- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.721
afiyet olsun cnmDün menümü yazamadım hem yazayım hem de kilo bildirimini yapayım
SABAH (8:30)
2 kk peynir
Zeytin
Salatalık
2 bardak çay
Kucuk Peynirli tost
ÖĞLEN YOK
AKŞAM (20:00)
Akşam eşim mersine götürdü tantuni yedik :/
Salata
Ayran
Su sayamadım ama 2 litre vardır
Tebrikler cnmKilo bildirimi de
Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70.4
Fark: -600 gram
Pazartesi de 70.9du
heee tüylü hemde kocaman pembeşey o tüylü ince topuklulardan mı abla öyleyse almayayımçünkü topuğundan değil tüyünden korkuyorum alerjim var da benim
gozun aydin kolay gelsin cnmBu arada kizlar yarin ablam geliyor 1 hafta kalicak sonra Almanya donucek bakalim bende heycanliyim yarim biraz temizlik, camasir bide menu olusturmam gerekim acaba ne yapsam bilemedimki
ellerine saglik cnmSpor listesi Sonuclar
1. @GunesinKizi35 (375 puan)
2. @eceboce (360 puan)
3. @Pumpkin00 (300 puan)
Tebrikler kizlar
cok guzel olmus menüSabah 10.30
1 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Peynirzeytin
Yeşillik
Ara Türk kahvesi
2 adet yeni dünya
Akşam 18.45
1 kepçe yoğurt çorba
1 tabak taze fasülye
Su2.5 lt
Spormaalesef bu gün Yök
bu haftalik olurİyi geceler arkadaşlar ❤ Bayramdan beri kaynanamdaydık wifi yoktu ve ben netimi bitirdiğim için yazamadımBu gece eve döndük. Bildirim de yapamadım . Şimdi yapsam sayılır mı kaptanım
Geçen hafta:98
Bu hafta:97
Fark:-1
Aaaaa sende şımarma artikkkkDövün beni yaaa nasıl halledicem bilmiyorum bu ara kendime hakim olmakta zorlaniyorum gene kaçamak yaptım simdi of yaa
ohhhh nihayet bi sorun yokmus cnmIyi akşamlar kızlar bayrqm gercekten o kadar yoğun gecti ki cok tempoluydu aksamlari cok gec saatlerdr ya gezmedeydik ya misfrimz vardi yataga yattgm anda uyuyup kaldm cok cok özür dilerim normalde her zmn aktifimdir cok da suclu hissediykrum kendimi gelemediğim icin bildirim icin geleyim dedim yine gelemeidm cok Artıda olmasam da artıdayim malesef kaçamaktan ziyade saatler sıkıntılıydj ve ne yalam soyleyecegimi bilemeidm cidden midem rahatsz dokunuyor yok cnm istemiyor onu sevmem bunu yemem dememe ragmrn yine de israr kiyamet hatır koyarak yedirilen seyler var malesefmenulerimi inanin hatrlamiorum saatler zaten hic yok ama genel olarak azar azar kacamak oldu ve sislik var su icemedim fazla yorgunluktan da ödem oldu snrm pazartesu guzel eksiylr gelicegime eminim gecte olsa bildirim yapayım
Pazartesi: 83
Cuma: 84
Fark: +1
Ben bu kadar artida olduğumu düşünmüyorum yalnız artık normale dönerim yarından itibaren bayramda cok gyzel olumlu sozler duydum bu arada her goren ozellikle kurban bayramindan bu yana gorusmediklerimden cok zayiflamissin elbisen cok yakışmış falan moralim süper ama sinirimin bozuldugunu nokta atmıştım buraya da etekli takım almıştım her misfrlige gittiğimz yerden yakışmış lafını duydugumda ya elbiseyi bi yere taktim ya tokezledim en sonunda kolumu bi yere taktim ki elbisenin teli kaçtıcok moralim bozuldu cidden bi şeyi ne zmn cok begenerek alsam ki belli bi kiloya düştüğümde ilk alacgim kalem etek ve tunikti aldim sonuc boyle oldu
vayyyy cok guzel eksi tatlim cok tebriklerBugün acayip yoğun ve değişik bi gündü
Sabah kayınvalidem bendeydi
Öğleden sonra arkadaşlar geldi
Daha şimdi gittiler
Bildirimimi yazmayı unuttum o arada
Geçen hafta: 60,8
Bu hafta: 60,1
Fark: -700
Yüzde: 1,15
saatleri yazmamisin kahvalti gecmi olduda ogleni atlamisin cnm ama menu guzelKahvaltı
1 dilim ekmek
1 kase menemen
4 zeytin
Domates
Peynir.
