Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

3 kg alsam bana da yeter bezelye ya
şeftali çilek kiraz falan hoşaflik konacak bundan sonra is bitmrz recel yapcam daha

Ayy bende gecen sene visne attim hosaflik cok iyi olmustu ama oteki meyvelerden hic atmadm bu sene belki kayisida biraz atarm :)
Recel yenmiyor bizde o yuzden yapmiyorm ama bu sene tursu yapmak istiyorm ya :) seninde cok isin varmis kolay gelsn cnm domates konserve de yapiyormusun

günaydın kızlar
bu sene ben de kışlık yapacağım bol bol kışın çok rahat ediyorum
bezelye aldım
diğerlerini de bu hafta pazardan alıp halledeceğim ama meyve sebze hiç güzel değil buralarda

Aynen cok rahatlik oluyor cnm haklisin. Kiz nerdesin sen neden tadlari yok acaba burdaki meyveler guzel :)

Kotu olmus

selam canlar napıyorsunuz bakalım buharlaşıyor muyuz hep beraber

Ayy buharlascaz bencede haftasonu serinlik geliyormus ama haberlerde soyledi cok sevindm hatta 10 derece birden duscekmis

Ankaradayım canım hiç bir yerde güzel bi meyve bulamadım

Bugun hic is yapmicam oturcam diyodm gene dayanamadim toz aldm evi supurdm 2 cam sildim 4-5 posta camasir yikadm pijama takimlari bebisin isimli takimi geldi onlari kisa progr. Attim yarin utuleyip hastane cantalari tamamen hazir olcak sonunda bitek odasinda yatagnin yan korumaliklari kaldi onlarida bu hafta icinde yikayip takcam sonra hazirim

enerjinin maşallahı var
ben doğuma gittiğim gün hariç yataktan çıkmak bile istemiyordum ayakta durmak çok zorluyordu beni

Ben genelde kayısı şeftali vişne erik koyuyordum buzluğa hoşaflik iki senedir çilekte koyuyorum acayip güzel oluyor denemelisin hepsini karışık yapiorum 2-3 karanfil içine de süper oluyor tabi diyete girdim gireli çok içemiyorum
Receli bende sevmem fazla ama kızım seviyo gelen giden misafir yer diye yaoiorum azar azar iki üç çeşit domatesi biberle beraber konserve yaptım geçen sene ama biber durunca biraz acı tat verdi bu sene Allah izin verirse sade domates yapayım diorum kız hazırlığı çok yoruyor ya hep bi yiyecek hazirligindayiz kışın da limon portakal koydum buzluğa

Oyy masAllah heyecandan yerinde duramıyorsn sanki artık

Cok sasirdm cnm valla meyvede tatsiz olumca hic yenmiyor ya
aynen öyle canım
geçen gün bi hevesle üzüm kayısı erik falan aldım ayyyy hepsi mi tatsız ve ekşi olur yiyemedim kaldı hepsi öylece hatta Allah affetsin erikler o kadar ekşi ve acıydı ki çöpe attım yenilecek gibi değildi

enerjinin maşallahı var
ben doğuma gittiğim gün hariç yataktan çıkmak bile istemiyordum ayakta durmak çok zorluyordu beni

Ayy sorma canim cok enerjigim esim bile diyor bazen hic hamile gibi degilsn bitek fazla ayakta durunca iyice ayaklarim sisiyor :) insallah boyle devam eder doguma kadar

Ohh ne guzel bende deniyim bu sene hosaf bol bol icerim sut de yapar belki :) az sekerli yaparsan icersin kiz zazen cok tatli guzel olmuyor bence.
Domatesi biberle hic denemedim sade cok iyi oluyor ya ben basladm bile bu sene erkenden sonra yapamazsam diye 7 kavanoz yaptm yarim ltlik bi 7 daha yapsam kisa yeter
Gecen sene cok taze fasulye attiydm esim sevmedi onlardan hala bikac duruyo, bu sene hic atmiycam

Ay sorma hep bogaz derdindeyiz sonra niye zayifliyamiyoruz
Oyy masAllah heyecandan yerinde duramıyorsn sanki artık

Aynen cnm biyandan hemem doguriym artk diyorm biyandan korkusu basmaya basladi garip duygular icindeym

İnşallah canım hep böyle ol

Ayy kotuymus ya bazen cok kotu olunca ister istemez atiliyor Allah affetsin
Kiraz cilek falan tatlidir belki kiz onlar daha bi tatlimsi oluyor ya

Ben cok şekerli yapmam zaten canım hafif tatlımsi daha güzel oluyor zaten masAllah hızlısn bende başlarm insAllah ufakta n senin doğum telasin olunca bi daha denk gelir gelmez ufak ufak yapman iyi tabi ağız tadıyla yersiniz insAllah cnm
Keyfini çıkar bi daha gelmiyor o zmnlar

Ankaradayım tatlım
valla meyve düşkünü bi insanım haftalardır düzgün meyve bulup da yiyemedim inan hep bi lezetsiz hep bi tatsız tuzsuz
yaz mevsimi gwlsi geçiyor daha düzgün meyve çıkmadı
evet yaz gec gelıyo cabuk gıdıyo yaz meyvelerıne doyamıyoruz canım ama burdakılerde yenı lezzetlenıyo

yok be canım çilekler bile acımsı anlamadım gitti

Tuh be

Evet haklisin cnm yavas yavas basladim bilerek biraz erken basladm bide erken gelir herseyden mahrum kalmiyalim dedim. Amin cnm sizde insallah agiz tadiyla yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…