- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.741
Çok iyimiş tebriklerBildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Iki gün dikkat edince direk eksiye düştüm
Tesekkur ederim tatlimÇok iyimiş tebrikler
genel olarak uyuyorum cnm bqzen kaçamak oluyorKızlar bende gitsem mi diyorum ya yapamam uygulayamam diye hep erteledim. Siz nasıl uyuyormuşsunuz verilen listeye
aynen öyle cnm malesef uzuuuun bi sure olmaz dedigim gibi evime hic girmez bile gazli icecekk benim dun malesed olduGeçmiş olsun canım turuncu içecekler mide yanması yapıyor.
ben yün yastık kullandm cnm kucukken battaniye kullandm su an elyaf yorgan kullanıyorum büyüdüğü içinGunaydin kizlarrr
Siz deneyimli Annelere bi sorum daha olucak :)
Ben yastık yorgan nevresim takımı alicaktim oncelikle ilk 1 sene falan kullanmak iyi degil yorganda bogulma tehlikesi yaratir yazın pike, kisinda battaniye tarzi mi kullanmaliyim acaba. Ve yastik icinde pamuk mu kaz tuyu mu yoksa yunmu en iyi secim olur. Alerjisi olursa kaz tuyu veya yun dokunabillir diyorlar
toparlatsn cumaya insAllah cnmgünaydın hanımlar
kontrol tartısı
60.2
+600
küfür edecem şimdi komple atacaklar beni kk dan
çok acayip moralim bozuldu yaaaa offffff offf
tebrikler cnmCuma
69.700
Pazartesi
69.200
-500
tebriklerCuma
78
Pazartesı
77:5
-500
Tebrikler canımBende yeni başladım ama yazmam gerekirmi
66 dan 55,5 olmuşum -500
aynen öyle kuzumOnun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canim
Ins tatlim
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizde
Gunaydin pinarcim
Bence pamuk canim
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzum
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli ya
Tebrikler kizlar
ödem oluşuyor demek ki cnm muhtemelen hemrn vücudunda tebriklerBildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Tskler cnmKilo verenleri tebrik ediyorum. Umarım çok güzel eksiler görür ve hedeflerimize ulaşırız
Pek odem sorunu yasamam bi gecenlerde yaşamıştım onu attim suan sanirim kuzum ay cumaya kadar 56 görsem keskeödem oluşuyor demek ki cnm muhtemelen hemrn vücudunda tebrikler
Tskler cnm
Tebrikler canim artıyı atmışsınPazartesi bildirimim
Cuma: 84
Pazartesi: 83.1
Fark: -900
insAllah görürsün cnmPek odem sorunu yasamam bi gecenlerde yaşamıştım onu attim suan sanirim kuzum ay cumaya kadar 56 görsem keske
aynen şükür cnmTebrikler canim artıyı atmışsın
Sağol canımOnun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canim
Ins tatlim
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizde
Gunaydin pinarcim
Bence pamuk canim
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzum
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli ya
Tebrikler kizlar
Maşallah süper gitmiş ya bende gitmeye karar verdimBugün diyetisyene gittim kızlar
Geçen ay: 86.4
Bugün: 83.1
Fark: 3.3 gitmiş cok güzel dedi insAllah diğer aya 79 u görürüm listemi düzenledi
Çok güzelBildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Sağol tatlıgenel olarak uyuyorum cnm bqzen kaçamak oluyor
aynen öyle cnm malesef uzuuuun bi sure olmaz dedigim gibi evime hic girmez bile gazli icecekk benim dun malesed oldu
ben yün yastık kullandm cnm kucukken battaniye kullandm su an elyaf yorgan kullanıyorum büyüdüğü için
toparlatsn cumaya insAllah cnm
tebrikler cnm
tebrikler
Tebrikler canım
Çok iyi bravoPazartesi bildirimim
Cuma: 84
Pazartesi: 83.1
Fark: -900
Böyle giderse daha fazla eksiyi görürsün canım senPek odem sorunu yasamam bi gecenlerde yaşamıştım onu attim suan sanirim kuzum ay cumaya kadar 56 görsem keske
Aslinda daha fazlada verirdin ama genede guzel kuzum tebriklerBugün diyetisyene gittim kızlar
Geçen ay: 86.4
Bugün: 83.1
Fark: 3.3 gitmiş cok güzel dedi insAllah diğer aya 79 u görürüm listemi düzenledi
Ins kuzuminsAllah görürsün cnm
aynen şükür cnm
Sagol tatlımÇok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?