Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abovvv karamın ve pizzanın farkı....
ama ben ne karam yedim ne pizza
sadece biraz meyve
benim suçum neeee
Senin suçun yok canım, meyveler suçlu..

Biliyorsun meyvelerimiz eski orman meyveleri değiller, hepsinin genetiğiyle oynandı... tabiki genetiğiyle oynanan fazla şekerli meyveler artı getirecek..

En son kactin kuzum

Sagol bebegim

En guzeli yarışmak cidden insan daha cok motive oluyor

Normalden fazla ayakta durduysan filan odem yapmis olabilirsin havalarda sıcak zaten canim
Olabilir. Limonlu su yapsam iyi gelir mi acaba

Inşallah cumaya 69 olurum :) doğumdan sonra ilk regl oluşum

Tamamdır :) limonlu su falan yapıp içeyim ben. Limon ve salatalık yaptığımda iyi eksi olmuştu

Slm kızlar nette sorun vardı bir türlü giremedim dün en son dilek dünyayı yedim derken internet dünyasına ara verdik evde dilek bakmadım daha tartı ne alemde
aleyküm Selam cnm nette nie sorun vardi ki ben girebildm
Cuma:67,8
Ptesi:67,6
Hala regl olamadım 5 gün geçti
eksidesin yine de cnm test yaptn mi hic
Inşallah cumaya 69 olurum :) doğumdan sonra ilk regl oluşum
insAllah cnm
Çocugun aşısı market alışverişi derken bakamadım. Baksam da toplu alıntı yapamıyorum zaten eksi olan herkesi tebrik ederim :)
Tskler cnm

O zaman bende araştırmaya başlayayım canım yardımın için sağol❤

Ay tahminimiz gibi degil nirancim
Cuma 71.9
Bugün 72.4
Fark +500
Cumaya kadar dikkat et kuzum
Çok güzel canım...kendine 2 kilo aralığında gitme gelme hakkı tanı bence 54-56 arası gibi
Suan oyleyim kuzum 57 58 arasi gidip geliyorum
100 grcık eksideyim ablam
Cumaya daha guzel olur ins kuzum
Slm kızlar nette sorun vardı bir türlü giremedim dün en son dilek dünyayı yedim derken internet dünyasına ara verdik evde dilek bakmadım daha tartı ne alemde
Hosgeldin baharim
Cuma:67,8
Ptesi:67,6
Hala regl olamadım 5 gün geçti
En azindan eksidesin kuzu
Bi kan testi düşündün mü
Olabilir. Limonlu su yapsam iyi gelir mi acaba
Bende odem sorunu olmadigi icin yapmiyorum cani. Arkadaslar daha iyi bilir
Çocugun aşısı market alışverişi derken bakamadım. Baksam da toplu alıntı yapamıyorum zaten eksi olan herkesi tebrik ederim :)
Sagol beybi

Dünkü menumüde hemen yazayım gece 3 te düğünden döndüğümüz için yeni yeni kendimize geliyoruz
Menüm
Sabah yok
Ara yok
Ögle yok
Akşam
Bir kaşık semiz otu salatası
1 kaşık haydari
1 biber dolması
1 kaşık közlenmiş kırmızı biber salatası
1 sigara böreği
İki kaşık pilav
Et bonfile
Biraz abarttım ama çok acıkmıştım birde boğaza karşı olunca düğün iştahım açıldı sanki

Sabah öğle olmayınca akşam çok yüklenmişsn canım malesef kötü olmuş

Çok artıda değilsin cumaya toparlarsn insAllah cnm
İnş kuzum öyle olur dikkat etmedim bu bı kaç gündür aslında çok birsey de yemedim ama düzensiz yedim çok sabahtan akşama kadar aç kalıp sonra yersem böyle olur

İnş kuzum öyle olur dikkat etmedim bu bı kaç gündür aslında çok birsey de yemedim ama düzensiz yedim çok sabahtan akşama kadar aç kalıp sonra yersem böyle olur
Düzensiz yemek çok etkiliyor canım malesef duzene sokarsn insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…