Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Makarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu için
canım kabak spagetti makarna ile yapılmıyor kabakları uzun uzun ve ince kesiyordun yada rendeliyorsun 1 kaşık zeytinyağında soteeyip yoğurtla beraber yiyorsun ama görüntü ve tat makarnaya benzediği için kabak spagetti deniyor güzel bir tadı var ben daha önce kilo verirken aşırı tükettim

Menüm

11.30
Sade Türk kahvesi

14.00
Sade Türk kahvesi
15.30
Bir tabak salata az yağlı
Bir dilim tb ekmeği

17.00
Bir avuç kadar kabak çekirdeği

18.30
Bir kase biberli yoğurt

20.00
Bir elma

2 tl su
Vaaaay süper menü

Canım ben kabağı atlayıp spagettiyi görmüşüm..

Tşkler yorumun için. Evet cacık çok iyi tok tutmada. sanırım değişik değişik tarifler bulmam lazım bıkmamak için

Makarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu için
Makarna değil canım bu, kabaklı yoğurtlu soslu bişey. Hem çok doyurucu hemde gercekten lezzetli ve hafif

Tşkler cevap için. Belki acil işim olduğunda kahvaltı niyetine yerim
Onun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canim
Ins tatlim
Sağol canım. Evet şeker var biliyorum işte bazen bile bile hata yapıyorum limonum bitmişti sade maden suyu içemiyorum sevmiyorum tadını Yoksa içmezdim canım
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizde
Gunaydin pinarcim
Bence pamuk canim
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzum
günaydın hanımlar

kontrol tartısı
60.2
+600
küfür edecem şimdi komple atacaklar beni kk dan

çok acayip moralim bozuldu yaaaa offffff offf
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli ya
Cuma
69.700

Pazartesi
69.200

-500
Cuma
78
Pazartesı
77:5
-500
Tebrikler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…