- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.321
Bende memnun oldum tatlim. 5 kilo ne ki kizz hemencecik verirsin
Makarna pek tuketmiyoruz tatlim aklinda olsun. Ilk güne gore iyi afiyet olsunGelelim Menü Bildirimime
Sabah (09.30)
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
40 gram peynir
Ara öğün (14.00)
23 adet kiraz (tamamen organik bizim bahçeden)
1 adet şekersiz türk kahvesi
Akşam(16.00)
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Ara Öğün (19.00)
3 erik
İçilen su: 1.9 litre 2.5 olur yatana kadar mutlaka @Pnrrr-20
Sarmayi ne kadar yedinki tugceBütün gün akraba gezmesindeydim.
Sabah 12 de 1dilim tb ekmeği ile yumurta yedim
Ondan sonra saatleri belli değil yaprak sarma yedim
Bende memnun oldum tatlim. 5 kilo ne ki kizz hemencecik verirsin
Makarna pek tuketmiyoruz tatlim aklinda olsun. Ilk güne gore iyi afiyet olsun
Sarmayi ne kadar yedinki tugce
Oda dogru ben gene azicikta olsa şanslıyım
Valla su benimle görüşmek isteyen beyfendiyle buluşabilirizdaha kesin bisi demedim haber veririm dedim ama alisveriste düşünüyorum karar veremedim
Gelelim Menü Bildirimime
Sabah (09.30)
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
40 gram peynir
Ara öğün (14.00)
23 adet kiraz (tamamen organik bizim bahçeden)
1 adet şekersiz türk kahvesi
Akşam(16.00)
2 kaşık makarna
4 kaşık yoğurt
Ara Öğün (19.00)
3 erik
İçilen su: 1.9 litre 2.5 olur yatana kadar mutlaka @Pnrrr-20
Karbon oldugu icin haftasonu tuketebilirsin tatlim onun dışında bence yemesende olur :)Şey şöyle ki kepekli makarna ve yağsız haşlamıştım sorun olur mu ki yine ?
Valla bilemedim hala bekliyorBence bulus cnm istemezsen bidha bulusmassin bakarsin kafa dengidir arada gorusursun
Makarna disinda guzel afiyet olsun. Bu arada sadece spor yaptiginda beni etiketlemen yeterli cnm ilk sayfada hesaplamak icin puanlar da yaziyor bi goz atarsin
Bence bulus cnm istemezsen bidha bulusmassin bakarsin kafa dengidir arada gorusursun
Makarna disinda guzel afiyet olsun. Bu arada sadece spor yaptiginda beni etiketlemen yeterli cnm ilk sayfada hesaplamak icin puanlar da yaziyor bi goz atarsin
Karbon oldugu icin haftasonu tuketebilirsin tatlim onun dışında bence yemesende olur :)
Tamam tatlim o zaman erken saatte alman daha mantıklıhmm dikkat ederim yani işin açığı bende hipoglisemi var ondan gün içinde mutlaka bir şekilde karbonhidrat almaya çalışıyorum sabah da ekmek yemeyince aklıma ilk makarna yapmak geldi ama buna dikkat edeceğim çünkü hergün hipoglisemi sebebi ile belli bir karbonhidrat almam lazım ama sabah tam tahıllı ekmek ile dengeleyeyim olmazsa
ivitt buna dikkat edeceğim bu aradaTamam tatlim o zaman erken saatte alman daha mantıklı
4 yer gezdim 3 er tane desek 12 anca ywmişimdir belki okadar bile değildir.. Ben yarın enginar diyetine başlıyorum bugün 1 haftalık enginar aldımBende memnun oldum tatlim. 5 kilo ne ki kizz hemencecik verirsin
Makarna pek tuketmiyoruz tatlim aklinda olsun. Ilk güne gore iyi afiyet olsun
Sarmayi ne kadar yedinki tugce
Tamam tatlimmivitt buna dikkat edeceğim bu aradaPnrrr-12 ben sporu yazdım sanıyordum şuraya iliştirsem 45 dakika cok tempolu (koşar adım )bantta yürüyüşüm var 135 puan yapıyor sanırım