Bir küçük nektarı
Ara 2,3 dilim karpuz
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı
100 Gr kadar tavuk döner
Yoğurt
Ara 1 bardak kakolu süt şekersiz
Bol su ve bismillah diyip yürüyüşe başladım 45 dakika
Öyle olmasi lazim cnmBiraz sıkalım bu hafta abla kesinlikle
Disardaydim evde olsaydım kabak salata yapicaktim yarın inşallah
pek olmamis cnm yanina kuruyemis ayran falan alsaydin keskemerhabalar kızlar kınadan geldik uyku tutmadı size yazayım dedim. menüm
sabah 12.00
1dilim ananas
1 kk peynir
15 yeşil zeytin
ara 1 türk kahvesi
akşam 20.00
1 tane kurabiye
su 2 lt olmuştur
cok sekerli meyveleri fazla tuketmesek iyi olur cnmAyy karpuz da mı yasakyandım ben ya sağolun kızlar öğreniyorum 13 şubatta diyete girip 2 kilo niye aldığım belli oldu
ogunlerinde dogru seylerle karnini doyur ac birakma cnmGünaydın kızlar
Gece kaçamak yaptım 2 dilim baklava yedim ama tutmaya çalışıcam yavaş yavaş çok canım istedi
Dün akşam az yediğim ve yürüyüş de yaptığım için sabah çok acıkmıştım sizin menülerde ekmek yok genelde ya da 1 dilim doyuyor musunuz benim bünyemde zamanla alışıcak dimi kan şekerim düştü sanırım gözlerim kararmaya başladı 2 kesme şeker almak zorunda kaldım biliyorum yanlış neler yapmam gerektiği ile ilgili tavsiye alırım
yuzmede araliksiz yaptığın yuzmeyi hesap et cnmteşekkür ederim canım benn bugün yüzmeye gidicem akşam bomba gibi puanlarla dönerim
Merhaba Hafize çok memnun oldum ayrıca teşekkür ederim
Bu arada günaydın kızlar ve bana güle güle 10-15 dkya çıkıcam bütün gün yokum önce deniz sonra bebek alışverişi hala olmak epey zormuşöpüyorum sizi görüşürüz
kv cocukla ilgilenebiliyormu tatlimKizi uyutuyorum şuan uyuyunca yarım saat Leslie yapiyim diyorum bakalım
sabahtan aksama baya süre uzun olmus cnmDün menümü yazamadım hem yazayım hem de kilo bildirimini yapayım
SABAH (8:30)
2 kk peynir
Zeytin
Salatalık
2 bardak çay
Kucuk Peynirli tost
ÖĞLEN YOK
AKŞAM (20:00)
Akşam eşim mersine götürdü tantuni yedik :/
Salata
Ayran
Su sayamadım ama 2 litre vardır
tebrikler cnmKilo bildirimi de
Geçen hafta: 71
Bu hafta: 70.4
Fark: -600 gram
Pazartesi de 70.9du
Tamam ablacim detoks suyu da icicem bi kac gun insAllah pazartesi 83 u görürüm cumaya da eksiye geçerimheee tüylü hemde kocaman pembe
gozun aydin kolay gelsin cnm
Kolayina giden bisey yap zaten yabanci degil
ellerine saglik cnm
Sporcu guzellerede tebrikler
cok guzel olmus menü
bu haftalik olur
Normalde 14.00 e kadar bildirim yapiliyor
Ekside supermis cnm
Aaaaa sende şımarma artikkkk
ohhhh nihayet bi sorun yokmus cnm
Her zaman geldigin icin zaten merak ettim
Bu kiz en azindan bi selam verirdi dedimdi
Elbiseye takilma zaten bikac aya iyice bol gelecek
Ama arti fazla olmuslutfen cok dikkat et
