- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.761
Ya ne bilim mezun olduktan sonra bi rahatlama gelmisti. Baharla yarışmak birazda gazladi beni valla yalan söyleyemem o moddayim suan tekrarBöyle giderse daha fazla eksiyi görürsün canım sen
saol cnm git bence gaza getiriyorMaşallah süper gitmiş ya bende gitmeye karar verdim
tskler cnmÇok iyi bravo
Aynen cnm hic salmamis olsaydım daha da giderdiAslinda daha fazlada verirdin ama genede guzel kuzum tebrikler
Ins kuzum
Sagol tatlım
Bilmiyorum ya offff .çildırıciiimmmOnun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canim
Ins tatlim
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizde
Gunaydin pinarcim
Bence pamuk canim
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzum
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli ya
Tebrikler kizlar
-500 guzel canım devamı gelır ınşBende yeni başladım ama yazmam gerekirmi
66 dan 55,5 olmuşum -500
ooo cok guzel canımBildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Iki gün dikkat edince direk eksiye düştüm
maşallah guzel eksı canımPazartesi bildirimim
Cuma: 84
Pazartesi: 83.1
Fark: -900
Hedef yaklaştıkça bi gevseme oldu sende canım dikkat ediyorum ilk zamanlardaki gibi degilsinBilmiyorum ya offff .çildırıciiimmm
çok sinir oldum
wc yok gene de zaten wc bir var bir yok artık onu hesaba katmıyorum.
delirecem
Sagol tatlım-500 guzel canım devamı gelır ınş
ooo cok guzel canım
maşallah guzel eksı canım
Canım peki özel yerler mi daha iyi hastane mi. Yaşam koçu gibi özellersaol cnm git bence gaza getiriyor
tskler cnm
Aynen cnm hic salmamis olsaydım daha da giderdi
yavrucum kendim görmesem abartıyor derimama kendim gördüm zor geçiriyor o baya doğumada daha 2 ay var
tam yazın civcivli dönemlerini hamile geçirecek inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız her ikinizde
Onun yerine acil bisi oldugunda yulaf meyve kuruyemis filan yiyebilirsin hem daha saglikli canim
Ins tatlim
Tamam canim ama aklinda olsun bizim yasakli listemizde
Gunaydin pinarcim
Bence pamuk canim
Sen zaten surekli bana bisey olursa diye düşündüğün icin gözünün onunde birine olmasi cok etkilemis seni kuzum
Gunaydin ececim sen niye artiya gidiyosun boyle surekli ya
Tebrikler kizlar
Bildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Iki gün dikkat edince direk eksiye düştüm
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Umarım çok güzel eksiler görür ve hedeflerimize ulaşırız
Bende çok gazlandım bu hafta kübrayla yarışıyorum bakalım Cuma günü neler olacakYa ne bilim mezun olduktan sonra bi rahatlama gelmisti. Baharla yarışmak birazda gazladi beni valla yalan söyleyemem o moddayim suan tekrar
Bugün diyetisyene gittim kızlar
Geçen ay: 86.4
Bugün: 83.1
Fark: 3.3 gitmiş cok güzel dedi insAllah diğer aya 79 u görürüm listemi düzenledi
Bilmiyorum ya offff .çildırıciiimmm
çok sinir oldum
delirecem
Canımmmm nasılsnnn sıcaklarda bınalıyomusınGunaydin kizlarrr
Süperr süperr tebriklerrrKizlaaaaaaarrrrrrr demin ölçülerimi aldim her ne kadar siskinlik olsa da 7 ocak 2019da 95.5 kg imisim ölçülerimi buldum aradaki fark
Göğüs=115 ten 109a düşmüş ==> 6 cm
Bel=101 den 90 a düşmüş ==> 11 cm
Kalca=121 den 111 e düşmüş ==> 10 cm incelme var nasıl sizce
Canım simdi nasl oldun hatekerlerini cok cok kısıtlamalısn bnce..hic yorma kendni..bol muz ve kaşar ye:)bebeğe kilo aldırır inş:)Kizz hic sorma basima ne geldi sukur iyiyiz suanda ama carsamba kontrolum var diyodum ya geldim.tansiyonu olcturdum 14 e 8 cikti yarim saat snra olcturdum 15 e8 cikti karnim toktu ama 6 saat gecti oglen gene olcturdum ayni dusme yok tansiyonda doktor muayene etti normal kan idrar verdim ultsona girdim gelisim herseyi iyi 32+3 dediler ogleden sonra sonuclara bakti ki idrarda protein fazla doktorda baya jorkuttu beni yatis veririz falan dedi yarin 24 saat idrarini topla cuma getir dedi dun getirdim olctuler protein yuksek cikti 2900cc yaziyodu hemen yatis verdiler simdi tansiyon takibi yapiyolar bebegin erken dogum riskine karsi ciger gelistirici igne yaptilar 4 tane bugun tekrar idrar biriktiriyorum yarin sonucuna gore ne derlerse gic bilmiyorum gene yuksekse gebelik zehirlenmesi yasanabilir sezeryan alabilirz dediler kontrol ediliyoruz nstde normal gorunuyor kizlar ya dua edin hayirliyla sezeryana gerek kalmasin ya korkuyorum sezeryan olmaktan
Merhaba arkdaslar,
Araniza katilmaktan mutluyum insallah hedeflerimize beraber kalici sekilde ulasabiliriz.
