Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

AhSen_2504 AhSen_2504 ahsen 2 gündür hic ugramamisin ne menü nede bildirimin yok

Evet abla gelemedim bayram temizliği yaptım gerçi temizlik yapalı 1 ay olmadı ama neden bilmiyorum evi yine baştan sona temizledim ve çocuklarin odasını yeniledik çoğu zamanım disarda geçti) menude yazmadım çünkü menü yazıp kaçmak olmuyo ama menulerimde kacamak vs yoktu şükür

Tartıda sabit çıktım ama cumaya kadar eksiye çeviririm inşallah

Ben zaten eksimş yanlış yazmışım =) bugün ilk defa oruç tuttum ve hiç alışkın değilim sonra düzeltmeyi unuttum.. Kilo notlarıma bakınca fark ettim gğncellicem şimdi.

Bende varmı bir sıkıntı
icerik olarak yok cnm ama bundan sonra uyku ve yemek saatlerin bi düzene girsin
Bide Light da olsa cola icmiyoruz :)
hadi sende bi atak yap artik cnm
Ben zaten eksimş yanlış yazmışım =) bugün ilk defa oruç tuttum ve hiç alışkın değilim sonra düzeltmeyi unuttum.. Kilo notlarıma bakınca fark ettim gğncellicem şimdi.
geri donemedim cnm kac

Gelemedim bir türlü cuma 96.4
Pazartesi 96.8
+400
Regli olmadım daha
Bayramda ipi koparanlardab olursan vay halimize gulbe
Sagol ablam

Ablaa bende sopaliklardan oldum valla kendimi frenleyemiyorum geri alicam diye korkuyorum yaa

Eki Görüntüle 2275873 eksim 1.100.. Akşam tartılmıştım saatini hatırlamıyorum 4 6 arası sanırım.. Oruçtum bugün unuttum sabah tartılmayı
cok guzelllllll cnm masallahhh
Ablaa bende sopaliklardan oldum valla kendimi frenleyemiyorum geri alicam diye korkuyorum yaa
kiz yedim dedigin halde 200 geliyorsa almazsin merak etme
Tabi cumaya arti olmamaya calis
Valla enn kendimi iyi frenler oldum ama bu hafta çok güzel eksi ile gelicem inanıyorum kocaman bir tartı fotosu da arıcam
hadi insallahhhh
Haftaya bireysele girersin belki

Canım suyu çok içseydin

bol kacamakli olmuş seninde cnm afiyet olsun
Kilo bildirimi
Cuma: 71
Bugün: 70.9
Fark: -0.1
100 gramcık gitmiş :)
ekdi eksidir cnm tebrikler
Selam kızlar bildirim yapıp kaciyim bu sıra gelemiyorum af edin Ramazan sonrası uykuyu spora düzeni kurup burda olucam inşallah

Cuma 96.9
Pazartesi,97,4
Artı 500
cumaya eksiue geçersin insAllah aman dikkat
tebrikler cnm guzel eksi
Bi bildirimde benden gelsin
Cuma 57.3
Bugun 57.5
Dun fazla yimisimmm sormayin ne yedigimi
cok artida değilsin cnm halledeslrsn
ellerine sağlık cnm
Ohh masallah bol bol yesin gelen giden insallah sana kalmasin
insAllah cnm
Cuma 95.4
Pazartesi 95.3
Eksi 100

Makarnadan mı böyle acaba..
eksi eksidr cnm tebrikler
Bildirimim
Cuma:98
Bugün:97.2
cok iyi cnm tebriklrr
Merhaba kızlar son iki gündür yediğim baklavalardan dolayı + gelirim diye korkuyordum hamdolsun olmadı çok hareketliydim ondan sanırım et tutmadım
Cuma:::::72.4
Pazartesi:::::72.4Eki Görüntüle 2275792
qrtida olmadan iyidir cnm tebrikler
Bu arada Ramazan hedefim 6 imiş ben 75,5 ile başlayıp 72,4 ile bitirmişim. Hedefi tutturamadım ama hedefe yaklaşmış olmak beni mutlu etti açıkcası. Sizin hedefler sonuçlar neler ????
bende tutturamadım ama 4.3 kg eksiyle kapadim ramazani sabit kalmaktan iyidir
Sahur 1 tabak tavuklu türlü

İftar (bol kaçamaklı )
1 kase pilav =D
1 tane pirzola 3 dilim patates 1 dilim domates ve biber ile..
Salata..
Yarıöim kase cacık
bol kacamaklisindan afiyet olsun cnm
waaoow napion kiz sen normal duzenine don litfen artk eksiye gecersin insAllah hemen
afiyet olsun cnm
Ben 2.8 ile %35 oranında hedefime ulaştım...

Senin ki ne dkadar oldu canım
yuzde hesaplamayi hic beceremiorm ya 87.3 dun ramazan baslangicinda son günü 83 çıktım
masAllah hepimizde kacamak varmis afiyet olsun cnm
Vay vay bayram gelmeden başlamış kaçamaklar

Icmemen daha iyi canim

Tebrikler kuzu cok güzel eksi

anam hizli yesen kac tane yicektin kizzz
Arada lahmacun yenilebilir ama oda bitane
aynen oyke olmus vala
aynen sıkı tutmak lazım insAllah su bayrami da bi hasarsız atlatrz
Rabbim evlatlarına bağışlasın Şafi ismiyle şifa versin insAllah canım
Gelemedim bir türlü cuma 96.4
Pazartesi 96.8
+400
Regli olmadım daha
niden oylr oldu acrp çok degil cnm telafi edersn bence
haklsn abla cok dikkat etmeye calisicam hasarsız bi atlatsaydik su bayramı
Ellerine saglik kaptanim

Kızlar işler hic bitmiyor ya vala gündüz kp gittik mezarlık ziyarrti vs derken rve geldik yemek yedik iki bardaj cay ictim hemen kalktm borek icin oatates hasladim et kavurdum derken yeni hafifledi isler
İftardan bu yana ne mi yaptm iki tepsi borek bamya çorbası limonata küçük sütlaç guveclerine de yogurt mayaladkm mutfakta isimi tamamlamis gibi gözüküyorum birqzdan bi iki parca utykenecek var onlari hallederm ben her zmn bayram sabahina uykusuz girerim heyecam mi yoksa takinti mi bilmiorum ama uyuyamiyorim kendime ha bire is buluyorum yaomazsam mutsuz hissediykrim esim cok kiziyor ama alıştı artk o da seslenmiyor sabah 5 ceyrek geçe falan kp gidicez muhtmrlen işlerimi yeni hallettigumde gidecej olacaz

Ayy kuzum aynı ben. Sabaha kadar asla uyuyamam. Erkenden kaynanama gideriz ve ben uykusuz kalırım.

Ooo senin Ramazan eksin de güzelmiş canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…