- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #300.881
malesef kötü cnmKötü mü menü
Kilo bildirimi yapıcam bi daha tartılayım 1 dk
ilk sayfadaki listede yaziyor cnmMefkurem ben hangi gün katıldım buraya unuttum nasıl bulucam canım
o simdiye cikmistir heraldeSabah 6da falan 1 bardak su içip yatmıştım o da etki eder mi acep
demekki kacamak yapmasan cok guzel kilo verecen tatlimKilo bildirimi
7 Haziran cuma size katıldım iyi ki katılmışım beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Cuma 68 küsürdü
tam hatırlamıyorum üzerimdeki kıyafetler var diye 68 düz yazmıştım
Bugün 66.8
Vavvvvvv superrrrrrrGeçen Cuma 95.4
Cuma 92.5
Fark 2.900
Yüzde 3.03. KİLO BİLDİRİMİNİ YANLIŞ YAPMIŞIM DOĞRU OLAN BU GEÇEN CUMAYI YANLIŞ YAZDIĞIM İÇİN EKSİK OLMUŞ BUNU DİKKATE ALIN.
Teşekkür ederim abla bu ara çok mutluyum derdim sıkıntım yok şükür kendimi diyete verdim kafamı böyle dağıtıyorum ve çok işe yaradı inşallah böyle gider de en kısa zaman da eski halime dönerim teşekkür ederim destekleriniz için siz olmasanız böyle adapte olamazdım başlar başlar bırakırdım diyeti =)Vavvvvvv superrrrrrrhelallll kizzz sana
Amaaan olsun benim için önemli olan pantolonlarıma sığmaya başlamış olmam.. Herkesin bölünecrpi için yine listeye fayda molur bence =)Pumpkin00 tugce yuzdede cok guzel cnm ama gecen bafta liste yapilmadigi icin 2 ye bolunecek
Sonra neden deme
Vericem inşallah evet hamuişi yedim artık bu haftadan sonra iyice yasaklara uyucam yediğim gibi 15bin adım ve egzersiz yaptım yediklerimi hep eritmek için bişeyler yaptım çok acıkınca meyve yedim ayran içtim çoğu gece aç yattım bir de hafta çok yoğun geçti tempodan da vermiş olabilirim demek ki verilebiliyormuş çok dikkat etmem gerek bu hafta 66nın sınırındayım 7 olmasın o rakam haydi ben ip atlamaya hayırlı cumalar herkesemalesef kötü cnm
Artik menunde tatli hamurisi vs. Olmasin
ilk sayfadaki listede yaziyor cnm
o simdiye cikmistir heralde
demekki kacamak yapmasan cok guzel kilo verecen tatlim
Günaydınlar
Geçen hafta 73.0
Bugün 71.7
Fark 1.3 kg
Bayram ödemi de vardır tabi ama azalttım da :))
Günaydın kızlar tartinin yüzünüze güldüğü bir cuma olsun inşallah
Bayram önceki cuma 96.9
Bu cuma 95.8
Yüzde 1.13
Gayet iyi sanki
İki harda önce ki Cuma 97.4
Bu Cuma 96
Fark -1.4
Yüzde %1.44
Kızlar yola çıkmadan 95.8 idim bu gün böyle çıktı izne çıkmadan daha iyi olur diye düşündüm ama hemen dönmeye çalışacağım inşallah Temmuz da belki bir yurt dışı planım olabilir kilo almamaya azami dikkat göstereceğim inşallah iyi ki varışınız kızlar daha çok girmeye çalışacağım inşalalh
Tebrikler kızlarGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 73.0
Bugün 71.7
1.3
Çocuklardan bir türlü kilo bildirimi yapamadım birazdan diğer bildirimlere bakacam inşallah herkes güzel kilo vermiştir benim tekrar 6 lara merhaba dememe az kalmış :) inşallah haftayada böyle güzel gider
Evet canımAllah kabul etsin Şevval imi tutuyorsun
Sağ ol canımçok iyi
Teşekkürler canımTebrikler canım çok iyi
Çok değil halledilirDün eksi bugün artı bekledim ama değişmedi
Cuma son bildirim :66,8
Güncel: 66,9
Fark:+0,1
Yüzde :-0,07
Dikkat edersen olursun canımDışarı çıkmadan yazayım
Son Cuma 72.4
Bugün 73.00
Fark +600
