- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #301.521
Tebrik ederim.Selam kızlar
Sizde de oldu mu bilmiyorum kaç kere siteye girmeye çalıştım hata verdi. Bildirimim
Cuma:97
Bugün:96.8
Fatk :-200
saol cnm ay bende listeye zaten arti olarak donemiyorum bildgm kadaryla canim pek terlik istemiyor ama bklmSen izinde değil miydin kız
İzinde olmana rağmen çok güzel bir eksi...izinden sakın artı ile dönme...bende var ince topuklu bol tüylü terlik ona göre...
Tebrikler canım, gayet iyi.
Tebrik ederim canım, çok güzel...Cumaya kadar eksilerek devam edersin inşaallah.
10 haneli rakamlarda ki değişiklik mükemmel bir motivasyon kaynağı...
Bende 80 lerden sonra 79.9 da nasıl mutlu olmuştum anlatmam...
"Başaracağım" hissi yerleşiyor insanın içine
Tebrik ederim
Pazartesi için ideal bir eksi, tebrikler canım.
Tebrikler canım, Pazartesi için mükemmel bir eksi... Cumaya çok daha güzel olur eksin.
afiyet olsun canım07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
08:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
14:30=== 6 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
2 adet biber
2 adet minik kuru soğan
Su 2 lt
Eksi eksidir dioruz cumaya artar eksin insAllah cnmSelam kızlar
Sizde de oldu mu bilmiyorum kaç kere siteye girmeye çalıştım hata verdi. Bildirimim
Canım ben ara öğün yapmıyorum ve 2 öğün besleniyorum zaten, 2. öğünü de 15:00' de yapıyorum. Eğer kahvaltıyı 11 gibi yaptıysam 2. öğünüm 17:00'de olur.. zaten çok erken yatıyorum(9-10), biraz geç vakte bıraksam 2. öğünümü kilo alırım ben.
Maşallah eksılerın devamı gelsın inşSelam kızlar
İnşallah balımBencede yediğin kuru fasülye ve bulgur pilavlarinin etkisi, Cumaya daha var halledersin canım.
Senin wc problemi, onu kalıcı olarak düzeltebilirsen hiç sıkıntın kalmaz..
Magnezyum sülfat ile benim kabızlık problemim tamamen geçti canım. İlaç olarak bulamazsın, internetten getirttirebilirsin(ben İbrahim Gökçek sitesinden almıştım)
Canım git gide artıya mı gidiyorsun, sen daha iyi bilirsin kıyafetlerin durumundan...
Fazla spor, işte yoğun çalışma, sıcaklar, hep ödem sebebi...
Dikkatli ol
Artı olmamakta iyidir canım, Cumaya eksi çıkarsın inşaallah..
Sıkma canını canım, hedefini koymuşsun zaten.
Pantolonlarda filan bi sıkıntı yok canim hala oluyorlar ama bilemedim ya bi iki hafta dikkat etmem lazımBencede yediğin kuru fasülye ve bulgur pilavlarinin etkisi, Cumaya daha var halledersin canım.
Magnezyum sülfat ile benim kabızlık problemim tamamen geçti canım. İlaç olarak bulamazsın, internetten getirttirebilirsin(ben İbrahim Gökçek sitesinden almıştım)
Canım git gide artıya mı gidiyorsun, sen daha iyi bilirsin kıyafetlerin durumundan...
Dikkatli ol
Afiyet olsun nirancim07:00=== 1 süt fincanı sade kahve
08:00=== 2 kk peynir
Domates, salatalık
14:30=== 6 yk kabak yemeği
2 kase yoğurt
2 adet biber
2 adet minik kuru soğan
Su 2 lt
21 saat sürdü canım baya kötüydü cok şükür o günler geçti yaZor olmuştur senin için, Allah doktorlara insaf versin... gerçekten alanında bilgili, merhametli doktorlara denk gelmek çok önemli
Evet canim site bakimdaydiSelam kızlar
Tugce sakın kendini dagitmaya kalkma bak ne guzel gidiyorken moralini bozmasına izin vermeBugün ailevi problemlerim vardı biraz biliyorsunuz boşanıyorum ve eşim 2gündüe aralıksız arayıp yalvarıyor canım sıkkındı o yüzden yemek akşama kadr yiyemedim.
