- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.561
aynen canım yattım dinleniyorum sabah beri bi sağa devriliyorum bi solaGeçmiş olsun dinlen kötü olmuş
Fırına atıcam =)Ne kızartması kız diyette...lapa ile verdiğin 1 kg yi geri mi almak istiyorsun
Fırında patatesin glisemik İndex değeri daha yüksekFırına atıcam =)
Yapacak birşey yok abla okadar da olsun =) ne kadar sıkarsan diyeti in süresi okadar kısalır gözümü de doyurma alzım =)Fırında patatesin glisemik İndex değeri daha yüksek
Peki canım, afiyet olsun sana o zamanYapacak birşey yok abla okadar da olsun =) ne kadar sıkarsan diyeti in süresi okadar kısalır gözümü de doyurma alzım =)
canım bende normalde gecelik giyemem ama doğum ve sezeryan sonrası en rahat gecelik oluyor. Sabahlıklı bir lohusa takımı al. Geçen yıl ben civil internet sitesinden Pierre Cardin sabahlık gecelik ve pijama takımını almıştım, fiyatlar indirimliydi epey ... takımını giymedim bile, gecelik giydim.
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan....
Gunaydinnnnnn
Iyi pazarlar
Istanbuldakiler oy kullanmayi unutmayin
aa peki sonradan yapılsa sonuçta sürekli siz oturacaksinizBaca yok evde, yaylalık diye baca yapılmamış
canım sen bizi boşver çok geçmiş olsun ailecek en kısa zamanda toparlanirsiniz inşallahGünaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
sabahı beklemek en doğrusu olmuş hemde fırındaGünaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
canım benim ya Allah sana sabır versin abimin eşi de işte 7.ayı bitti duramıyor sıcaklarda resmenBende cok guzel bi site buldm lohusasepeti diye ordn ismarladim pijama takimi sabahlikli cok da guzel ek olark bi pijama tkimi daha alicaktm ozaman gecelik bakayim yada ikisindende alayim belki cok terlerim
Oh ne guzel ya tadini cikar canim :)
Ben kullanamiyorm
Canım sen dün çok iş yaptın, dikkat et kendine, işleri günlere böl...sol bacağın kalçadan batma yapması bel fıtığı başlangıç belirtisi...zorlama kendini
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
ikiniz de aramıza hoşgeldiniz , kararlı oldugunuzu hissediyorum hadi bakalım gitsin kilolarMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
kesinlikle telafi etmelisin canım tatilde de kilo vereceğim diyerek gittin unutma , güveniyoruzKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
kaç yıldır kk dayım ben kovulan görmedim , Zuhal abla kararlı olunca gel diye uyardı çünkü oncesin de de hafta içindeki menülerin kötüydu ve diğer üyeler kötü etkilendiğini belirtmişti ... Deneme süresi bunun için var canımBen kovuldum bu gruptan sanırım gözden kaçırmışsın
yok canım ama testte birşey çıkmadı mevsimsel gecikme galibaafiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin bende çok takıntılıyimdr bitti diye çıkamam temizlediğim odadan örtü yamuk olmuş yok perde eşit durmuyor derken akşami ediyorum bende oda oda yaparım temizliği havalar düzelse bi yün isim kalmıştı ama yikayamadim malesef
afiyet olsun canım
aynen olabilir canım saolasin
geçmiş olsun canım regl geldi mi senin canım
afiyet olsun canım
hg kızlar formu doldurursanz sizi tanırız
Wuhuuuu ne ettin kiz afiyet olsun
güzel menü afiyet olsunMenüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz
Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
akşamki poğaça olmasa iyiymişMenüm
9.00 sade Türk kahvesi
11.00
İki yumurta haşlama
İki kaşık biber ezmesi
İki dilim tb ekmeği
Bir bardak çay
14.00 sade Türk kahvesi
15.30
Bir elma
İki kuru kayısı kompostosu
İçine bir küçük muz
19.00
Bir kase mercimek çorba
Bir minik peynirli poaça
3 lt su herkese afiyet olsun
ilk gün için gayet iyi canımBugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
afıyet olsun canımGünaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
Hosbuldum tskler Insallah böyle devam giderikiniz de aramıza hoşgeldiniz , kararlı oldugunuzu hissediyorum hadi bakalım gitsin kilolar
kesinlikle telafi etmelisin canım tatilde de kilo vereceğim diyerek gittin unutma , güveniyoruz
kaç yıldır kk dayım ben kovulan görmedim , Zuhal abla kararlı olunca gel diye uyardı çünkü oncesin de de hafta içindeki menülerin kötüydu ve diğer üyeler kötü etkilendiğini belirtmişti ... Deneme süresi bunun için var canım
yok canım ama testte birşey çıkmadı mevsimsel gecikme galiba
güzel menü afiyet olsun
akşamki poğaça olmasa iyiymiş
ilk gün için gayet iyi canım
Ohh cok guzel canım ıyı tatıllercanım bende normalde gecelik giyemem ama doğum ve sezeryan sonrası en rahat gecelik oluyor. Sabahlıklı bir lohusa takımı al. Geçen yıl ben civil internet sitesinden Pierre Cardin sabahlık gecelik ve pijama takımını almıştım, fiyatlar indirimliydi epey ... takımını giymedim bile, gecelik giydim.
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan....
Tavsiyem dikkat edin bende bel fıtığı var bacağıma vurdumu ölüyorum birde boyun fıtığı başlangıcı var. Sağlık çok önemli gittimi geri gelmiyor.Çok iş yapıp zorlayınca hep batıyor benim ama hiç aklıma fıtık gelmemişti canım zorlama kaynalı olacağını düşünüyordum hiç tahammülüm yok dağınıklığa pisliğe inan bide bu günlere bölmüş halim cuma günü yatak odasını yapmıştım dün mutfak bugün salona girecektim küçük oda ile ama yok kalkamıyorum işte yarın da sabahtan okulda bi toplantı var yeni dönem için bi etkinliğin sorumluluğu bende malum okul açılışı öne çekilince toplantılarını haziranda yapmaya başladık ondan bugün toplanayım yarın işe gitmem lazım izin alamam almamalıyım yani bu arada yayla hayatı mis valla bir de denize de çok uzak değilmiş süper olur gerçekten iyi dinlen canım bol bol
Basta bende oyleydum kuzum kım ne yazmıs falan derken karıstırıp yetısemıyordum olsunHerkese merhabalar, gün sonunda menümü yazıcam inş.
Sorunum msj lardq yetişemiyorum size kaçırdığım olursa kusuruma bakmayın.
Hastaneden mavi önlük veriyorlar ben onla rahat edemem diye basit bir gecelik aldım sancı odasında onla bekledimAy dun alintilayip unutmusum :)
Haftaya daha iyi olur insallah
Abla esin gelmis dun gozun aydin napiyorsn iyimisiniz
Aynen cnm haklisin dun bebisin cantayi hazirladim bitek isimli takimi eksik oda gelmedi daha bu ara da kendimkini hazirlicam insallah ek olark 1 pijama takimi daha alcm bendede bi o eksik bakalm :)
Bu arada gecelik almak gerekirmi acaba ben pek rahat edemiyorm gecelikle almadim ama bazisi dogumu onla yapiyorsn falan yazmis nette alsammiki
Iyi tatiller cnm nekadar kalicaksiniz ne guzel serin serindir oralar keske benimde serin biyerlere gitme imkanim olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?