Mazeretim yok kına ve düğün Zamanı seçim yapma lüksüm yoktu olanı yedim. Ama haftaya - olurum inşallah
Tebrikler canımGünaydın herkese
Bildirimim
Son bildirim 90.1
Bugün 89.7
Fark 400 gr
Teşekkürler tatlımEksi 1 çok iyi tebrklerr
Teşekkürler kaptişmenulerine gore daha fazla eksi bekliyordum cnm ama buda guzel tabiki
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
cuma 59.8
Gncl 59.4
Fark -400
Yüzde 0.67
Tebrikler canım süperGeçen Cuma 95.3
Bu Cuma 92.5
Fark 2.800
Yüzde 2.93. Huhuuu sevinç çığlıkları atıyorum bence dün abattmasaydım bu 3 olurdu
Nasıl verdin canım maşallah tebrik ediyorum ben de bir haftada bu kadar verir miyim çok heyecanlıyımGeçen Cuma 95.4
Cuma 92.5
Fark 2.900
Yüzde 3.03. KİLO BİLDİRİMİNİ YANLIŞ YAPMIŞIM DOĞRU OLAN BU GEÇEN CUMAYI YANLIŞ YAZDIĞIM İÇİN EKSİK OLMUŞ BUNU DİKKATE ALIN.
ilk hedef 65 sonra 58 canımBen kiloyu tatilde aldım baharcim sende 66 ya kadar inmişsin maşallah canım bir ara baya zorlandıydin hedefin kaç tebrikler haftaya daha iyi olur
inşallah haftaya güzel eksi gelirDışarı çıkmadan yazayım
Son Cuma 72.4
Bugün 73.00
Fark +600
Mazeretim yok kına ve düğün Zamanı seçim yapma lüksüm yoktu olanı yedim. Ama haftaya - olurum inşallah
canım bayramda etaplar birleşti biz burda bildirim yaktık ama genelde liste yapılmadı ondanNiye herkesin yüzdesi ikiye bölündü
8 ler gelmiş ne güzel ponicimGünaydın herkese
Bildirimim
Son bildirim 90.1
Bugün 89.7
Fark 400 gr
aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısınHerkese merhabalar :)
Pazartesi günü katılmıştım aranıza, şu 2 gündür yazamıyorum çünkü çok yoğundum. Hem evde değildim, arkadaşımda kalıyordum, büte girdim, nikah için sağlık raporuyla uğraşıyordum, lazerede gittim.. şu 2 günde okadar yoğundum ki diyette gitti maalesef. Hele arkadaşımın evinde yedim yani kısmadan, dondurmadır, fastfooddur. Bugün kaldığım yerden devam inşallah diyete :)
ilk etapta çok iyi gider kıymetini bilmek gerekirKilo durumum;
Pazartesi:60,0
Bugün:58,7
Diyeti bozmama rağmen almamışım Allahtan :)
aslında bir umudum vardı hani sen böyle artı olup sonra eksi oluveriyorsun ya ama olmadıKorkunun ecele faydası yok diyerek paylaşıyorum
Cuma: 75.0
Bugün: 77.0
Fark: +2 (%2.66)
eksi candırGünaydın kızlar
Kilo bildirimim
cuma 59.8
Gncl 59.4
Fark -400
Yüzde 0.67
tamam ablaNorth River baharim ben yeni uyeleri ilk sayfada eklemistim sadece hafizenin ablasi var eklenmeyen
Freede denemede olupta hic gelmeyenleri cikartabiliriz listeden kuru kalabalik olmasin
Niran çıkmıyor , Hafize de bı sure free takılmak istiyor düne göre fikri değişmişseNorth River ahsen ebru Fatlady gulbe izine cikacagini soyliyenler
sonraki bildirimi gördümGeçen Cuma 95.3
Bu Cuma 92.5
Fark 2.800
Yüzde 2.93. Huhuuu sevinç çığlıkları atıyorum bence dün abattmasaydım bu 3 olurdu
menüdeki yanlışları düzeltsen daha da güzel gidermis dün akşamki kurabiye pasta vs hiç olmamışKilo bildirimi
7 Haziran cuma size katıldım iyi ki katılmışım beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Cuma 68 küsürdü
tam hatırlamıyorum üzerimdeki kıyafetler var diye 68 düz yazmıştım
Bugün 66.8
çok iyi canım süperGeçen Cuma 95.4
Cuma 92.5
Fark 2.900
Teşekkür ederim bende mutlu oldum =)ilk hedef 65 sonra 58 canım
inşallah haftaya güzel eksi gelir