.hoşgeldiniizzzzzMerhaba arkadaşlar.bende araniza katılmaktan memnunum.170 boy 99 kilo.ilk hedef 80
Cok da bi kilon yokmus canm en kısa zamnda hedrfne ulasrsn inşAdı: NAZLI
Yaşı: 30
Evli/bekar: EVLI
Çocuk/yaşları: 2, 4 VE 1,5 YAŞINDALAR
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: SATIŞ ELEMANI, TÜRKÇEDE SANIRIM ÖYLE
Şu anda çalışıyomusun: HAYIR
Boy: 1.60
Kilo: 66
Hedef: 58
Daha önce başka takımda yarıştımı : YARIŞMADIM
Kilo alma nedeniniz : GECE YEMESi VE ABUR CUBURLAR
Bize kısaca kendini anlatırmısın : İki çocukla uğraşmakla akşamları yorgun düşen bir anneyim sağolsun kızlarım pek bir hareketlileronun dışında fitness gitmeye çalışıyorum tabiki iki cocukla zor oluyor. Daha önceleri evde ip atlayarak, Leslie yaparak ve yürüyüş yaparak zayıflamıştım.
Canım Rabbim herbirine ayrı ayrı acil şifalar nasip etsin inş.sizlerede güç versin.Günaydınlaaaarr
Bir ameliyatımızı başarıyla tamamladık, hastanızı eve çıkardık çok şükür. Çarşamba günü abim kulak zarı ameliyatı olacak, cumartesi günü de Kıbrıstaki ablam Adanaya gelip bir operasyon olacak... Sanırım bir süre hastanelere ara verecez inşallah
Sizler nasılsınız, hiç takip edemiyorum ama hepiniz aklımdasınız
Canım ben ilaçla çıkıyordum bir süre öyle devam etti. Sonra artık zarar vermeye başladı bana şuan söyleyemiyorum ama pişman oldum ilaç içtiğime. Sonra elma pişirmeye başladım içine iki Kayısı Soğuduktan sonra yarım muz iki ceviz doğra at dolaba. Gün boyu tatlı isteğini sıfırlıyor tadı da müthişBilmiyorum ya offff .çildırıciiimmm
çok sinir oldum
delirecem
ühüüüüüü yoruldum biraz tabi...Hedef yaklaştıkça bi gevseme oldu sende canım dikkat ediyorum ilk zamanlardaki gibi degilsin
En son kactin kuzumSelamlar paztsi kilo bildirimim
Pzartesi:73.0
Sagol bebegimAmin cnm insallah saglikli gelsinlerde cekiliyor bi sekilde sicaklar :)
Kizz bu ara spor yapmiyonmu hic bildirimin yok
Bende oyle dusunuyorum cnm sagol :)
Cok iyi tbrkler
Ben kacirmisim senin geldigin anı, hoşgeldin umarim dedigin gbi hedefine ulasirsin cnm. Bende pinar 26 yasindaym suanda hamileyim :)
En guzeli yarışmak cidden insan daha cok motive oluyorBende çok gazlandım bu hafta kübrayla yarışıyorum bakalım Cuma günü neler olacak☺
Normalden fazla ayakta durduysan filan odem yapmis olabilirsin havalarda sıcak zaten canimAaaaa :/
Cuma :69.5
Pazartesi: 69.8
Fark : +0.3
Regl de oldum halbuki niye şiştiysem
ah kuzum ahCanım ben ilaçla çıkıyordum bir süre öyle devam etti. Sonra artık zarar vermeye başladı bana şuan söyleyemiyorum ama pişman oldum ilaç içtiğime. Sonra elma pişirmeye başladım içine iki Kayısı Soğuduktan sonra yarım muz iki ceviz doğra at dolaba. Gün boyu tatlı isteğini sıfırlıyor tadı da müthiş
Anam ece kafayi yediiiiii kosun kizlarrrrrühüüüüüü yoruldum biraz tabi...
bir de yaz meyveleri dondurma fln çok baştan çıkarıcı unsur var.
hafta sonu gittiğimiz davette çeşit çeşit tatlı vardı ağzıma sürmedim yaaa
bilseydim yerdim
çok acayip sinirliyim klavyenin tuşlarına bile çatur çutur basıyorum şu an.
sakinleşemiyorum vallahi
utanmasam şurada şuan ağlayacağım o kadar moralim bozuldu.
şurada 2-3 kilo bir şey kaldı yapıştı gitmiyor kaç haftadır.
kaçamak diye yediğim de meyve kurusu meyve...
lanet olsun bu sevda lanet olsun bu hayat
Durum vahim canım o zamanah kuzum ah
peklik sebebiyle meyve ve kayısı kurusu incir kurusu erik kurusu hurma ceviz yediğim için kilo veremiyorum sanırım.
tabi hepsini aynı anda yemiyorum bir gün birinden sabah aç karnına bir gün birinden yiyorum...
zıkkımın pekini yiyeyim bari belki kilo veririm
sağol kuzum her hafta aynı şey oluyor 1 ileri 2 geri.Cok guzel cnm tbrk ederim
Moralini bozma cnm odem olusmusdur belki cumaya hallediceksin eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?