Pazartesi ye sabit olman lazimki cumaya biraz iyi bi eksi gelsin
vayyyy cok guzel eksi tatlim cok tebrikler
saatleri yazmamisin kahvalti gecmi olduda ogleni atlamisin cnm ama menu guzel
Sporada baslanmis
Öyle olmasi lazim cnm
Yuzdeler bolunecegi icin 2 misli verilmesi gerekiyor
pek olmamis cnm yanina kuruyemis ayran falan alsaydin keske
cok sekerli meyveleri fazla tuketmesek iyi olur cnm
Bide tüm gun ne yedigimizde onemli
ogunlerinde dogru seylerle karnini doyur ac birakma cnm
Acikirsan ara öğünde yapabilirsin
yuzmede araliksiz yaptığın yuzmeyi hesap et cnm
kv cocukla ilgilenebiliyormu tatlim
sabahtan aksama baya süre uzun olmus cnm
Veee disarda yedigimizde sadece etini yiyoruz lavas vs. Yemiyoruz
tebrikler cnm
Ben bugünden itibaren menümu yazarim artık ablacım rutinime döndüm şükürTunaydinnnnnnlarrrrr
Ben gelene kadar herkes kaybolmuş
Herkese az kalorili bol hareketli haftasonlari
Dün menü yazmayanlar nerde acaba
hadi ins. TatlimTamam ablacim detoks suyu da icicem bi kac gun insAllah pazartesi 83 u görürüm cumaya da eksiye geçerim
sagol cnm iyiyimBen bugünden itibaren menümu yazarim artık ablacım rutinime döndüm şükür
Nasılsın napiorsun
Evet canım o hala yoğun bakımdaCanım haberlerde izledim fırıncı omu acaba
Rabbim sevdiklerine evlatlarına bağışlasın
Sağol canımBaharım çok çok geçmiş olsun RABBİM sevdiklerine bagislasin inşallah kısa sürede sağlığına kavuşur
Kusura bakma kaçırmışım konuyu yeni gördüm
Olur cnm
Dünü yazdım sanıyordum benOlur cnm
Menunu yazabilirsin
Yanilmiyorsam yazmadinDünü yazdım sanıyordum ben
Nirancim menun kötü degil ama hâlâ sislik yapicak seyler yiyorsunDünkü Menüm
09:00=== 2 yağda yumurta
1 yk labne
Domates, salatalık
17:00=== 4 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase cacık
1 adet kuru soğan
2 lt su
Kafam çok karıştı şu aralar o kadar ki dün akşam başkasına vereceğim ilacı kuzeye uzattım al diye su ile birlikteYanilmiyorsam yazmadin
En son dürümlü menunu hatirliyarum o da onceki gündü
aksam miktar az ama tek karbon olmus cnmMenü
Sabah(9:00)
1 yumurta
Domates salatalık
1 kk peynir
Öğle(13:00)
15 kiraz
1 avuç kuruyemiş
Akşam(18:00)
1 kase mercimek çorbası
2 üçgen dilim karpuz
aksam cok erkennnn ama icerik o kadar hosuma gitmediBugünün menüsü
Sabah(9:30)
1 yumurta
1 kk peynir
Bol domates salatalık
1 zeytin
Ara(12:30)
1 tane bitter bayram çikosu
Kahve
1 kırmızı erik
1/2 avuç kadar kuruyemiş
Ogle-aksam(15:50)
2 YK pilav
3 YK kurufasulye
2 üçgen dilim karpuz
Su: 2lt şuan
Normal cnm kalabalik iş güç bayram bide üstüne kötü bi olayKafam çok karıştı şu aralar o kadar ki dün akşam başkasına vereceğim ilacı kuzeye uzattım al diye su ile birlikteçocuk akıllı Allah'tan o benim değil dedi de fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?