- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.581
Kesinlikle haklısın poni suyunu çıkarmış zaten pikniğe gitmis daha ne çıkıyor dışarıSlmm kızlar. Tartı takıldı bn gene sabitim niye böyle gerçi 3te uyudum çok düzensizim migren ve sinüzit birleşti kafamı tutamıyorm 3 gündür. eşimnde okul aktiviteleri bitmiyo piknikler düğünler vs. Eşimin düşüncesiz bi arkadaşı var o çağırıyo her gün eşimi gel oturalım diye dün gene çağırdı eşim piknikten geldikten sonra onun yanına gitti sinir oldum ya karışmam hiç bi yere gitmesine ama insan düşünür ya bu kadın o halde iki çocukla napıyo diye ki büyük kızım çok yoruyor sürekli ilgi ve oyun istiyor. Eşime kırgınım geleli beri pek konuşmuyorum. Tamam gelince ev işlerini yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama bi anlamıyo yok gurbette olmasam anneme giderdim o beni böyle garip bırakmazdıBeyefendi hiç bişy olmamış gibi devam ediyo ben mi abartıyorum kızlar ya. Bir sürü çikolata yiyip mutlu olmak istiyorm anlıkta olsa moralim çok bozuk
Tavsiyem dikkat edin bende bel fıtığı var bacağıma vurdumu ölüyorum birde boyun fıtığı başlangıcı var. Sağlık çok önemli gittimi geri gelmiyor.
Hastaneden mavi önlük veriyorlar ben onla rahat edemem diye basit bir gecelik aldım sancı odasında onla bekledim
Olsada olur olmasada olur yani
Kilot bezler varya debentti zannersem ama onlardan kesin al müthiş rahatlık ilk yoğun olan kanamayı dışarı taşırmiyor giyimi kolay rahatsizda etmiyor okadar fazla aklında bulunsun
en güzeli aslında en azındn bişeyler yapmayı öğrenirler belki var ya yeni gelen havadan mı sudan mı nedir çok rahat geliyor ana baba uğraşsa bile olmayabiliyor yani birgün bi kek ister yapmazsın o oyun için kullandığı interneti belki birazda ek tarifine bakmakla geçirirKesinlikle haklısın poni suyunu çıkarmış zaten pikniğe gitmis daha ne çıkıyor dışarı
Sende o yokken kizlarinla ilgilen gelince yapsın evdeki işleri..
Evdekiler benide deli ediyor bazen helede oğlum istiyorki sadece yiyim iciyim PC oyniyim
Onlar için dün pizza yapıyorum 3 tepsi yaptım kalkıp bı salonu odayı toparliyim demiyorlar söylüyorum da biraz sonra yapicam diyip diyip durdu
Dedim bundan sonra kesinlikle sizin için mutfakta ugrasmiycam yapicam kabağı bamyayi yiyin durun
Afiyet olsun canım, seminerden sonra sabahlara ekleyeceğimMenümü yazayım unutmadan yine
Sabah(9.30)
3 yemek kaşığı menemen
3 lokma kekikli eritilmiş kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
domates-acur
Ara(12.30)
2 malta eriği
1 küçük şeftali
Akşam(16.45)
2 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası
domates-soğanHandandandan soğan yerken sen geldin aklıma
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
Saatlerinide yazarsan daha iyi olur canim agiyet olsun bugünlük dondurmayi görmüyorumBugünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı :
1 yumurta
5 zeytin
Paprika
Salatalık
Beyaz peynir ve kaşar
Yeşil çay
Ara :
Kiraz yedim
Kahve içtim
Biliyorum iyi yapmadım ama bi ufak dondurma yedim
Akşam :
Salata
3 köfte
Ardından kahve
Ve ilk günler olduğu için
Midem kazındı biraz havuç ve grisini yedim birtane
Maydanozlu, salatalık ve limonlu detoks suyum var gün boyu içtiğim
Ilk sayfada yazanlari kabul ediyorum demen yeterli canim ki demissin zatrnKuralları kabul ettim yerini goremedim
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar dün yoğunluktan menümü yazmayı unutmuşum, şimdiye paylaşayım
09:00=== 4 yk menemen
25 adet siyah zeytin
Domates, salatalık, biber
15:00=== 2 yk yeşil fasulye
2 yk menemen
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Gecmis olsun tugcecim hayirlisiyla atlatin insGünaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
Aferin kiz sanaGünaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
Kullandim abla sonrasida denize filan gidince ancak geldimGunaydinnnnnn
Iyi pazarlar
Istanbuldakiler oy kullanmayi unutmayin
Burasida oyle kuzum yaaayyyyy anacım hava çok sıcak yetişinnnnnnnnnn
Afiyet olsun canimBen bu ara hep unutuyorum şu menü yazmayı durun dünü yazayım
Sabah(10.30)
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday ekmek
salatalık domates roka
1 kk kadar peynir
4 yeşil zeytin
Akşam(19.00)
2 şer adet ızgara köfte ve tavuk göğüs
Yanında ızgara biber domates soğan
1 bardak ayran
Hosgeldin tatlim alisana kadar olurHerkese merhabalar, gün sonunda menümü yazıcam inş.
