Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

43.5 muuu  ben 42den sonra suni sanci veyatta sezeryan yapip aliyorlar saniyordm okadar bekliyorlarmi ya
Geçen yıl 20 Mayıs'tı 40 haftanın bitim tarihi. 12 Haziran'da sezeryan oldum... Daha doğrusu eşim kolumdan tutup zorla götürdü "sen bu çocuğu öldüreceksin normal doğum sevdasına" diyerek... (sen bekleme sakın bu kadar)

Vardı ablacım

Aleyküm Selam cnm idare ediyorum iste senij nasil gidiyor cnm
Biz iyiyiz canım, sen nasılsın...

Çok şükür Kızlar eşimle hallettik konuştuk hala tripliyimm ama annem ile hala konuşmadık tabi bu süreçte bayağı yıpranmışım ayağa kalkamıyordum başım dönüyor midem bulanıyordu kulak kristallerim oynamış ( depresyon belirtisi imiş ) bilmiyordum çok taktım bazı şeyleri tabi bu yüzden böyle oldu
Kilo almadım sabitim tam dikkat etmiyorum ( hurma yedim kahve yanı 3 tane ) bunun gibi onun dışında akşam sahile çay keyfine gittik 1 adet N**** (Siyahi)
Yedim verdiğim 15 kiloyu almak istemiyorum listeye girene kadar sonra tekrar burada olacağım inşallah

Bu Arada Niran nasıl bekledin o kadar kız

O kramplar yalancı doğum sancıları..

Beklediler, ben istediğim için...

Bende bilinsizce istemedim tabi...bu konuda eğitimliyim

Biraz arasdirdm cnm haklisin genelde doktorlar sonlara dogru biraktiriyormus bende sorucam birakma derse belki son 2 hafta falan yinede birakirm kendim

cok guzel yaa o kocaman gobeklerı ne guzelde gıtmış darısı başıma ne dıyım

Aminn canimm:)

Hakliymis Adam :) neden suni sanciyla denemedin canm.
Ay ben simdiden diyorm keske 38 haftada gelse artik cok sabirsizlaniyorum ya :)

Biraz arasdirdm cnm haklisin genelde doktorlar sonlara dogru biraktiriyormus bende sorucam birakma derse belki son 2 hafta falan yinede birakirm kendim
Son 2 hafta yeterli gelmez, 36 da bıraktırıyorlar...

Hakliymis Adam :) neden suni sanciyla denemedin canm.
Ay ben simdiden diyorm keske 38 haftada gelse artik cok sabirsizlaniyorum ya :)

Otizm sebepleri ile ilgili okuduğum bir kitapta yapılan araştırmalarda "önce suni sancı alıp, sonra sezeryan olan annelerin bebeklerinin büyük çoğunlukla otistik olduğunu" yazıyordu. O nedenle suni sancısı baştan reddettim.. bebeğimin sağlığı benim doğum şeklimden daha önemli diye düşündüm.

Canım ben mi kaçırdım, bı problem mi oldu eşinle?

Ay pazartesi eksisimi odem cayi filanmi yaptin niran
Kabak yedim ondan canım.

Bu hafta hep kabak yiyeceğim, Çarşamba pazarından kabak almıştım, unutmuşum, cumartesi pazarında da aldım...2 tane 10 kiloluk tencere dolma yaptım, birini buzluğa attım. Kabakların içinide doğrayıp kabak yemeği pişirdim...yani bu hafta kabaktan böğğk gelecek bana..

Kilo bildirimim
Cuma: 83.7
Pazartesi: 83.4
Fark: - 300
Sen izinde değil miydin kız

İzinde olmana rağmen çok güzel bir eksi...izinden sakın artı ile dönme...bende var ince topuklu bol tüylü terlik ona göre...

Kızlar bildirim yapıp çıkmam gerek öğleden sonra gelip geçmiş yapacağım
Cuma:66,9
Ptesi:66,6
-300

Tebrikler canım, gayet iyi.

Kilo bildirimim

Cuma :68.5
Pazartesi :68.2
Fark : - 300

Tebrik ederim canım, çok güzel...Cumaya kadar eksilerek devam edersin inşaallah.

Cuma : 70.4
Pazartesi : 69.9
Fark : -0.5

Sonunda gördüm 6lari :))

10 haneli rakamlarda ki değişiklik mükemmel bir motivasyon kaynağı...

