Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kesinlikle haklısın poni suyunu çıkarmış zaten pikniğe gitmis daha ne çıkıyor dışarı
Sende o yokken kizlarinla ilgilen gelince yapsın evdeki işleri..
Evdekiler benide deli ediyor bazen helede oğlum istiyorki sadece yiyim iciyim PC oyniyim
Onlar için dün pizza yapıyorum 3 tepsi yaptım kalkıp bı salonu odayı toparliyim demiyorlar söylüyorum da biraz sonra yapicam diyip diyip durdu
Dedim bundan sonra kesinlikle sizin için mutfakta ugrasmiycam yapicam kabağı bamyayi yiyin durun

Tavsiyem dikkat edin bende bel fıtığı var bacağıma vurdumu ölüyorum birde boyun fıtığı başlangıcı var. Sağlık çok önemli gittimi geri gelmiyor.

Bende boyun fıtığı var zaten uzun zamandır ama hiç bel fıtığı aklıma gelmemişti yani sadece zorladığım zamanlarda ortaya çıktığı için belki de gelmedi aklıma saol bu arada dikkat edeceğim

Depend külot bez bizde aldık geçenlerde abimin eşine birde ekstradan lohusa pedleri var onlardan aldık bakalım rahat oluyor dediler göreceğiz

en güzeli aslında en azındn bişeyler yapmayı öğrenirler belki var ya yeni gelen havadan mı sudan mı nedir çok rahat geliyor ana baba uğraşsa bile olmayabiliyor yani birgün bi kek ister yapmazsın o oyun için kullandığı interneti belki birazda ek tarifine bakmakla geçirir

Sabah 11.. Yumurtalı patates ( tavayı 6 ya bölmğştük 2sini ben yedim.). 3 patatesi haşladım 2 yumurta ile karıştırdım az birşey kaşar serpti.. Pişirdim.. Fırında yapmaya üşendim =) 1 tk yağ altına sürmüştüm..

2 dilim domates
2dilim salatalık
1 ince dilim kaşar
2 dilim füme.
1tane zeytin

Ara 3. 1 muz
Az süt
2yk yulaf

Akşam 5
Diyetisyen tarifi kısır. Bol sebzeli
bir tabak.. Öyle bir doydum ki ölcem sandım

Menümü yazayım unutmadan yine

Sabah(9.30)

3 yemek kaşığı menemen
3 lokma kekikli eritilmiş kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
domates-acur

Ara(12.30)

2 malta eriği
1 küçük şeftali

Akşam(16.45)

2 yemek kaşığı haşlanmış börülce salatası
domates-soğan Handandandan soğan yerken sen geldin aklıma
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase cacık

Afiyet olsun canım, seminerden sonra sabahlara ekleyeceğim

Saatlerinide yazarsan daha iyi olur canim agiyet olsun bugünlük dondurmayi görmüyorum
Kuralları kabul ettim yerini goremedim
Ilk sayfada yazanlari kabul ediyorum demen yeterli canim ki demissin zatrn
Afiyet olsun canim
Gecmis olsun tugcecim hayirlisiyla atlatin ins
Günaydınn.. Gece canım patates kızartması istedi yat uyu kızım dedim sabaha ne kaldı =) şimdi fırına atıcam valla
Aferin kiz sana
Gunaydinnnnnn

Iyi pazarlar

Istanbuldakiler oy kullanmayi unutmayin
Kullandim abla sonrasida denize filan gidince ancak geldim
ayyyyy anacım hava çok sıcak yetişinnnnnnnnnn
Burasida oyle kuzum yaa
Afiyet olsun canim
Herkese merhabalar, gün sonunda menümü yazıcam inş.

Sorunum msj lardq yetişemiyorum size kaçırdığım olursa kusuruma bakmayın.
Hosgeldin tatlim alisana kadar olur
Ya kızlar benim dün çöp oldu
İştah patlaması yaşadım bugün toparladım ama
Dünkü yemem 1 hafta uğraşmama sebeb olacak off ki off
Menuyu alalim canim
Afiyet olsun kizlar

Maydonoz kuru sabah 10 .30
Kahvaltı
2 yumurta üzerine keş peyniri serptim
1 dilim peynir
4 zeytin
3 ceviz
Yarım bağ semiz otu
Akşam yemeğini birazdan yiyecem.tavuk pişirdim teflonda ağzı kapalı.ama bebeğime ilgilenirken baya kızarmış.kizartma gibi olmuş kac tane yesem bilemedim.yanina yoğurt salata düşünüyorum.tam buğday ekmegin kalmamış ekmek yok bugun

Tatlim yedikten sonra tum gun yediklerini sporunu ve ictigin su miktarini yazacaksin yediklerinin saatiylr beraber

Cok sagol cnm boyle tecrube etmis kisilerden duyunca iyi oluyor ben bi takim aldm lohusa diye dugmeli zaten bide gecelik bakaym ozaman. Sbahlikli aldim muhtemelen bu sicaklarda kullanmam ama olsun artik

canım benim ya Allah sana sabır versin abimin eşi de işte 7.ayı bitti duramıyor sıcaklarda resmen neden herese hamile olduğu yaz sıcak geliyormuş anladım diyor

Ayy sorma cnm ben normalde bukadar terledigmi hic bilmem resmen disari cikasim gelmiyor evde de durum farkli degil ama idare ediyor gene vantilatorle ayrilamiyoruz zaten

Sagol cnm bende bi gecelik bakicam nolur olmaz bulunsun dedigin gbi :) bu arada depent aldim evt zaten bayadir arasdiriyorm hastane cantasina neler koymus millet diye kendim bi fikrim olmayinca ilk oldugu icin

Bu arada küçük bebegi olanlara tolerans var mi.6 aylık kizim var.emzirmiyorum(kesildi).cok mızmız dış çıkarıyor.yazmayi unutursam diskalifiye olmak istemem
Canım bu takım genellikle emzikli ve bebeklilerin yarıştığı takım, unutmamaya çalış bildirimlerini.

Benim bebeğimde 1 yaşını yeni doldurdu

Sabah maydonoz kürü 10.30
Kahvaltı 11
2 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
3 ceviz
Yarım bağ semiz otu
Akşam 18.00
6 küçük baget tavuk
1 kase yoğurt
1 soğan salatası
Yarım bağ maydonoz
Gün icinde pek su içemedim basim ağrıdı eşim bebeğinmzle ilgilendi uyudum.
Akşam sporu bizimkiler denizde gelecekler birazdan 8.30 gibi 1 saat eliptik bisikletimi süreceğim.hergun ya yürüyüş yada eliptik yapıyorum.bunu önceden yazdım bebeğim fırsat vermezse diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…