Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

al kolaysa sen doğur da ben bakayım de sende canım

Aynen vallahi

Aliyorm cnm magnezyum calcium karisimi hap gunde 2 defa. Aynen bakalim benimki nasil olucak :)

Aynen abla 15i gecmeden bitirmek istiyorm bende hayirlisi insallah
Annem doguma yakin gelmek istiyor ama nasil ayarlicaz bilmiyorm 3 hafta kalabilcek cnku calisiyor izin alcak o yuzden erken gelir de bebek gelmezse bosa gbi olcak ama dogumada giricekti aslinda bakalm nolcak :)

Aliyorm cnm magnezyum calcium karisimi hap gunde 2 defa. Aynen bakalim benimki nasil olucak :)
Normal doğum yapmak istiyorsan magnezyumu ve kalsiyumu artık bırakman lazım, yoksa düzenli sancıların gelmez, sezeryan olmak zorunda kalırsın canım

Normal doğum yapmak istiyorsan magnezyumu ve kalsiyumu artık bırakman lazım, yoksa düzenli sancıların gelmez, sezeryan olmak zorunda kalırsın canım

Hadiya e doktorum devam et dedi en son ki kontrollde, ama normal istedigimi biliyor zaten oda ona yonelik konusuyor hep. Bide birakirsam bacak kramplari cogalmazmi ki

Daha iyiler çok şükür

Hadiya e doktorum devam et dedi en son ki kontrollde, ama normal istedigimi biliyor zaten oda ona yonelik konusuyor hep. Bide birakirsam bacak kramplari cogalmazmi ki
Çoğalmaz canım.

Bırakmazsan sancın gelmez...

Hatta bir tane sezeryanı olanlara son ayda muhakkak magnezyum başlanırki sancısı gelipte normal doğurmasın diye.

Yok kaptanım pide ve lahmacun yemişlerdi ona bağladım.şimdi daha iyiler kızımın ishali kusması geçti hafif ateşi var.
Eşim daha rahatsız gibi ama iyiyim diyor.
Yoğurt yiyeyim ama yoğurdu sade yiyemiyorum içine ne koysam uygun olur?
Kabızlık benim hayat tarzım gibi oldu. Normalde de 3-4 günde bir wc olur. Diyetle bu şişkinlik ve etkili kilo verememeye neden oluyor. Modum düşüyor.
Annemle ilgili öyle kırılganım ki yüzleşmeye enerjim yok.

Sen çok küçük evlenmişsin o zaman ya... seninde çocuklarınla aranda duygusal kopukluk var mı?

Ben 23 yaşında evlendim, pişmanlığını hala yaşarım, küçük evlendim diye üzülürüm... Ahtapot tipi bir kv ve anneci oğlu yüzünden ilk kızımla bağ kuramadim, daha doğrusu kurdurmadilar.. kızımı benden uzak tuttular ki bana alışmasın da oğlu rahat boşansın diye(eşim bunu geçen yıl itiraf etti) şükürler olsun ki o oluşmayan bağı bu yıl kızımla birlikte oluşturduk...

Canım eğer doğal süt bulup evde yoğurdunu yapabiliyorsan günlük 1 kg yoğurt tüketmeye çalış yemeklerinin yanında.

1 ay gibi bir sürede tamamen düzelir kabızlığın.

Ayrıca yoğurdun içine sarmısak koyarakta tükeebilirsin...yada herhangi bir sebze ile cacık yapabilirsin...ben salatalık ile yapıyorum, öğünler de 2 kase cacık kabızlığı engelliyor canım ( cacık çok sulu olmayacak)

Kabağı rendeleyip kavurup kabak ile de yapabilirsin cacığı, sarmısak ile nane de eklersin içine (denedim, çok hoşuma gitti)

İyi akşamlar hanımlar

Menüm
10.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
4 dilm fırınlanmış patates
Domates salatalık yeşillik

15.00
2 kayısı 5 çilek

16.00
1 dilim kek kremşantili
1 lokma poaça
Peynir zeytin domates salatalık
Üzgünüm kaçamak yaptım

Hemen karnım şişiverdi maalesef şişmanlamış hissediyorum

Su 2 lt

Afiyet olsun canım.

Haşlanmış yumurtada kabızlık yapıyor, yağda mı yapsan acaba bir süre?

Afıyet olsun tatlım

Karbonhidrat oranın çok fazla canım, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…