Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim bebeğim çok hareketliydi, ani korkularla uyanırdım

1-2 kaşık yoğurt yiyip uyumayı deneyebilirsin, hangi şehirdeydin canım sen

Simdi nasil hala hareketlimi genelde ole derler ya Anne karnind nasilsa doguncada oyle oluyor diye.
Benimki yavas olcak sanirim hafif hareketleri hep var ama boyle az az can yakmadan

Evet simdi kayisi hurma yedim acikir gibide oldum cunku simdi biraz daha deniycem uyumayi bakalm Istanuldayim canim

Bu arada dun doktoruma magnezyumuda sordum son 2 hafta kala birak dedi yoksa cok kivrandirir agrilar dedi bende son 3 hafta falan birakiym diye dusunuyorm kendimce esime soledm oda doktoru dinle diyor tabi kafam karisik

Facebook ta gebe grupları var... Oralardan diğer gebelerle iletişim kurabilirsin. Onların doktorlarının uygulamaları nasıl bi bakarsın, kararını kendin verirsin canım (normal doğum istiyorsan ssvd grubuna katıl) link atıyorum sana

** * 9.Takim 627. Etap * * *

Niran Nevra( 77/75,5/1,5/%1,95)
Jasminium84 (59,6/
nanekekik(66,9/
eceboce(59,4/
Bayankokosh (73/
Pumpkin00(92,5/
Keseli kanguru (95,8/

9.takim ortalamasi : %

Deneme suresindeki üyeler :

AsyaaAyazz(70,4/)BT:21,05,19 bk:73.5 Hdf:60
MLKn(68,5/))BT:21,05,19 bk:72 Hdf:58
88prenses22 (97/)BT:30.05.19 BK:98 H:80

GunesinKizi35 (50. 7)mezun uye, BT:05.06.19 BK:52 H:47
MenekseSare(66,8/)BT:7.06.19 BK:68 H:50
Herasmom (58,7/)Bt 10.06.19 BK:60 H:55
Ucmelekannesi(79)BT:13.06.19 bk:79 h:65

❤ FREE CANLAR ❤
CurukElma (58.1
Ekim2009 (88.1/
badem(71,7/
Sweetyy83 (71,7/
tugce(63
elfkkk(68.1/
Poni bon (89,7/
Bi prenses annesi (83.7

İzine ayrılan uyeler
*bi prenses annesi()626.etapta izne ayrıldı
*mefkurem( )610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı

Pnrrr-20(78

[

Menüm

Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek
3 zeytin
1yumurta ve 1 yumurtanin beyazı ile omlet
Dereotu domates
1 dilim peynir

Öğle 4:00
1 kase kısır

Akşam 8.00
Yoğurtlu kabak sote
Salata

3lt su 30 dk eliptik
Kiz tarti oncesi kısır mi yedin
Eger gelemezsen bir gun onceden tartil canim niranda soylemis
Gunaydin kizlarrr

Ay ben 2 saatir malak gibi donuyorum uyuyamadim devam bakalim uyuyamazsam kahvalti yapabilrm
O yuzden tarti olarakt dunkuni baz alicam cunku bugunki uykusuzluktan kesin yanlis olur
Normal kuzum bide rahat uyku pozisyonu bulamiyosan oda etkiler
Cuma: 77.0
Bugün: 75.5
Fark: -1.5 (%1.94)
Tebrikler canimm
Günaydın herkese şimdi tartilip anneme gideceğim ama kahvaltı yapmayacağım tartilaimoz aynı tartiyor birde orda tartilacagim sonra
Gunaydin baharcim
Cuma:79
Bugun:78
Fark:-1(%1.27)
Tebrikler canim

canım benim kızım çok hareketliydi karnımda. doğdu ve hareketli olarak kaldı yaşıtları oturuyor telefon tablet izliyor. benimki nerde koltuk tepesi, tv ünitesi oraları bulup zıplar atlar.
canım Hayatgusel neden yok listede?
ooo süper tebrikler

