- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.121
bu akşam kaynanamgil bizi manti yemege çagiriyo.
oooo dıkkat et kuzum ucundan kıyısından az ye barıbu akşam kaynanamgil bizi manti yemege çagiriyo.
Neden o saate kadar az kaldın kuzu metebolızman yavaşlar afıyet olsun canımSabah yok öğle yok..
Akşam 5. 1 tabak kısır.
Stres sıcak... Midem bulanıyoroooo dıkkat et kuzum ucundan kıyısından az ye barı
Neden o saate kadar az kaldın kuzu metebolızman yavaşlar afıyet olsun canım
Allah allah neden canım dıkkat et kendıneStres sıcak... Midem bulanıyor
akraba cikmayiz da komsumuyuz diye korkmustum
Ben köln yakinlarindayim cnm :))
mesajin basini okurken ne oldu gidiyonmu falan dedim vedalasir gibi olmus
Masallah tugcecim cok guzel verdin ama boyle gidersen hedefe ulasirsin
Bugun aksam hic olmamis
Kilo vermek isteyen ve listede olan biri 1 tb makarna nasil yer anlamiyorum
Bide ustune kek patates gelmis
Ayagindan hoplama yapamazansan
1 saat ekstra yuruyus yapiver lutfennnnn
(puansiz)
sende ozleniyon bebegim
Ameliyatlarin sonucu nasil oldu hersey yolundami
hay masallah iyi icmisiniz
Kuzum hava cok beter ya cok sicak basık hic esmiyor
Ben normalde sicagi severim
Gunes girmesin diye Butun kepenkler kapali
Gecen senede bi ara cok sicakti ama bu kadar basık degildi
Günaydınlarrr
Nasılsınız hanımlar, kilo verme süreçleriniz nasıl?
Ya bu KK' nın neden app store uygulaması yok?
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
Niye canın sıkkın canımYa abla cnm çok sıkkın valla okuyorum sadece
Çocuk mevzusu kuzum yaaa eşimle tartıştımNiye canın sıkkın canım
Afıyet olsun canımAncak kendimi eve attım kızlar, dışarda cehennem sıcağı var
Menümü paylaşayım
07:00=== 15 yeşil zeytin
1 yk lor peyniri
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
15:00=== 3 adet kabak dolma
2 kase cacık
1 adet kuru soğan
Su 1,5 lt
kuzum ya tartıya bu kadar yakın 1 tabak yemeseydin keşke. inşallah cuma canını sıkmaz.Sabah yok öğle yok..
Akşam 5. 1 tabak kısır.
havalar da çok ısındı canım şişmen normal. bol su.. bu kadar da yorma kendini dinlen bol bolKizlar bugun bi pazara gittim geldm o bile yordu az bisi domates aldm 5 kg. Kadar bu sene erkem basladim konserve icin belki sonra yapamam diye haftalik 2-3 kavanoz bari yapiym oda yordu baya bide bezelye aldm. 1 kg buzluga attim bugunluk baska bisi yapamam artik oldum yemek yapcm tavuklu bisiler dusunuyorm sonrada bi dus alip uzancam :) ayaklarim ellerim acayip sismeye basladi bu arada
tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten. afiyet olsun kuzum. ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.Ancak kendimi eve attım kızlar, dışarda cehennem sıcağı var
Menümü paylaşayım
07:00=== 15 yeşil zeytin
1 yk lor peyniri
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
15:00=== 3 adet kabak dolma
2 kase cacık
1 adet kuru soğan
Su 1,5 lt
güzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmışAklımdayken menumu bende yazıyım
Sabah10:00
2 dılım karpuz
1 bardak sut
14:30
5 kasık kısır
Bolca cay
Avuç içi kadar pizza
Aksam yok
Yesıl cay
2 bucuk lt su
Spor 80 dk tempolu yuruyuş 160 puanPnrrr-12
ooo süper. ben de almak için gittim kalmamıştı markette afiyet olsun canım.Hilal son zamanlarda hep ananas detoksu yaptı faydasını gördü.Ananas aldım 7.5 a düşmüş kışın 13-15 olunca hemen kaptimyani yarın ananas time
Hatay yöresine ait labne benzeri bı kahvaltılık canım, yoğurt çorbalarında da kullanılabiliyor.tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten.
Sağol canım.afiyet olsun kuzum.
Senin dediğin soğan kürü yemeklik soğanın kaynatılarak içilmesi sanırım. Ben sarı soğanı yemeklerin yanında yiyorum, bağırsakları iyi çalıştıyor, onun haricinde bu Cuma da tartıda iyi bir eksi görürsem soğanın zayıflamaya etkisi var diyebilirim.ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.
evet canım. sabah akşam kayanatıp içmek gerekiyormuş ben de kürtaj falan rahim için faydası olur inşallah. seni takipteyim o zaman canım:)Hatay yöresine ait labne benzeri bı kahvaltılık canım, yoğurt çorbalarında da kullanılabiliyor.
Sağol canım.
Senin dediğin soğan kürü yemeklik soğanın kaynatılarak içilmesi sanırım. Ben sarı soğanı yemeklerin yanında yiyorum, bağırsakları iyi çalıştıyor, onun haricinde bu Cuma da tartıda iyi bir eksi görürsem soğanın zayıflamaya etkisi var diyebilirim.
evet canım. sabah akşam kayanatıp içmek gerekiyormuş ben de kürtaj falan rahim için faydası olur inşallah. seni takipteyim o zaman canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?