Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.061
Tebrikler canım güzel eksiCuma:79
Bugun:78
Fark:-1(%1.27)
Tebrikler canımgeçen hafta: 59,6
bu hafta: 59,2
fark: -400
yüzde: 0,67
Tebrikler canımmerhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
yüzde: 1.51
gece yürüyüşe çıkmak çok etkiliyor ya sabah dümdüzdü karnım. artık geceleri de çıkıcam yürüyüşe. tavsiye ederim
sağol arkadaşım inşallah haftaya telafi ederim.kilon az ya canım vermesi de zor oluyordur. senin canın da sıkkındı bu hafta. belki stresten ödem de olmuş olabilir. haftaya telafi edersin inşallah
Haftaya toparlarsin tatlim sen zor kilo veriyorsun bunu bildiğin için biraz sabır inşallah haftaya artılar gider eksiye gecersin
sağol tatlımTebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Tebrikler canım
tebrikler tatlımmGünaydın kızlar
Tartinin yüzlere güldüğü bir cuma olsun inşallah
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
Ay ne bilim kuzumSence yapmamış olabilir miyim
Hala sis hissediyosan eksiyede düşmüşsündur Aslindaaynen çok şükür çoğu gitti şişliğin ama hala var hissediyorum.
Tebrikler dilegimmGünaydın kızlar
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
Dikkat etmezsen hizla almaya başlarsınBende kilo bildirimini yapayım iki gündür hiç dikkat ettiğim yok cidden pis boğaz oldum adet oncesi herseyi cnm istiyor
Bayramda hic yemedigim cikilatalardan yedim siz düşünün
Geçen hafta: 83.7
Pazartesi: 83.4 tum ne güzel
Bu hafta: 84.1
Fark: +400
Tabiko dikkat edicem kiz aman Allah korusun nasil zorlukla veriyorm bu ara suyu da içemedim acayip uyku hali var uykuda sisiriyor beni yürüyüşe bilr zorla gittim bi kac gun mesela bugun sabah yürüyüşünü astımDikkat etmezsen hizla almaya başlarsın
Tamam ablacımO gün tartilamam, gelemem diyorsan bir evvelki gün perşembe günü tartılıp bildirim yap canım, ceza yeme olur mu?
hayrlisi olsun cnm bende bugun sandim haftayamisArkadaşlar bu hafta cuma günü boşanma davam var o gün gelemeyebilirim haberiniz olsun
tebrikler cnm o kadar az yemeye zaten eksi gormeseydin bi terslik var dicektimCuma: 77.0
Bugün: 75.5
Fark: -1.5 (%1.94)
tartıni mi yanlış yazdim 71.9 mu ciktin zira 100 gr eksi gözüküyor su an cnmmerhaba kızlar
geçen cuma 73
bugün 72.9
fark -1.100
yüzde: 1.51
gece yürüyüşe çıkmak çok etkiliyor ya sabah dümdüzdü karnım. artık geceleri de çıkıcam yürüyüşe. tavsiye ederim
iyi tatiller cnm insAllah bol eksiyle dönersinyarın tatile çıkıyoruz. 5 gün sürecek. izne ayrılmak istemiyorum çünkü hedefim tatilde daha çok kilo vermek. açıkcası benim kilo alma nedenimden biri de yaptığım yemeklerin artanı dökülmesin de yiymden oluyor.eşim birgün önce pişen yemeği yemez ve mecburen ben yerim. yemek döküldü derdim olmayınca daha çok dikkat ederim gibi geliyor. yüzme spor da olursa belki -1.5-2 görürüm. normalde tatillerde hep kilo veririm çünkü.
cok degilmisin haftaya toparlarsn insAllah cnmGünaydın arkadaşlarım herkese bol eksili bir cuma diliyorum
bildirimimi yapayım zira bugün çok yoğunum
geçen cuma: 59.4
güncel : 59.5
maalesef + 100
yüzde -0,1
emeği geçen arkadaşlardan özür dilerim. elimden geleni yaptım.
