Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne zaman döneceğimiz tam net değil canım birkac gun simdilik ama uzatma ihtimalimiz de var. Arada net kullanılmıyir. Bu siteye ulasilamadi dedi kac kez denedim. Giremezsem haberiniz olsun

Vay vayy kacamakmiki ooo
Geri kalan gunlerde toparlaman lazim kubra
Evet canım o yüzden bugün çok dikkat ettim. Yarın da dikkat edersem cumaya ya eksi görürüm inşallah. Çünkü Çok hareket ettiğim için Çok artım yoktu bugün tartıldığımda
Annelerle kıyaslamamak gerek bence kendimizi
Neticede onlar yıllardır yapıyorlar yemek
Bizim tecrübemiz ne ki
Ama eminim sen de güzel yapıyorsundur, şahane yemekleriniz var yaa
Doğru canım tecrübeleri var. Her şehrimizin yemekleri güzel de bizde çeşit çok bir de çok yağlı salçalı yemeklerimiz zayıflamak zor oluyor o yüzden

Merhaba canım yeni geldin sanırım kaçırmışım ben bu aralar çok yoğun geçiyor. Hoşgeldin aramıza. Ben kübra. Menün de güzel bence afiyet olsun.
Bütün gün akraba gezmesindeydim.
Sabah 12 de 1dilim tb ekmeği ile yumurta yedim

Ondan sonra saatleri belli değil yaprak sarma yedim
Kuşum 12 sarmalı mesajını da okudum. Şimdi diyetisyenim bana tek öğünde 3 dolma yiyebilirsin demişti. Yaprak sarmaları küçükse az biraz kaçamak yapmışsın bana göre. O da bayram için normal. Şakın saldım çayıra yapma canım toparlarsın sen azimlisin. Tek sıkıntı tartıya yakın zamanda yapmasan iyi olurmuş
Canımmm şimdi gördüm. Hakkına hayırlısı olsun kuşum. Allahım karşına seni mutlu edecek insanlar çıkarsın
Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel menü olmuş. Afiyet olsun canım

Eltin falan bisey yapip getirmezmi cnm
Gölge etmesin başka bişey istemem abla ya
1.gun asyayla ilgilendi onu pek seviyor birazda servisw yardım etti giderken bugün çok yoruldum gider gitmez yatıcam diyor
Oyuzden çok şükür pek biseyini görmedim dilinden düşürmez yoksa

Afiyet olsun canım kereviç nedir

Hayırlı bayramlar kızlar
Bir türlü gelemedim . Bayram çok yoğun geçiyor . Ziyaretler, bize gekmeler .Eksik menülerimi yazayım henü uyumadım gözüm kapanıyor.

1. Gün menü
Sabah 08.30
2 yumurta
2 dlm peynir 1 dlm tbe

Akşam 20.00
4 kaşık etli kuru fasulye
1 haşlama içli köfte
2 dlm tbe

2. Gün menüsü
Sabah 09.30
7 zeytin
1 kk peynir
2 yumurtadan menemen
2 dlm tb ekmek

Akşam 21.00
1.5 şiş kebap
1 lavaş
Salata
Meze
1 çiğ köfte

Kızlar evde olmadığımdan menülerim hem düzensiz oldu hem fazla oldu

Kızlar dünkü menü
SABAH YOK

ÖĞLEN (15:00 gibi)
4 yk kısır
Marul
1 bardak çay

AKŞAM (19:00)
2 tane brokoli
Salata
2-3parca tavuk
2 yk taze fasulye
1yk mantar sote
1 adet çiğ köfte
1 dilim karpuz
Bayram yemeğine göre iyi atlatılmış bence

Bence fena değil ya daha ne olsun
Galiba ben biraz esnegim sonuçta düzen olmuyor bayram zamanu

Merhaba canım yeni geldin sanırım kaçırmışım ben bu aralar çok yoğun geçiyor. Hoşgeldin aramıza. Ben kübra. Menün de güzel bence afiyet olsun.
teşekkürler hoşbuldum Kübra bende Merve memnun oldum evet dün katıldım baya yeni :) bu arada herkese günaydın

Hadi ins canim zaten haftaya bildirim olacak sıkı tutarsan toparlarsın
Ayrıca farkettim. Menü güzelse kübracığım, kötüyse kübra diyorsun
Ayyy kiziyomya ondandir
Sagol kuzumm ama gene ektim adami gidip denize gircem hicbiyere gidemem amannnnn
Kızlar dünkü menü
SABAH YOK

ÖĞLEN (15:00 gibi)
4 yk kısır
Marul
1 bardak çay

AKŞAM (19:00)
2 tane brokoli
Salata
2-3parca tavuk
2 yk taze fasulye
1yk mantar sote
1 adet çiğ köfte
1 dilim karpuz
Afiyet olsun canim
Aksamlarin fazla olmus canim karbon ağırlıklı afiyet olsun
Günaydın iki günlük yorgunluktan sonra bugün daha sakin geçer ,bugünde bittimi günlük rutinimize döneriz
Gunaydin tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…