- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #302.701
Valacok iyi sayilmazdm kiz kaçamaklar vardk regl haftası olunca odemdi cart cuet derken gecen aya gore eksideyim ama istedgm eksi olmadi diyetisyen önüAminn pek takip edemedim bu hafta nasıldın
Ay hiç sorma ya misafir üstüne misafir bunaldım yaa benSeninde mi misafirlerin var poni yarın ,benimde bu hafta iki posta misafir var
Hamur işi yapmaktan sıkıldim ya ve çeşit yapınca ayrı bı yoruyor
Benmde diyetisyene gitmem lazım kontrole 1 ayı geçti ama hiç vakit yok arabada eşimde zaten aytıca 1 ayda 1 kilo vermişim tüüü banaValacok iyi sayilmazdm kiz kaçamaklar vardk regl haftası olunca odemdi cart cuet derken gecen aya gore eksideyim ama istedgm eksi olmadi diyetisyen önü
Sen nasılsın cnm
Evet bende moralsiz olunca acayip yiyorum ya kendimden geçiyorum. Yemek hazırlama isteğim kalmıyor çikolata cips saçma sapan ne varsa yiyorumAslında doymak icin az öz beslenmek yetiyor bizimkisi duygusal açlık onuda dünyaları yesen doyurmuyor işte
Benimde bi ayı 4 gun gecmis olacak gidemedm bi türlüBenmde diyetisyene gitmem lazım kontrole 1 ayı geçti ama hiç vakit yok arabada eşimde zaten aytıca 1 ayda 1 kilo vermişim tüüü bana
Onun yerine yemeğinin yanına cacık ekle oda şişirdiği için tok hissettiriyor canım. Acil İşin çıkıyorsa pratik olarak önereceğim şey iyi markaların Shake’leri doyurucu artı sağlıklı en azından. Kalorisi daha düşük. Tabi tercih senin tatlımTşkler cevap için ozaman yemiyim
Kızlar bende gitsem mi diyorum ya yapamam uygulayamam diye hep erteledim. Siz nasıl uyuyormuşsunuz verilen listeyeBenimde bi ayı 4 gun gecmis olacak gidemedm bi türlübklm ne dicek gecen ay -800 düm ama yagdan -1 kg gitmiş en azından yagdan gitmis die svndm ihmal etme git bence aksadikca gidesj gelmiyor insanın
Sağol canım. Evet şeker var biliyorum işte bazen bile bile hata yapıyorumSagol canim
Afiyet olsun canim
Meyveli sodada seker var fazla tuketmemeye calis canim
Afiyet olsun canim
Tamam tatlim
Pazartesi hazırlığı yapılmış iyi geceler tatlim
Sagol canim
Kelebek tavugun en yağlı yeri kola ve kornet varafiyet olsun canim
Aksam fazla karbon olmus ponim afiyet olsun
Afiyet olsun dileğim
Afiyet olsun canim
Haydi ins istedigin sonucu alirsin canim
Sagol tatlim
Günün karbonla gecmis canim bence olmamis afiyet olsun
Mısır gevregi fazla tuketmemeye calis canim bence pek saglikli degiller
Geride kalanlari düşünmek kötü oluyor kuzum hele yakindanda taniyorsab
Geçmiş olsun canım turuncu içecekler mide yanması yapıyor.saol cnm
yok ayran olsaydi emin ol gazlı icecege elimi bile sürmem içtikten sonra pisman oldum zaten midemi fena yapti
afiyet olsun canım ezogelin bi kaseymis zaten sarmaya gerek yokmus ya da corbani bi kepce icseymissin
saol cnm kızlar soylemis zaten pek saglikli bulmuyoruz
Rabbim kalanlara saglik versin sevdiklerine sabir versin amin cnm
saol cnm baya hareketli bi gündü akşam da yemek yemedgm ixin dengelemisimdir bence die düşünüyorum
Saol cnm insAllah bklm sonuçları yazarim buraya dA
İyi geceler cnm
Pnrrr-12 kadife olanı seç canım..mikrofiber sağlıklı değil