Kiz zaten veriyosun gayet guzel gidiyor niye illa bi diyete bagli kalmak istiyosun4 yer gezdim 3 er tane desek 12 anca ywmişimdir belki okadar bile değildir.. Ben yarın enginar diyetine başlıyorum bugün 1 haftalık enginar aldıminş işe yarar
Valla dünden beri kaçamaklardan güzel eksi gelemeyecek gibi. Bu hafta telafi etmem lazım 20 gün kaldı davama ve ben bu hafta şaşırdım iyice.. Yarın tartıda sonra düzene sokucam kendimi. Yoksa şişko şişko gidicem.. O değil bendeki şans bidonu bi açtım enginar lar kap kara çok oldum araba da beklemekten mi oldu acaba okadar para verdim ve çöpe gidecekler inanamıyorum ya ne bahtsızımTamam tatlimm
Kiz zaten veriyosun gayet guzel gidiyor niye illa bi diyete bagli kalmak istiyosun
Hayir tugce böyle yapma sen normal düzende devam et tarti vuma sabahi bu arada canim yarin degilValla dünden beri kaçamaklardan güzel eksi gelemeyecek gibi. Bu hafta telafi etmem lazım 20 gün kaldı davama ve ben bu hafta şaşırdım iyice.. Yarın tartıda sonra düzene sokucam kendimi. Yoksa şişko şişko gidicem.. O değil bendeki şans bidonu bi açtım enginar lar kap kara çok oldum araba da beklemekten mi oldu acaba okadar para verdim ve çöpe gidecekler inanamıyorum ya ne bahtsızım
Günleri bile şaştım seyret ya =))Hayir tugce böyle yapma sen normal düzende devam et tarti vuma sabahi bu arada canim yarin degil
Valla menulerini takipteyim tugce ozel bi diyet yok normal beslenmeye devam kuzuGünleri bile şaştım seyret ya =))
Ozaman öğünler ime ekleyim bende napalm =)Valla menulerini takipteyim tugce ozel bi diyet yok normal beslenmeye devam kuzu
Tamam canimOzaman öğünler ime ekleyim bende napalm =)
Cok sagol canim bu gidisle tekrar baslicam ama
Hosgeldin merve cok bi fazlan yokmus zaten hemencik gider 5 kg :)
Hadi insallah cnm sen verirsin hele bide spor'a basladinmi tamamdir
Ah ahh bende nedense kv gidince hep ole dusunuyorm ayni yemegide yapsak onunki sanki daha lezzezli oluyor ama biraz fazla yag kullaniyor ben ona bagliyorum
Ya haklisin tabiki keske herkeze 9 gun verseler ama benm esime 1 gun bile vermediler bu sene her sene illaki 1 gun bari olurdu
Oh dinle kafani yarin ne guzel napmayi dusunuyorsn alisveris falanmi :)
Oda dogru ben gene azicikta olsa şanslıyım
Valla su benimle görüşmek isteyen beyfendiyle buluşabilirizdaha kesin bisi demedim haber veririm dedim ama alisveriste düşünüyorum karar veremedim
hmm dikkat ederim yani işin açığı bende hipoglisemi var ondan gün içinde mutlaka bir şekilde karbonhidrat almaya çalışıyorum sabah da ekmek yemeyince aklıma ilk makarna yapmak geldi ama buna dikkat edeceğim çünkü hergün hipoglisemi sebebi ile belli bir karbonhidrat almam lazım ama sabah tam tahıllı ekmek ile dengeleyeyim olmazsa
Cuma tartılıp göreceğim canim 2 gunde hey yavrum hey neler yidim evde olmak yaramiyor banaYok canın o kadar hızlı değilsindir sanmam cıx hayatta inanmam
Spor olarak bir süre sadece yürüyüşe izin var, o da spora çok alışık olduğum için. Ama ben o bir süreyi aza indiririm bence
Ben yokken bir beyefendi mi olmuşYa neler kaçırdım kısa özet lütfen
O hipoglisemi denen illet bende de var maalesef. Her öğün tam buğday ekmeği tüketiyorum. Öğlen ve akşam mutlaka ayran. Yoksa ölümlerden ölüm beğeniyorum
Aman dikkat arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?