- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.341
Aynen aynen sorma ya aslında ben tam buğday ekmeği yiyordum bu Unonunkilerden ama bizim burdaki şok bayram nedeni ile öğlene kadar kapalıydı sabah karbonhidrat almayınca akşam dedim alayım bari ölmeden köşede bir yerdeO hipoglisemi denen illet bende de var maalesef. Her öğün tam buğday ekmeği tüketiyorum. Öğlen ve akşam mutlaka ayran. Yoksa ölümlerden ölüm beğeniyorum
Aman dikkat arkadaşım
Denemelisin.. özellikle üzerine sarmısakli yoğurt, onun üzerine de salçalı sos....yemede yanında yat..ilk defa duydum ilgincmis :))
hmm ya ne bileyim bayramdan çıktık ya acaba mı dedimdiBence yeni başladığın icin erken canım ilk başlarda cok güzel kilo kaybi oluyor zaten ilerleyen donemlerde düşünebilirsin
Yok tatlım sonra bakarız giden kiloya görehmm ya ne bileyim bayramdan çıktık ya acaba mı dedimdi
Kızlar yorucu bir gün daha bitti
Sabah 11.00
Menemen
Peynirzeytin
Salatalık
Ara Türk kahvesi 1 kare bitter
1 muz
Akşam 19.00 🍽
5 et köfte
Salata
Ayran
Suçok ama tam net bilmiyorum
Spor1 saat yürüyüş
Afiyet olsun kızlarSelamm bayram ziyaretleri gezmeler bitti
Şimdide menümü yazayım ama dun kaçamağım oldu inşallah sizden tepki almam hem bayram kaçamağı diye sayalım yediğim 1 dilim baklava (küçüktü) 1 tanede çikolata dünden beri baya dikkat ediyorum artı yapmasin diye
Bugünkü menum
Kahvalti 10:30
Yulaflı yoğurt
1 has. Yumurta
1kk peynir
Ara
Türk kahvesi
Akşam 17:00
Yogurtlu kabak
1 baget
2 litre su
1 litre detoks suyu
1 sade soda
Spor 65-70 dk arası yürüyüş
Yuvalama dedigin minik kofteler dimi canim unlu olanKızlar dün utancımdan yazamadım. Detoks yerine botoks oldu benimki yedim şiştim. Bugün telafi ettim biraz. Önce dünkü menümü yazayım
Sabah 11.00
1 kk peynir
Domates salatalık
10 yeşil zeytin
Akşam 20.30
1 tabak yuvalama
4 dolma
Ara
1 orta kahve
2 kereviç
Su 2 lt
Afiyet olsun kubracimBugün
Sabah 12.00
1,5 activia yoğurt
Akşam
Patlıcan kebabından 4 patlıcan 3 et
Su 1,5 olmuştur
BEnimki Antepli bi kere oradan artı puan alıyor benden bi de becerikli hatun hakkını yiyememHosgeldin merve cok bi fazlan yokmus zaten hemencik gider 5 kg :)
Hadi insallah cnm sen verirsin hele bide spor'a basladinmi tamamdir
Ah ahh bende nedense kv gidince hep ole dusunuyorm ayni yemegide yapsak onunki sanki daha lezzezli oluyor ama biraz fazla yag kullaniyor ben ona bagliyorum
Ya haklisin tabiki keske herkeze 9 gun verseler ama benm esime 1 gun bile vermediler bu sene her sene illaki 1 gun bari olurdu
Oh dinle kafani yarin ne guzel napmayi dusunuyorsn alisveris falanmi :)
Evet canım yuvalama o. Kerebiç de ekteYuvalama dedigin minik kofteler dimi canim unlu olan
Kerevic neki
Yaaaa ben de Antepliyim. Yine de annemle kv benden güzel yapıyorBEnimki Antepli bi kere oradan artı puan alıyor benden bi de becerikli hatun hakkını yiyemem
Vay vayy kacamakmiki oooEvet canım yuvalama o. Kerebiç de ekteEki Görüntüle 2276220
Annelerle kıyaslamamak gerek bence kendimiziYaaaa ben de Antepliyim. Yine de annemle kv benden güzel yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?