Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmış afiyet olsun
Sagol canım ben evde olsam yapmazdım gorumcemdeydım en masumu buydu kahvaltıda yapmadım bılerek kekler pogacalar pişilerin içinden kısırı sectım en azından bulgur dıye

Soğan suyu rahmi güçlendirir ama düşüğe de sebep olur canım, bence sadece adetin ilk 10 günü iç, sonra bırak.
daha çocuk düşünmüyoruz kuzum ya yine de dediğini uygularım

Sagol canım ben evde olsam yapmazdım gorumcemdeydım en masumu buydu kahvaltıda yapmadım bılerek kekler pogacalar pişilerin içinden kısırı sectım en azından bulgur dıye
5 kaşık diyette de veriliyor kuzum afiyet olsun

Afıyet olsun canım

Hoşgeldin canım

Haklisin cnm dinlenmeliyim :)

Ay ne güzel dikis dikebilen kadinlara bayiliyorum ama ben hic anlamam pekte sevmem bende estetisyenim kuzum gün boyu kosturmayla geçiyor benim
Iyim ablam ya isten geldim yorgun bi vaziyette yatiyorum:)
Cok sukur var klima bide isin kötü yanı benim oda her zaman buz gibi
bu akşam kaynanamgil bizi manti yemege çagiriyo.
Aaa tabikide yemiceksinnnn
Sabah yok öğle yok..

Akşam 5. 1 tabak kısır.
Hem gun boyu bisi yememissin ustune kısır yapmışsın metanla oynuyosun tugce ben söyleyim sana
Cok normal kuzum sismesi bu sicaklar seni cok etkiler artik
Afiyet olsun nirancim
Tarti gunune iki gun kala kısır olmaz bide üstüne pizza var afiyet olsun
CurukElma tartı ne alemde benim ki çakıldı kaldı ne regl oluyorum nede tartı iniyor 7. Gün bugün ya
2 gündür tartılmadım baharım ne durumdayim bilmiyorum ama dün hem tek öğün yedim hemde azıcık abartmış olabilirim 56 lar bu hafta hayal gibi suan
Yarın bendemi detoks yapsam ki
Ananas aldım 7.5 a düşmüş kışın 13-15 olunca hemen kaptim yani yarın ananas time
Oooo ananas en sevdigim
Afiyet olsun kubracim
Meyve detokslarini cok yapiyodum ben kubram hem seviyorum öyle baymıyor tatsiz tuzsuzda degil
Tarti oncesi kunefe mi yicen niran

Afıyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…