- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.521
Evet canım haklısın şuan artık açlıktan midem bulanıyor en iyisi uyumak. Herkese iyi gecelerAma dikkat etmelisin her istedigimizi yersek her istedigimizi giyemeyiz
Öyle kuzum hazırlıklar için dışarıdaydık gelince de market alışverişi yaptık geç olucak diye kahvaltılık hazırlıyalım dedi eşim bizde öyle yaptık bana kalırsa hergün karpuz peynir yıcem
hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var fazla kilon yok hedefe sağlam ilerlersin insAllahAdı: NAZLI
Yaşı: 30
Evli/bekar: EVLI
Çocuk/yaşları: 2, 4 VE 1,5 YAŞINDALAR
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: SATIŞ ELEMANI, TÜRKÇEDE SANIRIM ÖYLE
Şu anda çalışıyomusun: HAYIR
Boy: 1.60
Kilo: 66
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : YARIŞMADIM
Kilo alma nedeniniz : GECE YEMESi VE ABUR CUBURLAR
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
tmm ablacımEvet cnm
arkadasin dedigi gibi kararli olunca gel dedim :))
Afiyet olsun canım gayet güzelBugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
hg cnm ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla kilo hedefine ulaşırsn umarımAdı:Ozlem
Yaşı:35
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:2
Emziriyormusun:hayir
Meslekgretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:170
Kilo:99
Hedef:ilk hedef 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :dogum(80 kilo ile hamile kaldim)
Bize kısaca kendini anlatırmısın:yıllarca kiloları ile mücadele eden biri oldum.universiteye kadar kilom 68 'di.sonra hızlı bir şekilde kilo aldım.
Koşu bandı yürüyüşü dışındaki yürüyüşlerle kilo vermedim hiç canım, okullar açılana kadar buradayız.canım onu kendine niye yük ediyorsun çok mu kalacaksınız ,yurume imkanın yok mu
Baca yok evde, yaylalık diye baca yapılmamışodun sobası yok mu kuzine filan , rakım yüksek olunca sis ve çise bile ciddi soğuk yaratıyor ki ülke geneli zaten bir soğuk bu sene
Gel canım beklerim.Beni de alsana yanına İzmir çok sıcak
Hoş bulduk canim.insallah hedeflerimize ulasirizhg cnm ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla kilo hedefine ulaşırsn umarım
Hoş bulduk canim.insallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.7 kiloyu ne kadar zamanda verdinizA Askguzeldir hoşgeldin canım, ben Niran, 3 çocuk annesi, 36 yaşında, öğretmenim. Kilo verme surüvenime takımda 82 (takımdan önce 85) ile başladım, şimdi 75 lerdeyim. Burada hep birlikte hedefimize ulaşacağız inşaallah.
Nisanin başından bu yana canım. Aslında Ramazan Bayramı'ndan önce 75 idim ama Bayram da dikkat etmeyip 2 kilo alınca 3-4 hafta kaybım olduHoş bulduk canim.insallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz
afiyet olsun canımGünaydın kızlar dün yoğunluktan menümü yazmayı unutmuşum, şimdiye paylaşayım
09:00=== 4 yk menemen
25 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 yk yeşil fasulye
2 yk menemen
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Günaydın canım cok geçmiş olsunGünaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
Allah kolaylık versin bende çok takıntılıyimdr bitti diye çıkamam temizlediğim odadan örtü yamuk olmuş yok perde eşit durmuyor derken akşami ediyorum bende oda oda yaparım temizliği havalar düzelse bi yün isim kalmıştı ama yikayamadim malesef
Adı: NAZLI
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
Gel canım beklerim.
afıyet olsun canımMenü
Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz
Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği
Su: 3 lt olmuştur
merhaba canım hosgeldınMerhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
merhaba arkadasım hosgeldınMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
afıyet olsun canım son arayı yemeseymış keske ama zaten farkındasın uzun surelı aclık ınsanın gozunu donduruyor malesefKızlar menüm bugün çok kötüydü. İlk gün olduğu için gözüm döndü kusura bakmayın. Yarın telafi Ederim inşallah
Sabah 08.00 1/2 simit
Öğle 12.30 6 kaşık etli türlü
Akşam 20.00 6 kaşık etli türlü
2 çatal et sote
4 yk pirinç pilav
Ara 1 çatal karpuz
1 çatal kavun
1 şekerpare tatlısı
1 çatal havuçlu kek
2 combo bisküvi
Öğle yemeğinden sonra 3 saat yüzdüm =180 puan @Pnrrr-20 arada bişey yemedim snakebardan yemek istemedim güya diyetteyim diye akşama ne yiyeceğimi şaşırdım. Söz yarın telafi edeceğim.
Su 3,5 olmuştur
Hoşgeldin Nazlı , inşaallah burada hep birlikte el ele fazlalıklarımızdan kurtulacağız.Adı: NAZLI
Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntılarınızdan en kısa zamanda kurtulursunuz.Günaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?