- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.041
süpers,n nirancığım. tebrik eder,m. ama bu hafta menülerin çok güzeldi. eksi gelmemesi şaşırtırdı beni.Cuma: 77.0
Bugün: 75.5
Fark: -1.5 (%1.94)
güzel canım tebrikler:) inşallah ben de görürüm bu kilolarıgeçen hafta: 59,6
bu hafta: 59,2
fark: -400
yüzde: 0,67
sağol balımmgüzel canım tebrikler:) inşallah ben de görürüm bu kiloları
Yok yapmıyor şişlikSagol canım bitti hapislik cok şükür
Afiyet olsun canim mercimek sislik yapiyormu sende ?
Hosbuldum canim
Persembe menusu degil maalesef afiyet olsun
Boyle bi durumda tartini yaninda goturmen gerekirdi canim. Ben eskide annemlerde kalacagim zaman 2 gun bile olsa tartimi yanima aliyordum nolur nolmaz diye
Ayy aman bidaha olmaz ins bi sonraki 3 gun çünkü
Sorma kizz sinir oldum cenemi tutamadim @Mune yapıştırdı banı valla
afıyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek
3 zeytin
1yumurta ve 1 yumurtanin beyazı ile omlet
Dereotu domates
1 dilim peynir
Öğle 4:00
1 kase kısır
Akşam 8.00
Yoğurtlu kabak sote
Salata
3lt su 30 dk eliptik
Aman girme oralara kübra banı yeyip oturuyosun vallayaa ilk defa duydum ya
71.9 mu 72.9 mu anlamadim ki ben kuzumerhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
yüzde: 1.51
gece yürüyüşe çıkmak çok etkiliyor ya sabah dümdüzdü karnım. artık geceleri de çıkıcam yürüyüşe. tavsiye ederim
Simdiden iyi eglenceler kuzumm benim yerimede gez bol bolyarın tatile çıkıyoruz. 5 gün sürecek. izne ayrılmak istemiyorum çünkü hedefim tatilde daha çok kilo vermek. açıkcası benim kilo alma nedenimden biri de yaptığım yemeklerin artanı dökülmesin de yiymden oluyor.eşim birgün önce pişen yemeği yemez ve mecburen ben yerim. yemek döküldü derdim olmayınca daha çok dikkat ederim gibi geliyor. yüzme spor da olursa belki -1.5-2 görürüm. normalde tatillerde hep kilo veririm çünkü.
Gunaydin ececimGünaydın arkadaşlarım herkese bol eksili bir cuma diliyorum
bildirimimi yapayım zira bugün çok yoğunum
geçen cuma: 59.4
güncel : 59.5
maalesef + 100
yüzde -0,1
emeği geçen arkadaşlardan özür dilerim. elimden geleni yaptım.
Kuzu biberiye ve kekik oranini arttirabilirsin birazkızlar ender saraçtan öğrendiğim yeni selülit yağı... ben dün bunu sürüp çıktım yürüyüşe. inşallah bugün de sürüp çıkacağım. tek sıkıntılı yanı kokuyor. aromatik kokuları sevdiğim için benim hoşuma gitti kokusu fakat internette bu yağı yapıp kokusunu sevmeyenler olmuş. Ender Saraçın dediğine göre 3 haftada sonuç alırmışız. inşallah diyelim:)
tarif:
1 tatlı kaşığı susam yağı
6-7 damla biberiye yağı
7-8 damla kekik yağı
10 damla portakal yağı
ben sürekli kullanabileyim diye miktarı fazla yaptım. 1 küçük şişeden 10 tatlı kaşığı susam yağı çıktı bende diğer miktarları 10 katı kullandım. ENDER SARAÇ DİYOR Kİ; bu karışımı selülitli bölgelere sürün streçle sarın (dün streçe sardım fakat kaydı indi sinir etti beni) 45-50 dakika spor yapın. duşta kese ile masaj yaparak çıkarın. 3 haftada selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz.
inşallah faydasını görürüz.
Tebrikler bebegimgeçen hafta: 59,6
Tamam canimYok yapmıyor şişlik
Tebrikler tatlimGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.7
Bugün 71.2
-500
Bahar niye bu kadar sistinki sen hic beklemiyodum valla
Zuhal abla çıkartmıştı gelmediği için galiba ben onun hazırladığı listeyi kopyaladimcanım benim kızım çok hareketliydi karnımda. doğdu ve hareketli olarak kaldıyaşıtları oturuyor telefon tablet izliyor. benimki nerde koltuk tepesi, tv ünitesi oraları bulup zıplar atlar.
canım Hayatgusel neden yok listede?
tebriklermerhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
gece yürüyüşe çıkmak çok etkiliyor ya sabah dümdüzdü karnım. artık geceleri de çıkıcam yürüyüşe. tavsiye ederim
sen hafta ortası mı cozutmustun cnmGünaydın arkadaşlarım herkese bol eksili bir cuma diliyorum
maalesef + 100
yüzde -0,1
tebriklergeçen hafta: 59,6
Az kaldı yeniden 6 laraGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.7
Bugün 71.2
-500
İnmeyi bekliyordum daha düne göre +300 artmış regl var bı tek bugün olmam gerek ama her zaman reglde de sismiyorum geçen ay çok rahatti ne şişlik ne ağrı bu ay beni benden aldı daha gelmedenAman girme oralara kübra banı yeyip oturuyosun valla
71.9 mu 72.9 mu anlamadim ki ben kuzu
Simdiden iyi eglenceler kuzumm benim yerimede gez bol bol
Gunaydin ececim
Sislik en azindan inmis biraz demekki
Kuzu biberiye ve kekik oranini arttirabilirsin birazbiberiyeden kaynakli biraz daha ağır kokabilir ama etkisi yükselir. Strecide tek parca halinde sar yani bi bacağı önce sar koparmadan diger bacaga gec sonra bi turda basenin uzerine dogru sar kaymaz
Tebrikler bebegim
Tamam canim
Tebrikler tatlim
Keşke ödem suyu yapsaydın baharimİnmeyi bekliyordum daha düne göre +300 artmış regl var bı tek bugün olmam gerek ama her zaman reglde de sismiyorum geçen ay çok rahatti ne şişlik ne ağrı bu ay beni benden aldı daha gelmeden
Havalardan sıcaklardan değil kesinlikle sıcak yok ki hep yağmurlu
Ptesi -300 olup sonra nasıl sürekli arttı
son zamanlarda uyuyamaman normal canım rahat pozısyon bulmakta zorlanırdım ben de uyuyamazdımGunaydin kizlarrr
Ay ben 2 saatir malak gibi donuyorum uyuyamadim devam bakalim uyuyamazsam kahvalti yapabilrm
O yuzden tarti olarakt dunkuni baz alicam cunku bugunki uykusuzluktan kesin yanlis olur
tabrıkler canımCuma: 77.0
Bugün: 75.5
Fark: -1.5 (%1.94)
sagol canınKiz tarti oncesi kısır mi yedin
Eger gelemezsen bir gun onceden tartil canim niranda soylemis
Normal kuzum bide rahat uyku pozisyonu bulamiyosan oda etkiler
Tebrikler canimm
Gunaydin baharcim
Tebrikler canim
tebrıkler eksı için canım ama bugunkı kıloyumu yanlış mı yazdın acabamerhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
olsun canım fazla almamıssın kılon azmış zaten yavaş verıyorsun demekkıGünaydın arkadaşlarım herkese bol eksili bir cuma diliyorum
maalesef + 100
yüzde -0,1
sagol canımsağol canım
afiyet olsun kızlar
tebrikler kuzumm
normal kuzum benim de son zamanlarım hep uykusuz geçti ağlardım artık uyumak istiyorum diye :)
günaydın canım
tebrikler kızlar
tebrıkler canımgeçen hafta: 59,6
gunaydın canım tebrıklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.7
Bugün 71.2
-500
Sence yapmamış olabilir miyimKeşke ödem suyu yapsaydın baharim
Yapacak bısey yok uzulme artık canım haftaya bol eksıler olur inşİnmeyi bekliyordum daha düne göre +300 artmış regl var bı tek bugün olmam gerek ama her zaman reglde de sismiyorum geçen ay çok rahatti ne şişlik ne ağrı bu ay beni benden aldı daha gelmeden
Havalardan sıcaklardan değil kesinlikle sıcak yok ki hep yağmurlu
Ptesi -300 olup sonra nasıl sürekli arttı
yok pazar günü cozuttuydumZuhal abla çıkartmıştı gelmediği için galiba ben onun hazırladığı listeyi kopyaladim
tebrikler
sen hafta ortası mı cozutmustun cnm
tebrikler
Az kaldı yeniden 6 lara
sağol kuzumson zamanlarda uyuyamaman normal canım rahat pozısyon bulmakta zorlanırdım ben de uyuyamazdım
tabrıkler canım
sagol canın
tebrıkler eksı için canım ama bugunkı kıloyumu yanlış mı yazdın acaba
olsun canım fazla almamıssın kılon azmış zaten yavaş verıyorsun demekkı
sagol canım
tebrıkler canım
gunaydın canım tebrıkler
aynen çok şükür çoğu gitti şişliğin ama hala var hissediyorum.Aman girme oralara kübra banı yeyip oturuyosun valla
Gunaydin ececim
Kuzu biberiye ve kekik oranini arttirabilirsin birazbiberiyeden kaynakli biraz daha ağır kokabilir ama etkisi yükselir. Strecide tek parca halinde sar yani bi bacağı önce sar koparmadan diger bacaga gec sonra bi turda basenin uzerine dogru sar kaymaz
Tebrikler bebegim
Tamam canim
Tebrikler tatlim
sağol canımZuhal abla çıkartmıştı gelmediği için galiba ben onun hazırladığı listeyi kopyaladim
tebrikler
sen hafta ortası mı cozutmustun cnm
tebrikler
Az kaldı yeniden 6 lara
sağol tatlımmAman girme oralara kübra banı yeyip oturuyosun valla
Gunaydin ececim
Tebrikler bebegim
Tamam canim
Tebrikler tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?