Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kahvaltıyı bende seviyorum aslinda ya iyi olmuş canım
hg canım ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var fazla kilon yok hedefe sağlam ilerlersin insAllah
Evet cnm
arkadasin dedigi gibi kararli olunca gel dedim :))
tmm ablacım
Afiyet olsun canım gayet güzel

hg cnm ben Hafize 25 yaşındayım 4 bucuk yaşında kizim var sağlıkla kilo hedefine ulaşırsn umarım

Hoş bulduk canim.insallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz

Hoş bulduk canim.insallah en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız.7 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz
Nisanin başından bu yana canım. Aslında Ramazan Bayramı'ndan önce 75 idim ama Bayram da dikkat etmeyip 2 kilo alınca 3-4 hafta kaybım oldu

Günaydınlaaaarr

Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah

Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız

afiyet olsun canım
Günaydın canım cok geçmiş olsun

saol canım hepimize ama gece belimin batmasından uyuyamadım resmen yürüdükçe sol kalçamdan battı sürekli belim

Hoşgeldin aramıza canım

Gel canım beklerim.

ah ah keşke ööyle imkanlarım olsa ya ne kadar güzel yanıyoruz İzmir'de hoş daha bizim seminerlerde bitmedi

Menü

Sabah(10:30)
1.5 yumurtadan 1 kk peynirle omlet
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 ceviz

Aksam(18:00)
2 YK pilav
Salata
4 YK patlıcan yemeği

Su: 3 lt olmuştur
afıyet olsun canım
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
merhaba canım hosgeldın
Merhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
merhaba arkadasım hosgeldın
afıyet olsun canım son arayı yemeseymış keske ama zaten farkındasın uzun surelı aclık ınsanın gozunu donduruyor malesef

Hoşgeldin Nazlı , inşaallah burada hep birlikte el ele fazlalıklarımızdan kurtulacağız.

Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntılarınızdan en kısa zamanda kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…