Sorunum msj lardq yetişemiyorum size kaçırdığım olursa kusuruma bakmayın.
Menuyu alalim canimYa kızlar benim dün çöp oldu
İştah patlaması yaşadım bugün toparladım ama
Dünkü yemem 1 hafta uğraşmama sebeb olacak off ki off
Sabah 11.. Yumurtalı patates ( tavayı 6 ya bölmğştük 2sini ben yedim.). 3 patatesi haşladım 2 yumurta ile karıştırdım az birşey kaşar serpti.. Pişirdim.. Fırında yapmaya üşendim =) 1 tk yağ altına sürmüştüm..
2 dilim domates
2dilim salatalık
1 ince dilim kaşar
2 dilim füme.
1tane zeytin
Ara 3. 1 muz
Az süt
2yk yulaf
Akşam 5
Diyetisyen tarifi kısır. Bol sebzeli
bir tabak.. Öyle bir doydum ki ölcem sandım
09:00=== 2 yk soğanlı yumurta
2 kk peynir
10 adet siyah zeytin
3 lokma (pide ile) tahinli pekmez
Domates, salatalık, biber
16:00=== 4 yk bamya yemeği
2 kase cacık
2 küçük kuru soğan
Su 1 lt ( hava buz gibi, şu içilmiyor maalesef) Belki 2 ye tamamlarim..
Afiyet olsun kizlarMenümü yazayım unutmadan yine
Sabah(9.30)
3 yemek kaşığı menemen
3 lokma kekikli eritilmiş kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
domates-acur
Ara(12.30)
2 malta eriği
1 küçük şeftali
Akşam(16.45)
2 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası
domates-soğanHandandandan soğan yerken sen geldin aklıma
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık
Tatlim yedikten sonra tum gun yediklerini sporunu ve ictigin su miktarini yazacaksin yediklerinin saatiylr beraberMaydonoz kuru sabah 10 .30
Kahvaltı
2 yumurta üzerine keş peyniri serptim
1 dilim peynir
4 zeytin
3 ceviz
Yarım bağ semiz otu
Akşam yemeğini birazdan yiyecem.tavuk pişirdim teflonda ağzı kapalı.ama bebeğime ilgilenirken baya kızarmış.kizartma gibi olmuş kac tane yesem bilemedim.yanina yoğurt salata düşünüyorum.tam buğday ekmegin kalmamış ekmek yok bugun
Gunluk menu mecburi canimBu arada küçük bebegi olanlara tolerans var mi.6 aylık kizim var.emzirmiyorum(kesildi).cok mızmız dış çıkarıyor.yazmayi unutursam diskalifiye olmak istemem
Pnrrr-12 canım doğumu hastane kıyafeti ile yapıyorsun normalde olsa sezeryanda aynı , pijama serezyanda idela dikise denk gelmiyor gecelik normal doğumda çünkü dikiş olursa alttan olacak pijama ile zor olur ben bir takım gecelik bir takımda pijama almıştım sonra da evde de kullanıyorsun ikisi de emzirmeye uygun olsun düğmeli zaten doğum için olanlar genelde öyle oluyor , içini gösterme olayına dikkat et çok incecik olmasın üstüne sabahlik hiç kullanmadım çok ince almadığım için zaten yaz günü patlarsin
canım benim ya Allah sana sabır versin abimin eşi de işte 7.ayı bitti duramıyor sıcaklarda resmenneden herese hamile olduğu yaz sıcak geliyormuş anladım diyor
Hastaneden mavi önlük veriyorlar ben onla rahat edemem diye basit bir gecelik aldım sancı odasında onla bekledim
Olsada olur olmasada olur yani
Kilot bezler varya debentti zannersem ama onlardan kesin al müthiş rahatlık ilk yoğun olan kanamayı dışarı taşırmiyor giyimi kolay rahatsizda etmiyor okadar fazla aklında bulunsun
Canım bu takım genellikle emzikli ve bebeklilerin yarıştığı takım, unutmamaya çalış bildirimlerini.Bu arada küçük bebegi olanlara tolerans var mi.6 aylık kizim var.emzirmiyorum(kesildi).cok mızmız dış çıkarıyor.yazmayi unutursam diskalifiye olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?