tebriklerrr cnmgeçen hafta: 59,6
bu hafta: 59,2
fark: -400
yüzde: 0,67
tebrikler cnmGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.7
Bugün 71.2
-500
kotu olmus cnm haftaya duzeltirsin insAllah
tebrikler cnmGünaydın kızlar
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
Haftaya toparlarsn insAllah cnm korumada cok fazla bi artı degil benceCuma 58.1
Bugun 58.5
Fark +400
sagılasın canımTebrikler canım güzel eksi
Tebrikler canım
Tebrikler canım
maşallah canımGünaydın kızlar
Geçen hafta.95.8
Bu hafta.94.6
Fark.1.2
Yuzde 1.25
kılo artısın cok degıl canım dıkkat etBende kilo bildirimini yapayım iki gündür hiç dikkat ettiğim yok cidden pis boğaz oldum adet oncesi herseyi cnm istiyor
Bayramda hic yemedigim cikilatalardan yedim siz düşünün
Geçen hafta: 83.7
Pazartesi: 83.4 tum ne güzel
Bu hafta: 84.1
Fark: +400
bende yuruyus yapmaya calısıyorum ama kucuk kuzum izin vermedı bugun bo turlıTabiko dikkat edicem kiz aman Allah korusun nasil zorlukla veriyorm bu ara suyu da içemedim acayip uyku hali var uykuda sisiriyor beni yürüyüşe bilr zorla gittim bi kac gun mesela bugun sabah yürüyüşünü astım
Pazartesi diyetisyen kontrolü var bi şok etkisi yapacak bence bana yine toparlarim
aynen insAllah eksiye geçerim hemensagılasın canım
maşallah canım
kılo artısın cok degıl canım dıkkat et
bende yuruyus yapmaya calısıyorum ama kucuk kuzum izin vermedı bugun bo turlı
cnm guzel eksi bence yine de surekli 2-3 kg gitmez her hafta sağlıklı da degil az olsun saglam olsun kalıcı olsun sıkma canınıGeçen Cuma 92.5
Bu Cuma 92
Fark - 500gr
Yüzde 0.54
Ya kilo vermeme ihtimalim sıfır diyeti de bozmadım moralim çok bozuk ödem çatıda içiyorum regl olduğum için niye böyle anlamadım pantolonları bollaşmıştı onlar bile az dar oldu dün böyle olunca insanın zayıflama hevesi kaçıyor
Aynen kuzum dikkat sart yoksa hop aliveriyoruzTabiko dikkat edicem kiz aman Allah korusun nasil zorlukla veriyorm bu ara suyu da içemedim acayip uyku hali var uykuda sisiriyor beni yürüyüşe bilr zorla gittim bi kac gun mesela bugun sabah yürüyüşünü astım
Pazartesi diyetisyen kontrolü var bi şok etkisi yapacak bence bana yine toparlarim
Bi eksi bi arti bu kilolardayim iste kuzumhayrlisi olsun cnm bende bugun sandim haftayamis
tebrikler cnm o kadar az yemeye zaten eksi gormeseydin bi terslik var dicektim
tartıni mi yanlış yazdim 71.9 mu ciktin zira 100 gr eksi gözüküyor su an cnm
iyi tatiller cnm insAllah bol eksiyle dönersin
cok degilmisin haftaya toparlarsn insAllah cnm
tebriklerrr cnm
tebrikler cnm
kotu olmus cnm haftaya duzeltirsin insAllah
tebrikler cnm
Haftaya toparlarsn insAllah cnm korumada cok fazla bi artı degil bence
Tugcecim canını sıkacak bi durum yok her zaman ayni oranda kilo verilmeyebilir normal bu sen diyetine devam et eninde sonunda gidecek o kilolarGeçen Cuma 92.5
Bu Cuma 92
Fark - 500gr
Yüzde 0.54
Ya kilo vermeme ihtimalim sıfır diyeti de bozmadım moralim çok bozuk ödem çatıda içiyorum regl olduğum için niye böyle anlamadım pantolonları bollaşmıştı onlar bile az dar oldu dün böyle olunca insanın zayıflama hevesi kaçıyor
inşallah canım yaa inşallah ...barın bölgem inceldi çünkü 40 bedenler bol gelmeye başladıAy ne bilim kuzum
Hala sis hissediyosan eksiyede düşmüşsündur Aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?