Öğle 4. 1 tane tmb lavaş 1 dilim peynir
Ara 7 de muz
Akşam 8 30da.
2 dilim K. Ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak dolusu türlü ( tavuk mantar patlıcan soğan biber domates ve patates le yapmışım 1 ymk kş yağ ile. Patates küçüktü o yüzden tabağımdada 3 4 küp kadar vardı.)
Sağol canım.saol cnm
sağlıkla kucağına al insAllah canım maşAllah az kaldı doğurursun tabi ki
çok geçmiş olsun cnm
waooww hgeldin o zmn
tamam cnm anldm bekleyim birqz daha o zmn
afiyet olsun canım
biliorm abla meyve fqzla oldu malesef
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
yok artk ya ben kendi evladinin yuvasını bozmak isteyen zihniyeti bi anlayamadm
akşam hic olmamış cnm cok kqrbon var afiyet olsun
kacamak olmus afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
aman dikkat et kiz vala
saol cnm evet olmadi malesrf
afiyet olsun canım
owww tebrik ederim cnm cok iyi haber bu istikrar
Aynen öyle kuzum .Bencede yediğin kuru fasülye ve bulgur pilavlarinin etkisi, Cumaya daha var halledersin canım.
Dikkatli ol
Telefonlarını açmazsan moralin bozulmaz canım....Bugün ailevi problemlerim vardı biraz biliyorsunuz boşanıyorum ve eşim 2gündüe aralıksız arayıp yalvarıyor canım sıkkındı o yüzden yemek akşama kadr yiyemedim.
Afıyet olsun canım Allah bı an once feraha cıkarsın aılevı problemler içinBugün ailevi problemlerim vardı biraz biliyorsunuz boşanıyorum ve eşim 2gündüe aralıksız arayıp yalvarıyor canım sıkkındı o yüzden yemek akşama kadr yiyemedim.
Öğle 4. 1 tane tmb lavaş 1 dilim peynir
Ara 7 de muz
Akşam 8 30da.
2 dilim K. Ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak dolusu türlü ( tavuk mantar patlıcan soğan biber domates ve patates le yapmışım 1 ymk kş yağ ile. Patates küçüktü o yüzden tabağımdada 3 4 küp kadar vardı.)
4-5 hafta üst üste "haftada 1 defa" uyguladım canım... 1 yemek kaşığı magnezyum sülfatı bir bardak suda eritip akşam yatmadan önce içiyorsun, üstüne su içebilirsin....fena ishal yapıyor, bağırsakları çok iyi temizliyor... sanırım toksinler atıldığı için kabızlık olmuyor bir daha.Aynen öyle kuzum .
Sülfat olarak yok evet.
Sürekli mi kullanıyorsun peki?
Tamam kaptanım 500 tene hoplayacam.aslinda 4 dolma fazla gibi ama erken yemişin
Spordan ne haber cnm
haticem meyvenin yaninda 1-2ks.yogurt yada az süt olursa kan sekerin dengelenir
Pilav miktar az ama sık olmasin
guzel sayilir cnm
sabah ekmek oldugu icin oglen simit olmamis cnm zaten 2 saat sonra yemisin
Aksamda yogurt corbasinda bugday pirinc bisey varsa fazla olmus
Sulu koftede patates varmiydi
bahcede baya calistim cbm
Gulleri kestim ilacladim daha da bitmedimi
kabizlik icin soylediklerimi yapsana cnm, duzenli yapman lazim
senin kv psikopatmis cnm boylesi ender bulunur heralde
Cocuklarla aramda bi sorun yok şükür
O kadar cahilligimle yinede sorunsuz cocuklar oldular
aksam ekmek olunca pilav olmasa daha iyi gibi sanki cnm
eceeeeeeeeee bi kendine gelirmisin artik cnm
Yani bayram gecti biz hala simariklik yapiyoruz
Sonrada niye veremiyom
500 hoplamada senden alalim
aksam corbayi daha az yiyip salata ekliyebilirdin cnm
1 kase 2 dil. Ekmek yapiyor
normal sporuna ilave 15 dk eliptik daha yapican o zaman cnm ve puan yok
ayyy yazik yavrucuga iyi olmus o zaman
Boyle amca herkesin basina :))
harikasiniz kizlar
