Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende cok guzel bi site buldm lohusasepeti diye ordn ismarladim pijama takimi sabahlikli cok da guzel ek olark bi pijama tkimi daha alicaktm ozaman gecelik bakayim yada ikisindende alayim belki cok terlerim

Oh ne guzel ya tadini cikar canim :)

Gunaydinnnnnn

Iyi pazarlar

Istanbuldakiler oy kullanmayi unutmayin

Ben kullanamiyorm

Baca yok evde, yaylalık diye baca yapılmamış
aa peki sonradan yapılsa sonuçta sürekli siz oturacaksiniz
canım sen bizi boşver çok geçmiş olsun ailecek en kısa zamanda toparlanirsiniz inşallah
Günaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
sabahı beklemek en doğrusu olmuş hemde fırında

Pnrrr-12 canım doğumu hastane kıyafeti ile yapıyorsun normalde olsa sezeryanda aynı , pijama serezyanda idela dikise denk gelmiyor gecelik normal doğumda çünkü dikiş olursa alttan olacak pijama ile zor olur ben bir takım gecelik bir takımda pijama almıştım sonra da evde de kullanıyorsun ikisi de emzirmeye uygun olsun düğmeli zaten doğum için olanlar genelde öyle oluyor , içini gösterme olayına dikkat et çok incecik olmasın üstüne sabahlik hiç kullanmadım çok ince almadığım için zaten yaz günü patlarsin

canım benim ya Allah sana sabır versin abimin eşi de işte 7.ayı bitti duramıyor sıcaklarda resmen neden herese hamile olduğu yaz sıcak geliyormuş anladım diyor

Canım sen dün çok iş yaptın, dikkat et kendine, işleri günlere böl...sol bacağın kalçadan batma yapması bel fıtığı başlangıç belirtisi...zorlama kendini
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan

Çok iş yapıp zorlayınca hep batıyor benim ama hiç aklıma fıtık gelmemişti canım zorlama kaynalı olacağını düşünüyordum hiç tahammülüm yok dağınıklığa pisliğe inan bide bu günlere bölmüş halim cuma günü yatak odasını yapmıştım dün mutfak bugün salona girecektim küçük oda ile ama yok kalkamıyorum işte yarın da sabahtan okulda bi toplantı var yeni dönem için bi etkinliğin sorumluluğu bende malum okul açılışı öne çekilince toplantılarını haziranda yapmaya başladık ondan bugün toplanayım yarın işe gitmem lazım izin alamam almamalıyım yani bu arada yayla hayatı mis valla bir de denize de çok uzak değilmiş süper olur gerçekten iyi dinlen canım bol bol

Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
Merhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
ikiniz de aramıza hoşgeldiniz , kararlı oldugunuzu hissediyorum hadi bakalım gitsin kilolar
kesinlikle telafi etmelisin canım tatilde de kilo vereceğim diyerek gittin unutma , güveniyoruz
Ben kovuldum bu gruptan sanırım gözden kaçırmışsın
kaç yıldır kk dayım ben kovulan görmedim , Zuhal abla kararlı olunca gel diye uyardı çünkü oncesin de de hafta içindeki menülerin kötüydu ve diğer üyeler kötü etkilendiğini belirtmişti ... Deneme süresi bunun için var canım
yok canım ama testte birşey çıkmadı mevsimsel gecikme galiba
Menüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği

Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz

Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
güzel menü afiyet olsun
akşamki poğaça olmasa iyiymiş
ilk gün için gayet iyi canım

Ben bu ara hep unutuyorum şu menü yazmayı durun dünü yazayım

Sabah(10.30)
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday ekmek
salatalık domates roka
1 kk kadar peynir
4 yeşil zeytin

Akşam(19.00)

2 şer adet ızgara köfte ve tavuk göğüs
Yanında ızgara biber domates soğan
1 bardak ayran

Hosbuldum tskler Insallah böyle devam gider

Ohh cok guzel canım ıyı tatıller

Tavsiyem dikkat edin bende bel fıtığı var bacağıma vurdumu ölüyorum birde boyun fıtığı başlangıcı var. Sağlık çok önemli gittimi geri gelmiyor.

Hastaneden mavi önlük veriyorlar ben onla rahat edemem diye basit bir gecelik aldım sancı odasında onla bekledim
Olsada olur olmasada olur yani
Kilot bezler varya debentti zannersem ama onlardan kesin al müthiş rahatlık ilk yoğun olan kanamayı dışarı taşırmiyor giyimi kolay rahatsizda etmiyor okadar fazla aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…