Selam cnm nasilsin iyimisin biz iyiyiz cok sukur :) senin kilo durumun ne aldinmi verdinmi naptin
iyiyim çok şükür sen nasılsın doğum yaklaşmış ne zaman Allah nasip ederse?Bebiş nasıl, nasıl gidiyor hamilelik kaç kg aldın bakem :) ben aslında almıştım 79 lara kadar çıktım. Ramazanda 73 lere geri düştüm şimdi 74 civarında geziyorum.

yarın tatile çıkıyoruz. 5 gün sürecek. izne ayrılmak istemiyorum çünkü hedefim tatilde daha çok kilo vermek. açıkcası benim kilo alma nedenimden biri de yaptığım yemeklerin artanı dökülmesin de yiymden oluyor.eşim birgün önce pişen yemeği yemez ve mecburen ben yerim. yemek döküldü derdim olmayınca daha çok dikkat ederim gibi geliyor. yüzme spor da olursa belki -1.5-2 görürüm. normalde tatillerde hep kilo veririm çünkü.

kızlar ender saraçtan öğrendiğim yeni selülit yağı... ben dün bunu sürüp çıktım yürüyüşe. inşallah bugün de sürüp çıkacağım. tek sıkıntılı yanı kokuyor. aromatik kokuları sevdiğim için benim hoşuma gitti kokusu fakat internette bu yağı yapıp kokusunu sevmeyenler olmuş. Ender Saraçın dediğine göre 3 haftada sonuç alırmışız. inşallah diyelim:)
tarif:
1 tatlı kaşığı susam yağı
6-7 damla biberiye yağı
7-8 damla kekik yağı
10 damla portakal yağı

ben sürekli kullanabileyim diye miktarı fazla yaptım. 1 küçük şişeden 10 tatlı kaşığı susam yağı çıktı bende diğer miktarları 10 katı kullandım. ENDER SARAÇ DİYOR Kİ; bu karışımı selülitli bölgelere sürün streçle sarın (dün streçe sardım fakat kaydı indi sinir etti beni) 45-50 dakika spor yapın. duşta kese ile masaj yaparak çıkarın. 3 haftada selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz.

inşallah faydasını görürüz.

kilon az ya canım vermesi de zor oluyordur. senin canın da sıkkındı bu hafta. belki stresten ödem de olmuş olabilir. haftaya telafi edersin inşallah

Afıyet olsun canlar
sağol canım
SAAT 13.30
1 tane peynirli tost
Kayısı suyu

SAAT 16.00
1 bardak sütlü kahve

AKŞAM 20.00
3-4 parca tavuk
1 kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt

Su 2.5 litre olur
Bir kase mercimek çorbası

Ara 15.00
Dört tane tambuğday bisküvi

Akşam 19.30

Beş kaşık Zeytinyağlı kabak
İki dilim tb ekmeği
Bir küçük kase yoğurt
Menüm

Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek
3 zeytin
1yumurta ve 1 yumurtanin beyazı ile omlet
Dereotu domates
1 dilim peynir

Öğle 4:00
1 kase kısır

Akşam 8.00
Yoğurtlu kabak sote
Salata

3lt su 30 dk eliptik
afiyet olsun kızlar
Cuma: 77.0
Bugün: 75.5
Fark: -1.5 (%1.94)
tebrikler kuzumm
Cok iyi tebrikler cnm

Hafif hareket hep var alistim ona aslinda ama genelde sicaktan uyuyamiyorm aksine bugun havada serin anlamadim niye dalamadim
normal kuzum benim de son zamanlarım hep uykusuz geçti ağlardım artık uyumak istiyorum diye :)
Günaydın herkese şimdi tartilip anneme gideceğim ama kahvaltı yapmayacağım tartilaimoz aynı tartiyor birde orda tartilacagim sonra

günaydın canım
merhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
yüzde: 1.51
gece yürüyüşe çıkmak çok etkiliyor ya sabah dümdüzdü karnım. artık geceleri de çıkıcam yürüyüşe. tavsiye ederim
tebrikler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…