunu bence en fazla 300gr dir o arti bakalm bu hafta neolucak
Ben de +100 gr gördüm . Her zamanki saatimden önce tartıldım gerçi
menulerinize gore sizden guzel eksiler bekliyordum kizlarCuma 95.4
Pazartesi 95.3
Eksi 100
Makarnadan mı böyle acaba..
valla bahane kabul etmiyorum sekerim cuma eksi gelinecek o kadarahh ahh kaptanım rehavete kapılmak ne mümkün... bugün nöbetçiyim bayramın 2. günü yine nöbetçiyim.. ölüm düştü bu vakte kadar... Allah beterinden saklasın.....
mod filan kalmadı yani....
yerlerde sürünüyor modum
vayyyy muhtesemmmmBildirimim
Cuma:98
Bugün:97.2
kacamaklar olmasa demekki guzel eksi gelecekmiş cnmMerhaba kızlar son iki gündür yediğim baklavalardan dolayı + gelirim diye korkuyordum hamdolsun olmadı çok hareketliydim ondan sanırım et tutmadım
Cuma:::::72.4
Pazartesi:::::72.4Eki Görüntüle 2275792
niran burasi kilo verme yarismasi ve listedesin cnm bu menuler ne Allah askinaDün yoğunluktan ve yorgunluktan menümu yazmamıştım....
Dünkü menümde hoş karşılamayacağıňız sadece 2 şey vardı,....1 dilim revani, 1 top dondurma..,
Bugün de
Sabah 2 yağda yumurta
Akşam 1 tabak makarna, 1 kase cacık, 2 dilim baklava, 2 top dondurma....
Biri beni durdursun
Sabah tartım 77.1
+2.1
Tatlının etkisi var mı, varsa ne kadar etkisi var bilmiyorum ama 2 haftadır ayağıma giydiğim ayakkabıyı 2 gündür ayağıma olmuyor, resmen ayaklarım 1 beden büyümüş ödemden.
bunlar mazaret degil sende biliyosunTüm aile toplandı...."biri yer biri bakar" olmuyor maaalesef... yarın sabah annemlere yatılı gideceğim, Cuma akşamına kadar....annem sağlıklı beslenir normalde, bir aksilik olmazsa orada düzene girerim inşaallah...
Cok kotu olmus cnm yaaKızlar birşey istemek için geldim eşimin kuzenini eski çalışanı vurmuşdurumu kritik biri boynundan girmiş : bu mübarek günde dua edin şifa bulsun 3 küçük çocuğu var Rabbim ailesine bağışlar inşallah
biraz dikkatle verilmicek bisey degil cnmGelemedim bir türlü cuma 96.4
Pazartesi 96.8
+400
Regli olmadım daha
Midem büyüdü iyice hamilelikteKız 7 miiiiiii Allah iyiliğini versin
O zaman bende bir sorun var. Millet yedikçe duramadım. Sofradaki küçük çocuklarla aynı yedim. Hatta 4 yiyen bile vardıYuh hahahaya ben 100 kilo halimle 3te tıkanuyıeum
Bilemedim ki canım ben de çok yiyorum normalde yemek diyet yapmadığım da.. Ama lahmacun da tıkanıyorum. Gece gece canımı çektirdin haftada 1 günüme alayım :dO zaman bende bir sorun var. Millet yedikçe duramadım. Sofradaki küçük çocuklarla aynı yedim. Hatta 4 yiyen bile vardı
Bende varmı bir sıkıntıKizlar ne oluyor yaaaa
Daha bayram gelmeden menüler kacamak dolmuş
Kacamak yapanlar bayram hakkini doldurmuslar
Daha 2 hafta var, toparlariz olmuyor malesef
Cuma eksi olunmasi lazimki
Haftaya yuzdeler bolunecegi icin cok dusuk olmasin
Lutfen kendinize gelin ve listede oldugunuzu unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?