- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.541
Son ara olmasa çok iyi olacaktı, afiyet olsun canımKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
Evet canım yok artık bugün çok kararlıyım dikkat edicem. Kıbrısa geldik canımSon ara olmasa çok iyi olacaktı, afiyet olsun canım
Nereye gittiniz tatile?
Evet canım ara öğünleri atlamamak lazımafıyet olsun canım
merhaba canım hosgeldın
merhaba arkadasım hosgeldın
afıyet olsun canım son arayı yemeseymış keske ama zaten farkındasın uzun surelı aclık ınsanın gozunu donduruyor malesef
gecmış olsun canım paşayaSlm kızlar bugün öğleye kadar oğlumun karnı ağrıyordu gece üstünü hep açıyor usuttu galiba öğleden sonra toparladı ben de o duzelince iki odanın cami perdesi duvarları kapısı derken akşam oldu zaten :)
sagol tatlımAfiyet olsun canım
sagol kızumafiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin bende çok takıntılıyimdr bitti diye çıkamam temizlediğim odadan örtü yamuk olmuş yok perde eşit durmuyor derken akşami ediyorum bende oda oda yaparım temizliği havalar düzelse bi yün isim kalmıştı ama yikayamadim malesef
afiyet olsun canım
aynen olabilir canım saolasin
geçmiş olsun canım regl geldi mi senin canım
afiyet olsun canım
hg kızlar formu doldurursanz sizi tanırız
Wuhuuuu ne ettin kiz afiyet olsun
sagol canımAfiyet olsun canım
afıyet olsun canımMenüm
Sabah
İki üç lokma menemen
3 tane zeytin
Kk peynir
Domates, Salatalık
1 dilim tb ekmeği
Arada
3 Malta eriği
2 vişne
2 dilim karpuz
Akşam
Bı çay
Bi yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 litre su
afıyet olsun canımMenüm
9.00 sade Türk kahvesi
11.00
İki yumurta haşlama
İki kaşık biber ezmesi
İki dilim tb ekmeği
Bir bardak çay
14.00 sade Türk kahvesi
15.30
Bir elma
İki kuru kayısı kompostosu
İçine bir küçük muz
19.00
Bir kase mercimek çorba
Bir minik peynirli poaça
3 lt su herkese afiyet olsun
merhaba Nazlı hpsgeldın ben Hatıce 28 yasın 3 kız annesıyım canım ınş en kısa zamanda hedefıne ulasırsınAdı: NAZLI
Yaşı: 30
Evli/bekar: EVLI
Çocuk/yaşları: 2, 4 VE 1,5 YAŞINDALAR
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: SATIŞ ELEMANI, TÜRKÇEDE SANIRIM ÖYLE
Şu anda çalışıyomusun: HAYIR
Boy: 1.60
Kilo: 66
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : YARIŞMADIM
Kilo alma nedeniniz : GECE YEMESi VE ABUR CUBURLAR
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
afıyet 7lsun canımBugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
afıyet olsun canımGünaydın kızlar dün yoğunluktan menümü yazmayı unutmuşum, şimdiye paylaşayım
09:00=== 4 yk menemen
25 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 yk yeşil fasulye
2 yk menemen
1 kase yoğurt
Su 2 lt
gecmış olsun canımGünaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
Geçmiş olsun dinlen kötü olmuşsaol canım hepimize ama gece belimin batmasından uyuyamadım resmen yürüdükçe sol kalçamdan battı sürekli belim
Hoşgeldin aramıza canım
ah ah keşke ööyle imkanlarım olsa ya ne kadar güzel yanıyoruz İzmir'de hoş daha bizim seminerlerde bitmedi
Canım sen dün çok iş yaptın, dikkat et kendine, işleri günlere böl...sol bacağın kalçadan batma yapması bel fıtığı başlangıç belirtisi...zorlama kendinisaol canım hepimize ama gece belimin batmasından uyuyamadım resmen yürüdükçe sol kalçamdan battı sürekli belim
Hosbuldum cok sagolun Insallah hep beraber hedeflerimizr ulasirirzkahvaltıyı bende seviyorum aslinda ya iyi olmuş canım
hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var fazla kilon yok hedefe sağlam ilerlersin insAllah
tmm ablacım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Hosbuldum sagolsaol canım hepimize ama gece belimin batmasından uyuyamadım resmen yürüdükçe sol kalçamdan battı sürekli belim
Hoşgeldin aramıza canım
ah ah keşke ööyle imkanlarım olsa ya ne kadar güzel yanıyoruz İzmir'de hoş daha bizim seminerlerde bitmedi
Hosbuldum sagolun insallahHoşgeldin Nazlı , inşaallah burada hep birlikte el ele fazlalıklarımızdan kurtulacağız.
Hosbuldum sagol memnun oldum hatice. Insallah hep birliktegecmış olsun canım paşaya
sagol tatlım
sagol kızum
sagol canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
merhaba Nazlı hpsgeldın ben Hatıce 28 yasın 3 kız annesıyım canım ınş en kısa zamanda hedefıne ulasırsın
afıyet 7lsun canım
afıyet olsun canım
gecmış olsun canım
Gunaydinnnn kizlar
Mutlu haftasonlari herkese
Bu hafta 4.olmusuz malesef
Umarim haftaya daha iyi olur
Bunun icin simdiden onleminizi alin
Pazartesiye eksiyle baslamak buyuk avantaj
Çantayı hazırla canim geç bile kalmışsın 38 den sonra bekle her an gelebilir
Ama benim gibi 40da geçebilir
Yaylaya göçtük canım, buzdolabını ve gıda dolabını yerleştirdim, bi çay yapıp içtik...
Gunaydin cnmGünaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
Günaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
Günaydın herkese
ozlemcım hosgeldın canım bu mesajda sana cevap yazmıstım ama bı yanlıslık olmusmerhaba canım ben Hatıce 28 yasındayım 3 tane kızım var kılo hepımızın derdı ama burda hep bırlıkte hedeflerımıze ulasacagız
canım bende normalde gecelik giyemem ama doğum ve sezeryan sonrası en rahat gecelik oluyor. Sabahlıklı bir lohusa takımı al. Geçen yıl ben civil internet sitesinden Pierre Cardin sabahlık gecelik ve pijama takımını almıştım, fiyatlar indirimliydi epey ... takımını giymedim bile, gecelik giydim.Bu arada gecelik almak gerekirmi acaba ben pek rahat edemiyorm gecelikle almadim ama bazisi dogumu onla yapiyorsn falan yazmis nette alsammiki
Okullar açılana kadar buradayız, tabi burdan deniz 10 km olduğu için haftada 2-3 denize ineriz, arada bir de yemeğe, gezmeye felan....Iyi tatiller cnm nekadar kalicaksiniz ne guzel serin serindir oralar keske benimde serin biyerlere gitme imkanim olsa
Ne kızartması kız diyette...lapa ile verdiğin 1 kg yi geri mi almak istiyorsunGünaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?