Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ins. Bidaha tekrarlanmaz cnm
Ama yayladayim deyip mazaret kabul etmem haberin olsun :)

Yok vazgeçmedim dün akşam kardeşimin mezuniyeti vardı çok geç döndüm yorgundum ee biraz diyeti de bozdum fırça yemiyim diye yazmadım
Kuzum GERCEKTEN kilo vermek istiyor ve takima dahil olmak istiyorsan bi duzen kurup, kurallarada uyman lazim

Dün ki menüm

Sabah 11.00
Sahanda 2 yumurta
2 dilim tb ekmeği

Öğle 2.00
1 bardak ayran

Atıştırmalık 4.00
2 top dondurma
Yeşil ve sarı

Akşam 5.00
Bir kase barbunya yemeği
2 dilim beyaz ekmek

Mezuniyet balosu 7.00
2 kurabiye
1 bardak meyve suyu
2 adet lokma
10.00 da pasta

3 litre su
7000 adım

Ama haftaiçi yaptığım yoğun koşuşturma ve sporla verdim mi verdim vazgeçmek yok bu hafta yeni başlayan biri olarak iyi bir sonuç çok mutluyum

Fit mutlu anne guzelim biz kimseye sifir karbon olsun demiyoruz
Sadece, ozellikle perşembe birazdaha fazla dikkat edelim, olmazsa iyi olur diyoruz
Bide zaten gecen hafta fazla fazla kacamaklar oldugu icin artik bu hafta bide tarti oncesi kacamak gormeye haliyle tahammülümüz kalmiyor
Normalde hic bi sartta perşembe zaten kacamak olamaz
-ki gidecegini duyunca ozellikle senden rica etmistim

Yoksa kimseye sabah ekmegini, aksam corbasini vs. yedi diye laf etmiyoruz
Sonucta bunlarda karbon

Neyse umarim bundan sonra olmaz

Iyiki yumurtayla ayran varmis :)
Kilo bildirimin nerde cnm

Mefkurem burdada şimdi güneş açtı abla evet cananla aynıyız sabah kalktığımda 71.9dum biraz bekleyim dedim 71.9 ile 71.7 arası gidip geliyordu hemen bildirim yapmayım değişir dedim 1 saat sonra tartıldım 71.7 haftaya biraz daha giderse yeniden 6 lara inerim canan isterse tabiki yazışırız hem daha hirsli azimli oluruz

6lara ah bir gelsem acayip mutlu olacam. Insallah bu hafta gelir

Sabah 6da falan 1 bardak su içip yatmıştım o da etki eder mi acep

Baslangici yapmisin aman salma artik eksiler devam etsin cnm
badem000 canan yarisirmisin sevilayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…