- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #303.141
Sagol canım ben evde olsam yapmazdım gorumcemdeydım en masumu buydu kahvaltıda yapmadım bılerek kekler pogacalar pişilerin içinden kısırı sectım en azından bulgur dıyegüzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmışafiyet olsun
Diyette kısır ywnilwbiliyorSagol canım ben evde olsam yapmazdım gorumcemdeydım en masumu buydu kahvaltıda yapmadım bılerek kekler pogacalar pişilerin içinden kısırı sectım en azından bulgur dıye
Bulgur pılavının degısık halı tabı zaten bugınkı yedıgım kısır booool yesillıklı salatalık domates vardı içinde tabıkı tamamen masum degıl ama aksamı yemeyerek denfelemeye calıstımDiyette kısır ywnilwbiliyor
daha çocuk düşünmüyoruz kuzum ya yine de dediğini uygularımSoğan suyu rahmi güçlendirir ama düşüğe de sebep olur canım, bence sadece adetin ilk 10 günü iç, sonra bırak.
Ben de diyetisyen tarifi yapıyorumBulgur pılavının degısık halı tabı zaten bugınkı yedıgım kısır booool yesillıklı salatalık domates vardı içinde tabıkı tamamen masum degıl ama aksamı yemeyerek denfelemeye calıstım
5 kaşık diyette de veriliyor kuzum afiyet olsunSagol canım ben evde olsam yapmazdım gorumcemdeydım en masumu buydu kahvaltıda yapmadım bılerek kekler pogacalar pişilerin içinden kısırı sectım en azından bulgur dıye
o nasıl canımBen de diyetisyen tarifi yapıyorum
Sagol canım ben olcu mıktar olaylarını ayarlayamıyorum pek5 kaşık diyette de veriliyor kuzum afiyet olsun
Yağı falan daha az.. Yeşilliği çok... =)o nasıl canım
Sen nasıl yapıyorsun canımBen de diyetisyen tarifi yapıyorum
Afıyet olsun canımmerhabalaar
sabah 10.30
2 lokma tb ekmeğine tost
1kepçe detoks çorbası (içinde elma karanfil ve bol limon vardı tüm gün midem bulandı)
ara: sade Türk kahvesi
akşam 17.00 1 yumurtalı menemen
ara 1 hurma, 1şekerpare, 2 kiraz
1 sade Türk kahvesi
su: 2.5 olmuştur
Hoşgeldin canım9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Orkide karamel
Yaşı: 30
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: kızım var 2,5 yaşında.
Emziriyormusun: hayır
Meslek: Memur
Şu anda çalışıyomusun: evet
Boy: 165
Kilo: 89
Hedef: ilk hedef: 80
Daha önce başka takımda yarıştımı : 6. takımdan kendi istegimle ayrıldım 6 ay hiç bi takıma giremedim.
Kilo alma nedeniniz : hamilelik, tatlı aşığı.. beslenme dikkat edememe.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: zamanla tanirsin beni inşaAALLAH:) kendimi anlatamam.:)
yalnizca şu kaptanimza söleyeyim
haftasonu KK ye giremiyorum.
_9.TAKIM ANDI _____
ömrümün ,senelerimin zayıflamaya çalışmakla geçmesiniiii
bir yere gidecekken şimdi insanlar kiloma laf söyleyecek diye endileşmenyiii
giydiğim kıyafetle aynaya bakıp bedenimden, çıkıntılardan memnun olmamayıııı
yemekli ortam da herkes rahat rahat yerken ben sürekli daha yesem mi yemesem mi diye düşünmeyiiii
açken sevdiğim yemeği pişirip onu yemeyip daha hafif olsun diye kendime ayrı yemek hazırlamayııı
eşim dostum ya da herhangi birinin bedenim kilom hakkın da konuşup tavsiyesini dinlemek zorun da kalmayııı
kendime dürüstçe duraksamadan bakıp herşeyimle kendimi beğeniyorum seviyorum diyememeyiii
REDDEDİYORUMMMMMMMMMMMMMM
ŞİMDİ ŞU AN DA :
olduğum halimi kabul edip , bedenimin terazisi dengelenene kadar sağlıklı bir şekil de kolaylıkla zayıflamayı seçiyorum ve aktif ediyorum
her nefes alış verişim de
her adımım da
aklımdayken ya da değilken
uyanıkken , uyurken
inansam da inanmasam da
bedenim durmaksızın şifalanıp fazla yağları yakıp atıyor , zayıflıyorum
ideal bedenim de olmak zaten hakkım , hakkım olanı istiyor ve alıyorummminşaallah sizlerle birlikte kilo verecegim
kuzum ya tartıya bu kadar yakın 1 tabak yemeseydin keşke. inşallah cuma canını sıkmaz.
havalar da çok ısındı canım şişmen normal. bol su.. bu kadar da yorma kendini dinlen bol bol
tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten. afiyet olsun kuzum. ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.
güzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmışafiyet olsun
ooo süper. ben de almak için gittim kalmamıştı markette afiyet olsun canım.Hilal son zamanlarda hep ananas detoksu yaptı faydasını gördü.