canım bayramda etaplar birleşti biz burda bildirim yaktık ama genelde liste yapılmadı ondan
8 ler gelmiş ne güzel ponicim
aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısın
ilk etapta çok iyi gider kıymetini bilmek gerekir
aslında bir umudum vardı hani sen böyle artı olup sonra eksi oluveriyorsun ya ama olmadı
eksi candır
tamam abla
Niran çıkmıyor , Hafize de bı sure free takılmak istiyor düne göre fikri değişmişse
sonraki bildirimi gördüm
menüdeki yanlışları düzeltsen daha da güzel gidermis dün akşamki kurabiye pasta vs hiç olmamış
çok iyi canım süper
Yayla için bı mazeretim olmaz mefkurem, bol temiz hava, dağ yürüyüşü, bol sebze...Ins. Bidaha tekrarlanmaz cnm
Ama yayladayim deyip mazaret kabul etmem haberin olsun :)
Canım ben bu hafta çok dikkat ettim.. Karbonhidrat sabah proteini akşam tüketmeye çalıştım. Tatlı isteğimi hurma ile bastırdım kaçamak yapmayınca gidiyor valla inşallah bu hafta da böyle olur. Tabi li sende verirsin kilon kaç? Kilo ile de alakası metabolizmaNasıl verdin canım maşallah tebrik ediyorum ben de bir haftada bu kadar verir miyim çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım =)Tebrikler kızlar ❤❤❤
Evet canım
Sağ ol canım
Teşekkürler canım
Çok değil halledilir
Dikkat edersen olursun canım
Tebrikler canım
Teşekkürler tatlım
Teşekkürler kaptiş❤
Tebrikler canım
Tebrikler canım süper ❣
Evet canım biliyorum olmadı mezuniyetti işte yedim ama sonrasında 1 saat göbek attım erimiştir onlar dailk hedef 65 sonra 58 canım
inşallah haftaya güzel eksi gelir
canım bayramda etaplar birleşti biz burda bildirim yaktık ama genelde liste yapılmadı ondan
8 ler gelmiş ne güzel ponicim
aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısın
ilk etapta çok iyi gider kıymetini bilmek gerekir
aslında bir umudum vardı hani sen böyle artı olup sonra eksi oluveriyorsun ya ama olmadı
eksi candır
tamam abla
Niran çıkmıyor , Hafize de bı sure free takılmak istiyor düne göre fikri değişmişse
sonraki bildirimi gördüm
menüdeki yanlışları düzeltsen daha da güzel gidermis dün akşamki kurabiye pasta vs hiç olmamış
çok iyi canım süper
Yok cnm şimdi yapıyorum aslında hiç kaçamakta yapmadım ama nedense hiç gitmemişMLKn sen bildirim yaptinmi cnm
Ben 68 küsür ile başladım kıyafetler küsürdür deyip 68 yazdım şuan 66.8 tartı yanlış mı tarttı diye defalarca tartılıyorum ben de hurma alıcam bugün bu hafta daha dikkat edicem inşallah spor da çok önemli dün 10bin yapamadım çok üzüldümCanım ben bu hafta çok dikkat ettim.. Karbonhidrat sabah proteini akşam tüketmeye çalıştım. Tatlı isteğimi hurma ile bastırdım kaçamak yapmayınca gidiyor valla inşallah bu hafta da böyle olur. Tabi li sende verirsin kilon kaç? Kilo ile de alakası metabolizma
Daha öncede söylemiştim canım, sana stres kilo aldırmıştır diye... Kafanı rahatlattıkça bekarlık kilona döneceksin inşaallah...Teşekkür ederim abla bu ara çok mutluyum derdim sıkıntım yok şükür kendimi diyete verdim kafamı böyle dağıtıyorum ve çok işe yaradı inşallah böyle gider de en kısa zaman da eski halime dönerim teşekkür ederim destekleriniz için siz olmasanız böyle adapte olamazdım başlar başlar bırakırdım diyeti =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?