Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya yaz da tam zamanı meyvenin

Detoks corbasını nasıl yapıyorsunkı canım sadece bu uç malzememı var Bayankokosh
Kuzum ben yapmadım kahvaltıda vardı. Elma karanfil ve bol limon vardı içinde. Bu modeli tavsiye etmem hem midemi yaktı hem bulandırdı. Tadı güzel değildi. Belki içine tarçın atıp limonu da azaltsak daha iyi olur

Bileğim iyileşti ama gün içinde çok harekeyliysem sabah kalkınca ağrıyor
Fazlada kasma kendini kötüye gitmesin dikkat et canım
Evet ya yaz da tam zamanı meyvenin
Valla oyle kuzum hicbisey yiyesi gelmiyor insanın
Ben uyuyorum kızlar yarın inşallah selülit için hazırladığım yağımı sürüp yürüyüşe çıkacağım. Öpüyorum hepinizi
Iyi geceler tatlım

Uzak degiliz ozaman

Bugünkü menüm

Kahvalti 10.00

1 yumurtadan menemen
2 kücük Tam bugday ekmegi
1 bardak yesil cay

Yogunluktan ara yapamadim
Kizimin tostundan az bisey koparip yedim Tam bugdayli tost ekmegiydi

Birde buzlu bitane dondurma yedim (wassereis)

Aksam 19.00

Sebzeli balik
Kizimin tabagindan 6 tane patates kizartmasi

1 bardak yesil cay
2 kuru kayisi

Su 3 litreyi gecti

Aksam yemegi bugün gecikti, cocuklarlaydim gün boyu havuzda

Sabah yok öğle yok..

Akşam 5. 1 tabak kısır.
çok dengesiz olmuş canım ama stred sıkıntına bağlıyorum dikkat et yine de duraksatma kilo vermeni çok az yiyerek
ayyy vala bezelye benim de almam lazım yaprak salamura dışında hiç bi hazırlığa Girismedim henüz hicte halim enerjim yok ne zmn yaparım bilmiyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
CurukElma tartı ne alemde benim ki çakıldı kaldı ne regl oluyorum nede tartı iniyor 7. Gün bugün ya
aynen bende öyle tartıyla küstük
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Ben uyuyorum kızlar yarın inşallah selülit için hazırladığım yağımı sürüp yürüyüşe çıkacağım. Öpüyorum hepinizi
iyi geceler canım
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar bu arakar menü veremiyorum zaten cok demgeli de beslenmiorum açıkçası kacamak yok aslinda pek cnm yemek tarzi istrmeyincr meyve cohunluk oluyor gibi hala adet olmadım bende karın ağrısı oluyor arada geçiyor gibi hic enerjim yok bütün gün yatabikirim nerdeyse ev islerini zorla yaoiorum sabah yürüyüş yapalım die ciktim ama uzun mesafe yuruyrmrdim sırtımın ağrısından
Motive edeyim kendimi diorum ama biraz is yaotktan sonra gözüm yatağa bakıyor sıcaklardan mi nedir felaket halsizim cidden

Merhabalar dün menüm
Kahvaltı 8.30
1 yumurta haşlanmış
1dilim peynir
1.dilim the
Salatalık dometes
4 zeytin

11.30 ara öğün 2 mor erik

13.30 öğlen yemeği
Kabak yemegi(çok yapmışım ye ye bitirdik sonunda)
Cacık
1 dilim the

14.00 ara öğün
1 bardak ayran

18.30 aksam yemeği
1 tabak fasulye
1 kase cacık
1 dilim the

21.00 ara öğün
2 kayısı 2 ceviz
Maden suyu

1 hafta lisey pek degismiyor(ogl3n ve akşam yemeği değişiyor.sabah kahvaltısı sabit gibi)
2 lt su(içemedim fazla)
40 dk eliptik 19.00 da yaptim üstüne 20 dk yer hareketleri

anladım canım sagol
afıyet olsun canım
ınş su donemı cabuk atlatırsın canım su aralar bende aynı sıcaklardan heralde hıç bısey yapasım gelmıyo mecburen yıne yapılıyo

afıyet olsun canım

Günaydınnnnn mutlu perşembelerrrr

Nasılsınız napıyorsunuz

Yazıp yazıp çıkıyorum ben de ama düzenleyeceğim inşallah hayatımı az kaldı

-5 ten sonra gelen artıları yok edemedim, üstelik çok dikkat etmeme lazım

Vücudum bana küsmüş zaar Güldüğüme bakmayın, 2 ilaç bitti ben neden tekrar düşemiyorum diye doktor doktor gezmeme az kaldı

rabbim hayırlısıyla kucaginiza almaya nasip etsin inşaALLAH.
orkideyi burada kullaniyorum:)

afiyet olsun canım
aynen öyle canım vala sabah iyi kötü ayaktayim ama ikindin falan felaket oluyorum
Günaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…