Ama bu kadar abartmasinizmi acaba :)) sakatlanmayinda
karpuz miktari fazla cnm ve tabiki lokum olmamis
Onun icin 250 hoplama alalim
guzel sayilir cnm
sade 1 top arada olabilir ama aksam degil
Onun icin 250 hoplama alalim cnm
Gerisi guzel
ohhh cok sukur eksiler gelmeye baslamis
Cumaya 2 ye yaklasirmi
fasulye ve bulguru birlikte yemiyoruz cnm
dun zaten fasulye bulgur yedim diyosun bugunde hem iglen hem aksam olmazki cnm
Aksama kendine baska bisey yap bence
yaniiii beklenen son
O kadar meyveler ve ustune kacamak
Eceeeee cumaya senden min. - 800 bekliyorum ona gore
gayet guzel cnm
spordan olabilir cnm
Bende abartinca arti olurum
sen yeni basladin niye sabit anlamadim cnm
cumaya guzel eksi gelsin ins. Cnm
gayet guzel cnm
tebrikler guzel cnm
dilekkkkk niye kendine bunu yapiyosun cnm
Biliyosunki dikkat etsen cok guzel verecen
Cuma 1 den asagisini kabul etmiyorum
tebrikler cnm hosgelmis 6 lar
cok guzel cnm kendini yormadan sikmadan devam ediyon
Canım ben senin daha fazla vereceğine inanıyorum, öyle 3-5 meyve ile bence kolay kolay kilo alınmaz..Tamam kaptanım 500 tene hoplayacam.
En az 800 verecem.
İnşallah
Tamam canım bir bakayım4-5 hafta üst üste "haftada 1 defa" uyguladım canım... 1 yemek kaşığı magnezyum sülfatı bir bardak suda eritip akşam yatmadan önce içiyorsun, üstüne su içebilirsin....fena ishal yapıyor, bağırsakları çok iyi temizliyor... sanırım toksinler atıldığı için kabızlık olmuyor bir daha.
Yapamadım hastalarla uğraştım. Ama aklımda yapacağım.Canım ben senin daha fazla vereceğine inanıyorum, öyle 3-5 meyve ile bence kolay kolay kilo alınmaz..
Cacık yaptın mı?
Yap canım, bol salatalıkla, ben rendeliyorum..bir kaç kase iç, çok sulandırma..çok az su koy hatta..Yapamadım hastalarla uğraştım. Ama aklımda yapacağım.
Şimdi yapsam olur mu acaba ?
O noktaya kadar nasıl anlamadı çatının darlığı vs benim 36 da çatı muaynemi yaptı herşey on numaraydi ama suyum bitmişti işteBende 3 serum suni sancı aldım sonrasında çatım dar olduğu icin acil sezaryene alındım:/
Ay bisi olmaz gelsin eksiler nirancim oh misss
Bu erkekler saf mi salak mı yoksa çok mu cingöz sanıyorlar kendilerini kv ile görüsmuyorum dedin buna rağmen ille de kendi memleketi mıymış , aferin valla sana Niran ezdirme kendiniTelefonlarını açmazsan moralin bozulmaz canım....
Ayrıca eşinin seni ikna etmek için gelecekte yapacağını söylediği şeylere inanma, gelecekte yapabilecek olan geçmişte de yapardı..
Bizde de bugünlerde tayin konusu var... öğretmenlere il dışı yayın dönemi, eşimin memleketi eşime kapalı ama bana açık, ben tercih yaparsam, o da eş durumundan memlektine gidebilecek....3 gündür bana yalvarıyor, ne olur tercih yap diye..kabul ediyor muyum.. HAYIR... tüm sülalesi bana eziyet ederken susan adam, 7 yaşındaki teyzesinin kızı için bana .....nın b.ku bile senden değerli diyen adam bana şimdi diyorki "tercih yap gidelim, evimize annem babam da dahil kimseyi alma, annem babam hariç tüm sülalemi sileceğim, görüşmeyecegim"... inanıyor muyum? Asla inanmıyorum... AYNASI İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ der atalarımız....
Sende akıllı ol, bir cahillik yapma canım
Sana şimdiden sonra iyi olabilecek bir adam öncesinde seni sandıkla dövmezdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?