- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.361
Ne zaman döneceğimiz tam net değil canım birkac gun simdilik ama uzatma ihtimalimiz de var. Arada net kullanılmıyir. Bu siteye ulasilamadi dedi kac kez denedim. Giremezsem haberiniz olsunhadi ececim cumaya - 1olsun o eksi
yine cok iyiymis şükür cnm ins. Diger ameliyattada iyi gecer
masallah guzel gitmis
Son hafta guzel atak yaptin :)))
sagol tatlim
duygusal aclik sebebleri farkli olsada hepimizde var cnm
Bunun sorunlarimiza care olmadiginida biliyoruz
Guzel eksine yazik etme ve yemeeee
Kizin icinde ilerde surekli dayak yiyen annesini gorecegine biraz özlem cekmesi emin ol daha iyi
guzel olmus cnm
Ama neskafe yerine filtre yada t. Kahvesi daha saglikli
O cok katki maddeli oluyor
coook guzelllll
tatilden ne zaman doneceksin cnm
menu guzel cnm
Nasil yaniii
Kv bile bisey yapmamismi cocuklar gelir diye
sarma tek kiymalimiydi cnm pirinc yada bulgur yokmuydu icinde
Oyleyse 1 tb fazla olmus
guzel cnm
sabah olmamis aksamda gec cnm
Neskafeyedi yukarda yazdim digerkerini tercih edelim
bayramda gelmedimi eşin
Masallah iyi vermis
Sende ondan geri kalma :))
Evet canım o yüzden bugün çok dikkat ettim. Yarın da dikkat edersem cumaya ya eksi görürüm inşallah. Çünkü Çok hareket ettiğim için Çok artım yoktu bugün tartıldığımdaVay vayy kacamakmiki ooo
Geri kalan gunlerde toparlaman lazim kubra
Doğru canım tecrübeleri var. Her şehrimizin yemekleri güzel de bizde çeşit çok bir de çok yağlı salçalı yemeklerimiz zayıflamak zor oluyor o yüzdenAnnelerle kıyaslamamak gerek bence kendimizi
Neticede onlar yıllardır yapıyorlar yemek
Bizim tecrübemiz ne ki
Ama eminim sen de güzel yapıyorsundur, şahane yemekleriniz var yaa
Ayrıca farkettim. Menü güzelse kübracığım, kötüyse kübra diyorsunVay vayy kacamakmiki ooo
Geri kalan gunlerde toparlaman lazim kubra
Merhaba canım yeni geldin sanırım kaçırmışım ben bu aralar çok yoğun geçiyor. Hoşgeldin aramıza. Ben kübra. Menün de güzel bence afiyet olsun.Gelelim Menü Bildirimime
Sabah (09.30)
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
40 gram peynir
Ara öğün (14.00)
23 adet kiraz (tamamen organik bizim bahçeden)
1 adet şekersiz türk kahvesi
Akşam(16.00)
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Ara Öğün (19.00)
3 erik
İçilen su: 1.9 litre 2.5 olur yatana kadar mutlaka @Pnrrr-20
Kuşum 12 sarmalı mesajını da okudum. Şimdi diyetisyenim bana tek öğünde 3 dolma yiyebilirsin demişti. Yaprak sarmaları küçükse az biraz kaçamak yapmışsın bana göre. O da bayram için normal. Şakın saldım çayıra yapma canım toparlarsın sen azimlisin. Tek sıkıntı tartıya yakın zamanda yapmasan iyi olurmuşBütün gün akraba gezmesindeydim.
Sabah 12 de 1dilim tb ekmeği ile yumurta yedim
Ondan sonra saatleri belli değil yaprak sarma yedim
Canımmm şimdi gördüm. Hakkına hayırlısı olsun kuşum. Allahım karşına seni mutlu edecek insanlar çıkarsınCuma tartılıp göreceğim canim 2 gunde hey yavrum hey neler yidim evde olmak yaramiyor bana
Ya gorusmek isteyen birisi var erteleyip duruyorum. Bosandigimdan beri kimseyle görüşmedim kararsızım hala. Daha kesin bisi yok yani
Güzel menü canım afiyet olsunKızlar yorucu bir gün daha bitti
Sabah 11.00
Menemen
Peynirzeytin
Salatalık
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter
1 muz
Akşam 19.00 🍽
5 et köfte
Salata
Ayran
Suçok ama tam net bilmiyorum
Spor1 saat yürüyüş
Güzel menü olmuş. Afiyet olsun canımSelamm bayram ziyaretleri gezmeler bitti
Şimdide menümü yazayım ama dun kaçamağım oldu inşallah sizden tepki almam hem bayram kaçamağı diye sayalım yediğim 1 dilim baklava (küçüktü) 1 tanede çikolata dünden beri baya dikkat ediyorum artı yapmasin diye
Bugünkü menum
Kahvalti 10:30
Yulaflı yoğurt
1 has. Yumurta
1kk peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam 17:00
Yogurtlu kabak
1 baget
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 sade soda
Spor 65-70 dk arası yürüyüş
Gölge etmesin başka bişey istemem abla yaEltin falan bisey yapip getirmezmi cnm
Ben eşime kızdığım zaman konuşurken nadir efendi derim o geldi aklıma,Ayrıca farkettim. Menü güzelse kübracığım, kötüyse kübra diyorsun
Afiyet olsun canım kereviç nedirKızlar dün utancımdan yazamadım. Detoks yerine botoks oldu benimki yedim şiştim. Bugün telafi ettim biraz. Önce dünkü menümü yazayım
Sabah 11.00
1 kk peynir
Domates salatalık
10 yeşil zeytin
Akşam 20.30
1 tabak yuvalama
4 dolma
Ara
1 orta kahve
2 kereviç
Su 2 lt
Kurabiye tarzı bişeymisEvet canım yuvalama o. Kerebiç de ekteEki Görüntüle 2276220
Harikasın canim afiyet olsunKızlar yorucu bir gün daha bitti
Sabah 11.00
Menemen
Peynirzeytin
Salatalık
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter
1 muz
Akşam 19.00 🍽
5 et köfte
Salata
Ayran
Suçok ama tam net bilmiyorum
Spor1 saat yürüyüş
Bayram yemeğine göre iyi atlatılmış benceKızlar dünkü menü
SABAH YOK
ÖĞLEN (15:00 gibi)
4 yk kısır
Marul
1 bardak çay
AKŞAM (19:00)
2 tane brokoli
Salata
2-3parca tavuk
2 yk taze fasulye
1yk mantar sote
1 adet çiğ köfte
1 dilim karpuz
Bence fena değil ya daha ne olsunHayırlı bayramlar kızlar
Bir türlü gelemedim . Bayram çok yoğun geçiyor . Ziyaretler, bize gekmeler .Eksik menülerimi yazayım henü uyumadım gözüm kapanıyor.