Bende 80 lerden sonra 79.9 da nasıl mutlu olmuştum anlatmam...

"Başaracağım" hissi yerleşiyor insanın içine

Tebrik ederim

Cuma 89.7
Bugün 89.5
Fark -200 gr
Pazartesi için ideal bir eksi, tebrikler canım.

Tebrikler canım, Pazartesi için mükemmel bir eksi... Cumaya çok daha güzel olur eksin.

Hmm 3 gune randevum var bu konuyu guzelce konusayim doktorumla bakalm bende suan tam 35+4 deyim

Ay Allah korusun gercekten kotuymus
Suni sanci zaten hicbirsekilde iyi olamaz hayirlisi bakalim benim nasil olucak

Bende 3 serum suni sancı aldım sonrasında çatım dar olduğu icin acil sezaryene alındım:/
Ay bisi olmaz gelsin eksiler nirancim oh misss

Günaydınlar
Cuma 71.7
Bugün 72.00 artı 300
ama dün kurıfasulye ve bulgur yemiştim onun şişliğidir inşallah
Bencede yediğin kuru fasülye ve bulgur pilavlarinin etkisi, Cumaya daha var halledersin canım.

Kilo bildirimimi yapayım da öyle öldürün
Geçen cuma 59.4
Pzt kontrol 60.4
+1
Hah şimdi öldürün
Ohşşl rahatladım

Senin wc problemi, onu kalıcı olarak düzeltebilirsen hiç sıkıntın kalmaz..

Magnezyum sülfat ile benim kabızlık problemim tamamen geçti canım. İlaç olarak bulamazsın, internetten getirttirebilirsin(ben İbrahim Gökçek sitesinden almıştım)

Cuma 58.1
Bugun 58.6
Fark +500
Niye boyle oldum anlamadim cumartesi abartmadim dünde normal yedim. Fazla spormu şişlik yaptı diye düşünüyorum. Reglide oldum ama bende sislik olmaz normalde reglide
Canım git gide artıya mı gidiyorsun, sen daha iyi bilirsin kıyafetlerin durumundan...

Fazla spor, işte yoğun çalışma, sıcaklar, hep ödem sebebi...

Dikkatli ol

günaydın kızlar dün internette bi sıkıntı vardı giremedim
bugün işyerindeyim girebildim rahat rahat

bildirimim sabit
kaçamağım yok ama hareketsizdim tüm haftasonu

Artı olmamakta iyidir canım, Cumaya eksi çıkarsın inşaallah..

Günaydın
Cuma 95.8
Bugün 96.1
Cumaya eksi 1 inşallah

Sıkma canını canım, hedefini koymuşsun zaten.

Hmm 3 gune randevum var bu konuyu guzelce konusayim doktorumla bakalm bende suan tam 35+4 deyim

Ay Allah korusun gercekten kotuymus
Suni sanci zaten hicbirsekilde iyi olamaz hayirlisi bakalim benim nasil olucak
Aklına kötüyü getirme, iyi olacak inşallah...

Geçen yıl normal doğum yapmak için 3.5 hafta fazla bekleyen ben şimdi iyiki sezeryan olmuşum diyorum...

"Zaten 2 tane sezeryan olmuşum, karından kesilmişim, en azından alt tarafı dağıtmadım" diyip kendimi olumlu motive ediyorum canım.

Hakkımda hayırlısı olsun diye dua et canım.

Bende 3 serum suni sancı aldım sonrasında çatım dar olduğu icin acil sezaryene alındım:/
Zor olmuştur senin için, Allah doktorlara insaf versin... gerçekten alanında bilgili, merhametli doktorlara denk gelmek çok önemli

Afıyet olsun canım akşama bısey yemedınmı gunu bu sekıldemı bıtıreceksın az geldı bana

Afıyet olsun canım akşama bısey yemedınmı gunu bu sekıldemı bıtıreceksın az geldı bana
Canım ben ara öğün yapmıyorum ve 2 öğün besleniyorum zaten, 2. öğünü de 15:00' de yapıyorum. Eğer kahvaltıyı 11 gibi yaptıysam 2. öğünüm 17:00'de olur.. zaten çok erken yatıyorum(9-10), biraz geç vakte bıraksam 2. öğünümü kilo alırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…