Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet bu sene avrupada cöl sicaklari varmis sizede Allah kolaylik versin abla

Günaydınlarrr

Nasılsınız hanımlar, kilo verme süreçleriniz nasıl?

Ya bu KK' nın neden app store uygulaması yok?

Var ki ben app kullaniyorm cok da iyi oluyor internet sayfasi olark hic sevmiyorm

Hosgeldin cnm ismini soylememissin orkide diyemi hitap edelm. Insallah hedefine ulasirsn burda, bende pinar 26 yasindaym burda zayifladim sonra hamile kaldm :)

Kizlar bugun bi pazara gittim geldm o bile yordu az bisi domates aldm 5 kg. Kadar bu sene erkem basladim konserve icin belki sonra yapamam diye haftalik 2-3 kavanoz bari yapiym oda yordu baya bide bezelye aldm. 1 kg buzluga attim bugunluk baska bisi yapamam artik oldum yemek yapcm tavuklu bisiler dusunuyorm sonrada bi dus alip uzancam :) ayaklarim ellerim acayip sismeye basladi bu arada

Afıyet olsun canım

merhabalaar
sabah 10.30
2 lokma tb ekmeğine tost
1kepçe detoks çorbası (içinde elma karanfil ve bol limon vardı tüm gün midem bulandı)
ara: sade Türk kahvesi

akşam 17.00 1 yumurtalı menemen
ara 1 hurma, 1şekerpare, 2 kiraz
1 sade Türk kahvesi

su: 2.5 olmuştur

Sabah yok öğle yok..

Akşam 5. 1 tabak kısır.
kuzum ya tartıya bu kadar yakın 1 tabak yemeseydin keşke. inşallah cuma canını sıkmaz.
havalar da çok ısındı canım şişmen normal. bol su.. bu kadar da yorma kendini dinlen bol bol
tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten. afiyet olsun kuzum. ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.
güzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmış afiyet olsun
Ananas aldım 7.5 a düşmüş kışın 13-15 olunca hemen kaptim yani yarın ananas time
ooo süper. ben de almak için gittim kalmamıştı markette afiyet olsun canım.Hilal son zamanlarda hep ananas detoksu yaptı faydasını gördü.

tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten.
Hatay yöresine ait labne benzeri bı kahvaltılık canım, yoğurt çorbalarında da kullanılabiliyor.

afiyet olsun kuzum.
Sağol canım.

ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.
Senin dediğin soğan kürü yemeklik soğanın kaynatılarak içilmesi sanırım. Ben sarı soğanı yemeklerin yanında yiyorum, bağırsakları iyi çalıştıyor, onun haricinde bu Cuma da tartıda iyi bir eksi görürsem soğanın zayıflamaya etkisi var diyebilirim.

evet canım. sabah akşam kayanatıp içmek gerekiyormuş ben de kürtaj falan rahim için faydası olur inşallah. seni takipteyim o zaman canım:)

evet canım. sabah akşam kayanatıp içmek gerekiyormuş ben de kürtaj falan rahim için faydası olur inşallah. seni takipteyim o zaman canım:)

Soğan suyu rahmi güçlendirir ama düşüğe de sebep olur canım, bence sadece adetin ilk 10 günü iç, sonra bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…