- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.721
canım kabak spagetti makarna ile yapılmıyor kabakları uzun uzun ve ince kesiyordun yada rendeliyorsun 1 kaşık zeytinyağında soteeyip yoğurtla beraber yiyorsun ama görüntü ve tat makarnaya benzediği için kabak spagetti deniyor güzel bir tadı var ben daha önce kilo verirken aşırı tükettimMakarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu için
Vaaaay süper menüMenüm
11.30
Sade Türk kahvesi
14.00
Sade Türk kahvesi
15.30
Bir tabak salata az yağlı
Bir dilim tb ekmeği
17.00
Bir avuç kadar kabak çekirdeği
18.30
Bir kase biberli yoğurt
20.00
Bir elma
2 tl su
Sağol canımVaaaay süper menü
Canım ben kabağı atlayıp spagettiyi görmüşüm..canım kabak spagetti makarna ile yapılmıyor kabakları uzun uzun ve ince kesiyordun yada rendeliyorsun 1 kaşık zeytinyağında soteeyip yoğurtla beraber yiyorsun ama görüntü ve tat makarnaya benzediği için kabak spagetti deniyor güzel bir tadı var ben daha önce kilo verirken aşırı tükettim
Hoşbuldum dilek memnun oldumCanım hoşgeldin ben dilek
Hoşbuldum poni memnun oldumAramıza hoşgeldin ben poni
Bende yeni başladım ama yazmam gerekirmiCuma
78
Pazartesı
77:5
-500
Tşkler yorumun için. Evet cacık çok iyi tok tutmada. sanırım değişik değişik tarifler bulmam lazım bıkmamak içinOnun yerine yemeğinin yanına cacık ekle oda şişirdiği için tok hissettiriyor canım. Acil İşin çıkıyorsa pratik olarak önereceğim şey iyi markaların Shake’leri doyurucu artı sağlıklı en azından. Kalorisi daha düşük. Tabi tercih senin tatlım
Makarna değil canım bu, kabaklı yoğurtlu soslu bişey. Hem çok doyurucu hemde gercekten lezzetli ve hafifMakarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu için
Üzülme canım telafi edersin inş Cuma yagünaydın hanımlar
kontrol tartısı
60.2
+600
küfür edecem şimdi komple atacaklar beni kk dan
çok acayip moralim bozuldu yaaaa offffff offf
Yanlış olmuşBende yeni başladım ama yazmam gerekirmi
66 dan 55,5 olmuşum -500
Çok iyi canım güzel gitmişYanlış olmuşama ne güzel olurdu öyle olsa
66 kilodan 65,5 olmuşum -500
Cuma’ya kadar düşer canım moralini yüksek tutgünaydın hanımlar
kontrol tartısı
60.2
+600
Güzel vermişsin canımCuma
78
Pazartesı
-500
Onun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canimTşkler cevap için. Belki acil işim olduğunda kahvaltı niyetine yerim
Ins tatlimsaol cnm
yok ayran olsaydi emin ol gazlı icecege elimi bile sürmem içtikten sonra pisman oldum zaten midemi fena yapti
afiyet olsun canım ezogelin bi kaseymis zaten sarmaya gerek yokmus ya da corbani bi kepce icseymissin
saol cnm kızlar soylemis zaten pek saglikli bulmuyoruz
Rabbim kalanlara saglik versin sevdiklerine sabir versin amin cnm
saol cnm baya hareketli bi gündü akşam da yemek yemedgm ixin dengelemisimdir bence die düşünüyorum
Saol cnm insAllah bklm sonuçları yazarim buraya dA
İyi geceler cnm
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizdeSağol canım. Evet şeker var biliyorum işte bazen bile bile hata yapıyorumlimonum bitmişti sade maden suyu içemiyorum sevmiyorum tadını Yoksa içmezdim canım
Gunaydin pinarcimGunaydin kizlarrr
Siz deneyimli Annelere bi sorum daha olucak :)
Ben yastık yorgan nevresim takımı alicaktim oncelikle ilk 1 sene falan kullanmak iyi degil yorganda bogulma tehlikesi yaratir yazın pike, kisinda battaniye tarzi mi kullanmaliyim acaba. Ve yastik icinde pamuk mu kaz tuyu mu yoksa yunmu en iyi secim olur. Alerjisi olursa kaz tuyu veya yun dokunabillir diyorlar
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzumDaha çok genç olması, çocuklarının daha çok küçük olması çok etkiledi beni
En büyük korkumdur ilk kızım doğduğundan beri bana bişe olursa o ne yapar diye, şimdi bunu tanıdığım birinin yaşıyor olması çok acı veriyor ya
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli yagünaydın hanımlar
kontrol tartısı
60.2
+600
Cuma
69.700
Pazartesi
69.200
-500
Tebrikler kizlarCuma
78
Pazartesı
-500
Çok sağol inş böyle devam ederÇok iyi canım güzel gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?