Ayy yok sabahları yiyemem ancak omlettir menemendir falan pişirerek yoksa sabahları çok standart bi insanım kahvaltı konusunda bir dönem yeşillik bile yiyemiyordum yeni alıştım
Saol canım çok afiyet olmasa da olur kilo yapıyor sonra o afiyetlerİstanbul için herşey çok güzel oldu bu arada takip ettik canım
Ya sen yine vantilatör abimin eşi klimanın altında terliyor o kadar yani düşün
Bagetler küçük ve haşlamaysa çok değildir canım ya azıcık bişey çıkar
Böyle annelerin her daim arkasındayız
Kızlar selam
İki gündür uğrayamadım bi arkadaşımın eşini kaybettik kafam hiç yerinde değildi size her türlü haber vermem gerekirdi biliyorum ama inanın yerde miyim gökte miyim bilmiyorum iki gündür, çok etkiledi bu kayıp beni
Bende aynı canım 2 gün hiç oturmadım dersem yeridir.Sağolasın kuzum iyiyim çok şükür. Çalışan kadının halleri. Sabahtan beri iş görüyorum. Daha yeni oturdum. Sen nasılsın canım
Başınız sağolsun, arkadaş dediğine göre genç miydi vefat edenKızlar selam
İki gündür uğrayamadım bi arkadaşımın eşini kaybettik kafam hiç yerinde değildi size her türlü haber vermem gerekirdi biliyorum ama inanın yerde miyim gökte miyim bilmiyorum iki gündür, çok etkiledi bu kayıp beni
Makarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu içinMenüleri yazan arkadaşlara afiyet olsun.
Benim bir sorum var
Tatsız Mısır gevreği akşam yesem tok tutarmı?
Birde yarın kabak spaghetti yapıcam inş yoğurtlu ve soslu çok güzel tok tutuyor tavsiye ederim.
yavrucum kendim görmesem abartıyor derimAyy klima altinda terlenirmi kizz
Amin canımArkadaşının o halini görünce etkilenmen çok normal canım Allah kalanlarına sağlıklı uzun ömür versin.
Daha çok genç olması, çocuklarının daha çok küçük olması çok etkiledi beniSagol canim
Afiyet olsun canim
Meyveli sodada seker var fazla tuketmemeye calis canim
Afiyet olsun canim
Tamam tatlim
Pazartesi hazırlığı yapılmış iyi geceler tatlim
Sagol canim
Kelebek tavugun en yağlı yeri kola ve kornet varafiyet olsun canim
Aksam fazla karbon olmus ponim afiyet olsun
Afiyet olsun dileğim
Afiyet olsun canim
Haydi ins istedigin sonucu alirsin canim
Sagol tatlim
Günün karbonla gecmis canim bence olmamis afiyet olsun
Mısır gevregi fazla tuketmemeye calis canim bence pek saglikli degiller
Geride kalanlari düşünmek kötü oluyor kuzum hele yakindanda taniyorsab
Amin kuzumsaol cnm
yok ayran olsaydi emin ol gazlı icecege elimi bile sürmem içtikten sonra pisman oldum zaten midemi fena yapti
afiyet olsun canım ezogelin bi kaseymis zaten sarmaya gerek yokmus ya da corbani bi kepce icseymissin
saol cnm kızlar soylemis zaten pek saglikli bulmuyoruz
Rabbim kalanlara saglik versin sevdiklerine sabir versin amin cnm
saol cnm baya hareketli bi gündü akşam da yemek yemedgm ixin dengelemisimdir bence die düşünüyorum
Saol cnm insAllah bklm sonuçları yazarim buraya dA
İyi geceler cnm
Sen sağol canımTamam cnm sagol :)
Ayy klima altinda terlenirmi kizz
Basiniz sagolsun cnm
Gençti canım 40 yaşlarındaydı dahaBaşınız sağolsun, arkadaş dediğine göre genç miydi vefat eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?