Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Son ara olmasa çok iyi olacaktı, afiyet olsun canım

Nereye gittiniz tatile?

afıyet olsun canım
merhaba canım hosgeldın
merhaba arkadasım hosgeldın
afıyet olsun canım son arayı yemeseymış keske ama zaten farkındasın uzun surelı aclık ınsanın gozunu donduruyor malesef
Evet canım ara öğünleri atlamamak lazım

gecmış olsun canım paşaya
Afiyet olsun canım
sagol tatlım
sagol kızum
Afiyet olsun canım
sagol canım
Menüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği

Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz

Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
merhaba Nazlı hpsgeldın ben Hatıce 28 yasın 3 kız annesıyım canım ınş en kısa zamanda hedefıne ulasırsın
afıyet 7lsun canım
afıyet olsun canım
gecmış olsun canım

Geçmiş olsun dinlen kötü olmuş

saol canım hepimize ama gece belimin batmasından uyuyamadım resmen yürüdükçe sol kalçamdan battı sürekli belim
Canım sen dün çok iş yaptın, dikkat et kendine, işleri günlere böl...sol bacağın kalçadan batma yapması bel fıtığı başlangıç belirtisi...zorlama kendini

kahvaltıyı bende seviyorum aslinda ya iyi olmuş canım
hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var fazla kilon yok hedefe sağlam ilerlersin insAllah
tmm ablacım

Afiyet olsun canım gayet güzel
Hosbuldum cok sagolun Insallah hep beraber hedeflerimizr ulasirirz

Hosbuldum sagol

Hosbuldum sagol memnun oldum hatice. Insallah hep birlikte

Gunaydinnnn kizlar

Mutlu haftasonlari herkese

Bu hafta 4.olmusuz malesef

Umarim haftaya daha iyi olur
Bunun icin simdiden onleminizi alin
Pazartesiye eksiyle baslamak buyuk avantaj

Ay dun alintilayip unutmusum :)
Haftaya daha iyi olur insallah

Abla esin gelmis dun gozun aydin napiyorsn iyimisiniz
Çantayı hazırla canim geç bile kalmışsın 38 den sonra bekle her an gelebilir
Ama benim gibi 40da geçebilir

Aynen cnm haklisin dun bebisin cantayi hazirladim bitek isimli takimi eksik oda gelmedi daha bu ara da kendimkini hazirlicam insallah ek olark 1 pijama takimi daha alcm bendede bi o eksik bakalm :)

Bu arada gecelik almak gerekirmi acaba ben pek rahat edemiyorm gecelikle almadim ama bazisi dogumu onla yapiyorsn falan yazmis nette alsammiki

Yaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...

Iyi tatiller cnm nekadar kalicaksiniz ne guzel serin serindir oralar keske benimde serin biyerlere gitme imkanim olsa

Gunaydin cnm
Cok grcmis olsun insallah butun ameliyatlariniz olumlu sonuclanir :)

Günaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla

Gunaydin cnm afiyet olsun :)

Günaydın herkese

Gunaydin canim :)

Bu arada gecelik almak gerekirmi acaba ben pek rahat edemiyorm gecelikle almadim ama bazisi dogumu onla yapiyorsn falan yazmis nette alsammiki
canım bende normalde gecelik giyemem ama doğum ve sezeryan sonrası en rahat gecelik oluyor. Sabahlıklı bir lohusa takımı al. Geçen yıl ben civil internet sitesinden Pierre Cardin sabahlık gecelik ve pijama takımını almıştım, fiyatlar indirimliydi epey ... takımını giymedim bile, gecelik giydim.
Iyi tatiller cnm nekadar kalicaksiniz ne guzel serin serindir oralar keske benimde serin biyerlere gitme imkanim olsa
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…