Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valacok iyi sayilmazdm kiz kaçamaklar vardk regl haftası olunca odemdi cart cuet derken gecen aya gore eksideyim ama istedgm eksi olmadi diyetisyen önü

Sen nasılsın cnm
Benmde diyetisyene gitmem lazım kontrole 1 ayı geçti ama hiç vakit yok arabada eşimde zaten aytıca 1 ayda 1 kilo vermişim tüüü bana

Aslında doymak icin az öz beslenmek yetiyor bizimkisi duygusal açlık onuda dünyaları yesen doyurmuyor işte
Evet bende moralsiz olunca acayip yiyorum ya kendimden geçiyorum. Yemek hazırlama isteğim kalmıyor çikolata cips saçma sapan ne varsa yiyorum

Benmde diyetisyene gitmem lazım kontrole 1 ayı geçti ama hiç vakit yok arabada eşimde zaten aytıca 1 ayda 1 kilo vermişim tüüü bana
Benimde bi ayı 4 gun gecmis olacak gidemedm bi türlü bklm ne dicek gecen ay -800 düm ama yagdan -1 kg gitmiş en azından yagdan gitmis die svndm ihmal etme git bence aksadikca gidesj gelmiyor insanın

Tşkler cevap için ozaman yemiyim
Onun yerine yemeğinin yanına cacık ekle oda şişirdiği için tok hissettiriyor canım. Acil İşin çıkıyorsa pratik olarak önereceğim şey iyi markaların Shake’leri doyurucu artı sağlıklı en azından. Kalorisi daha düşük. Tabi tercih senin tatlım

Benimde bi ayı 4 gun gecmis olacak gidemedm bi türlü bklm ne dicek gecen ay -800 düm ama yagdan -1 kg gitmiş en azından yagdan gitmis die svndm ihmal etme git bence aksadikca gidesj gelmiyor insanın
Kızlar bende gitsem mi diyorum ya yapamam uygulayamam diye hep erteledim. Siz nasıl uyuyormuşsunuz verilen listeye

Sağol canım. Evet şeker var biliyorum işte bazen bile bile hata yapıyorum limonum bitmişti sade maden suyu içemiyorum sevmiyorum tadını Yoksa içmezdim canım

Geçmiş olsun canım turuncu içecekler mide yanması yapıyor.

Pnrrr-12 kadife olanı seç canım..mikrofiber sağlıklı değil

Tamam cnm sagol :)

Ayy klima altinda terlenirmi kizz

Basiniz sagolsun cnm

Gunaydin kizlarrr

Siz deneyimli Annelere bi sorum daha olucak :)
Ben yastık yorgan nevresim takımı alicaktim oncelikle ilk 1 sene falan kullanmak iyi degil yorganda bogulma tehlikesi yaratir yazın pike, kisinda battaniye tarzi mi kullanmaliyim acaba. Ve yastik icinde pamuk mu kaz tuyu mu yoksa yunmu en iyi secim olur. Alerjisi olursa kaz tuyu veya yun dokunabillir diyorlar

Başınız sağolsun, arkadaş dediğine göre genç miydi vefat eden

Menüleri yazan arkadaşlara afiyet olsun.

Benim bir sorum var
Tatsız Mısır gevreği akşam yesem tok tutarmı?

Birde yarın kabak spaghetti yapıcam inş yoğurtlu ve soslu çok güzel tok tutuyor tavsiye ederim.
Makarnada kaçamak listemizde canım, tok tutabilir ama diğer besinlerden daha hızlı acıktırır karbonhidrat olduğu için

Ayy klima altinda terlenirmi kizz
yavrucum kendim görmesem abartıyor derim ama kendim gördüm zor geçiriyor o baya doğumada daha 2 ay var
tam yazın civcivli dönemlerini hamile geçirecek inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız her ikinizde

Daha çok genç olması, çocuklarının daha çok küçük olması çok etkiledi beni
En büyük korkumdur ilk kızım doğduğundan beri bana bişe olursa o ne yapar diye, şimdi bunu tanıdığım birinin yaşıyor olması çok acı veriyor ya

Amin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…