Ay ne güzel dikis dikebilen kadinlara bayiliyorum ama ben hic anlamam pekte sevmemben sürekli masa başındayim. memur olduğum için.
bugün 2,5 lt suyu içtim. :)
bu akşam çigköfte canim çekti sanirim vazgeçebilirim. tazefasulye yapacagim.
bu akşam dikiş dikimi yapacagim. kızıma elbise dikimi bitmedi eksiklerim vardi bugün alacagim inş:)
bitiminden sonra kendime pantolon yada pijama takımı yapacagim:)
Iyim ablam ya isten geldim yorgun bi vaziyette yatiyorum:)bilgilerine baktim cnm
Bir hafta listeye girip diger hafta çıkmışsın :))
6 ayin dolmuş o yuzden yeni üye gibi işlem yapicaz yani 2 hafta deneme süren var
Umarim kararli olur hedefine ulasirsin
Haftasonlari zaten biraz relaks oluyoruz ama bi selem verip menunu yazabilirsin heralde
Hem cok kopmamis olursun
Basiniz sagolsun cnm
Aciktiysan gece o vakitte cigkofte hic olmamis Göksu daha hafif bisey secebilirdin
Zaten pazartesi artidaydin
gelmesin zatenama eksilerin artsin
sagol cnm idare eder
Sen nasilsin
Salonda klima varmi
masallah marifetlisin heralde :)
Aaa tabikide yemiceksinnnnbu akşam kaynanamgil bizi manti yemege çagiriyo.
Hem gun boyu bisi yememissin ustune kısır yapmışsın metanla oynuyosun tugce ben söyleyim sanaSabah yok öğle yok..
Akşam 5. 1 tabak kısır.
Cok normal kuzum sismesi bu sicaklar seni cok etkiler artikKizlar bugun bi pazara gittim geldm o bile yordu az bisi domates aldm 5 kg. Kadar bu sene erkem basladim konserve icin belki sonra yapamam diye haftalik 2-3 kavanoz bari yapiym oda yordu baya bide bezelye aldm. 1 kg buzluga attim bugunluk baska bisi yapamam artik oldum yemek yapcm tavuklu bisiler dusunuyorm sonrada bi dus alip uzancam :) ayaklarim ellerim acayip sismeye basladi bu arada
Afiyet olsun nirancimAncak kendimi eve attım kızlar, dışarda cehennem sıcağı var
Menümü paylaşayım
07:00=== 15 yeşil zeytin
1 yk lor peyniri
1 yk tuzlu yoğurt
Domates, salatalık
15:00=== 3 adet kabak dolma
2 kase cacık
1 adet kuru soğan
Su 1,5 lt
Tarti gunune iki gun kala kısır olmaz bide üstüne pizza var afiyet olsunAklımdayken menumu bende yazıyım
Sabah10:00
2 dılım karpuz
1 bardak sut
14:30
5 kasık kısır
Bolca cay
Avuç içi kadar pizza
Aksam yok
Yesıl cay
2 bucuk lt su
Spor 80 dk tempolu yuruyuş 160 puanPnrrr-12
2 gündür tartılmadım baharım ne durumdayim bilmiyorum ama dün hem tek öğün yedim hemde azıcık abartmış olabilirim 56 lar bu hafta hayal gibi suan
Oooo ananas en sevdigimAnanas aldım 7.5 a düşmüş kışın 13-15 olunca hemen kaptimyani yarın ananas time
Afiyet olsun kubracimmerhabalaar
sabah 10.30
2 lokma tb ekmeğine tost
1kepçe detoks çorbası (içinde elma karanfil ve bol limon vardı tüm gün midem bulandı)
ara: sade Türk kahvesi
akşam 17.00 1 yumurtalı menemen
ara 1 hurma, 1şekerpare, 2 kiraz
1 sade Türk kahvesi
su: 2.5 olmuştur
Meyve detokslarini cok yapiyodum ben kubram hem seviyorum öyle baymıyor tatsiz tuzsuzda degilkuzum ya tartıya bu kadar yakın 1 tabak yemeseydin keşke. inşallah cuma canını sıkmaz.
havalar da çok ısındı canım şişmen normal. bol su.. bu kadar da yorma kendini dinlen bol bol
tuzlu yoğurt neymiş bakayım hemen netten. afiyet olsun kuzum. ben de yarın soğan kürüne başlıyorum inşallah. soğan kürü rahmi güçlendiriyormuş. sen faydasını görmeye başladın mı soğanın canım.
güzel menü canım. kız bugün kısır günü mü tuğçe de kısır yapmışafiyet olsun
ooo süper. ben de almak için gittim kalmamıştı markette afiyet olsun canım.Hilal son zamanlarda hep ananas detoksu yaptı faydasını gördü.
Tarti oncesi kunefe mi yicen niran@mefkurem yarın bi arkadaşa veda yemeğimiz var, menüde kaçamak olarak künefe var sadece, kebabın ekmeklerini yememeye karşılık künefe yemek istiyorum izninle(yarını tek öğünle geçirebilirim, kaçamak karşılığı)
Tüm arkadaşlar yiyecek ama...ben onları mı seyredeyim.Tarti oncesi kunefe mi yicen niran
Ya gidecek eksileri düşünTüm arkadaşlar yiyecek ama...ben onları mı seyredeyim.
Afıyet olsun canımMenü yazayim
Sabah 9 buçuk
Chia puding (200 ml badem sütü, bir muz, 3 y.k. chia tohumu, 1 c.k. cikolata)
13.00
5 y.k. kabak yemeği
19.00
Bi lokma ekmek
8 tane zeytin
2 kayisi (yemek hazırlayacak vaktim olmadı işlerim yoğundu)
Su 2 yi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?