Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kızlar
Sizde de oldu mu bilmiyorum kaç kere siteye girmeye çalıştım hata verdi. Bildirimim

Cuma:97
Bugün:96.8
Fatk :-200
Tebrik ederim.
Pazartesi için güzel bir eksi ama kilona göre az canım.

Bazen siteye girmede sıkıntı yaşanabiliyor.

saol cnm ay bende listeye zaten arti olarak donemiyorum bildgm kadaryla canim pek terlik istemiyor ama bklm
afiyet olsun canım
Selam kızlar
Sizde de oldu mu bilmiyorum kaç kere siteye girmeye çalıştım hata verdi. Bildirimim

Eksi eksidir dioruz cumaya artar eksin insAllah cnm

Selam kızlar

Maşallah eksılerın devamı gelsın inş

İnşallah balım

Bugün ailevi problemlerim vardı biraz biliyorsunuz boşanıyorum ve eşim 2gündüe aralıksız arayıp yalvarıyor canım sıkkındı o yüzden yemek akşama kadr yiyemedim.

Öğle 4. 1 tane tmb lavaş 1 dilim peynir

Ara 7 de muz

Akşam 8 30da.
2 dilim K. Ekmek
1 kase yoğurt
1 tabak dolusu türlü ( tavuk mantar patlıcan soğan biber domates ve patates le yapmışım 1 ymk kş yağ ile. Patates küçüktü o yüzden tabağımdada 3 4 küp kadar vardı.)

Pantolonlarda filan bi sıkıntı yok canim hala oluyorlar ama bilemedim ya bi iki hafta dikkat etmem lazım
Afiyet olsun nirancim
Zor olmuştur senin için, Allah doktorlara insaf versin... gerçekten alanında bilgili, merhametli doktorlara denk gelmek çok önemli
21 saat sürdü canım baya kötüydü cok şükür o günler geçti ya
Amin valla öyle
Selam kızlar

Evet canim site bakimdaydi
Tebrikler pazartesi icin güzel
Tugce sakın kendini dagitmaya kalkma bak ne guzel gidiyorken moralini bozmasına izin verme

Sağol canım.
Dün gece de uykusuz geçti maalesef.
Yorgun ve uykusuz um
Aynen öyle kuzum .
Sülfat olarak yok evet.
Sürekli mi kullanıyorsun peki?

Bugün ailevi problemlerim vardı biraz biliyorsunuz boşanıyorum ve eşim 2gündüe aralıksız arayıp yalvarıyor canım sıkkındı o yüzden yemek akşama kadr yiyemedim.
Telefonlarını açmazsan moralin bozulmaz canım....

Ayrıca eşinin seni ikna etmek için gelecekte yapacağını söylediği şeylere inanma, gelecekte yapabilecek olan geçmişte de yapardı..

Bizde de bugünlerde tayin konusu var... öğretmenlere il dışı yayın dönemi, eşimin memleketi eşime kapalı ama bana açık, ben tercih yaparsam, o da eş durumundan memlektine gidebilecek....3 gündür bana yalvarıyor, ne olur tercih yap diye..kabul ediyor muyum.. HAYIR... tüm sülalesi bana eziyet ederken susan adam, 7 yaşındaki teyzesinin kızı için bana .....nın b.ku bile senden değerli diyen adam bana şimdi diyorki "tercih yap gidelim, evimize annem babam da dahil kimseyi alma, annem babam hariç tüm sülalemi sileceğim, görüşmeyecegim"... inanıyor muyum? Asla inanmıyorum... AYNASI İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ der atalarımız....

Sende akıllı ol, bir cahillik yapma canım

Sana şimdiden sonra iyi olabilecek bir adam öncesinde seni sandıkla dövmezdi...

Afıyet olsun canım Allah bı an once feraha cıkarsın aılevı problemler için

Aynen öyle kuzum .
Sülfat olarak yok evet.
Sürekli mi kullanıyorsun peki?
4-5 hafta üst üste "haftada 1 defa" uyguladım canım... 1 yemek kaşığı magnezyum sülfatı bir bardak suda eritip akşam yatmadan önce içiyorsun, üstüne su içebilirsin....fena ishal yapıyor, bağırsakları çok iyi temizliyor... sanırım toksinler atıldığı için kabızlık olmuyor bir daha.

Tamam kaptanım 500 tene hoplayacam.
En az 800 verecem.
İnşallah

Tamam canım bir bakayım

Yapamadım hastalarla uğraştım. Ama aklımda yapacağım.
Şimdi yapsam olur mu acaba ?
Yap canım, bol salatalıkla, ben rendeliyorum..bir kaç kase iç, çok sulandırma..çok az su koy hatta..

Yemeklerin yanında yaparsan, daha iyi etkisini görürsün canım

Bende 3 serum suni sancı aldım sonrasında çatım dar olduğu icin acil sezaryene alındım:/

Ay bisi olmaz gelsin eksiler nirancim oh misss
O noktaya kadar nasıl anlamadı çatının darlığı vs benim 36 da çatı muaynemi yaptı herşey on numaraydi ama suyum bitmişti işte

Bu erkekler saf mi salak mı yoksa çok mu cingöz sanıyorlar kendilerini kv ile görüsmuyorum dedin buna rağmen ille de kendi memleketi mıymış , aferin valla sana Niran ezdirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…