1. Gün menü
Sabah 08.30
2 yumurta
2 dlm peynir 1 dlm tbe
Akşam 20.00
4 kaşık etli kuru fasulye
1 haşlama içli köfte
2 dlm tbe
2. Gün menüsü
Sabah 09.30
7 zeytin
1 kk peynir
2 yumurtadan menemen
2 dlm tb ekmek
Akşam 21.00
1.5 şiş kebap
1 lavaş
Salata
Meze
1 çiğ köfte
Kızlar evde olmadığımdan menülerim hem düzensiz oldu hem fazla oldu
Tatlılar gel bizi ye diyor hepBayram yemeğine göre iyi atlatılmış bence
teşekkürler hoşbuldum Kübra bende Merve memnun oldum evet dün katıldım baya yeni :) bu arada herkese günaydınMerhaba canım yeni geldin sanırım kaçırmışım ben bu aralar çok yoğun geçiyor. Hoşgeldin aramıza. Ben kübra. Menün de güzel bence afiyet olsun.
Hadi ins canim zaten haftaya bildirim olacak sıkı tutarsan toparlarsınEvet canım o yüzden bugün çok dikkat ettim. Yarın da dikkat edersem cumaya ya eksi görürüm inşallah. Çünkü Çok hareket ettiğim için Çok artım yoktu bugün tartıldığımda
Doğru canım tecrübeleri var. Her şehrimizin yemekleri güzel de bizde çeşit çok bir de çok yağlı salçalı yemeklerimiz zayıflamak zor oluyor o yüzden
Ayyy kiziyomya ondandirAyrıca farkettim. Menü güzelse kübracığım, kötüyse kübra diyorsun
Sagol kuzumm ama gene ektim adami gidip denize gircem hicbiyere gidemem amannnnnMerhaba canım yeni geldin sanırım kaçırmışım ben bu aralar çok yoğun geçiyor. Hoşgeldin aramıza. Ben kübra. Menün de güzel bence afiyet olsun.
Kuşum 12 sarmalı mesajını da okudum. Şimdi diyetisyenim bana tek öğünde 3 dolma yiyebilirsin demişti. Yaprak sarmaları küçükse az biraz kaçamak yapmışsın bana göre. O da bayram için normal. Şakın saldım çayıra yapma canım toparlarsın sen azimlisin. Tek sıkıntı tartıya yakın zamanda yapmasan iyi olurmuş
Canımmm şimdi gördüm. Hakkına hayırlısı olsun kuşum. Allahım karşına seni mutlu edecek insanlar çıkarsın
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü olmuş. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimKızlar dünkü menü
SABAH YOK
ÖĞLEN (15:00 gibi)
4 yk kısır
Marul
1 bardak çay
AKŞAM (19:00)
2 tane brokoli
Salata
2-3parca tavuk
2 yk taze fasulye
1yk mantar sote
1 adet çiğ köfte
1 dilim karpuz
Aksamlarin fazla olmus canim karbon ağırlıklı afiyet olsunHayırlı bayramlar kızlar
Bir türlü gelemedim . Bayram çok yoğun geçiyor . Ziyaretler, bize gekmeler .Eksik menülerimi yazayım henü uyumadım gözüm kapanıyor.
1. Gün menü
Sabah 08.30
2 yumurta
2 dlm peynir 1 dlm tbe
Akşam 20.00
4 kaşık etli kuru fasulye
1 haşlama içli köfte
2 dlm tbe
2. Gün menüsü
Sabah 09.30
7 zeytin
1 kk peynir
2 yumurtadan menemen
2 dlm tb ekmek
Akşam 21.00
1.5 şiş kebap
1 lavaş
Salata
Meze
1 çiğ köfte
Kızlar evde olmadığımdan menülerim hem düzensiz oldu hem fazla oldu
Gunaydin tatlimmGünaydın iki günlük yorgunluktan sonra bugün daha sakin geçer ,bugünde bittimi günlük rutinimize döneriz
Uyma onlara onlar pis onlar cisssTatlılar gel bizi ye diyor hep
Günaydın canimmGunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?