Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydinnnnn

Mutlu haftalar olsun insallahhh

Dun yine dadılık günümdü
Cocuklar dugune gitti oglani buraya biraktilar
Aksamda secimi izledim

Burasida 2-3gundur bunaltici sicak
Hosgeldim ablamm tam az once seni etiketleyecektim kocan geldi bizi unuttun diye baktim begenerek geliyosun
Sagol ablamm hedef cumaya 56 lari görmek su 55 altina bi duseyim artik 1 ayi gecti mola vereli yeter bu kadar
Bende işlere giriseyim

2 gündür bisey yapamadim

Esimin tr den getirdikleri yikanacak
Camasirlar topalanacak
Ev toplanip yemek yapilacak
Bahce işi hic bitmiyor zaten
Kolay gelsin ablamm
Günaydın kızlar
Cuma 94.6
Pazartesi 95.6
Artı 1 kilo ama cuma eksi besyuze bile düşerim
Valla daha fazlasi olmasi lazim bencede dilek isyesen cok guzel veriyorsun sen çünkü

Kızlar sabah 5 te kalktım, tartıldım, çocukların sütlerini ısıttım, hepsine tek tek içirdim (gönüllü içmiyorlar), sonra hepsini banyo yaptırdım, bende yaptım ve yola çıktık (60 km)..ben seminere onlar kursa...tekrar aynı yolu döndük...bu hafta hep böyle koşturmaca olacak
Cumartesi menstrüasyon dönemim başladı, sanırım biraz ödemim var.

Cuma: 75.5
Bugün: 75.8
Fark: +300

Arkadaşlar burda tartı soracam. Varsa tartılırım yoksa kusura bakmayın bugün için
Canım tartılar birbirini tutmaz ki tam olarak....fazla çıkarsan moralin bozulur

geçen yarım saat içinde hem kendi hem kızkardeşimin tartısında tartıldım, benimkinde +800 fazla çıktım.(bugüne kadar benim tartıda tartilan herkes tartın fazla çıkarıyor derdi)

Bildirim yapayim nasil dengesiz bi vücudum var benim çözemedim
Cuma 58.5
Bugun 57.6
Fark 900 gr
Iki gün dikkat edince direk eksiye düştüm
Çok güzel canım...kendine 2 kilo aralığında gitme gelme hakkı tanı bence 54-56 arası gibi

günaydın hanımlar

kontrol tartısı
60.2
+600
küfür edecem şimdi komple atacaklar beni kk dan

çok acayip moralim bozuldu yaaaa offffff offf
Genel olarak stres, moral durumun nasıl canım, kendine gelebildin mi? Bence sen ondan etkileniyorsun

sen de sağol abla
yok ablacım kanserdi ne zamandır hastanelerde gidip geliyorlardı ama işte insan konduramıyor

Bazen bu kiloda takılır kalırsın, öyle dev eder bir kaç hafta...

Bu ara değişik birşeyler yap beslenme yada sporla ilgili... vücudunu şaşırt....

Bence yeniden vermeye başlayacaksın...

Birde stres yapma veremiyorum diye...stres de kilo verememede etkili maalesef..

sağol kuzum her hafta aynı şey oluyor 1 ileri 2 geri.

ne güzel 59,4 ü görmüştüm buradan yavaş yavaş veririm diye düşünüyordum. habire artı geliyor
Canım 3-5 adet limonu (sayıya sen karar ver) sık.. 1.5 lt suya kat, gün içinde onu muhakkak bitir.... faydasını göreceksin inşaallah

Tesekkurederim canim.guncel kilon kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…