- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.121
Oy oyy bayram sonrasi mezuniyet yakin deseneeSağol balımm 59a az kaldı
Iki gündür masallahim var yeme konusunda bide vegan abur cuburlari kesfetmeye devam ediyorumSormadım peki
Kizz 700 cok fazla dikkat et bakKizlar bende tatli yapmicaktm aslinda ama dayanamadim kalburabasti yaptm smdi serbetini cekiyor ama yari tarif yaptm, bide komsunun tabagi vardi biraz ona veririm. Doktorumda bayramda tatliyi fazla kacirma didi cunku
Bide bugun +700gr gordm ama cok fena odem var hissediyorm bir de wc sorunu bence en fazla 300gr dir o arti bakalm bu hafta neolucak
Farki olur canim sabitsindir muhtemelen o zamanBen de +100 gr gördüm . Her zamanki saatimden önce tartıldım gerçi
Olabilir tatlim yavas yavas azalir artik zatenCuma 95.4
Pazartesi 95.3
Eksi 100
Makarnadan mı böyle acaba..
Vavvv tebrikler tatlimBildirimim
Cuma:98
Bugün:97.2
Ay iyi arti degilsin kubracimMerhaba kızlar son iki gündür yediğim baklavalardan dolayı + gelirim diye korkuyordum hamdolsun olmadı çok hareketliydim ondan sanırım et tutmadım
Cuma:::::72.4
Pazartesi:::::72.4Eki Görüntüle 2275792
55 ti benim hedef ama bekleyemeden mezun oldumBu arada Ramazan hedefim 6 imiş ben 75,5 ile başlayıp 72,4 ile bitirmişim. Hedefi tutturamadım ama hedefe yaklaşmış olmak beni mutlu etti açıkcası. Sizin hedefler sonuçlar neler ????
Afiyet olsun tatlimSahur 1 tabak tavuklu türlü
İftar (bol kaçamaklı)
1 kase pilav =D
1 tane pirzola 3 dilim patates 1 dilim domates ve biber ile..
Salata..
Yarıöim kase cacık
VuuuDün yoğunluktan ve yorgunluktan menümu yazmamıştım....
Dünkü menümde hoş karşılamayacağıňız sadece 2 şey vardı,....1 dilim revani, 1 top dondurma..,
Bugün de
Sabah 2 yağda yumurta
Akşam 1 tabak makarna, 1 kase cacık, 2 dilim baklava, 2 top dondurma....
Biri beni durdursun
Sabah tartım 77.1
+2.1
Tatlının etkisi var mı, varsa ne kadar etkisi var bilmiyorum ama 2 haftadır ayağıma giydiğim ayakkabıyı 2 gündür ayağıma olmuyor, resmen ayaklarım 1 beden büyümüş ödemden.
Afiyet olsun canimmenümü yazayım güzel ve fit hatunlar
sahur
1 haşl. yumurta
2 kk peynir
3 dilim sucuk (zar gibilerdi tattım sadece)
3 zeytin
domates-salatalık
ara 1 elma+3 adet yaş hurma +2 dukan krakeri
akşam
6 adet fırın köfte (minik miniklerdi)
yoğurt
domates salatalık
yulaf krebi
su 2lt olur